Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O iubita virtuala
Autor : shaul1000 - 2009-05-30
Citita de 6235 ori - Nota 6.38 (16 voturi)
As vrea sa va povestesc despre ce m-i s-a intamplat in urma cu cateva luni de zile…
Find un pic cam deceptzionat de casnicia mea si dorind atat eu cat si sotzia mea sa "luam "un pic de concediu unul de la altul mi-am inchiriat o mica garsoniera in centrul orasului in care locuiam…Ceea ce mi-am luat cu mine in locuintza mea noua a fost printre lucrurile necesare si noul computer achizitzinat in ultimul timp. Avand o functzie ce imi cerea sa fiu la actualitate cu ce ce se intampla in finantze(lucram ca subdirector la o mare sucursala a unei banci din Statele Unite)primul lucru pe care l-am facut in noul meu apartament a fost sa ma conectez la internet..
Nu de rare ori auzisem de la unii prieteni de ai mei de posibilitatea de a gasii pe site-urile de chat femei care iti puteau indeplinii fanteziile pe care cu sotzia nici in cel mai erotic vis nu iti dadea prin cap sa l-e propui,,dar niciodata in fostul apartament nu am intrat sa vad despre ce e vorba(poate faptul ca nu eram mai niciodata singur ,,sau poate din cauza ca nu aveam posibilitatea ..daca ar fii fost asa.. sa ma intalnesc cu cea pe care as fii intalnit-o pe net).
Deci intr-o seara cum plictisirea incepuse sa pluteasca in aer facandu-ma sa vreau "sa incep sa ma sui pe pereti "din cauza ei.. am intrat si eu pe un program de chat..la vederea numelor canalelor care erau acolo pula a inceput sa prinda un pic de viatza…."curve" … "nimfomane" .."sex".. "bisex" "gay" .."incest"..erau numai o parte din denumirile care au inceput sa-mi alerge in fatza ochilor.La vederea discutziilor purtate pe aceste canale am intzeles ca cerea ce imi povestisera prietenii in legatura cu posibilitatea de a"prinde" pe cineva pentru o noapte sau pentru o perioada mai mare de timp e adevarat..Expresii ca "vino si linge-mi pizda… "as vrea sa-ti sug pula"…"mananca-mi lindicul infamat de excitare" …sau " "as vrea sa –mi umpli pizda cu smantana ta calda si lipicioasa"au facut ca pula sa m-i se scoale amenintzand sa-mi rupa pantalonii..Fiind singur in camera mi-am dat jos pantalonii ramanad gol ca Adam in ziua in care s-a nascut..pacat numai ca "Eva" lipsea din camera..
Printre toate nick-urile de femei un pic cam "deocheate" ce erau acolo "(ca de exemplu ."pizdoasa" "tzatzoasa" .."sani mari"… "maslinge" sau "doritoarea") un nick ce mi-a atras atentzia in mod mai special a fost al unei fete sau femei care se numea"cea dulce".Curiozitatea de a stii unde aceasta fata sau femeie "e dulce" m-a facut sa intru cu ea in vorba.La inceput sbiectele abordate au fost numai generalitati..dar dorintza de a stii unde aceasta femeie e."dulce" nu-mi dadea deloc pace.
Incet incet subiectele abordate au inceput sa capete o nuantza de sex .. ceea ce m-a facut sa incep sa "capat" mai mult curaj sa fiu mai indraznet in discutzia purtata cu " ceadulce".Simtzind ca intrebarea mea nu va ramane fara raspuns am prins curaj si am,intrebat in direct fara ezitare:
Si unde esti dulce scumpa mea?
Raspunsul primit a cazut ca un trasnet ! Ceea ce am vazut "scris "m-a facut sa-mi pierd rasuflarea.."
La pizda scumpule la pizda sunt ..dulce! ai vrea sa vezi?ai vrea sa-mi vezi ..pizda? Daca da,, arata-mi si tu pula.. mi-e pofta sa ma masturbez…mi-e pofta sa vad cum iese la un barbat "smantana" din capul pulii!!!Imi arati si ..tu?
Cred ca in viatza mea nu m-am simtzit asa de excitat ca acum..Sa vreau sa"termin"cu o femeie pe care nici nu o tzineam macar in bratze ..cu o femeie aflata la atatzia kilometrii distantza de mine..Nici sotzia mea cu care imi "impartasisem"pana acum patul nu m-a facut sa ma excit asa de tare cum m-a excitat cea cu care vorbeam acum….
Cu maini tremurande am conectat si eu la computer camera de web achizitzionata nu de mult…si am trecut amandoi intr-o camera particulara de chat..In fatza mea pe monitorul computerului o pizda dulce larg deschisa cu un lindic parca "dornic'de a fi luat intre buze si supt a facut ca pula mea sa se intareasca si mai tare..Doua degete ale celei "dulci"din au deschis buzele pizdei lasandu-ma sa "privesc direct inauntru ..direct in "pestera amorului"Inca un deget a inceput sa se joace incet incet la lindic scotzandu-l dintre labiile mici ale pizdei ..Picaturi de lichid au inceput sa se adune pe el facandu-l sa luceasca in lumina cazuta pe pizda dornica de pula
Iti place scumpule .iti place? Ai mai vazut pana acum asa o "floare " ca cea de aici? Iti place? Da? Freaca-ti pula pentru mine,,, arata-mi cat de excitat esti si tu..inchipuieste-ti ca-mi lingi pizda si ca ma futi..iti vreau s...



    Login