Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLucruri Neprevazute ep.15
Autor : BlackStar - 2012-08-05
Citita de 4125 ori - Nota 7.88 (33 voturi)
Am ajuns in cele din urma la hotel.Agitatia de dupa-amiaza se domolise,redevenind totul la normal,doar eu nu puteam sa ma linistesc.Eram curioasa si ingrijorata cu privire la apelurile lui Mihai.Speram sa-l gasesc sus,asteptandu-ma pe canapeaua din living.

Cand am intrat,apartamentul era cuprins in bezna absoluta si liniste perfecta.Nici urma de Mihai pe nicaieri.Incepusem sa-l caut prin tot apartamentul,dar era absent.Mi s-a strans stomacul ghem,iar inima mi se facuse cat un purice...A trebuit sa plece mai devreme.Asta vroia sa-mi spuna!! Am oftat. Imi parea rau ca nu putusem vorbi cu el,iar asta se datora doar din cauza lui Cristi.La naiba cu tine Cristian!
Am adormit pe terasa,pe canapea,acolo unde amandoi dormiseram noaptea precedenta,cu gandul la el...

M-am trezit in dormitor,complet dezbracata.Eram infasurata pe jumatate de cearsaful matasos.Mihai era undeva prin casa,se auzeau zgomote din bucatarie.A fost totul doar un episod neplacut...Am zambit in sinea mea,multumita deoarece el nu plecase nicaieri,ramanea doar cu mine. L-am zarit din coltul usii cu o tava incarcata ceea ce parea sa fie micul dejun la pat. Mi-am lins buzele strengareste la vederea bustului sau gol,pieptul si abdomenul bine lucrate.S-a lasat usor pe pat,apropiindu-se de mine

-Mic-dejun don'shoara?
-Mmh-mhh,ii raspund lenesa,dar habar nu avea ce imi trecea mie prin cap.
-Ce vrea printesa?
-Printesa te vrea pe tine,i-am spus zambind.
-Hm, nu se poate.
-De ceeee? m-am plans eu ca un copil.
-Nu sunt in meniu,imi raspunse mandru ranjind.
O faci pe durul?Las' ca iti arat eu tie.
-Mancam? il intreb entuziasmata,pesemne ca foamea imi facea stomacul sa "protesteze".

Am luat o gura din paharul cu suc de portocale,facandu-i semn lui Mihai sa vina spre mine.S-a apropiat curios,in timp ce il indemnam sa vina mai aproape.Gurile noastre erau despartite de cativa centimetri,puteam simti aroma mentolata care ma innebunea.Si-a deschis buzele vrand sa ma sarute,dar eu l-am amagit,disimuland sarutul.Mi-am deschis si eu buzele apropiindu-ma de el.Limba lui era aproape de gura mea,vroia sa se strecoare inauntru,dar m-am retras. Imi adresa o privire care imi spunea ca ma joc cu focul si am sa ma ard,dar exact asa si intentionam,asa ca am continuat.

M-am intins pe pat,atenta sa nu vars sucul din mana si sa nu rastorn nici tava,inlaturand partial cearsaful,astfel incat sa-i ofer o priveliste destul de apetisanta si incitanta.Sfarcurile mele intarite ieseau obraznice in evidenta,tari ca piatra,cersind atentie.Mi-a luat paharul, a baut lasandu-l jos,stiam ca imediat va actiona,vroiam sa-l intarat si mai mult.M-am cambrat destul incat sa imi evidentiez si mai mult mugurii infloriti,lasandu-l sa ma priveasca infometat lingandu-si buzele.

-Inchide ochii.

I-am inchis ca o fata cuminte ce nu eram. Asteptam urmatoarea lui miscare. Tot trupul meu tanjea dupa atingerile lui.Am simtit cum ma atinge cu ceva usor.Am avut ispita sa trag cu ochiul sa descopar ce era,dar dupa forma banuiam a fii o capsuna. Plimba fructul pe corpul meu, de la gura,mi-a permis sa musc din ea,mi-am infipt dintii dur,lasand sa mi se prelinga zeama dulce pe langa buze.Continua sa ma rasfete in jos.M-am cambrat din nou arcuindu-mi spatele creeandu-i un traseu de vale,prin care sa alunece mai usor,a trecut in dreptul sanilor mei,zabovind mai mult inspre abdomen.Plimba capsuna in cercuri,tragand cat mai mult de timp sa coboare in jos.A adus-o in dreptul pubisului...Mi s-a taiat respiratia.Inima pornise in batai ritmice,depasind cu fiecare secunda nr. regulat,stomacul era "plin" de fluturi care nu incetau sa zboare,iar vaginul imi palpita des, explodand in fiori reci care ajungeau pana in maduva oaselor si inapoi intr-un ritm accelerat. Scancete usoare si gemete scurte mi-au scapat cand i-am simtit caldura gurii,mancand capsuna.Lingea lenses zeama care se scursese.

