Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMi-a placut, ce pot sa spun mai mult
Autor : vampir007 - 2014-12-07
Citita de 11362 ori - Nota 8.26 (61 voturi)
Ce petrecere plictisitoare, daca stiam ca nu ma voi alege cu nici o pula in seara asta nici nu veneam. Offf atatea cupluri in jurul meu, mi-e rau, si pizda imi cere pula, vreau pula, ohh. Sunt nefututa de ceva vreme si prietenii mei imi fac in ciuda sarutandu-si parteneri si mangaidu-si trupurile in vazul lumii! Ahh ce oameni perversi. Privesc la cei care danseaza pe ring, mai trag cu ochiul la solista trupei de pe scena in timp ce imi beau lichiorul, sunt atat de plictisita si pizda imi arde de dorinta unei puli sculate care sa o sature, trebuie sa o ating, bine ca mi-am adus vibratorul cu mine. Beau repede din pahar, pun mana pe geanta si ma ridic de pe scaun, pizda mea nu mai poate astepta, e atat de fierbinte si cu toate cuplurile astea din jurul meu ...
Ma indrept spre baie cand aud un tipat aproape grotesc:
- Stati pe loc!
Urmat de doua focuri de arma, ma intorc spre scena, locul de unde se auzise zgomotul infiorator al mortii. Toate persoanele din sala erau intinsa pe jos, se temeau de individul cagulat si cu pistoalele atintite asupra lor. Nu mi-am dat seama ce se intampla dar eu eram singura care mai statea in picioare privind in jur ca la un spectacol pentru care nu am platit bilet.
- Hei, tu. Tu aia in rosu, ce pula mea faci, i-a treci tu aici pe scena baga-mi-as pula in urechile tale! imii ordona vocea barbatului imbracat in pantaloni si tricou de camuflaj; si totusi mi-as fi dorit in sinea mea sa isi bage pula in alta parte, vaginul meu spre exemplu astepta nerabdator sa primeasca un madular tare in interior.
Il privesc cu ochii mari, inima incepe sa imi bata din ce in ce mai repede, realizez ca eu sunt cea imbracata in rosu, firar. Aveam pe mine o rochie lunga cu spatele gol si o pereche de chilotei minusculi tot rosii. Ma indrept cu pasi marunti spre scena, el ma priveste prin gaurile cagulei, ma studiaza, nu zice nimic, accepta mersul meu lent si imi da ocazia sa il studiez si eu. Avea trupul bine facut, se cunostea ca merge la sala, prin tricoul mulat aproape ca se vedeau muschii abdomenului, bicepsul si tricepsul sunt destul de dezvoltati, probabil si muschii de la picioare sunt la fel de puternici, dar nu pot sa imi dau seama din cauza pantalonilor largi.
Ajung pe scena langa acest necunoscut, el imi face semn sa ii arat ce am in geanta. Ezit sa ma supun, dar sub amenintarea pistolului deschid fermuarul fara sa respir. Priveste lung la vibratorul meu pe care urma sa il folosesc imediat ce ajungeam la baie. Vad prin masca lui cum isi schimba fizionomia fetei si se incrunta ca si cum eu as fi vinovata de ceva si trebuie sa ma pedepseasca.
- Scapa de geanta pizdo! Ma insulta in timp ce unul din pistoale il baga in portarma.
Se repede asupra mea si isi baga degetele mainii in parul meu, ma strange tare, ca si cum ar vrea sa ii simt forta. Ma doare, dar intr-un mod ciudat imi si place, nu imi fac griji ca m-ar putea rani, ciudat este ca si eu ma linistesc, inima nu mai loveste cu aceeasi forta in pieptul meu iar pasarica mea este in calduri din nou, o rog in gand sa stea cuminte ca nu este momentul potrivit sa intre in calduri.
Dar cat ma excita mirosul lui, muschii, forta lui, ahhhh. Il privesc in ochi, claritatea albastrului ma stupefiaza, apoi simt cum mana lui apuca de rochie si trage cu putere, se rupe ca o foaie subtire de hartie.
