Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMarina si problemele ei
Autor : unqnick - 2010-05-25
Citita de 24879 ori - Nota 7.91 (44 voturi)
Trecusera deja patru luni de cand nu o mai atinsese un barbat. Se adunasera la ea in cabinetul-laborator cateva profesoare si comentau cu voce tare cele doua reviste porno pe care le confiscasera mai devreme. Marina era in asa hal de excitata ca ramase cu ochii holbati la o pula mare si noduroasa prinsa in prim plan. Isi stranse tare picioarele si se stapani sa nu geama.
Marinus barbatul ei era in Afganistan si se parea ca nu se va mai intoarece peste doua luni cum fusese contractul si isi prelungise sederea cu inca trei plecând direct în Irak. Ii promisese ca il asteapta, ca o sa reziste dar deja i se parea prea mult.
- Ce ai ramas draga asa , uite cum se holbeaza, da pagina mai departe.
- Fetelor pe bune arata exact ca pula lui Horia, dar parca e putin mai mica constata Marcela
- Ce coarda esti nu-ti mai ajunge barbat-tu, i-ai luat pe toti la rand spuse Claudia.
- Uite cine vorbeste ! Spui asta pentru ca nu mai vrea sa te futa, o necaji Marcela. Sa-l ia dracu’ de magar, m-a pus sa-i sug pula si n-am vrut
- Daca esti proasta, ce mare lucru sa sugi o pula insista Claudia.
- Uite Marina o pula ca a lui Horia iti trebuie tie, sa stii ca viata trece pe langa tine o inghionti Sanda
- Baiatul asta umbla dupa tine sa ti-o traga si tu il refuzi ca o proasta o certa Marcela
- Marcela, ti-am spus de atatea ori,..... i-am promis lui Marinus ca o sa rabd cat e plecat.
- Bine draga, nu te futi cu el dar macar poti sa-i sugi pula, ca-i place, uita-te la mine ca stiu ce spun
Izbucnira toate intr-un ras nebun si Marina nu rezista si se alatura lor. Desi erau toate fete cu facultate, maritate, cu pretentii de doamne, intre ele vorbeau ca cele mai ordinare tarfe. Vorbaraia colegelor o zapacea si mai mult. Horia, profesorul de sport ii facea avansuri de mai multa vreme si de fiecare data cand o intalnea era din ce in ce mai insistent dar rezistase pana atunci. Clopotelul suna sfarsitul recreatiei si se grabira sa plece lasandu-i revistele. Mai avea putin timp si trebuia sa plece la inspectorat.
- Vezi sa nu pleci cu ele ca venim sa ne mai uitam la pauza.
Ramase singura cu revistele si se uita pe indelete la pozele explicite, citind si articolele scurte care le insoteau. Se excita si mai tare citind povestioarele. Isi stranse sanii cu putere mangaindu-si sfarcurile dureros de intarite. Ajunse din nou la poza cu pula aia mare care ocupa toata pagina si isi trecu degetele peste ea starnindu-i amintirile serii trecute.
- Uite cu ce se delecteza doamna profesoara !
Se sperie acoperind revista cu cateva dosare. Era rosie ca focul, inima ii batea sa-i sparga pieptul si aproape se scapa pe ea. Horia statea in spatele ei si o apucase de umeri fixind-o pe scaun
- Nu te speria, dar esti cam neglijenta, stai cu usa deschisa, putea sa intre altcineva. Uite cum iti bate inima, ca o caprioara fugarita de lup.
Ramase nemiscata fara sa protesteze cand ii mangaie sanii. Gemu usor cans mana ii aluneca prin decolteul bluzei si ii stranse un san in causul palmei. Se apleca sa o sarute pe gat si fu strabatuta de un fior ca un curent electric. Ii facea curte asiduu si nu scapa de el cu una cu doua Il lasase totusi saptamana care trecuse sa o sarute si de atunci era din ce in ce mai insistent.
O pipaise si o inghesuise in masina cand se oferise sa o duca acasa intr-o seara. Excitata il lasase sa-i bage mana in chiloti soptind proteste auzite numai de ea si desfacuse involuntar picioarele ca sa faca loc degetelor lui sa ii mangaie pizda. Tipase scurt cand un deget apoi doua o penetrasera si desi chinuita de pofta, il imbrancise. I se paruse ca pe langa masina trecuse o cunostinta si se speriase. Se adunase agitata si fugise din masina.
