Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Menaj in haita Ep.2 corectata
Autor : unqnick - 2014-07-14
Citita de 7358 ori - Nota 6.46 (24 voturi)
- Hai sa schimbam iar, propuse Petre si Mimi parca asteptand asta se intoarse schimband aparatele.
Mangaind-o pe cap, il privea pe prietenul lui care o penetra cand mai lent cand mai viguros facand-o sa icneasca pe Mimi. Era putin invidios pe rezistenta lui. Ar fi trebuit sa ejaculeze pana acum dupa cum il lucrase ea.
Nu stia ca mai devreme cand plecase la dus acesta o facuse deja. O avertizase ca va termina dar Mimi se agatase de bucile lui tragandu-l spre ea si asteptase sa termine. Se descarcase abundent in ea si se cutremurase in spasme cat timp ea il supsese si mulsese. Gura ei priceputa il facuse sa nu-si piarda taria si dupa ce se asigurase ca e din nou apta de atac trecusera in pat.
Pentru Petre placerea era prea mare si nu mai rezista mult. O impinse de cap gemand si se trase deoparte.
- Nu mai pot . . . . . termin . . . .
- Ce faci ? vin-o inapoi !
Petre era in impas, nu dorea sa ejaculeze in gura ei. Nu voia ca si celalalt sa procedeze la fel dupa asta. Ca sa fie penetrata sau sa o suga altuia nu era nici o problema ba chiar asta il excita cumplit, dar sa primeasca in gura sperma altui barbat nu prea era de acceptat. Nu mai apuca sa ia o hotarare pentru ca Mimi se repezise flamanda luandu-i din nou pula in gura si peste cateva clipe ejacula racnind puternic.
Florin continua penetrarile o vreme si dupa cum se incordase era vremea sa termine si el. Mimi s-a intors agila si i-a preluat madularul asezandu-l pe limba masturbandu-l cu doua degete. Multumita, dupa ce ii curatase de sperma capul pulii, plescaise bucuroasa laudandu-i.
- Aveti amandoi sperma foarte gustoasa dragilor. Vreau sa mai repetati isprava.
Pleca la baie sa se reimprospateze putin ii lasa sa schimbe comentarii.
- Bai ce buna poate sa fie . . . . esti sigur ca asta ai vrut, sa o fut ?
- Pai, da. . . .dar am futut-o amandoi. Nu sunt de acord sa o faca fara mine. Ce nu-ti convine ?
- Pe dracu'. Cum sa nu-mi convina. Bai Petre e pericol mare daca ii place asa de mult pula. Daca o scapi din ochi te face una-doua.
- O monitorizez foarte bine, spuse mandru de termenul folosit. Daca o monitorizez atent nu are ce sa se intample. Asa sub controlul meu poate sa se mai futa sa-si satisfaca curiozitatea. E femei doar, spuse el iar sfatos. Daca as fi mai sever poate ca ar scapa caii.
- Si . . . o lasi de mult sa se futa asa "sub control" cum spui tu ? intreba Florin ironic, uimit cat de naiv si prost poate fi prietenul lui.
- Pai, acum este pentru prima data. A vrut sa vada cum e. Cred ca i-a placut cu tine.
- Vrei sa spui ca ma lasi sa o fut si alta data ?
- Da dar numai cu mine de fata si daca vrea si ea.
- Cu tine de fata prietene, cu tine de fata, il asigura Florin nevenindu-i sa creada.
- Dar am sa te rog sa nu duci vorba intre prieteni, la serviciu, sti tu ce vreau sa spun.
- Ce dracu' Petre. O sa fiu mormant.
- Ai ceva de baut prin casa Florine ? spuse Mimi revenind de la baie. Goala, se misca dezinvolt prin camera constienta ca e urmarita de cei doi. Avea sani frumosi si tari, pulpe pline si rotunde. Nu avea sexul ras dar se tundea des aranjandu-si "freza" lasand sa se vada buzele pizdei grasute.
- Te faci ca ploua, spuse venind in fata lui Florin care o urmarise cu privirea flamanda.
- Scuza-ma eram atent la tine. Am un vin rosu grozav.
Sorbind din paharul de vin, tolanita in fotoliu se mangaia alene la pizda, amuzata de privirile lor.
- Va las sa va odihniti putin si o luam de la cap. N-am venit aici ca sa pierdem timpul. Nu e asa dragule ? ii ceru aprobarea lui Petre.
Dupacateva ore in care Mimi a trecut de la unul la altul, au adormit toti trei. Mimi cuibarita in bratele lui Petre si cu o mana pe madularul lui Florin care facuse o treaba excelenta pana atunci. Dimineata primul se scula Petre care merse la baie apoi isi controla telefonul pus la incarcat.
Isi cauta hainele sa se imbrace si vru sa o faca atenta pe Mimi. Aceasta se intorsese spre Florin, si murmura ceva cu ochii inchisi, mulgandu-i pula sa se intareasca. Petre tusi din nou ca sa o faca atenta dar aceasta nu-l baga in seama. Il saruta pe piept pe Florin apoi se prelinse mai jos spre pantecul lui.
