Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNadia_3
Autor : hadul - 2018-07-31
Citita de 11881 ori - Nota 8.36 (124 voturi)
Asa cum banuiam formele Nadiei erau mai degraba delicate decat voluptoase, iar pielea... incredibil de alba si stralucitoare
Sanii micuti se terminau cu niste sfarcuri extrem de obraznice, abdomenul neted, putin lucra,t coapse perfecte. Nu era epilata total avea un smoc de par blond si carliontat, putin razlet, dar foarte simpatic dealtfel. Putea linistita da defileze pe orice catwalk a celor mai mari case de moda!
- Sa stii ca ma poti atinge, nu-s din portelan! Nu ma sparg! sopti Nadia! sau crezi ca e prea devreme?
Ma intrerupsese din contemplarea unui inger! In fata mea aveam cea mai frumoasa fiinta cu o feminitate devastatoare!
- Nu! nu e prea devreme! raspund uitandu-ma in gluma la ceas! este timpul perfect!
Intr-o zecime de secunda era in bratele mele, iar gura ei nu se mai satura de gura mea!! Sau invers!
Pret de cateva minute bune, ne-am sarutat asa imbratisati, mangaindu-ne alintandu-ne, acolo, exact acolo in usa bucatariei proaspat redecorate!
Abia am reusit sa-mi desprind buzele de buzele ei dar doar pentru a cobora pe gat pe piept... spre sani. Am simtit un oftat si un tremur iar respiratia i se intetise! Pielea Nadiei avea o aroma nedefinita.. un amestec de parfum dar si sudoare.. abia ce treminase curatenia! Paradoxal Acest miros m-a excitat si mai tare, simteam ca nu mai am loc in pantaloni!
Coboram cu buzele incet pe piept, spre sani iar mintea mi-era ravasita de trairile momentului, pe de-o parte iar pe de alta parte de sutele...miile de vorbe ce ma facusera aprope s-o urasc pe Nadia! Daca cineva, acum cateva zile, mi-ar fi spus ca voi ajunge in aceasta ipostaza, cu aceasta scorpie, i-as fi platit 10 sedinte la psihoterapie fara nici o ezitare! Nu 10! 100!!
I-am apucat cu gura un san, l-am strivit intre buze si am simtit cum acesta riposteaza cu o erectie puternica a sfarcului! Suspinul adanc, abia auzit si inclestarea mainilor in parul meu mi-au confirmat starea aproape euforica a zeitatii din bratele mele. Mainile mi-au coborat pe solduri, gura-mi nesatula pe adbomenul incordat. Am ingenuchiat prinzandu-i fesele in palme, fortand-o intr-un gingas fel sa-si departeze picioarele. Am trecut cu limba usor peste smocul razlet catre interiorul fierbinte al coapselor! Am departat cu limba buzele pasaricii si inceput sa-i alint clitul grasut intr-un ritm lent, dar innebunitor!
Cand i-am atins clitul Nadia a scos un tipat scurt si infundat:
- Ahhhh.. ce-mi faci??! sunt atat de uda...
Nu i-am raspuns, mi-am continuat expeditia tacut! Era intradevar peste masura de uda, peste masura de excitata.

Se inserase si aceleasi lumini sinistre din seara trecuta erau astazi sublime reflectandu-se pe pielea alba, uda si stralucitoare!
Daca linistea din seara trecuta era seaca si asurzitor de dureroasa, acum era dulce si complice. Doar respiratiile noastre sacadate si cate un fior sonor decora fondul sonor.
Gandurile ma napadira, toate simturile intinse la maximum, mirosul Nadiei, gustul ei, caldura si textura pielii sidefate ducea tensiunea momentului catre limite nebanuite! Nu-mi puteam alunga din minte franturi de imagine, clisee ca dintr-un film mut ,alb negru al anilor 30. Rox dormind goala, pe burta cu picioarele desfacute cand am plecat spre aeroport, legitimatia terfelita a taximetristului, raceala parchetului si moliciunea poncho-ului, plicul de pe birou, scrisul grabit, Nadia in picioare langa mine, Nadia in camasa mea, Nadia trantita pe salteau noua, Nadia goala in fata mea ... Nadia...
Ma indragosteam de scorpia asta oare? Asa de tare ma inmuiase? In doar ... 20 de ore!?
In doar 20 de ore viata mea luase o turnura nebuna! Acum fericit, parasit, lasat cu casa goala ca in nici o zi sa ma indragostesc sa incep alta iubire, cu alta femeie - si cu ce femeie ..prietena de-o viata a fostei sotii, dusmanul meu de moarte...

M-am ridicat, dar doar pentru a lua in brate si am pus-o pe canapeau noua, patratoasa dar extrem de confortabila si spatioasa!
- Vom pata canapeau sopti Nadia, trezind-se putin din euforie! Sa punem ... nu a apucat sa rosteasca mai mult ... i-am strivit gura cu gura mea intr-un sarut hulpav!
Mainile Nadiei au coborat spre pantaloni, incercand cu disperare sa gaseasca modalitatea de deschidere cataramei curelei!
Am ajutat-o putin, razand de lipsa ei de experienta in domeniu, dar si in speranta ca voi scapa cat de curand de stramtoarea blugilor! A inteles rapid ca dimensiunea erectiei mele ii va ingreuna treaba, dar si ca trebuie sa se poarte cu gr...



    Login