Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mihaela
Autor : SexAngel - 2024-03-07
Citita de 6880 ori - Nota 6.95 (77 voturi)
Am cunoscut-o pe Mihaela pe un site de matrimoniale. Nu știu exact ce era în capul meu, dar la 19 ani probabil doar hormoni nestăpâniti. Pierdeam ceva ore pe acel site si discutam cu Miha. Aflasem de la ea că e divorțată de vreo 5 ani și că îi este destul de greu să fie singură. Cu timpul devenisem mai îndrăzneț și o intrebam lucruri chiar intime, cum ar fi dacă îi place sexul oral sau anal și începusem să vorbesc chiar deocheat. Multe seri terminate cu ejaculări puternice pe trupul gol, pe cearceaf, sau in chiloți defineau cumva "relația" noastră. Deși la început părea o femeie ce nu aprobă astfel de abordări, cu timpul a devenit mai deschisă și chiar dadea semne că îi place sa vorbesc astfel. Chiar de la un timp nu mă sfiam și îi spuneam mai în glumă mai in serios că ma masturbez cu gandul la ea. Nu spunea nimic, ci doar că e normal pentru un băiat de varsta mea. Orgasme puternice definite de ejaculari imense pe corp și pe pat. Mihaela avea 49 de ani la acel moment. Deși mă gadeam că e destul de mare pentru mine, totuși ceva mă atragea la ea, astfel că într-o zi m-am gândit să îmi iau inima în dinți și să o invit în oraș. Spre surprinderea mea a fost încântată și a acceptat imediat.
Era o sâmbătă plăcută de toamnă, prin octombrie. Ne-am întâlnit la o cafenea din centrul orașului. Mi-a placut de ea. O femeie destul de grăsuța, de fapt plinuța, cu forme voluptoase, în jur de 1.65, vreo 65-70 kg, blonda cu păr ondulat lung până la umeri, ochi verzi, sâni medii, îmbrăcată într-o rochie crem mulată pe corp, și o hăinuța neagră, scurtă. Am avut erecției aproape instant mai ales că știam ce ar putea urma. În cap îmi faceam tot felul de filme, mi-o imaginam goală în fața mea, ducandu-ma pe culmile extazului. Ne-am pupat pe obraz și ne-am asezat la discuție.
Incercand să glumesc i-am spus că arată foarte sexy și că îmi provoacă o erecție incredibilă. Ușor jenata și surprinsă , mi-a spus că și eu o excit.
Totuși discuția nu a continuat tocmai cum mă gândeam eu. Mi-a dezvăluit că de fapt este căsătorită și încearcă să găsească un băiat dispus să le ofere servicii sexuale, ce ar implica și ceva interacțiune cu soțul ei. Mi-a propus chiar un mic cadou, dacă accept.
Surprins, nu am știut ce să spun. Nu știam cum să reacționez. Intuind că sunt încurcat și surprins, mi-a propus să mă gandesc și să nu-i dau un raspuns pe loc.
- Mi-ar plăcea, însă, să accepți. Chiar m-aș bucura să te simt în mine.
A fost momentul în care m-a invitat să bem cafeaua la ea acasă.
- Poate vrei să ne cunoaștem mai bine si poate prinzi ceva mai mult curaj dacă suntem doar noi doi prima dată.
- Poate
Am răspuns vizibil stânjenit.
Abia ridicandu-ma de pe scaun în incercarea de a ascunde umflatura din pantaloni, ne-am îndreptat către apartamentul ei. Devenind destul de îndrăzneț după discuțiile anterioare și dandu-mi seama că vrea să facem sex, am prins curaj și am prins-o puternic de fund și am sărutat-o încă din lift. Până la etajul 6, la care stătea ea aproape că o futeam acolo. Apoi, cum am intrat in casă, i-am dat haina jos, am lipit-o de perete și o sarutam cu pofta, in timp ce ma lipeam de corpul ei in incercarea de a-i simți formele.
- Ești superbă, vreau să intru în tine.
- Da, ia-mă! Fute-mă!
I-am ridicat rochia și i-am băgat mâna sub ea, între picioare. Chiloții erau uzi. Mi-am făcut loc și am inceput să îi masez pizda, în timp ce continuam să o sărut.
- Da să ți-o simt.
Și-a dus palma spre pantalonii mei și îmi mângâia madularul. Apoi s-a așezat in genunchi și din două mișcări mi-a dat pantalonii jos cu tot cu chiloți.
- Mmm, frumos.
L-a luat în mână și l-a băgat in gură. În acel moment sm simțit că mi se înmoaie genunchii. Era prima dată când simțeam buzele și limba unei femei pe penisul meu. Senzația a foat copleșitoare. M-am sprijinit cu mâinile de perete în încercarea de a nu cădea din picioare. Însă excitarea și intensitatea momentului au fost atât de mari încât nu am reușit să rezist mai mult de un minut. Am ejaculat direct în gura ei, luând-o ușor prin surprindere. Și-a scos penisul din gură lăsând sperma să țâșnească pe chipul ei, în timp ce incerca să scuipe primul jet.
Extrem de stânjenit am încercat să să mă dau in spate și să mă sterg cu podul palmei. Ea a reacționat însă cu un zâmbet și ridicându-se în picioare incerca să mă liniștească.
- Stai liniștit.
Mi-a luat penisul în mână, mângâindu-l și m-a sărutat îndelung. Simțeam gustul propriului lichid seminal în gura, dar nu mă puteam dezlipi de buzele calde și limba ce se alerga jucăuș cu a mea.
- Hai să bem o cafea. Vrei?
- Da.
- Ia un loc pe canapea. Mă duc sa ma schimb și revin.
M-am încheiat la pantaloni și m-am asezat cuminte pe canapea. Inima îmi bătea ca nebuna. Mă făcusem de rușine. Ce o zice femeia asta despre mine? Și ea voia să mă prezinte soțului ei pentru sex în 3. Ce să mai prezinte acum? Un puști de 19 ani ce nu știe să futa?
Stăteam acolo în sufrageria apartmentului comunist, cu fereastra în fața mea. În fața canapelei tip colțar, moale, dintr-un material textil gri, era o măsuță de cafea, pătrată cu geam. În stânga pe partea cu ușa de acces în sufragerie era o bibioteca din lemn de cireș ce avea în misjoc un televizor destul de mare. În dreptul ferestrei, pe partea opusa canapelei, era o alta măsuță și un fotoliu din același set. La geamuri, draperii crem și perdele albe dantelate. Pe jos un covor persan a cărui culoare predominantă era roșul.
După câteva minute a apărut și Mihaela, schimbată. Avea pe ea un tricou roz, mai lung ce îi acoperea fundul. Sfarcurile se vedeau absolut superb prin el. Nu mi-am dat seama, în prima fază, dacă avea și chiloți, dar oricum la cât de rușinat eram nici nu prea aveam curaj să o privesc.
S-a uitat la mine din ușă.
- Hai dezbracarea, ce crezi că scapi ușor?
Si mi-a zâmbit larg. M-am ridicat, mi-am scos tricoul și apoi pantalonii, rămânând doar in chiloți. Pulsul îmi creștea din nou și simțeam cum și madularul începe să își revină. Fiind tânăr, hormonii zburdau.
- Ma duc să fac doua cafelute. Când vin, vreau să îți admir scula, în mod direct, fără chiloți.
A zâmbit și a plecat spre bucătărie. Am zâmbit și eu.