- Credeam ca ti se scoala imediat, vad ca ai nevoie de ajutor.
Se apucase sa ii suga pula care se incepu sa se ingroase si sa se lungeasca. Petre era aproape imbracat, nu-i convenea ca Mimi sa o ia de la capat. Se distrase destul si se pregatea sa-i dea acasa ce credea ea ca ii mai trebuie.
- Mimi eu spun ca ar trebui sa plecam, ne-am harjonit destul. Hai imbraca-te rog sa mergem acasa.
- Uite cum imi strici cheful tocmai acum. Mai stam putin . . . . . mmm . . . . .mmmm
Il ignora si continua sa ii suga pula lui Florin care ranjea satisfacut catre Petre.
- Las-o ba sa se simta si ea bine. Daca nu vrei sa mai stai, o aduc eu mai incolo cu un taxi.
- Mimi, ce faci vi sau nu ? se facu ca nu l-a auzit pe Florin.
- Nu fi uracios, mai stau putin . . . . . . aaah uite ce pula nervoasa are.
Imbufnat, Petre se intoarse catre usa si astepta cu mana pe clanta ca sa fie strigat dar mai apuca sa o auda pe Mimi spunand.
- Bag-o mai repede . . . . cel mai mult imi place sa ma fut de dimineata. Incet… aahhh . . . . daaaa . . . bag-o toata . . . .asaaaa . . . . .fute-ma Florine. . . .daaaaa . . . . . fute-ma.
Auzind clic-ul yalei avu o strangere de inima. Intr-adevar futaiul de dimineata era cel mai grozav. Trebuia sa fi ramas sa o vada cum se zvarcoleste si tipa apoi sa fi tabarat si el pe ea. Daca suna din nou la usa ori n-ar fi raspuns ori strica toata treaba.
Pleca spre casa si aranja masa pentru amandoi, puse o sticla de vin la rece apoi se culca sa fie odihnit cand va veni. Se gandi ca facuse bine ca o lasase acolo. Ce se putea intampla mai mult decat sa o mai futa odata sau de doua ori. Ea o sa-si faca damblaua, va aprecia asta si tot el va fi in castig.
Adormi gandindu-se la ea si se trezi buimac. Se uita la ceas, era trecut de 8 seara. O auzi pe Mimi cum isi arunca pantofii din picioare si il striga din hol.
- Ce faci iubitel, de ce nu aprinzi lumina ? vai scumpule uite cum ma asteapta dragul de el cu masa pusa. Sa stii ca nu mi-e foame, am mancat la Florin. De aia am si intarziat putin. Ai stat cu grija ? De ce n-ai sunat ?
- Da voi de ce n-ati sunat, bombani el. Am dormit pana acum.
- Eu am vrut dar Florin a zis ca poate te-ai suparat si e mai bine sa nu te sune ca o sa-ti treaca.
- Cred ca trebuie sa fac un dus. Vi sa facem impreuna ?
O urmari cum isi trage rochita peste cap ramanand goala. Pentru o clipa ramase blocat apoi isi aduse aminte ca ii aruncase cu o seara inainte. I se paru ca are niste vanatai pe buci si pe gat iar pe sani are niste urme ca de muscaturi.
- Sunt de la tine turbatule de aseara, ce nu mai tii minte, spuse ea vazand ca se uita lung la ele.
Se temuse putin ca ii va face o scena dar nu era cazul. Poate i-ar fi facut daca ar fi stiut cum petrecuse timpul. Dupa ce plecase Petre se futuse cu Florin mai bine de o ora, il facuse sa termine dar i-o supsese ca sa nu i se culce si reluasera din nou partida. Avea destula fantezie, futand-o in tot feluri de pozitii pana cand a lasat-o rastignita si epuizata sa zaca pe pat. Cand au auzit soneria au crezut ca e Petre si Florin s-a dus sa deschida. Nu s-a mai deranjat sa se acopere.
- Hai draga, nu te sfii, vino odata ca m-a pregatit Florin pentru tine.
Florin a intrat in camera impingand in fata lui doi barbati necunoscuti. Ochii lor se plimbau peste trupul ei gol. Surprinsa a intins mana apucand o pernuta acoperindu-si sanii dar ochii lor ii fixau sexul. Florin, complet gol, veni din spatele lor si foarte vesel ii prezenta.
- Draga mea, da-mi voie sa ti-i prezint pe Sandu si Marius. Baieti ea e Mimi consoarta lui Petre.
Consternata de felul cum fusese prezentata deschise gura si o inchise la lor. Daca amintise de Petre inseamna ca il cunosteau. Florin ii intinse mana si o ridica din pat aruncand pernuta deoparte. Ceremonios, Sandu ii lua mana sa i-o sarute si Mimi zambi cam fortat.
- Nu stiam ca Petre are acasa o doamna. Imi dati voie ? se repezi si Marius.