-Vreaauuu si eu,i-am zis cambrandu-ma din nou.

A luat o alta capsuna,de data aceasta imbibata in ciocolata. Mi-a atins abia perceptibil sfarcurile, facandu-ma sa tresar. In miscari de semi-cerc plimba fructul rece,manjit de ciocolata,decorandu-mi bobitele de carne. Ma chinuia lent, aceea dulce tortura pe care o savuram din plin. Lichidul vazcos se prelingea incet afara din mine,ma gadila in timp ce cobora fara oprire in jos spre anus.

Mi-a introdus pe jumatate capsuna in gura,apoi toata a fost cuprinsa in gurile noastre,muscam din ea,jucandu-ne cu limbile.Gustul lui era dulce,cu o urma recenta de mentolat.I-am dus mainile dupa gat lipindu-l de mine.Am simtit fiorul ce-l trecuse cand sanii mei l-au "intepat".Inima imi batea in ritm galopant in timp ce-l sarutam si mai pasional, ma desfatam cu gura lui,ii sorbeam dulceata,ii impungeam limba,o sugeam pe toata apoi o masam suav.

Si-a dus o mana in jos spre zona mea fierbinte.A inlaturat nervos cearsaful,lasandu-si cale libera.Isi trecuse degetul mijlociu printre labiile umflate.Imi miscari rotative,lente imi alinta clitorisul erect.Alterna ritmul si miscarile,in timp ce ma saruta si ma lingea pe gat,coborand intr-un ritm ametitor spre sani.Imi lingea languros ciocolata de pe sfarcuri,chinuindu-mi-le cu limba. Mana inca imi agasa sexul,in miscari ritmice,de la stanga la dreapta marind treptat viteza.Incepusem sa-mi misc bazinul inspre el.Simteam ca numai am aer,corpul imi tremura,imi incordam muschii simteam cum sunt pe aproape de orgasm. In cateva clipe,clipe care mi s-au parut o eternitate am gustat din placerea orgasmica care imi invaluise corpul in spasme,iar iubitul meu nu se oprea,continua sa ma "chinuie".

-E randul meu,i-am spus deschizandu-mi ochii,uitandu-ma serioasa la el.

Am pus tava jos,la fel am facut si cu boxerii lui pe care i-am scos de pe el aruncandu-i undeva prin camera.L-am impins pe spate,impungandu-l cu degetul pe care mi-l plimbam pe pieptul sau. Ma privea atent, stiam ca era nerabdator, o puteam observa dupa erectia pe care o avea.Madularul sau se ridica semet,pulsa spre mine.Ma dorea.....
M-am asezat deasupra,incalecandu-l.Imi lasasem toata greutatea pe penisul sau,il tineam captiv intre labiile mele umede si umflate.Il simteam cum zvacneste,in timp ce ma frecam incet,inainte si inapoi,cum se zbate in spatiul restrans.Un ahh stins s-a auzit in toata incaperea dinspre partea lui .I-am zambit draceste,dupa care m-am pus in "patru labe".

A tresarit din nou cand mi-am plimbat sanii cu sfarcurile intarite peste sexul lui.Am inceput sa-l sarut privindu-l. Inaintam centimetru cu centimetru lingandu-l suav,sarutandu-i pielea fierbinte.Urcam intr-un ritm asemanator de incet ca si al lui.Isi dadea ochii peste cap si scotea sunete scurte,in timp ce inaintam. I-am cuprins sfarcurile in gura.Le rontaiam printre dinti usor,incat sa nu-i provoc durere,doar placere surda,placere pe care o savura la fel de intens ca si mine....Il "curatam" constiincioasa de ciocolata privindu-l. Imi zambea,acel zambet pe care il adoram.Se uita concentrat la mine,il faceam sa-si piarda si ultima farama de control. Imi adusesem o mana la penisul sau,cuprinzandu-i capul fin,masandu-l. Mi-a cuprins sanii in palme.Mi i-a impreunat si trecea de la unul la celalalt infruptandu-se fara sa respire din ei. Ma concentram sa-i alint penisul in miscari de sus-jos mai rapizi apoi mai lente.