Incurajat de episodul din masina, insista in fiecare zi sa vina la el sa ii faca o vizita, dar Marina ezita inca, nu se hotarase. Ii promisese lui Marinus ca o sa-i fie fidela si incercase chinuindu-se sa se tina de cuvant dar simtea ca va trebui sa cedeze, amanand deznodamantul. Il lasa sa o pipaie si sa o sarute dar in ultima clipa se retragea in cochilia ei, era curioasa dar si speriata de posibilitatea de a-l insela si de eventualele consecinte. Se intorcea acasa si se masturba pana nu mai putea.
In facultate statuse la camin in Regie cu inca doua colege in camera. Fusese o studenta numai de 10 dar deloc incuiata. Dansa, spunea bancuri si mergea la toate petrecerile dar avea un fix dorise sa ramana fata mare si pana la urma si colegii dar si fetele cu care statea in camera renuntara sa o mai bata la cap. Iesea sa se plimbe o ora doua atunci cand una din ele isi aducea prietenul pentru o partida de futut contra cronometru si asculta amuzata comentariile de dupa fara sa simta nevoia sa probeze si ea placerile descrise cu lux de amanunte. Totusi o invatasera sa se masturbeze si o facea destul de des
Se maritase imediat dupa terminarea facultatii, fusese singura repartizata in Bucuresti dupa ce refuzase sa ramana asistenta. In cele doua saptamani de vacanta, cat mersese acasa la Craiova, il cunoscuse pe proaspatul locotenent care ii deveni sot dupa cateva intalniri. Credea ca numele erau predestinate, fiind o fire romantica. Statuse cu soacra timp de doua luni dar reusise sa-l convinga sa se mute cu chirie.
Marinus fusese surprins ca fusese fata mare, si o invatase cu rabdare toate secretele pozitiile si perversiunile amorului. Descoperi in curand ce lucru minunat este sa te futi si in curand o facea cu pasiune salbatica renuntand sa se mai masturbeze decat foarte rar . Ezitase multa vreme sa-i suga pula dar cand el sparsese gheata si ii dadu prima data limbi, indrazni si mai mult din curiozitate, descoperi cat de placut poate fi sa suga pula.
Pana atunci, Marinus mai plecase de doua ori dar numai pentru cate o luna in Angola si suportase destul de bine despartirea dar acum ii venea sa se urce pe pereti. Nu il inselase niciodata, avusese de cateva ori ocazia dar se oprise speriata de grozavia actului. Nu era o salbatica, ii placea sa flirteze dar de cele mai multe ori barbatii nu mergeau mai departe lasand-o pe ea sa ia initiativa. Asta probabil pentru ca ii speria frumusetea ei care culmea ii tinea la distanta.
Era o tipa inalta, cu picioare frumoase, cu pulpe pline pe care ca profesoara nu prea putea sa si le expuna dar puteau fi banuite usor. Era blonda cu o coama de par ca o leoaica care ii scotea in evidenta gatul lung. Ochii albastri ii dadeau un aer de copila..
Daca inainte respinsese avansurile multor barbati, majoritatea insurati, acum, neglijata de atata timp, dorea cu ardoare sa se futa dar o speriau complicatiile plus ca era si o fire romantica. Horia o luase totusi prea repede, se grabea simtind-o ca e pregatita. Stia ca o sa-i cedeze pana la urma mai ales ca le futuse pe toate profesoarele si era mai mult decat curioasa sa vada daca laudele lor erau intemeiate sau nu.
- Nu te mai incapatana, stiu ca ma vrei si tu. Barbatl tau crezi ca sta sa faca laba in Afganistan. Fi sigura ca acum se fute cu vre-o doctorita sau asistenta
Venise langa ea si se sprijinise de umarul ei impingand-o cu umflatura din pantaloni.
- Uite ce tare te doreste, Marina nu fi copil, suntem oameni mari, nu te incapatana, e ceva normal
Cu o seara inainte acceptase sa se plimbe cu el cu masina. Facusera obisnuitul ocol spre Baneasa oprindu-se pe o alee intunecata, dar nu coborasera din masina. O pipaise si o sarutase insistent soptindu-i cat de mult vrea sa fie a lui. Isi desfacuse singura rochia scotandu-si sinii afara si gemea de placere in timp ce el ii saruta si musca usor cum nu o mai facuse nimeni pana atunci.
Se hotara excitata sa mearga la el asteptand sa-i propuna iar acest lucru ca in fiecare seara. O prinse nepregatita cand ii lua mana si i-o puse pe pula sculata.si fierbinte. Nu isi retrasese mana, i-o apucase bucuroasa uimita de grosimea si marimea ei.
