Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLucruri Neprevazute ep.14
Autor : BlackStar - 2012-08-05
Citita de 5614 ori - Nota 7.81 (26 voturi)
Ii simteam mainile cum imi mangaie pieptul cu miscari delicate,coborand in jos spre abdomen,jucandu-se cu buricele degetelor in jurul buricului meu.M-a sarutat suav,coborand cu saruturile tot mai jos,spre pubis,acolo unde patura imi "ascundea" trupul.Mi-am deschis ochii,uitandu-ma in ochii lui,ochii lui albastri deschisi ca marile si oceanele in zilele senine.I-am surprins un zambet care "inflora" in coltul buzelor.Acel zambet care te lasa fara suflare.I-am facut semn sa vina spre mine.

-'Neata iubire.
-Hmm, 'neata soarele meu,imi spune pe un ton lenes si imi saruta scurt buzele.
-Maii vreauu,mai da-mii,ma fastacesc eu ca un copil.
-Ana iubito,trebuie sa ma duc la munca.
-Sau...ii spun jucaus, poti sta cu mine.
-Hmm, nu ma mai ispiti diavolito.
-Bine bine,ii zic incercand sa o fac pe suparata,te revansezi diseara.
-Defapt nu pot.
-Mai repeta o data, ii zic pe un ton ridicat,trezindu-ma de-a binelea.
Ma refuza cumva?
-Ana...incerca sa-si gaseasca cuvintele potrivite,diseara nu putem.
-Si ma rog de ce nu putem? il intreb deja iritata.
-Plec din tara,mi-a raspuns simplu.
Poftim? Pleca? Unde pleca? De ce pleca? atatea intrebari imi provocau o durere de cap,dar nu stiu ce ma durea capul,sau altceva inauntrul meu.Sa fi fost totul doar o joaca,un ultim amuzament aici in tara pentru el?Nu stiu cum mai eram capabila sa-mi pastrez calmul si sa ii raspund indiferenta.
-Uita-te la mine,mi-a cuprins fata in maini obligandu-ma sa ma uit fix in ochii sai albastri. Prostuto,nu e nimic din ceea ce cred eu ca iti trece prin minte, am o intalnire de afaceri, Clau m-a trimis, o sa lipsesc cateva zile,dar ma intorc iubito.
-Aaa, nu eram in stare sa ii raspund altceva.
La dracu Ana! Telenovelele si serialele cu multa drama,te-au adus in starea asta. Oh dumnezeule parca ai fii intr-o telenovela, de ai dramatizat atat si ti-au trecut gandurile alea jalnice prin minte.Sa-ti fie rusine!!
Mi-am indulcit privirea si l-am tras mai aproape de mine,ducandu-mi mainile dupa ceafa lui.Ii simteam buzele moi si calde cum se contopesc cu ale mele.Mainile sale imi alinta corpul,cu miscari abia perceptibile.Inima nu intarzia sa-si mareasca bataile pe minut,iar fiorii ajungeau val vartej in vaginul meu care palpita.

Cu greu s-a desprins de mine.Il urmaream cum pleaca,lasandu-ma pe mine singura pe imensa terasa.Am oftat si mi-am muscat buzele,lasandu-ma sa cad intre perne.Gandurile imi zburau la noaptea precedenta.La partida noastra de sex sanatos.Off! Ana nu te mai gandi, ai devenit dependenta de el. Revinoti!!!
M-am infasurat in patura si am intrat in apartament.Imi adusesem aminte ca trebuia sa vorbesc cu Claudiu.Am intrat la baie,pregatindu-ma in cel mai rapid timp posibil. Ca de obicei am optat pentru stilul sport, o pereche de pantaloni gri cu talie inalta,maieul negru cu spatele franjuri si tenesii mei pe care ii adoram. Cand am coborat jos si am intrebat de Claudiu.Era o zarva cum nu vazusem de cand eram acolo.Am dat de Mihaela care incerca sa conduca oaspetii.I-am facut semn ca sa vina inspre mine.

-Mih, 2 secunde unde-i Clau?
-Asta vreau si eu sa stiu draga mea, uite ce-i aici,iar el m-a lasat singura cu toate.Nici de Mihai nu dau. Stii cumva unde e? imi spune mijindu-si ochii si razand.
-Nu,am incercat sa-i raspund cat de rapid am pututa sa nu ma inrosesc si sa-i aduc aminte de noaptea trecuta.

