Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMenaj in haita Ep.1
Autor : unqnick - 2014-07-13
Citita de 13817 ori - Nota 7.83 (88 voturi)
Fusese o seara reusita. Mimi renuntase la sutien imbracand o rochita scurta pana la jumatatea pulpelor aratand foarte provocator. Atat Florin prietenul lui dar si Mimi se comportasera firesc, adica nu se dadusera in spectacol chiar daca stiau cu totii ce urma sa se petreaca. Ii lasase pe ei sa danseze si poate ea se incalzise cam tare si dansase lipita de el, frecandu-se si pipaindu-se dar cei de la terasa nu remarcasera si de fapt nici nu erau interesati cu care din ei era femeia. Mimi ii aruncase cateva priviri sugestive, aratandu-se incantata de alegerea lui.
……………………
Petre era combinat cu Mimi de aproape doi ani. Se cunoscusera la strand si dupa o noapte de sex nebun, ea se mutase la el. Fusese socata privindu-i slipul la strand remarcand dimensiunea madularului, framantandu-se curioasa cum ar arata in erectie. Nu fusese deloc dezamagita. Ii spusese ca are 20 de ani dar in realitate avea 17 si el o crezuse. Chiar daca era un munte de om, era bland si naiv ca un copil.
Experienta lui la femei se rezumase doar la cele cateva ucrainence tinute de doua tiganci surori de langa gara pe care le vizita odata pe saptamana. Cu Mimi descoperise ca sexul are resurse nebanuite in a oferi placere. Era indragostit de ea, nu prea intelesese unde lucra dar o pusese sa renunte la serviciu si venea in fiecare zi cu cate ceva bun, o surpriza.
Incercase cu ea toate felurile de perversiuni, pozitii nastrusnice si in curand ajunsese expert in sex oral pe care i-l oferea de cate ori Mimi se pisicea cerandu-i asta. Privind un film porno, indrazneata, ii propusese sa faca si ei sex in trei dar Petre se speriase si refuzase nu pentru ca un alt barbat se va atinge de ea ci de rusinea ca s-ar fi facut de ras in fata unui strain.
Mimi a mai insistat de cateva ori, firea ei zvapaiata n-a mai rezistat "monotoniei conjugale" si bietul Petre a avut surpriza cand a venit mai devreme acasa sa o vada in pat cu altcineva. Ii privea prostit cum se reguleaza si n-a facut nici un gest sa-i intrerupa pana cand individul a iesit dintre picioarele ei repezindu-se sa-si duca pula spre gura ei deschisa ca sa ejaculeze.
In momentul acela l-au vazut amandoi. Barbatul a scapat un jet de sperma ce s-a intins pe fata ei si pe perna, apoi s-a repezit dupa haine cu pula balanganindu-i-se caraghios. Il privea ingrozit pe barbatul masiv care astupa usa.
- Sa nu faci vre-o prostie te rog. Ma jur ca nu stiam ca e maritata.
- Nu e maritata, a spus Petre moale. Sa nu te mai prind pe aici. E clar ?
- D-d-a, d-d-d-a, confirma acesta.
S-a ferit din usa lasandu-l sa se scurga pe langa el apoi s-a intors nehotarat in sufragerie lasandu-se sa cada pe un recamier. Era nervos dar scena de mai devreme il si excitase cumplit. Mimi isi trasese pe ea un capot si venise in picioarele goale asezandu-se in celalalt cap al canapelei. Se stersese pe fata dar in par mai avea doi stropi de sperma.
- Du-te si te spala, a mormait imbufnat Petre.
- Auzea dusul cum curge si nu mai rezista. Isi arunca hainele de pe el si intra in baie in plina erectie. Mimi nu era prea sigura de ce va urma dar cand il vazu se linisti imediat.
- Vrei sa ma speli pe spate dragule ?
Petre intrase langa ea in cada si isi plimba mainile pe spatele ei apoi venise in fata cuprinzandu-i sanii. Mimi isi duse mana la spate apucandu-i madularul si i-l stranse usor. Se rasuci fara sa dea drumul pulii care pulsa in mana ei si ii zambi
- Vrei sa opresti dusul ?