A revenit cu cafele și le-a pus pe măsuță apoi s-a așezat lângă mine pe canapea. Eram gol pușcă, așa cum voia.
- Ia-mă în brațe.
Si s-a cuibărit în brațele mele. Am sărutat-o pe par, pe gât, pe obraz. Îi masam sânii absolut superbi. După un timp s-a smuls din brațele mele și a luat ceasca de cafea ca să bea. Am facut la fel si eu.
- Foarte bună
- Da, intr-adevar bună. Îi lipsește ceva totuși.
- Ce anume?
- Niște lăptic. Ma ajuți tu?

Am roșit instant. Pana să mă prind, a lăsat ceașca pe masă, s-a aplecat asupra madularului meu, și masând-mi coiaele, a început să suga cu nesaț. Aproape că am scăpat cafeaua pe mine. Abia m-am aplecat ca să las cafeaua pe masă.
- Relaxează-te. Stai întins pe spate și lasă-mă să ma bucur de superbul tău mădular.
Ca un băiat ascultător, m-am întins pe spate și am lăsat-o să îmi facă o felație absolut incredibilă. Îmi treceam mâna prin părul ei superb sau îi ridicam tricoul și îi mângâiam fundul rotund, incredibil de excitant. Atunci am văzut că nu are chiloți pe ea. Penisul era arcuit la maxim în gura ei. Buzele mă cuprindeau, saliva se scurgea pe coaie și pe canapea. Sunetul pe care îl făcea îmi creștea pulsul. De data asta a durat mai mult. Orgasmul a fost incredibil, sperma i-a năvălit în gură și în gât. A înghițit tot, strângând cu buzele și având grijă să nu piardă nimic. Ultimele picături din gură le-a scuipat în ceașca de cafea. A amestecat ușor cu degetul și a băut zâmbind-mi jucăuș.
- Multumesc iubitule. Mult mai bună.
Apoi s-a aplecat asupra mea și ne-am sărutat.
S-a urcat pe mine și și-a scos tricoul, apoi a continuat să mă sărute. Îi sarut sânii și mă joc cu ei. Îi sug sfarcurile, îi ling, mă afund în ei. Mâinile mi se plimbă pe curul ei, îi cuprind fesele în palme și mă joc cu ele. Ea se joacă cu părul meu și se mișcă lasciv în poala mea încercând să îmi scoale din nou penisul. Îi simt pizda umeda ce se freacă de madularul meu, care încă se recupera după ejacularea preceden...



    Login