Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nadia 4
Autor : hadul - 2018-10-09
Citita de 12593 ori - Nota 7.44 (107 voturi)
Sigur ar trebuit sa iau un rudotel!!!! Baga-mi-as!

Rox in pragul usii era la fel de siderata ca si mine! poate mai rau!
Dupa ce-si arunca privirea roata prin camera pe care o lasase goala incepe atacul... mai intai pe flancuri!
- N-am vazut lumina, masina ta nu e in parcare de aia am urcat! vad ca te-ai aranjat foarte ... repede!
- ...da ingaim eu surpris cumva in defensiva, era ocupat locul de parcare cand am venit - incerc sa parez anemic, in timp ce imi ridicam pantalonii!
- Ia uite!! ti-ai tras si stoarfa! bravo tinere! Nu pierzi timpul! Cine-i panarama? Nu ne faci cunostinta?
deja tonul Roxanei era sfidator si artagos continuand atacul de data asta frontal si declarat!

Nadia era acoperita de mine, iar din unghiul in care se afla Rox, probabil si din cauza felului in care pica lumina era la adapostul meu! Nu se vedea! Mai mult chiar, se facuse mica in bratele mele ascunzandu-si fata la piepul meu!
Pentru o clipa am vrut sa o ascund, dar revenindu-mi din uimire am pornit la randul meu atacul! Cine a zis ca cea mai buna aparare e atacul, n-a vorbit prostii!
- Cine e putulica din spatele tau? Rox era insotita de un tanar, il stiam - un stagiar la firma de avocatura a roxanei.
apoi ma adresai pustiului:
- Iesi afara copile, n-ai ce cauta aici!
in timp ce pustiul se intorcea i-am dat drumul Nadiei expunand-o cu mandrie, ca pe un trofeu ochilor fostei sotii.
Socul era de data asta pe Rox, ai carei ochi iesisera din orbite de nervi si uimire:
- Nu pleaca nicaieri! e cu mine! tragandu-l inapoi pe insotitor... NADIA??!!?? tu!??
- Da ... Nadia! prietena ta! nici ea nu stia nimic de tine! si nici alti prieteni dintre ai nostri nu stiu nimic de tine! intradevar sunasem cativa cunoscuti si nici unul nu era in tema. Te-ai bagat in gaura de sarpe vipera!
Am continuat aproape urland - tamplele imi zvacneau!
- Iesi si tu si puta bleaga!! la ce dracu ai mai venit! am pus mana pe plicul cu documente care era inca pe biroul si le-am aruncat spre Rox! Ia-ti si mizeria asta! Jigodie! m-ai lasat cu casa goala!
Plicul o izbise pe Rox peste fata, exact ca o palma grea... apoi cazu pe parchet, hartiile imprastiindu-se in tot holul...
- Am venit sa-ti aduc niste tricouri, incepu Rox de data asta incet, aplecandu-se sa stranga hartiile si impingand spre mine o mica geanta de voiaj: Erau amesecate printre ale mele! Sunt din tricourile alea care-ti placeau tie mult...
Vocea ei era schimbata total, probabil de la palma plicului cu acte! Credea ca eram in stare sa o calc in picioare in momentele alea! Si credea bine! Turbam de nervi!
- Hopa! ce grija te-a apucat! Nu-ti e rusine jivina? Dupa puta aia ai plecat tu sa cauti atentie? Lasa cheile du-te la dracu sa te ia!
Imi veneau in minte mii de jigniri si cuvinte grele, dar stransoarea Nadiei m-a trezit putin! M-am uitat la ea, am strans-o in brate langa mine acoperindu-i goliciunea
- Tu Nadia?? chiar tu? sopti Rox cu ochii in pamant - dar continua sfidator: Acum poti sa te lauzi ca ne-ai futut pe amandoi Nadio!
Nu intelesesem bine ce auzeam, mintea mea nu procesa
Mi-am indreptat privirea care ochii Nadiei, care mi-a soptit incet: ti-am zis ca Rox te-a inselat de 2 ori... odata cu mine... odata ...mai demult!
Cate pot sa indur? As putea inghiti toata productia de rudotel worlwide... pe o luna. Mi se uscase gura vrand sa spun ceva.
Dar a continuat Nadia sa-mi sopteasca la fel incet incercand parca sa se justifice:
- Intr-o noapte cand am ramas la voi ca de obicei ati facut un sex nebun iar eu eram doar la distanta de o usa - si aceea intredeschisa. Tu ai fost chemat in miezul noptii la firma si ai lasat-o pe Rox neterminata. Eu eram uda fleasca... am intrat peste Rox in pat si am continuat ce faceai tu, cu gandul la pula ta, lingand-o ca si cum te-as fi supt pe tine, mangaind-o ca si cum te-as fi mangaiat te tine, gandindu-ma ca pe pielea aia, pe pielea lui rox... ai trecut tu... Nu-ti aduci aminte ca ne-ai gasit dimineata dormind impreuna si ti-a zis ca a avut un cosmar si de aceea m-a chemat in patul vostru?
Ba da, imi aduceam aminte exact cum le-am gasit goale pe amandoua... dar nu mi-am pus problema asta nicicum. Rox dormea goala de obicei... iar la goliciunea Nadiei nu ma gandeam niciodata, doar o uram!
Pula mi se facuse beton, nu stiu daca cu gandul la imaginea aia, cu nevasta-mea, ma ...



    Login