Continuand sa ii tina mana isi saruta degetele apoi le duse intre picioarele ei apasandu-le de sexul ei, facand-o sa tresara.
- Mi-am permis sa fac singur cunostinta cu dumneaei explica el si toata lumea izbucni in ras.
- Da', unde e Petre, se interesa Sandu.
- A fost aici dar a plecat de dimineata.
- Si va lasat aici singurica doamna ?
Mimi nu se simtea confortabil goala, in fata patului ravasit si cu Florin la fel de gol care venise langa ea luand-o cam posesiv dupa mijloc.
- Voi . . . aaaa . . . . il cunoasteti pe . . . Petre ? nu se putu abtine sa nu intrebe.
- Pai suntem colegi de serviciu domnita. Noi venisem sa-l luam pe Florin la meci dar cred ca ramanem si noi la distractie, nu crezi ca se impune asta ?
Promitandu-i sa vor fi discreti, se dezbracasera rapid si in curand Marius cel mai indraznet s-a bucurat de favorurile ei. Trecand de la unul la altul sau fututa de cate unul si sugand pula celorlalti, timpul a trecut zburand si a trebuit sa insiste foarte serios Florin ca sa-i dea drumul sa plece acasa. Fusese incantata de virilitatea colegilor lui Petre si deja se gandise ca merita sa repete experienta.
. . . . . . . . . .
Cu șiretenie, speculând firea lui de mototol, Mimi l-a convins sa invite la ei acasa si alti colegi de serviciu. El inca se codea si amana momentul.
- Pai, daca Florin nu-si tine gura si iar iti propune sa se lase cu sex _
- Pai scumpule asta chiar ar trebui sa se intample.
- Nu te deranjeaza ?, o intreba infierbantat. Vrei sa o faci si cu altii ?
O luase in brate si dezbracand-o din mers o duse in dormitor si incepu sa o futa inversunat, facand-o sa tipe de placere, de bucurie si putin de durere cand pula lui grasa si mare o apasa in fundul vaginului. Se descarcase dar continua sa o pistoneze rar intaratat de ea care ii spunea cum o s-o faca cu doi sau trei in acelasi timp. Intaratat Florin i-a spus ca de data asta va face poze ca sa aiba o amintire. Incantata, Mimi se zvarcolea sub el sugerandu-i sa filmeze si cu telefonul. Luata de val, Mimi se scapa amintind de virilitatea lui Sandu si Marius. Petre isi opri miscarea soldurilor, cu un aer nedumerit.
- Ce zici ? De unde stii tu cat de buni sunt.
- Pai . . . . i-am cunoscut la Florin . . . . atunci . . . . stii tu.
- Vrei sa spui ca te-au futut ? TE-AU FUTUT ??????. . . . . . HAI SPUNE !!!!!
Iesise dintre picioarele ei privind-o tulbure.
- Cum s-a intamplat ?
- Pai eram cu Florin, baietii aia au trecut pe la el si a fost neglijent lasandu-i sa intre . Ei si-au dat seama ce facusem noi pana atunci pentru ca eram si eu si Florin in pielea goala, s-au dezbracat si ei. N-am avut incotro, asa ca le-am cedat si lor ca sa nu-ti spuna tie.
- Cum adica ?
- Pai foarte simplu. Eu eram acolo si ma futusem cu Florin. Ce voiai sa le spun ca tu stiai ce faceam cu el ? Ca tu ai fost mai devreme cu noi si eu am mai ramas sa ma fut cu el ?
- Asa e la dracu' , constata el nervos. Nu puteai. Nu mai vorbesc cu ei in viata mea.
- Scumpule, de ce spui asa ? Baietii au fost manierati, m-au futut de cateva ori dar m-au tratat ca pe o doamna.
- Ti-a placut, nu ?
- Pai si eu am fost cooperanta. Le-am facut pe plac pentru ca mi-au dat cuvantul ca n-o sa afli nimic. Mi-au dat cuvantul de onoare. Ai auzit tu vre-o vorba aruncata de ei ? Sunt niste baieti discreti la fel ca Florin. Nu e pacat sa dam cu piciorul unei asa ocazii. Unde mai gasim asa baieti seriosi ?
- Cum sti tu sa le intorci in favoarea ta.
- Nu fi uracios. Ii inviti ? Pe cine inviti, ia spune-mi, se freca ea de el.
- Pai pe Florin si pe aia doi. Eu zic ca e suficient daca ne gandim la ce va urma.
- Asa, asa. Sa sti ca numai la asta ma gandesc, cred ca o sa umbli cu ea sculata dupa asta o saptamana.
……………………..
Petrecerea a fost o reusita. Primii s-au prezentat Florin cu Sandu. N-au mai stat la discutii, s-au asezat langa Mimi si au inceput sa o laude lui Petre in timp ce o dezbracau. O umpleau de complimente si aprecieri cat de bine stie sa faca sex,...



    Login