Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O noapte in parcul IOR
Autor : Blink182 - 2018-06-19
Citita de 10807 ori - Nota 6.13 (47 voturi)
....22 august... putin trecut de ora 23, in parcul IOR sub un cer senin dupa o zi caniculata am hotarat sa ies la alergat , poate ma va ajuta sa aodrm mai usor si sa ignor caldura ce nu-mi dadea pace.
Zis si facut, ma imbrac repede cu un tricou, pantalonii de alergat si adidasi,mp3 player-ul in buzunar, imi bag castile in urechi si plec usor spre parc.
In mai putin de 10 minute, stau in Titan, intru in parc si incep usor incalzirea, total detasat de mediul inconjurator, pierdut in melodiile trupei mele preferate tresar la o bataie pe umar si parca ma trezesc la realitate...o fata extrem de frumoasa de aproximativ 25 de ani, roscata, ochii de un albastru hipnotizant incarca sa imi spuna ceva...
scot castile din urechi sa o pot auzi, putin timpd si totodata surprins de abordarea unei fete atat de frumoase,noaptea in parc.
- Buna, scuza-ma ca te-am deranjat, am vazut ca te pregatesti de alergat si ma gandeam daca te-ar deranja putina companie, e noapte si imi e putin urat sa alerg singura...
-Buna, desigur, ii raspund putin balbait, cu mare placere...
-Multumesc, promit ca nu te stresez prea mult ...si incepe sa zambeasca.
- A., ma recomand cu un zambet larg..
- D., incantata..
-Incepem?
-Incepem! zise hotarata!
Usor am inceput alergarea pe malul lacului IOR , intr-o atmosfera aproape perfecta acompaniata de prezenta unei fete extrem de frumoase...alergare intrerupta brusc dupa cateva sute de metri de un tipat usor al D. care se opri brusc.
- Cred ca am facut intindere...nu cred ca m-am incalzit bine, zise ea asezandu-se pe o banca pe malul lacului.
- Ce s-a intamplat ? o intreb eu, lasa-ma sa vad, am facut ceva sport si poate reusesc sa iti calmez putin durerea
- La gamba, imi arata ea, ma doare si nu pots a mai fortez in picior, ma doare cand calc.
o iau de mana si o rog sa se intinda pe iarba si sa imi dea piciorul.
Incep sa o masez usor pe gamba, simtind pielea fina a picioarelor proaspat epilate si usor alunecoase de la crema de corp cu care se daduse cu putin timp inainte.
- Te pricepi la masaj? ma intreaba ea
- Oarecum, ii raspund eu zambind
- Poti sa imi masez putin mai sus pulpa, cred ca am ceva si pe inghinali...
incep sa ii masez usor piciorul in zona inginala observand o usoara incorgare . din masaj incep o mangaiere alternand usor masajul cu mangaierile...imi iau inima in dinti si o intorc pe burta si incep sa o masez si pe spate ridicandu-i usor tricoul pe sub care nu purta sutien...masajul devenind un mangaiat usor de sus in jos cu palmele si revenind usor cu unghiile pe coaste catre sani...
Burusc, se intoarce sarind de gatul meu si lipindu-si buzele de ale mele incepem un sarut apasat si lung ca doi indragostiti care nu s-au mai vazut de multa vreme...
inutil sa mentionez ca eram deja excitat de la primele atingeri ale coapsei ei, si cum vara nu obinuiesc sa port boxeri acest lucru s-a observat imediat..
in cateva mulute amandoi ne tavaleam in iarba oprindu-ne intr-un final ea pe spate, eu deasupa, intre coapsele ei, cu penisul erect in zona ei intima miscandu-ma usor in ritmul respiratiei ei usor sacadate...
o sarut osor pe gat in timp ce ii ridic tricoul lasand sa se vada doi sanni de marime medie , foarte fermii pe care incep sa ii sarut si sa ii musc usor de sfarc si sa cobor catre abdomen.
Simultan , o mana imi urca catre interiorul coapsei urcand usor pe langa cracul pantalunului si banda chiloteilor , simtind loua labii fine si printre care degetul imi aluneca usor spre clitoris.
Auzing un gemat de placere insist putin cu dehetul pe clitorisul ei in timp ce respiratia ii crestea in intensitate si incepu sa geama din ce in ce mai tare.
Dintr-o singura miscare hotarata, ii trag pantalonasii scurti si chilortii de-o data lasand sa se vada o pasarica epilata cu un mic tatuaj in forma de flururasi deasupa.
Ma reped cu limba intre labiile ei si incep un vartej in jurul clitorisului in timp ce unul din degete fortau usor intrarea in vaginul ei umed si cald.
In ton cu ge...



    Login