Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO poveste
Autor : minanu - 2020-01-01
Citita de 10744 ori - Nota 8.41 (101 voturi)
Că tot este loc de povești și fantezii, am să vă povestesc și eu ceva. Parte este poveste adevărată, parte este fantezie și este despre soția mea. Sunt căsătorit de aproape 15 ani, în Arad. Am o sotie, de puțin peste 40 ani, frumoasă, cu o siluetă de invidiat. Păr șaten, niște sâni mai mici ca două pere, cu niște sfârcuri extraordinare, fund și picioare perfecte. Deși a dat naștere la doi copii arată aproape perfect.
Când ne-am căsătorit a fost o conservatoare convinsă! Eu, cu dorințe/ fantezii grămadă (sex oral, sex anal, sex în natură, nudism și chiar swing sau cuckold). Încetul cu încetul am început să le discut cu ea. Lucrurile au evoluat în bine, adică o bună parte din dorințele mele le-a acceptat. De unele nici nu a vrut să audă și subiecte închise au rămas. Dar, dacă trag linie, pot zice că relația este aproape perfectă. Sex aproape când vreau, femeie de casă......
Cu timpul însă am avut senzația că soția mă înșeală. Cu cine? Cu unul din medicii cu care lucrează. Ea este asistentă la o clinică de stomatologie. Aici lucrează cu mai mulți medici care au însă și cabinetele lor private. Între timp a venit un medic, cam la 50 de ani, divorțat, un tip înalt, mai plinut dar cu corp atletic. Un om de nota douăzeci, bun profesionist, cu simțul umorului. Mergând pe la cabinet, m-am împrietenit cu el. Mai ieșeam să joc tenis de masă cu el și la scurt timp l-am invitat și la noi acasă. Numai că de la un timp lucrurile mi s-au părut puțin ciudate între el și soția mea, Carla și anume că între ei, este ceva mai mult decât relație de serviciu sau prietenie. De ziua ei, i-a facut un cadou destul de scump, ținând cont de relația medic - asistent (o trusă de cosmetice și un ceas foarte frumos, aproapte 200 euro). Dar am zis în sinea mea că el câștigă bine, suntem prieteni, plus că de mai multe ori a venit la noi la masă....Un alt lucru care mi-a atras atenția a fost acela că o suna mai des pe Carla, întrebând-o cum se fac anumite feluri de mâncare. Stătea cu el de vorbă și jumătate de oră la telefon, timp în care mai pălăvrăgeau și alte chestii, ea fiind foarte veselă și bine dispusă. Când ne întâlneam am observat că el căuta orice prilej să o atingă pe Carla, fie pe mână, pe spate, umăr în timp ce râdeau amândoi la glumele lui. Gestul mi s-a părut ciudat puțin, pentru că soția nu lasă pe nimeni să pună mâna pe ea. Odată însă, când l-am invitat la noi acasă la masă, soția a avut o ținută cât se poate de lejeră și în același timp sexy și provocatoare. Când avem musafiri, ea se schimbă de hainele de casă și se îmbracă normal. Ei bine de data asta, a venit medicul la noi și ea a rămas îmbrăcată tot cum era, în niște colanți negri destul de transparenți, prin care i se vedeau chiloțeii și fesele și un tricou până la mijloc, fără sutien, astfel încât i se vedeau sânii și sfârcurile, iar când se mai apleca se vedeau binișor sânii albi, ca două pere. Îl vedeam pe doctor cum se uită la ea, mă excita acest lucru dar într-un fel mă și deranja că este așa îmbrăcată. Nu am întrebat-o de ce nu s-a schimbat. Într-un fel mi-a plăcut, m-a excitat, mai ales că aveam fanteziile mele, fantezii cu care, însă, nu știu daca aș fi fost în stare să merg până la capăt. Lunile au trecut......
Într-o seară, pe la ora 20:30, știind că soția stă ceva mai mult la lucru, am zis, hai să trec să o duc cu mașina acasă. Cabinetul era într-o curte, la casă. Am intrat, era puțin după terminarea programului. Ușa închisă. Merg pe trotuar, în spatele casei, unde se zărea puțină lumină, pentru a bate la geam să-mi deschidă (acolo era camera anexă, unde se țineau o parte din medicamente, actele, garderoba....Geamul deschis. Chiar atunci intră Carla, cu niște hârtii în mână, îmbrăcată în halat și părul prins în coadă. Se pune la calculator și scrie ceva. Dau să bat la geam să-mi deschidă, dar chiar atunci intră doctorul. Ceva mă reține să-mi fac simțită prezența și mai aștept puțin, uitându-mă pe geam. Soția la calculator, pe scaun, doctorul în spatele ei, indicându-i ceva la monitor. La un moment dat îi pune mâna pe umăr, continuând să vorbească.... Apoi îl văd că trece în spatele scaunului, îi pune ambele mâini pe umeri și începe să-i facă un masaj ușor. Coboară cu mâinile mai pe spate și iarăși urcă încet. Îi cuprinde capul în mâini și îi face masaj la față și cap. O văd că nu reacționează deloc. Stă cu capul lăsat pe spate, în timp ce doctorul îi masează fruntea, fața și capul. Știam de acasă că este înebunită după masaj. Mă gândeam eu, este obosită, îi prinde bine un masaj, nu este nimic între ei. Dovadă că se ridică și pleacă la masă și ia ceva hârtii.
