Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O saptamana fantastica - prima zi
Autor : crissto - 2016-10-12
Citita de 9490 ori - Nota 5.61 (38 voturi)
Vreau sa clarific ceva inca de la inceput. Stiu ca este un site de fantezii, dar ce voi povesti este real. Nu sunt un foarte bun povestitor, si nici macar un bun scriitor, insa m-am decis ca este bine uneori sa iti impartasesti viata daca vrei sa se mai intample. Singurul lucru care il voi schimba vor fi numele personajelor.
Eram plecat intr-o delegatie de o saptamana. Cazat la un hotel superb, cu SPA si multe facilitati. Cursurile erau destul de intense si lungi, iar majoritatea participantilor nu prezentau un real interes.
In prima seara, cam dupa ora 21,00 cand toti se cam retrasesera in camer aveam chef sa stau la un pahar de vin. Cobor la bar si imi comand o sticla de vin si priveam amuzat lumea din jur.
La masa de langa mine un cuplu frumos radea si facea galagie. Aveau o discutie erotica. Incercam sa aud ce vorbeau dar nu reuseam sa inteleg tot. Cand tipul (sa-i ii zicem Cosmin) a vrut sa se ridice a trantit scaunul peste piciorul meu, livindu-ma destul de rau la genunchi. Cred ca ma albisem de la durere. Au venit amandoi sa isi ceara scuze. Ea (sa zicem Alina) ma intreba daca ma doare, iar el s-a aplecat, mi-a ridicat putin pantalonul:
- Scuze, sunt medic si eu si sotia mea, lasa-ma sa ma uit. Da, cred ca te doare. Este o lovitura urata. Ce sa zic, imi cer scuze. Daca vrei chemam si ambulanta, desi nu cred ca va fi nevoie. O sa te doara o perioada. Dar uite asa ne ti minte si tu pe noi. Si a inceput sa zambeasca.
Durerea incepuse sa imi mai treaca. S-au asezat cu mine la masa si am inceput sa discutam. Cred ca vorbeam de 2 ore. Eram la a doua sticla de vin. Ei au inceput iar sa glumeasca unul pe seama altuia, si uneori si pe seama mea. Glumele erau cu tenta erotica. Din cand in cand ma frecam pe genunchi. Ma durea destul de rau.
- Vad ca te doare, imi zice Alina. Hai sa mergem in camera la noi. Te consulta Cosmin si te maseaza sa nu se mai umfle. Oricum vei ramane cu o vanataie.
Am urcat in camera. Coincidenta face ca eram cazati si pe acelasi etaj.
Am intrat in camera. Alina zice ca merge la baie si apoi vrea sa isi faca un dus.
- Hai dezbracarea, imi zice Cosmin. Eu il privesc incurcat, iar el zambind: Antoine, suntem medici si eu si Alina, am mai vazut barbati dezbracati. Si in plus trebuie sa iti dai pantalonii jos nu si chilotii .. deocamdata , si incepe sa rada.
Imi dau pantalonii jos si ma intind pe pat. Cosmin incepe sa se uite la piciorul meu si apoi imi zice ca nu este grav , dar pentru accidentul provocat imi va face un masaj sa ma simt mai bine. Ma pune sa imi dau si camasa jos. Am ramas doar in chiloti. Alina se auzea in baie cum isi facea dus. Usa era deschisa si aveam o imagine superba. Ma simteam ciudat. Era prima data cand simteam asa ceva. Timp de 20 de ani nu ma atinsese nimeni in afara de sotia mea. Masajul facut de Cosmin era superb. Atingerile lui ma infiorau si imi simteam pula cum prinde viata. Noroc ca eram pe burta si ma gandeam ca nu observa. Ma intoarce cu fata in sus. Il vad zambind. Inchid ochii din instinct vrand parca sa ma concentrez pe altceva. El incepe sa ma maseze, mai mult ma mangaia. Mainile lui coboara incet si imi prind pula care crescuse in chiloti. Am vrut sa ma ridic, dar mi-a zis sa stau linistit. Vrea doar sa ma recompenseze. Deja imi scosese pula afara si ma freca. Ma mangaia din ce in ce mai intens. Apoi am simtit ceva in palma. Isi scosese pula si ma freca cu ea. Era mai mare ca mine (si nici eu na ma plang), dar cred ca avea 22 cm. Am inceput sa o studiez. Vine incet spre mine s...



    Login