Eu incerc sa protestez si imi acopar sanii ca din instinct. El ma priveste, ma studiaza, si se invarte in jurul meu cu pistolul in mana. Privesc la fetele amicilor mei, toti sunt speriati dar urmaresc cu interes ce se intampla pe scena. Individul se opreste intr-un sfarsit in fata mea, ma priveste in ochi. Simt teava rece a pistolului mangaindu-mi abdomenul, aceeasi raceala ca si in ochii lui. Nu il intereseaza pe el daca mie imi place cum ma poseda sau nu, simteam ca va face doar ce vrea cu mine fara sa tina cont de parerea mea sau a publicului asa ca nu avea rost sa ma opun. Dar trebuie sa fac in asa fel incat nici el si nici cei din jur, care ne priveau, sa nu isi dea seama ca mie imi trec tot felul de fantezii prin minte pe care le-as incerca cu individul asta, imi doresc mai mult decat sa ma dezbrace!
Isi baga teava de la pistol in chilotii mei, mi-l strecoara usor intre labiile umede, ma atinge cu pistolul, mmmm ce bine este, nu pot sa strig in gura mare ca sa stie lumea ce curva sunt dar ma bucur mult ca imi face asta acest necunoscut cu ochi ca marea.
Imi prinde cu 2 degete de marginea chilotului si cand isi trage teava pistolului de langa pizda mea fierbinte imi rupe si acest material care facea legatura intre mine si decenta. Am ramas acum goala in vazul tuturor. Inca nu am luat mainile de pe sani dar pizda rasa poate sa mi-o admire toata lumea. El duce teava pistolului la gura, isi ridica putin masca neagra, linge pistolul cu pofta, imi linge lichidul dulce care a iesit din pizda, ahhh cat de mult imi place acest om! Pacat ca nu il voi cunoaste niciodata. Isi duce mana la slitul pantalonilor, isi desface fermoarul de la pantaloni si isi scoate pula erecta, imi pune pistolul la tampla si imi ordona.
- Suge-o curva!
Imi las mainile sa cada pe langa corp si ma pun in genunchi, incep sa ii sug pula venoasa si belita fara sa ma uit in ochii individului. Simt amenintarea armei pusa la tampla dar nu mai sunt speriata, imi doresc sa fiu curva lui, sunt o curva care suge pula in fata prietenilor ei si a necunoscutilor din aceasta sala de petrecere. Intr-un fel ciudat imi place sa fiu privita de toti necunoscitii astia si de prietenii care mereu imi faceau in ciuda. Il prind pe necunoscut de fesele tari si il trag mai tare spre mine, nu ma lasa sa detin eu controlul in nici un fel si ma printe violent de par si isi baga adanc madularul in gura mea, ahhhh, ma excita sexul asta violent. E prima data cand am parte de asa ceva si imi place, privesc spre solista care statea pe burta si ma privea cum sug pula, nici ea nu mi se pare a fi speriata si vad cum privesre pula asta tanara, cu pofta, dar e a mea, numai a mea si o sug cum stiu eu mai bine. Pizda mi sa umezit mai tare, ma simt ca o vedeta din filmele porno, ador sa fiu fututa in gura si amenintata de acest necunoscut, acum aflu ca imi plac aceste jocuri, mmmm.
Ma trage de par, ma ridica, ma plimba ca pe o curva pe toata scena, probabil sa ma vada toata lumea goala, ma intoarce cu spatele la el si ma impige, ma prind cu mainile de stativul microfonului, banuesc ce va urma si abia astept sa fiu fututa de el, pizda mea are mancarimi si astepta aceasta clipa! Norocul meu este ca sunt uda pentru ca el ma penetreaza violent fara a ma menaja.
Dupa atata timp am o pula adevarata in mine, inima imi tresare de fericire si asta fara sa arat nimic. Ma trage spre el cu o mana si cu cealalta imi pune pistolul la cap. Nu imi pasa daca la sfarsit apasa pe tragaci, acum simt placere, durere si in acelesi timp mila celor din jur care ma privesc. Imi place si gem de placere, vocea mea se aude in toata sala, microfonul este inca pornit asa ca decibelii isi fac de cap in incapere. Necunoscutul ma fute ca pe ultima tarfa, isi baga pula adanc in vaginul meu, mmmm, ador aceste sentimente amestecate de care am parte, nu mai rezist mult si voi avea un ...



    Login