Il masturbase, in timp ce el excitat. ii soptea vorbe de incurajare. O apasase pe cap ca sa i-o ia in gura dar se incordase refuzand in ultima clipa. Horia, incalzit nu rezista mult si spema tasnise pe neasteptate injeturi groase stropind-o pe fata, umplandu-i mana si rochia de stropi cleiosi. Lui Marinus ii sugea pula cu placere dar indiferent cat insistase barbatul ei nu inghitise niciodata sperma pentru ca i se parea prea scarbos si acum tremura de nervi
Agitata, ii ceruse sa o duca imediat acasa la ea. Horia insista inca odata sa vina la el dar se despartise de el fara o vorba alergand spre bloc speriata sa nu se intalneasca cu cineva. Se balacise indelung in cada plina de spuma privindu-si mainile simtind inca pe piele sperma lui. Se masturbase indelung, cu furie, nereusind sa se potoleasca. Revenind in sufragerie culese de pe jos rochia patata. Sperma se uscase in unele locuri lasand pete albe. Isi infundase fata in rochie si plansese aproape o ora in hohote.
- Nu ma mai chinui Horia, ti-am spus ca nu e inca momentul, se apara ea slab, din obisnuinta dar fara convingere.
Horia insista, si Marina il mangaie pe pula oftand. Horia incerca sa desfaca fermoarul dar ea sari speriata
- Esti nebun ?. Nu aici, poate sa intre cineva
- Atunci unde ? Cand ?
- Nu stiu, ai rabdare, ....o sa vad.
- Ai spus ca vrei sa mergi la inspectorat cu situatiile, vrei sa te duc ?
- Nu ai ore?
- Astazi nu mai am
Se duse la toaleta simtind ca are chilotii uzi . Constata ca juisase mai mult ca alta data. Se spala de sucul parfumat care o inundase. Nu stia ce sa faca cu chilotii, tamponul nu o aparase catusi de putin. Nu venise cu geanta in toaleta unde prevazatoare avea un pachet. Isi impacheta chilotii in hartie igienica, vru sa-i ia cu ea dar ii arunca in cos. In masina, Horia fredona vesel si o mangaia pe picior. Urca mai sus de marginea ciorapilor stransi cu jartiera, pielea fina a coapselor era placuta la pipait. Insista si ii desfacu pulpele si mana urca mai sus pe sub fusta.
- Nebunatico, nu porti cliloti. Ai venit pregatita pentru futut ?
- Horia te rog, nu-mi vorbi asa.
- Ce teatru joci cu mine. Bine, joaca-te cum vrei, asta ma excita si mai tare
La inspectorat nu statu decat doua minute lasand actele. Era prea devreme sa se intoarca la scoala si il refuza inca odata sa mearga la el. Il convinse sa intre in cateva magazine si facu cumparaturi in nestire ca sa se linisteasca. Ajunsa acasa in fata casei nu mai avu incotro. Ramasera cateva minute in masina fara sa-si vorbeasca. Statea intr-un bloc vechi boieresc cu patru etaje. Vazu ca nu era nimeni in fata intrarii, se mai linisti, trase aer in piept si se hotara
- Esti dragut sa ma ajuti pana sus cu pachetele ?
Horia o urma incarcat de pungi si cutii. In liftul stramt, inghesuiti, ii zambi facandu-i cu ochiul privind-o peste maldarul de pachete. Marina zambi si ea crispata si nu gasi ceva mai bun de facut decat sa-l mangaie intre picioare.
- Stai nebuno ca scap astea pe jos
Iesii prima din lift si descuie repede usa tragandu-l inauntru ca sa nu o vada vre-un vecin. Ii lua din maldarul de cumparaturi punandu-le pe o masuta.
- Vrei sa duci astea la bucatarie, spuse Marina aratandu-i usa
Merse spre baie privindu-se in oglinda. Arata foarte bine, se vedea pe fata ei ca e dornica de sex. Se stramba scotand limba la imaginea din oglinda bucuroasa ca se hotarase sa faca pasul. Lua pieptenul sa-si aranjeze parul ravasit de vant
- Astea unde le pun intreba Horia intrand peste ea vazand usa intredeschisa
Marina continua sa se pieptene cu mainile ridicate, privindu-l in oglinda. Horia puse punga pe masina de spalat si veni in spatele ei cuprinzandu-i sanii. Ii mangiie tandru si o saruta pe gat. Marina gemu descatusata si intinse mana in spate mangaindu-l pe cap. Horia ii sugea un lob al urechii si ea se freca cu fundul de umflatura lui din pantaloni.
