Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Natasha !
Autor : oglader - 2009-12-09
Citita de 10596 ori - Nota 7.36 (11 voturi)
Aceasta povestire nu va fi ca celelalte, nu va fi asa de lunga si suculenta cum v-am obisnuit, dar cineva m-a sfatuit sa o scriu datorita situatiei hazlii care a avut loc.
De doua ori pe luna imi ,,ofer'' cate o iesire la masaj. Banuiti ca nu este vorba de un banal masaj, altfel nu as fi postat aici :) Una din maseuzele mele preferate este Natasha, o tipa cu o jumatate de cap mai inalta decat mine, picioare lungi, bazinul lat cu niste fese ferme si rotunde cu niste sani cum rar am mai vazut. Sanii ei sunt foarte mari, rotunzi si totusi fermi. Dar ce-i face atat de exceptionali sunt sfarcurile imense si inchise la culoare.
Cei care au vizitat saloanele de masaj stiu atmosfera si cum decurge un masaj. Dar pentru cei care nu stiu, voi descrie putin atmosfera de acolo. De obicei locurile au mai multe camere si absolut totul este in semiintuneric. Exista de asemenea un dus sau mai multe asa cum este in cazul cabinetului Natashei. De asemenea aici sunt mai multe maseuze pe care intre noi fie vorba, le-am probat pe toate :wink: :D Peste tot esti inconjurat de lumanari, oglinzi candele sau lumanari cu parfum aromat. In cabinetul Natashei predomina mirosul fin de scortisoara, care am aflat ca este un puternic afrodisiac. In camera in care esti invitat exista un pat de masaj medicinal, lumanari, uleiuri, oglinzi, prosoape si o masuta asezata la capul patului de masaj, pe care de obicei Natasha sau fetele ei iti aduc un suc sau un frappe sau daca esti un client mai vechi un gin tonic.
Contrar a ce banuiti ca este, Natasha si fetele de acolo chiar sunt maseuze cu certificate. De fapt prima parte a masajului este chiar un masaj in toata regula, un masaj care te revigoreaza si daca ai fi mort. Aceasta parte de masaj dureaza undeva intre 45 si 60 de minute depinde cat de epuizat esti. Dupa care urmeaza ce asteapta majoritatea barbatilor care frecventeaza aceste saloane; masajul erotic. Acesta de obicei dureaza pana la ..........finalizare :wink:
Acum ajungem de fapt la intamplarea in sine. Eram satut, aveam 2 sau 3 zile de cand nu futusem, nu dadusem nici o miue. Va dati seama ca aveam rezervoarele pline, simteam ca explodez. In plus eram stresat cu munca, ultima saptamana fusese una de cosmar. Asa ca o anunt pe nevasta-mea ca voi merge la Natasha la un masaj (nevasta-mea stie ca ies din cand in cand la masaj, asa ca nu era nici o problema ) sa-mi revin. Sun si imi fac programarea pentru ora 14.00 in timpul pauzei de masa. La ora respectiva sun la Natasha la usa salonului si imi deschide una din fetele de acolo, o tipa undeva la vreo 22 de ani, micuta, bruneta cu niste sani micuti, extrem de obraznici (de ce nu ar fi, daca avea numai vreo 20 de ani...:D ) imbracata intr-un halat alb numai pana deasupra bucilor, semitransparent, lasand sa i se vada fesele si bikineii albi care intrau adanc intre fese. Ma ia de brat si imi spune:
- Natasha te asteapta in camera din fund pe stanga.
Ma duc, o salut si o sarut pe Natasha, dupa care ma duc la dulapul de pe hol sa imi iau un umeras, un prosop, un sapun, si un plic de gel de dus. Apoi ma indrept catre dus si fac un dus rapid. Termin repede dupa care cu prosopul infasurat in jurul bazinului imi duc hainele in dulap si ma indrept in camera in care se afla Natasha. Natasha ma astepta, dezbracata, numai cu bikineii pe ea, Niste bikinei de dantela neagra, care lasau sa i se vada pizda superba ca o.....,,gogosica'' frumos rasa. Ma holbez si ma gandesc cat de mult mi-as dori sa am pizda aia, sa-mi pot baga fata in ea, sa pot sa-mi infig pula in ,,gogoasa'' Natashei.
Dar Natasha ma readuce in simtiri; imi trage prospul de pe mine lasand sa mi se vada pula rasa, cu capul pulii pe jumatate belit si semierect.
- Vad ca esti binedispus azi, zice Natasha facandu-mi semn cu capul catre pula semierecta.
- Ei da, sunt statut de 3 zile, zic.
- Hai urca in pat.
Ma conformez si Natasha incepe masajul propriu zis; cu uleiuri cu masaj pe toate ansamblele si subansamblele mele. In acest timp eu imi citeam mesaje pe telefon. Mesaje de la una din prietenele mele care locuieste in Bucuresti, mesaje care intotdeauna imi provoaca niste erectii atat de puternice incat devin dureroase. Discutiile cu ea mi-au provocat o erectie, si Natasha spune zambind sagalnic:
- Probleme?
...



    Login