Asezata pe vine incepu sa ii suga pula. Fusese si ea cam incordata, cu celalalt se futuse de cateva ori in dimineata aceea. Ea insistase sa o mai faca odata inainte sa plece si fusesera intrerupti in momentul culminant si acum era hotarata sa il faca pe Petre sa ejaculeze cat mai repede si sa inghita. Avea ocazia sa guste sperma a doi barbati in mai putin de o ora. Mai tarziu in dormitor Petre se dezlantuise muncind-o din greu pana ce se potoli. Mimi statea lipita de el si ii mangaia pula flasca si rosie de atata futut. Nu ii reprosase nimic si se ferise sa deschida discutia.
- Te-ai excitat asa de mult vazandu-ma cu ala. Hai spune-mi, e foarte important pentru mine . . . . pentru noi.
Petre mormai nemultumit. Il mai intrebase asta mai devreme si nu voia sa recunoasca. Reluarea discutiei ii aduse in fata ochilor imaginea ei penetrata de acel barbat. Ii privise aproape cinci minute dar ar fi vrut sa fi durat mai mult. Se simtea vinovat pentru ca o refuzase atunci cand ii propusese un sex in trei. Ii trecu prin cap ca ea stia ca dorea asta si ca a vrut sa ii faca o surpriza.
- Voiai sa fi ramas individul ?
- Ce ? , se ridica ea intr-un cot surprinsa.
- Tipul ala. Ai vrut sa o facem in trei, sa o facem si cu el.
- O daaaa, izbucni ea in ras. Da, da….dar dupa ce l-ai speriat nu cred ca mai era bun de nimic.
- Nu mi-a placut tipul.
- Ai tu pe cineva in vedere ? chicoti ea.
- As cam avea. Vreau sa fi sincera, pe mine ma excita sa te vad cand te ….hm, chiar nu te deranjeaza sa o faci cu mine de fata.
- Prostutule, cum sa ma deranjeze. Imi place sa ma fut, stii asta si daca tie iti place sa ma privesti e tot spre binele meu. Am vazut ce patesc cand e randul tau. Totusi sa ai grija la cine apelezi.
Dupa doua zile o anunta. O sa-ti fac cunostinta cu Florin, e un prieten de-al meu si coleg de serviciu. M-am gandit sa nu-l aduc direct aici, mai bine sa ne vedem la o terasa si daca tie iti convine…..
- Ce inteligent esti dragul meu. Cand o sa fie asta ?
- Mine e vineri, zi scurta si pe seara ne vedem la o terasa in Baneasa.
Pe Florin il abordase discret, o tot balmajise tatonandu-l si neindraznind sa ii faca direct propunerea.
- Ba, esti de groaza, il intrerupse acesta. Ce o tot fredonezi atata. Ai convins-o pe nevasta-ta sa faca sex in grup. Vrei sa vin cu blonda aia dupa care ti se scurgeau ochii. E de comitet a futut-o si Marius.
- A nu, fara alte femei, nici eu nici Mimi nu vrem sa fie si alta femeie.
- Pai mai exact ce vrei ? Sa o futem amandoi sau sa i-o trag doar eu si tu sa te uiti la noi ? vrea asta nevasta-ta ?
- Vedem atunci, raspunse nervos Petre.
- Ii spuse apoi ca inca nu sunt casatoriti, ca asta e o fantezie a lor si ca a apelat la el ca la un prieten discret. Stabilisera sa se vada mai intai, sa mearga la un local sa se obisnuiasca unul cu altul. Florin, surprins si nerabdator sa treaca la fapte, ii promisese ca va fi galant si curtenitor si ca o va lasa pe ea sa aiba initiativa,
…………………
- Spre nemultumirea lui Mimi intarziasera destul de mult la terasa dar Petre insistase sa mai ramana, savurand micile intimitati ale celor doi.
- Dragul meu, nu crezi ca e timpul sa plecam ? Am putea continua distractia la noi, cred ca asta vrei si tu.