- Oh Marina ce mult te doresc....
- Si eu Horia......te rog sa fi bland cu mine, gemu ea
Se intoarse si il trase spre ea sarutandu-l salbatic. Horia ii ridica fusta apucand-o de buci si strangandu-le cu putere. Miscarile lor facura sa darame pachetele
- Hai sa iesim de aici.....fa ce vrei cu mine...Horia dragule....fute-ma Horia...fute-ma
O ridica in brate si ea continua sa il sarute. Agata din mers un prosop luandu-l cu ea. Horia cauta din ochi usa dormitorului dar ea il opri
- Nu acolo....nu in dormitor.....
- Are importanta unde te futi ? intreba brutal Horia
- Te rog frumos...menajeaza-ma....nu vorbi asa....in dormitor nu cred ca o sa pot sa o fac din cauza lui Marinus...
Horia o lasa din brate si isi scoase camasa. Se aseza pe recamier privind-o incantat
- Ce faci nu te dezbraci ?. Vreau sa te privesc mai intai
Marina isi desfacu cu degetele tremurande nasturii bluzei. Se desfaceau greu asa ca trase tare de bluza si nasturei sarira care incotro. Isi scoase bluza si o lasa sa cada pe covor. Il privea in ochi si vedea cum ii lucesc de pofta. Isi mangaia golaneste pula prin pantaloni dar lucrul asta nu o deranja prea tare.
Intinse mainile la spate si isi desfacu sutienul. Sanii frumosi, tari si rotunzi jucara vesel. Marina arunca sutienul si se mangaie pe sani starnita de privirea lui Horia. Acesta se mangaia in continuare la pula zambindu.i obraznic
- Ce tate misto ai gagico se vede ca nu ai nascut inca. Esti numai buna de pula, spuse Horia ridicandu-se de pe recamier.
- Oh nemernicule, porcule...cum vorbesti cu mine ?
Se repezi spre el furioasa lovindu-l cu pumnii in poiept dar acesta o stranse in brate imobilizand-o. Atingerea pielii lui o tulbura si se lipi supusa strivindu-si sanii de el. Horia o mangaie pe spate si ii cauta gura. Stia sa sarute nemaipomenit si ii raspunse la randul ei sugandu-i limba.
- Hai fi cuminte si dezbraca-te mai departe nervoasa mea frumoasa.
Se dadu doi pasi in spate ca sa o admire si ii facu semn sa continue. Marina iesi incet din fusta stramta miscand din solduri ramanand goala. De sub tufa de floci pe care nu ii mai tunsese de mult, buzele groase ale pizdei lasau sa rasara dintre ele labiile mici ca o creasta maronie ca de cocos. Horia ii facu semn sa se roteasca ca sa o admire si o plesni peste buci
- Am zis eu ca esti numai buna de futut.
Marina nu mai protesta, privea excitata umflatura care ii ridicase cracul pantalonului Vru sa-si scoata si ciorapii fini prinsi cu jartiere dar Horia o opri
- Nu ma ajuti si pe mine ?
- Ba da, se repezi ea.
Se aseza pe vine in fata lui desfacandu-i cureaua. Facuse de multe ori jocul asta cu Marinus stiind ca il excita foarte mult. Scutura din cap "Nu trebuie sama mai gandewsc la el ca ma inhib" Avea in fata un barbat gata excitat care o dorea iar ea ardea de nerabdare sa fie fututa.
- Ce repede ti se scoala tie pula, rase ea scapand si de ultima farama de jena
I-o stranse usor prin pantalon, alintand-o. Desfacu fermoarul si trase pantalonii in jos ajutandu-l sa iasa din ei. Pula deabia incapea in boxeri ramanand o buna bucata afara. Privi capul mare si lucios pe jumatate belit pe care il mangaiase cu o seara inainte. Apuca elasticul si ii scoase si chilotii. Horia scapa de ei aruncandu-i intr-o parte cu piciorul. Pula sculata se balanganea in fata Marinei lovind-o peste obraji. O apuca delicat cu degetele belind-o si mai mult. Mirosul de pula ii lua mintile, gemu adanc tragand pe nari mirosul excitant nevenindu-i sa creada ca rezistase atata vreme. Horia isi apuca pula si i-o plimba pe la nas, o batu usor cu ea peste obraji si peste buzele stranse.
