Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Maica-mea cu amicul meu - continuare
Autor : FlorinMake - 2021-02-15
Citita de 8889 ori - Nota 2.62 (21 voturi)
Viata alaturi de mama si de amicul meu, Costi, actualmente sotul ei, continua linistit si...fierbinte. Trecuse deja cam 1 an de cand erau impreuna. Maica-mea abia ce nascuse de vreo 3 luni. Se potriveau perfect ca si cuplu. Ea il iubea din suflet, dar si el tare mult pe ea, n-am ce zice., chiar daca el era mai tanar ca maica-mea cu mai bine de 18 ani. Totusi cu mine deja incepuse sa nu se mai poarte ca un amic, ci chiar ca un tata in toata regula, unul cam sever. Ma punea la respect deja. Avea tupeu mult. Baiatul pe care abia il facuse cu mama spunea el 'El o sa fie regele aici peste ani,, Deja incepuse sa bage mai mult manele date tare la boxa prin casa, chiar daca mie nu imi placeau. Chema si unii amici de-ai lui, tot asa smecherosi si manelisti, putin mai mici ca noi la varsta, sa fi avut toti trei in jur de 24 ani. Intr-o seara i-a pus sa doarma la noi, chiar la mine in camera desi erau trei deja si cu mine patru. Ii zic eu:
- Pai unde o sa dormim toti ca n-avem loc !
- Ce ma intereseaza ba pe mine ca n-ai tu loc, ii pui pe ei sa doarma la capat unde dormi tu mereu si tu dormi la picioarele lor, capatul celalalt
- Cee?? intrebam eu socat. Eu trebuia sa dorm umilit practic in patul meu, la capatul celalalt care nu avea spatar si perne.
Asta e. Vedeam ca n-am de ales. I-am lasat pe aia trei smecheri la capatul patului meu unde dormeam de obicei si eu m-am pus invers la capul celelalat, fara perna fara nimic, cu labele celor trei la nasul meu. Ei toti erau doar in chiloti cu sulile sculate. Ma simteam umilit si culmea imi placea. Aia radeau si se amuzau ironic.
- E bine ma asa?! Iti placee??!!!
Maica-mea nu stia, fiind ocupata cu copilul, cu alaptatul etc.
Venise si Costi in camera la noi, doar in chiloti cu sula mare in erectie. Si imi spune:
- Asa vreau sa te vad...Eu ma duc acum sa ii dau sula lu maica-ta, pe care chiar o iubesc din toata inima. O sa iti mai fac un frate. Nu ma las pana nu ii fac 11 baieti. Am eu reteta speciala sa-i fac doar baieti. Peste ani asa o sa stai, cum stai acu cu baietii astia. fratii tai vor fi stapani, smecheri si tari in sula ca tacsu,adica ca mine ! M-ai auzit ba ce am zis ?!!!
Si mi-a dat o laba de la picior peste fata asa in batjocura. Dupa amuzamente ale celor trei amici ai lui in patul meu si stare de umilinta, au adormit cei trei totusi spre mirarea mea. Am iesit putin asa din pat fara sa ma simta si m-am dus in camera mamei si a lui Costi, dupa perdea. Asa mi-a venit deodata, sa ma bag dupa draperie incet fara sa ma observe cum facusem si alteori. Si m-am ascuns. El ii dadea sula la greu, se iubeau cu pofta.
- Asa, asa dragostea mea, ce tare se beleste.
Spunea el cu pofta excitat la maxim bagandu-si capul intre tatele ei. Ii baga si degetele de la mana in vagin si incepe s-o masturbeze si mai tare la viteza.
Pe urma iar incepe futaiul normal.
- Te las iar bortoasa !!!
Ii zice el mai mult ca un ordin.
Era si tare tipul, avea sula nu gluma, era fierbinte, Nu era de refuzat.
- Tine sperma acolo ca vine acusi....
Si gata...jeturi de sperma parca fara oprire. Deja clar urma sa se adevereasca ce spunea el, inca o sarcina cel mai probabil , pentru ca nu se protejau niciodata. El dorea sa ii pastreze sperma. Dar ma intorc si eu la mine in...



    Login