I-am introdus barbatia in mine...A intrat fara niciun inconvenient lubrifiantul natural fiind lichid meu,perfect pentru el,a intrat pana aproape de capat. Il simteam cald,tare in vibrand in mine. M-a luat de maini si m-a condus in ritmul sau de la inceput,alarmant.Miscari lente,bruste profunde, du-te vino, sanii imi sareau simultan la fiecare penetare. Il simteam inauntrul meu cum ma umple, cum ma completeaza. Gemeam si gafaiam, in interiorul meu un amalgam de senzatii ma strabateau pe minut. Simteam din nou acel vartej cum se inteteste si avea sa explodeze aducandu-ma pe culmile unui orgasm tulburator.

-Mihaii...Mhh...

Nu eram in stare sa vorbesc, nu gandeam coerent, eram doar concentrata la placerea suprema,la extazul pe care mi-l producea el,ne miscam haotic,dezordonat.Penetrarile au devenit mai adanci(daca era posibil), mai rapide,mi se contracta vaginul la fiecare miscare de-a lui....Si am simtit... cum se raspandeste in mine,intr-o senzatie de amortire apoi totul s-a transformat in mii si mii de culori. Spasmele din nou au pus stapanire pe fiecare celula din corpul meu...Am simtit cum ma umple cu samanta lui,cum se elibereaza de toata incarcatura la care l-am supus. Am cazut amandoi unul langa celalalt.Eram transpirati, respiram sacadat,urechile imi vuiau,il simteam langa mine cald.Vroiam sa-l sarut din nou...sa-i sterg broboanele de sudoare,dar deodata totul s-a intunecat,am simtit doal un val de apa rece cum ma inunda apoi...


-Ce dracuuu? am exclamat.
Ma trezisem buimaca,speriata.In fata mea Natalia,Mihaela si Anastasia radeau in hohote.
-Trezirea frumoasa adormita! imi spuse Natalia luandu-ma la zor.
Am oftat. Era tipic Nataliei sa te trezeasca asa din somn.
-Nu-i deloc amuzant,am zis printre dinti. De ce n-ai pus si gheata in ea?
-Hai Ana, nu te supara, a fost ideea la toate trei, imi spuse Mihaela zambind a complice.
-Mda. Cu urmatoarea ocazie asa am sa va fac si eu voua, numai ca eu o sa arunc cubulete de gheata peste voi,apoi apa.Doar primiti tratament special.
-Morocanoaso a sunat fratimiu,dar cum tu erai adanc cufundata in vise nu te-am trezit,apropo ce visai?
-Cum? Cand a sunat?
-Mmm acum o ora,dar momentan este in sedinta.A zis ca te suna el dupa. Ce visai a? a?
-Eu nimic,am incercat sa spun cat mai convingator,abia acum realizasem ca eram uda,vaginul imi palpita intens,iar respiratia mea era sacadata.La dracu! visasem ca o faceam cu Mihai. Am oftat, fiindca tanjeam sa fie adevarat.
-Aha, sigur nimic, dupa respiratia ei neregulata,sfarcurile intarite si broboanele de sudoare,sunt sigura Anastasia ca Ana nu a visat nimic.
-Ce spirit de observatie ai Natalia, chicoti Mihaela.
-Esti cumva lesbiana? o intreb serioasa,in timp ce Mihaela si Anastasia se intorceau,iar toate trei ne uitam neincrezatoare la ea mijindu-ne ochii.
-Eu? Poate...
-Nataliaa!! Am exclamat toate in acelasi timp.
-Poate nu...
-Te hotarasti azi?
-Ntt, ramane secret,mi-a zis facandu-mi cu ochiul.
-Dar voi ce cautati aici?
-Te ajutam sa te muti. Claudiu ne-a spus de apartament,asa ca noi fete saritoare ce suntem te ajutam. Tu nu Anastasia, noi trei ne putem descurca.
-Heii!!!
-Nu e indicat Anastasia, asculta.
-Asculta la doamna doctor, o ironiza Natalia.
-Bine bine. Eu va coordonez,fiindca sunteti niste imprastiate.
-Asteptati sa ma aranjez si eu si mergem.Dar cu ce ajungem pana acolo?
-Cu noul tau cadou nepotico bineinteles,s-a auzit o voce din spatele nostru.Ne-am intors toate si l-am vazut pe unchiuletul meu.
-Clau? am intrebat nedumerita.
-Cu masina pe care ti-am cumparat-o pentru cadoul de ziua ta.De unde sa stii unde e apartamentul,daca niciodata nu ai fost? Cineva trebuie sa va duca.
-Eu conduc,altfel nu discut,subiect incheiat.
-Auch! Sa inteleg ca cineva s-a trezit prost?
-IHI! se auzi in cor.