-Ufff, s-au oprit aici. Cam asta a fost! Nu e nimic între ei. Soția este serioasă!
Se așează doctorul la birou și începe să scrie ceva. Între timp vine și soția lângă el și se uită la ce scrie. Numai că la puțin timp îl văd că-i pune mâna pe coapsă strângând-o mai apropae de el. Iar apoi o pune pe fundul soției. Se trage mai aproape de el și nu reacționează în nici un fel. Îmi urcă sângele la cap. Mă înfierbânt! Îi aud cum râd. Și lucrurile continuă. Îl văd cum își lasă mâna mai jos și o pune pe picioare, mângâindu-i picioarele și îndreptânduse spre fund. Deja văd picioarele frumoase ale Carlei, cu mâna doctorului pe ele. Ajunge la fund și văd chiloțeii, albi, printre buci. O prinde de fund, o mângâie și ea stă și nu zice nimic, nu reacționează. Sunt gelos, îmi vine să sparg geamul, să strig, să nu-i las, mă excit de-o potrivă, vreau să-i văd. Sentimente contradictorii mă cuprind. Tot tremur. Stau și mă uit. Carla îl oprește, îi trage mâna, dar doctorul nu se lasă, o cuprinde de mijloc și o pune la el pe picor. Stă, nu se ridică. Se uită amândoi la calculator în timp ce el îi explică ceva. Iarăși tensiunea crește. Îi pune mâna pe picoare și îl văd cum îi dezvelește piciorul, descheindu-i câțiva năsturei de jos pentru a o putea mângăia. Și Carla stă. Îl mai oprește câteodată dar el continuă. Și așa o mângâie pe picioare câteva minute bune, în timp ce ei vorbesc și se mai uită la calculator. Eu tot tremur. Gânduri, fantezii îmi trec prin minte.
- Ce o să se întâmple? Se opresc? Mă înșeală soția? Până unde se duc?
Și par să nu se oprească. Știu că îi place sa fie mângâiată. Îl văd cum îi descheie halatul și sus. Este aproapte tot halatul descheiat. Deja văd sutienul alb al Carlei, care deși îl mai oprește, îl lasă să facă cam ce vrea el. Doctorul o mângâie pe abdomen și ajunge cu mâna la sâni. Ea îl oprește un pic, dar el continuă, cuprinde sânii soției în palme,îi mângâie și strânge. Îi trage sutienul lăsând să-i iasă sânii din el, cu sfârcurile întărite. Îi linge cu limba, îi sărută. Alunecă cu săruturi, tandre și încete pe gât, urcă și iar coboară încet. Carla stă în brațele lui, cu halatul descheiat, cu sânii scoși din sutien și cu capul pe spate. Ochii îi sunt închiși, gura întredeschisă, se lasă explorată de săruturile pe gât, de mângâieri. Știu că asta o înnebunește. Ar sta o zi întreagă să fie mângâiată, sărutată. Îl văd cum, cu vârful limbii îi explorează lobul urechii, cu buzele o mușcă. Urcă și iar coboară pe gât. Îi linge și sărută sânii. Eu sunt excitat la maxim, tot tremur când îi văd. Îmi vine să strig, să urlu. Mă excit în același timp. Excitată e și Carla. O văd cum stă întinsă în brațele lui și nu se mai poate desprinde.
Dar se opresc. Ea se desprinde din brațele lui și si se ridică. Ce priveliște. Carla, soția mea, cu halatul descheiat, în chiloței, cu sânii scoși afară. Sfârcurile întărite și sânii înroșiți de la săruturi. O aud zicând. E destul! Nu e bine ce facem. Îmi zic: - Aici se opresc! Nu o fute. O văd cum își aranjează sutienul și încearcă să se îcheie la halat. Dar, nu! El nu se oprește! Se ridică de pe scaun o ia în brațe și iar o sărută. Pe obraz, pe gat. Cu o mână îi ridică halatul și văd iar chilțeii, cum o prinde de fund. O strânge, de fese. Ah ce priveliște! Ce tensiune mă cuprinde.
O duce până pe marginea patului și o împinge încet pe spate. Carla este cu halatul descheiat, cu sutienul jos și cu picioarele ușor desfăcute în fața lui. Wauuu, nu cred ca va scăpa! Sunt excitat la maxim. Să-i opresc!? Doctorul se lasă încet între picioarele ei și iarăși o sărută pe sâni, iar cu o mână îi mângâie coapsele și picioarele. Și o sărută pe gât, urechi, coboară spre abdomen cu vârful limbii. Îmi văd soția, excitată. Stă cu ochii închiși, gura întredeschisă și respirația tot mai repede și accentuată. O sărută și iar o sărută și văd cum o mână alunecă în chiloțeii soției. Carla scoate un geamăt ușor, pune mâna peste mâna doctorului e excitată. O văd cum ușor, în timp ce e frecată pe la păsărică, își arcuiește bazinul. Doctorul se ridică de pe ea, îl văd cum o cuprinde de fund și îi trage chiloțeii. Nuu, Danee, spune Carla și dă să se ridice, dar el este deja cu capul între picioarele ei și se lasă din nou pe spate. Nu Dane, nu!! mai spune de câteva ori și se lasă cu totul pe spate.
-E clar va fi futută curând!
Văd cum doctorul o linge pe la păsărică, ce priveliște! Nu mai protestează! Cu ochii închișii, se arcuie...



    Login