Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNadia 1
Autor : hadul - 2018-07-26
Citita de 8796 ori - Nota 8.07 (57 voturi)
Eram casatoriti de 5 ani jumatate, o cunoscusem pe Roxana in Vama in 2010, venisem cu gasti separate dupa 2 seri ne-am intors impreuna. In a 3 am facut dragoste, in a 4 s-a mutat la mine.
De atunci am ramas impreuna 7 ani misto, locuiam intr-un apartament cu 2 camere superspatios, mostenit de la bunica mea renovat si utilat hitech. Aveam amandoi joburi bune, eu la o companie mare din afara, ea la o mare firma de avocatura renumita. Vacante exotice, calatorii, petreceri masini de ultima generatie... eram acolo undeva unde multi nici nu viseaza sa ajunga. Aveam tot ce ne puteam dori, ne iubeam eram fericiti
Aveam o gasca de prieteni cu care ne intalneam de cate ori aveam ocazia - de multe ori la noi, ba o bauta, ba un film, ba un boardgame. Vreo 3 cupluri de nebuni cu care ne stiam de foarte multa vreme si pe impacam de minune.. nu exista distractie fara unul dintre noi!
A..... si Nadia prietena si colega Roxanei inca de la gradinita. Nadia venea de cele mai multe ori singura, foarte rar insotita de catre un ciudat pe care il prezenta invariabil "insotitorul meu".

Niciodata n-am inteles prietenia dintre ele, fiind 2 firi extrem de diferite, dar nici nu mi-am batut capul prea tare. Si fizic erau la extreme: Rox a mea era micuta de statura, putin peste 1.60, bruneta, aproape creola, cu forme voluptoase si o talie de viespe. Bogatia si rotunzime sanilor erau intrecute doar de obraznicia si fermitatea bucilor. Parul negru si lung foarte putin ondulat ajungea pana aproape de talie.
In schimb Nadia era inalta si schiloada, bloda aproape ablinoasa cu un par cret si tuns frantuzeste! era putin pistruiata, lucru pe care incerca sa-l ascunda, ochi verzi sfidatori si putin exoftatalmici. Stia totusi sa se imbrace cu gust si sa-si puna in evidenta talia, formele delicate si picioarele lungi. Scorpia....
In schimb pe mine ma scotea din minti de fiecare data! Nu era discutie in care sa nu ma contrazica, indiferent ca era vorba de divinitate, masini, fotbal... orice! Ma corecta foarte vocal pentru orice mica greseala, imi scotea ochii pentru orice prostie era pur si simplu mai rau ca o soacra! Atat de nesuferita imi ajunsese inca o rugam pe Roxana aproape de fiecare data sa nu o mai invite la intalnirile nostre. Dar nu aveam succes - Roxana nu ma asculta si Nadia era aproape omniprezenta, venind si invitata si neinvitata...

Uneori ramanea la noi peste noapte, lucru care ma enerva si mai tare - dar pleca foarte de dimineata si eram scutit s-o mai inghit. Macar atat - avea ceva bun simt stia cand sa plece.

Intr-o seara, dupa un party de nu stiu care sfant, in care ne cam ametisem toti, dupa ce au plecat musafirii, evident Nadia a ramas - chipurile sa o ajute pe Rox la strans, mi se facuse o pofta nebuna de sex, am luat-o pe Rox pe sus am dus-o in dormitor si am iubit-o. Am iubit-o bine de tot! Am sarutat cam fiecare bucatica din ea, i-am lins pizduta indelung pana aproape de organsm. Apoi a penetrat-o vartos. Am intors-o pe toate partile pana cand a terminat tare si destul de zgomostos! Cam de mult nu mai facusem dragoste atat de bine si asta se simtea.

Totusi din graba lasasem usa de la dormitor intredeschisa si sunt aproape sigur ca Nadia ne-a privit indelung. Si la fel de sigur ca se masturbase privindu-ne.
Pentru ca dupa ce am terminat si m-am dus sa beau ceva din frigider, am gasit-o pe Nadia in bucatarie prabusita aproape pe coltar iar chipul ii trada un orgasm recent. Am intrebat-o daca se simte bine, daca e ok (de parca mi-ar fi pasat) si mi-a spus cu vocea soptita si usor tremurata ca e ok <>
Aiurea! nu bause nici macar un pahar si stiam foarte bine asta
N-am insistat dar m-am amuzat - parea mai umana in aceasta mica minciunica.
Am observat totusi pulpele ei dezvelite, incredibil de albe dar parca unor tumefiate... si sfarcurile care stateau sa sfasie materialul halatului scurt de vara imprumutat de la Rox! Avea obrajii aprinsi, parul cret si blond in dezordine. M-am uitat la maini, avea maini foarte frumoase cu degete lungi si subtiri si inca umede.
Avusese un orgasm puternic, stiam sa citesc asta pe fata unei femei. S-a prins ca o studiez, a zambit parca rusinata dar privindu-ma cu aceeasi binecunoscuta infature fix in ochi.
Am incercat sa-mi alung din minte imaginea asta destul de sexy - efectiv o uram pe fata asta! Dar madularul meu raspundea stimulilor si incepuse sa intre in erectie. Devenise deja vizibil prin materialul subtire al shortului, aspect usor observat si de scarba din fata mea...
A ridicat iarasi privirea spre mine, privindu-ma in ochi si muscandu-si usor buza de jos, dar de data aceasta sclipirea din ochii ei cerea altceva! I-am sustinut privirea timp de cateva secunde cu superioritate, timp in care pula mi se sculase si mai bine!
Halatul se desfacuse usor dezvelindu-i coapsele si slipul intins si ud mi a atras privirea ca un magnet. Abia cand ma holbam deja evident in chilotii ei a realizat la ce ma uit si .... nenorocita si-a desfacut picioarele mai tare lasandu-ma sa vad mai bine cum se mula textila uda pe pizda!
M-am intors spre frigider, l-am deschis larg sa pun bautura la loc si racoarea din interior m-a linistit putin apoi m-am intors pe calcaie si-am tulit-o in dormitor fara nici o vorba in plus.

In pat, sub asternuturi, desi speram sa fi adormit, Rox a simtit imediat vartosenia pulii si fara mare caz a inceput sa ma suga apasat pana cand erectia mea era atat de tare incat aproape ca ma durea! N-am o scula foarte lunga dar totusi peste medie. In schimb e groasa ca pe mana si noduroasa! Am intors-o capra pe Rox i-am lins putin gaura curului si i-am infipt-o intre buci adanc di...



    Login