Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O seara oarecare
Autor : Loverman - 2024-01-12
Citita de 4992 ori - Nota 4.51 (37 voturi)
După ce se termina filmul am decis să mă bag in pat. Fusese un film destul de plictisitor însă am decis sa îi fac pe plac in seara asta și să aleg un film care îi place.
După ceva timp intra și ea langa mine. Avea o cămașă de noapte lungă până deasupra genunchilor care lăsau să se vadă coapsele bronzate. Am incercat să mă lipsesc de ea și să o mângâie pe sânii ce împungeau materialul cămășii. “Lasă-mă, nu am chef in seara asta” zise scurt taindu-mi elanul.
“ Vorbești serios? Mă înnebunești cu cămașa asta scurta “
“Da, lasă că îți trece ție cumva” spuse ea și se întoarse cu spatele la mine.
Am închis lumina îmbufnat camera cufudandu-se într-un semi-intuneric. Venea lumina de la felinarul din fata geamului și îi distingeam astfel silueta pe sub cearșaf.
Am incercat sa adorm însă începutul de erecție nu îmi dădea pace. Ii simțisem sânii și pielea fina și asta mi-a fost suficient să îmi trezească simțurile. M-am întors pe cealaltă parte însă nu a ajutat prea mult. Penisul pulsa dureros așa că m-am întors cu fața în sus și am început să mă ating ușor. Am trecut cu degetele de la cap la baza lui atingând ușor pielea. Am coborât spre scrot înfiorandu-ma la atingere. Am continuat să mă mângâii pe toată lungimea penisului având grijă să mă duc jos trăgând pielea.
“Știu că nu te poți abține să nu ți-o faci singur, îmi spusese odată, mai ales când nu o facem câteva zile. Câteodată cred că o faci și in pat când eu dorm”. “Hei ce tot spui acolo” am răspuns eu făcând pe ofensatul.

Gândul să o știu că doarme m-a excitat și mai mult. Am continuat să mă ating, i-am ridicat ușor cămașa de noapte și am început să o mângâii pe fund și pe picioare. Sula îmi era îngrozitor de tare și mana se plimba în sus și în jos provocând plăcere. Am inceput sa mi-o frec usor de fundul ei sperând să nu o trezesc cand deodată se întoarse
“ Știam eu!”
“ Ah iubito lasă-mă să intru sunt groaznic de excitat”
“Nici sa nu te gândești, continua ce ai inceput” uitandu-se la membrul pulsând. “Hai, vreau sa te vad cum o faci” și se descheie la cămașa începând sa se joace cu sfârcurile.
Am inceput să mă ating din nou uitandu-ma la sânii ei excitat că eram privit într-un asemenea moment. Valuri de căldură mă cuprindeau in timp ce ea își cuprinse sânii cu mainile și gemu ușor. “Așa, așa, continuă! “ Am întins o mână spre sânii ei insa ea o dădu la o parte și mi-o puse pe sulă miscand-o în sus și în jos. “Aici doar, cu ambele mâini, hai” Își strecura o mână în chiloți și începu să se atingă privindu-ma continuu. Am pus ambele mâini în jurul membrului și am început să le plimb în sus și în jos, frecând și mișcând soldurile spre ea.
“Hmmm..hai să-ți drumul pe mine” și își dădu la o parte cămașa...



    Login