Am ridicat mainile in semn ca ma predau.M-am indreptat mai repede catre baie,ca sa pot iesi din raza lor.La naiba eram excitata si imi era dor de Mihai.D'abea asteptam sa vorbesc cu el.Am intrat la dus,dupa care am dat drumul la apa mai calie spre rece ca sa scap de toata fierbinteala si sa ma trezesc de-a binelea.
Am reusit sa strang aproape tot, in putin timp,neavand foarte multe lucruri. Cand am ajuns in parcare, am zis ca am nimerit intr-un alt vis.Claudiu,vazandu-mi uimirea,ma intreba:
-Iti place?
-Glumesti? Eee fantastica!!!
O minunatie de BMW,seria 6,model 640i Gran Coupé statea parcata acolo.Luciul metalic,culoarea neagra ca noaptea imi luau ochii,era superba,toata numai a mea.
-Clauuu eee minunataa!
-Pai tinand cont ca ai trecut de globulete de cristal si papusi, o masina mi se parea cea mai potrivita.

Eram in culmea fericirii,d'abea asteptam sa o conduc,sa o duc pe sosea si sa "zbor" cu ea.Dupa cum ma asteptam,silentioasa,perfecta,o bijuterie.Imi parea rau doar ca nu aveam soseaua libera ca sa pot conduce ca la carte. Am mers vreo 20 de minute,am intrat in cartier,si ce mai cartier!Numai de oameni unul si unul,speram ca vecinii mei sa nu aibe fete asa de "contorsionate" de bogatasi.Nu prea imi placea mie,dar eram nerabdatoare sa-mi vad apartamentul.Am gasit un loc de parcare perfect,lasandu-mi puiul.Blocul era in regula,dar etajul...Al naibii etaj,tocmai la etajul 7!! Noroc cu ascensoarele in ziua de azi. Am avut alt soc cand am intrat inauntru. Nu puteam sa imi maschez uimirea.Mama a luat asa ceva pentru mine? Era la fel de mare ca si apartamentul de la hotelul lui Claudiu,in acelasi stil.Era de viiss....

Claudiu a plecat,lasandu-ma pe mine cu fetele.Anastasia ne coordona,cu experienta ei de designer de interior, punea toate lucrurile la locul lor. Sase maini au fost destul de eficiente,aproape ca terminaseram,cand aud soneria.M-am uitat cu spranceana ridicata la celelalte.Asteptau pe cineva?
-Da?
-Aici sta domnisoara Ana?
-Da,am spus nesigura.Nu puteam vedea cine este in spatele buchetului imens de flori.Pentru un minut am crezut ca se intorsese Mihai,dar ii recunoasteam vocea,iar individul o avea mult mai subtire decat al lui.
-Pentru tine frumoaso.
-Aaa, mersi...
Am luat stangace buchetul,stiam ca e de la el.Am inchis usa in urma mea,indreptandu-ma catre living.Desigur,fetele n-au intarziat sa-si exprime parerile.
-Ooo, ce grijuliu e Mihai.
-De unde stii ca e de la el? am intrebat-o pe Natalia artagoasa.
-Cine altcineva stia de apartament in afara de Claudiu,decat Mihai?
-O doamne! Nimic nu se poate tine de Natalia-stie-absolut-tot,am zis oftand.
-Ce atent a devenit ...



    Login