Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zii la ferma
Autor : shaul1000 - 2010-10-30
Citita de 10187 ori - Nota 6.33 (15 voturi)


" O zii la ferma"
Tremuratul telefonului solar m-a facut sa-l scot din buzunar cu toate ca eram in mijlocul unei sedintze foarte importante. Pe ecranul aparatului aparuse anuntzul pe care il doream sa-l primesc de cateva zile:
Domnule George armasarul achizitziont de dumneavoastra a sotzit! Va astept sa veniti sa-l vedeti!(cu toate ca Alex.. omul meu de incredere era extrem de priceput in ceea ce priveste lucrurile fermei.in anumite momente ..ca cel de exemplu..hotararile importante erau luate numai de mine)
Infrigurat de emotzie imediat dupa terminarea sedintzei mi-am chemat secratara si am anuntzat-o ca sunt nevoit sa las totul deoparte explicandu-i despre anuntzul primit rugand-o sa caute sa termine actele incepute Nu mica mi-a fost mirarea cand am auzit ce am auzit din gura ei:
Poate ma luati cu dumneavoastra domnule George.! Daca ati stii cat de mult imi doresc sa vad si eu o ferma!!!!!!!!!!!!! ..iar actele l-e voi termina pe drum sau acolo!
Gandul ca secretara mea ma v-a insotzii m-a facut sa incep sa o privesc un pic cu alti ochi de cat cei cu care ma uitasem la ea pana acum:Elinor era o fata –femeie cam de 25 de ani cu niste ochi albastrii ascunsi in umbra unor gene imense cu o gura "impodobita" de niste buze carnoase pe care nu m-as fi dat in laturi sa l-e musc si sa l-e sarut, cu niste sani pe care cu greu sutienul pe care il purta(cred ca purta in mod special sutien un pic mai mic)abia de reusea sa le ascunda in el.cu un funduletz extem de sexy pe care de dese ori ma facea sa vreau sa-mi bag in el ceea ce aveam intre picioare(si aveam as putea spune)Gandul ca poate voi reusi sa vad cam ce ascunde Elinor si intre picioare a facut ca pula sa inceapa sa prinda viatza si o teribila erectzie a inceput sa-mi apara in pantaloni Instinctul m-a facut sa-mi bag mana in buzunar cautand sa mi-o ascund Cred ca faptul nu a scapat privirii lui Elinor caci un zambet un pic cam sugubatz a aparut pe fatza acesteia iar limba i-a trecut usurel pe buze facandu-ma sa "inebunesc" si mai rau!
Deci ma luati domnule George? Pot venii si eu?
Daca nu te deranjeaza Elinor si daca intradevar vrei atunci esti invitata mea! abia de am reusit sa scot din gura de emotzie.
Amandoi am coborat spre masina care ma astepta in parcarea institutziei.. Cu o mana am deschis portiera masinii invitand-o sa se aseze pe scaunul de langa mine..In timp ce Elinor isi cauta pozitzia adecvata in care sa stea..eu am inceput sa aranjez oglinda retrovizoare a masinii.. Din "greseala "aceasta a"cazut" intre picioarele fetei dandu-mi sa vad ceea ce imi doream de atata timp:o pizda pe care buzele ei carnoase erau despartzite de o pereche de chilotzei albi(probabil ca in timp ce se aseza-se in scaun) chilotzii ii intrasera intre ele) Parca intzelegand ca am vazut ceea ce am vazut cea de langa mine si-a"aranjat " si mai bine fusta asa si asa destul de scurta dandu-mi sa vad si mai mult din picioarele ei cele frumoase si bronzate(probabil ca facea bronzaj la un salon de frumusetze.caci luna era ianuarie..soare cam nu era pe timpul acela)si din ceea ce ascundea intre ele facand ca "marul lui Adam "se s-e miste in gatul meu si sa-mi impiedice rasuflarea
Drumul pana la ferma a trecut cu greutate pentru mine,,ochii imi fugeau din cand in cand de la oglinda retrovizoare cautand sa vada iar din "piersica" fetei spre picioarele acesteia pe care fata cica ar fii vrut sa le acopere dar le descoperea si mai rau.Aerul era incarcat parca cu electricitate si serios va spun nu stiu cum de am reusit sa conduc masina
Paduricea care a inceput sa impodobeasca drumul mi-a dat sa intzeleg ca intradevar ferma nu mai este asa departe..intradevar la orizont au inceput sa apara semnele vilei cand dintr-o data ceea ce am auzit din gura secretarei aproape m-au facut sa fac accident rutier:
Domnule George..fute-ma..nu mai pot..vreau pula!de cand am vazut astazi dimineatza ce ascunde-ti in pantaloni numai la asta ma gandesc nu mai poootttttttt!Fute-ma domnule George!!!!!!!!!!!!
Parca condusa de o mana invizibila..masina a parasit soseaua principala intrand in padure in cautarea unui loc potrivit unde atat eu cat si secretara mea urmam sa ne calmam "nevoile"Cu greu am reusit sa opresc masina in timp ce mana experta a fetei mi-a scos din pantaloni pula déjà erecta si a inceput sa mi-o suga gemand!..
Nici eu nu m-am lasat mai prejos cautand cu degetul intrarea in pizda déjà umeda a fetei
Felul in care ma sugea aproape ca m-a facut sa inebunesc de placere…. Limba i s-e plimba in lungul celor 22 de cm de pula.. intra in gaurica din capul membrului meu déjà marita.. gura imi sugea si lingea coaiele déjà pline cu sperma mea calda Dorind sa –ofer si eu ceva la ce" imi dadea" gura secretarei m-am aplecat si i-am dat deoparte chilotzii ..Parca stiind ca ce imi place e o pizda dulce si epilata in fatza ochilor mi-a aparut doua labii de culoare trandafirie fara nici un pic de floci pe ele cu un lin...



    Login