- O da draga mea. Florine vii cu noi nu ?
Florin insista sa faca el plata si iesira in strada. Ca un facut in parcare nu era nici un taxi si prin apropiere nu trecea nici o masina. Telefonul lui Petre era descarcat iar Florin nu il luase cu el.
- La dracu', cand ai nevoi de taxi atunci nu apare. Acum cum ajungem acasa.
- Poate e mai bine sa mergem la mine, am o garsoniera draguta sugera Florin. Stau aproape, o luam prin parc si iesim la mine.
- Incadrata de cei doi, Mimi se agatase de ei, chicotind si frecandu-se de ei. Tantalaul de Petre intarziase prea mult plecarea. Era intaratata de ce va urma. Ii simtise erectia cand dansase cu Florin si nu intelegea de ce nici unul dintre ei nu deschisese discutia pe bune despre scopul intalnirii. Discret intinse mana dand de umflatura tare din pantaloni.
- Vinul acela m-a excitat cumplit, rabufni ea. Pe voi nu ?
- Ai putea sa verifici, replica Florin ne mai rezistand.
- OOOHHH, gemu ea atingand madularul lui Petre. Pot sa verific si la Florin.
- Te rog chiar.
- Parcul era destul de intunecat, si nu intalnisera decat cateva persoane grabite si o pereche pe o banca. Simtea nevoia in momentul acela sa fie fututa, acolo, pe loc, pe o banca sau pe iarba asa cum o facuse de atatea ori cand era la scoala.
- Sarutandu-se cu Petre isi strecurase mana in pantalonii lui Florin strangand excitata madularul catifelat. Acesta se excitase zdravan si Mimi simti in palma zeama cleioasa ce iesise din varful pulii. Fara sa dea drumul bratului lui Petre se intoarse spre celalalt si incepura sa se sarute.
- Aveti curaj sa le scoateti afara ?, spuse cu o voce ragusita de dorinta.
- Mimi, ce te-a apucat ? Daca vine cineva ?
- Daca ti-e frica, treaba ta. In momentul acesta daca nu sug pula simt ca o iau razna.
- Ii impinse pe amandoi de pe alee spre o bancuta intre doua tufisuri si se aseza pe ea. Florin nu mai asteptase a doua invitatie. Venise in fata ei cu pula erecta si Mimi o prinse imediat cu mana stanga. Petre veni alaturi si Mimi gemand usor incepu sa le linga apoi sa le suga cand pe una cand pe alta.
- Imi vine sa ma pis, ii anunta Petre care avea basica plina, desprinzandu-se de ei.
- Du-te mai incolo, il repezi ea. Fi si tu simtit.
Ascultator acesta intra mai adanc intre tufe indreptand jetul spre un copac ca sa nu faca zgomot. Era putin derutat de cum evoluasera lucrurile, voise sa ajunga acasa, sa o puna pe Mimi sa se dezbrace incet, sa ii provoace asa cum vazuse intr-un film. Pula i se mai muiase dar se grabi sa ajunga la ei.
- Doar nu vrei sa ti-o iau in gura dupa ce te-ai pisat, ii spuse ea nemultumita. Mai bine vezi sa nu vina cineva.
Nu putea sa ii vada ca lumea, auzea sliorpaielile ei si conturul capului ei ce cobora si se ridica sugand madularul prietenului sau. Nu mai suporta situatia asta. Ii facu atenti ca vine cineva si se precipitara spre alee.
- Unde ai vazut ca vine cineva ? ii reprosa Mimi frustrata de intrerupere.
- La dracu, mai aveam putin rabufni si Florin inghesuindu-si pula in pantaloni. Hai sa mergem acasa, nu mai e mult.
Mimi s-a oprit si-a ridicat fusta si si-a tras jos chilotii. A scapat de ei aruncandu-i cu piciorul agatandu-se de crengile joase ale unui copac.
- E mai bine fara, erau fleasca, comenta ea tragandu-si rochia in jos.
Intrand in bloc, luara liftul si Mimi isi duse mana intre picioarele lui Florin dan...



    Login