- Deschide gura si ia-o in gura
- Nu.....te rog nu mai vorbi....
- Nu fi proasta deschide gura....ce n-ai mai supt pula pana acum ?.....asa frumoaso.....
Marina ii saruta usor capul belit, tremurand si tragand excitata pe nari mirosul de pula. Cateva picaturi de lichid cleios aparusera din orificiul din capul pului. O beli de cateva ori, o mai saruta inca odata mai apasat scotand limba printre buze
- Deschide draga gura si suge-o ca lumea
Marina isi infunda nasul in flocii lui masturbandu-l. Il saruta pe pantec apoi il privi in ochi
- Nu pot acum...te rog... nu insista spuse Marina.
- Bine draga mea, o sa ma rogi tu cand te simti in stare .
O ridica de jos lipindu-se de ea. O prinse de buci si o trase spre el apasandu-i pantecul de pula lui tare ca un lemn. Facura cativa pasi imbratisati spre recamier continuand sa se mangaie si sa se sarute
- Esti pregatita sa te futi ? N-am chef de fite, ii sopti el la ureche vazand ca tremura
- O da, da....te rog...am asteptat atata....am fost o proasta....
Horia intinse propsopul apoi o culca pe recamierul destul de lat ca sa incapa amandoi. Ii desfacu picioarele si ii mangaie interiorul pulpelor. Ea tresarea de fiecare data cand mana lui ii atingea labiile. Desfacu larg picioarele tragandu-l peste ea. Ii cauta pula si se sperie putin de taria si grosimea ei
- Te rog sa fii tandru, ai grije....e asa de mare.....mi-e putin frica
- N-am sa o bag toata stai linistita, si afara de ast aici la tine e inundatie serioasa
- Auu...ahhhhh.....ai grija.....daaa...incet te rog.....ce groasa e..... daaaaa......asa......oh ce pula mare ai Horia dragule,...acum poti s-o bagi mai mult....aahhhhh....ohhh...ce bine e....
Horia baga si scotea pula cu grije din ea simtind ca incet incet se relaxeaza, incepu sa impinga acum bagand-o din ce in ce mai mult. Ii ridica picioarele pe brate desfacandu-le mai mult. Marina respira greu acoperindu-si ochii cu un brat. Gafaia si icnea la fiecare penetrare a lui baiguind in nestire. Horia o privea incantat, in sfarsit se hotarase sa se futa cu el, meritase asteptarea, avea o pizda stramta care se relaxa cate putin facand loc grosimii pulii. Incet incet bagase toata pula in ea si se misca incet simtind cum varful pulii o atinge usor in uter.
- Ce bine e....fute-ma mai tare.....mai tare......cat ai bagat-o ? baibui ea
- Aproape jumatate minti el
- Mai bag-o putin te rog
Incepu s-o izbeasca mai tare, simtea cum pula o foveste puternic inauntru dar asta era o placere noua pe care n-o mai simtise pana atunci. Coaiele lui o izbeau ritmic peste buci si ea deschise nedumerita ochii, intinse mana si incepu sa rada
- Ce parsiv esti, ai zis ca n-a intrat toata Oh dragule ce pula minunata ai si cum ma rascoleste, fute-ma tare... fute-ma iubitule.....
- Iti place ? Iti place cum te fut ?
- O da, da... mult de tot.... sa nu termini repede...vreau sa ma futi mult, mult.....aahhh.... daaa
In sfarsit ai cazut la asternut incapatanato.O sa umbli de acuma dupa pula ca vitelul dupa vaca, gandi satisfacut Horia. Umblase dupa ea mai mult decat dupa oricare alta gagica dar meritase efortul. Vazu ca stie sa stranga suficient din pizda ca sa faca penetrarile mai placute. Se sincroniza perfect cu el. Ii puse picioarele pe umeri si Marina incepu sa isi roteasca soldurile infipta in pula. Nu rezista mult si avu primul orgasm.
Camera se umplu de mirosul placut al sucului ei. Horia se opri putin ca sa-si revina ramanand adanc infipt in ea. Coaiele i se umplusera de cativa clabuci scapati din piza ei umeda si muncita.
- Vad ca iti place sa te futi. La ce m-ai plimbat atata, erau sa-mi plezneasca coaiele
- Am fost o proasta suspina ea tragandu-l spre ea ca sa-l sarute
Fara sa s...



    Login