Oare pe unde umblau baietii astia? Am plecat de la hotel. Ma plimbam pe faleza,croindu-mi drum prin multime.Imi suna telefonul prin gentuta.
-Alo?
-Heii scumpoo.
-Anni, ce faci? Tocmai ma indreptam spre spital sa te vad.Unde esti?Se aude zgomot.
-Uita-te in spate.
-Nu te-am vazut, ii spun incruntata.
-Pentru ca eram in spatele tau. Doh! Ce-i cu tine?
-Mmm nimic.Unde e Moon,o intreb uitandu-ma dupa el incruntata,doar nu te-a lasat boul singura?
Anastasia isi oprise un chicotit.
-Si boul a reaparut in peisaj,aud o voce din spatele meu.
M-am intos si i-am vazut silueta intimidanta,inalt si masiv,musculos,fixandu-ma cu privirea.Un ranjet i se vedea pe toata fata.
-Mai respira?o intreaba pe Anastasia.
-Zgaltai-o putin,haide Ana ai ramas fara glas?acum radea in hohote.
Inca ma mai uitam la Moon si-l observam,chiar faceau o pereche reusita.Dupa ce mi-a dat 'primul ajutor' in caz ce ramaneai analizand o persoana atent,dar pareai ca si cum te-ai fi speriat si n-ai mai fi stiut ce sa zici,s-a dus langa Anastasia si i-a mangaiat burtica sarutand-o pe obraz.I-a cuprins apoi soldul cu o mana protector.Gandurile mi-au zburat la idiotul meu si mi se facuse stomacul ghem.
-Moon,s-a plans Anastasia.
-Ceee?
-Aaa...ma strangi cam prea tare,nu am sa fug nicaieri sa stii.
-Scuze.
Daca nu as fi spus ca eram atat de aeriana, as fi jurat ca Moon tocmai avea urme rosii in obraj. Moon tocmai inrosise in fata unei fete? Practic eram doua,dar teoretic el avea ochii doar pentru Anastasia.
-Amorezilor eu v-am lasat,n-as vrea sa stric fericirea de cuplu proaspat logodit si anuntati ca vor fii parinti.
-Unde crezi ca vrei sa scapi?
-Euu aaa..
-Tu niciun aaa...mergem la o cafea si imi povestesti ceva.
-Anastasiaa! spuse Moon incruntat.
-Ce este?
-Cafea? intreba sceptic.Cine crezi ca te lasa sa bei tu cafea? Ai innebunit?
-Moon, Anastasia isi daduse ochii peste cap, sunt in a 2-a luna doar, acum vrei sa imi schimb toate obiceiurile?
-Ihi, exista inlocuitor pentru cafea.
-Care care? Capuccino? Un frappe? ii sclipeau ochii intr-un mod jucaus,iar entuziasmul din voce o facea sa para si mai inocenta ca un copil,atunci cand se roaga de mama sa-i cumpere o jucarie noua.
-Nu,spuse scurt.Exista sucuri,apa plata,apa cu lamaie,spuse el serios.
-Vodka cu granini de mere,un shot de tequila,spuse Anni mustacind,fancandu-mi semne.
-Ce-ai spus? intreba si mai incruntat decat inainte.
-O, nimic iubire, cum ziceai apa,apa plata,suc.Cum zici tu iubire.Deci mergem??
-Bine bine.
Nu-mi puteam stapani rasul,astia doi pana la nastere se vor certa si pentru numele bebelusului sau bebelusei,iar cand se va naste.Brr nici nu vreau sa ma gandesc ce-i va face Anastasia lui.

Ajunsesem in fata unei cafenele.Moon a intrat sa ia pentru noi de baut.Ne adaposteam la umbra,ferindu-ne in acelasi timp de multmea care umbla forfota.Priveam in jur,dar nu eram atenta,vroiam sa ajung la locul meu de pe plaja,sa stau pe sezlong odihnindu-ma.
-Acum sa-mi spui!
-Sa-ti spun ce?
-Nu te face ca nu stii,ma mustra serios.Ce-i intre tine si Mihai?
-Ce sa fie? ma prefac scandalizata de intrebarea ei. Intre mine si Mihai? Nimicc.
-Aha,nici eu prin nimic n-am facut ceva cu Moon. Cat de proasta ma crezi?
-Euu euu...Nu te cred proasta, doar ca...
-Doar ca?
-E frac'tu!
Cuvintele au iesit mai rastite decat trebuia.Ca si cand as fi spus un lucru de care ea nu-si dadea seama de importanta lui si-l trata cu usurinta.
-Si? ma intreba arcuindu-si o spranceana. Tocmai ca e fratimiu si stiu cat de magar poate fii uneori,dar in acelasi timp e si charmant si dulce,afectuos si are ceva ce te ispiteste la el.Ana stiu cum este mai bine decat oricine,doar nu uit cine m-a crescut.
-E-El te-a crescut? am intrebat-o balbaindu-ma.
-Parinti nostri au murit in accident de masina,iar noi am fost singurii care am supravietuit.Mihai avea cam pe atunci vreo 16-17 ani iar eu vreo 14.De atunci a ramas intr-un fel,inchis in el,deoarece nu vroia sa vorbeasca asta cu mine.Am presupus ca find timpul mai tarziu,dar nu a facut-o.De asta,lasa-l un timp ca sa-si ia hotararile si initiativa.Stii...Este un tip chiar de treaba.
Ma uitam la Anastasia,nestiind ce sa spun,tocmai aflasem de detalii din viata iubirii mele,detalii care nu as fi vrut sa fie adevarate.
-Euu-euu...
-Te-ai indragostit de el?
-Poftim?! Aaa...
-Te-ai indragostit de el prostuto.Vad asta in privirea ta,nu trebuie sa-mi confirmi si altceva,scumpo ma bucur pentru tine,dar nu-l lasa sa te raneasca.Desi nu o va face intentionat,el nu-si va da seama.
-Nu sunt atat de fragila,am spus dezgustata.
-Nu esti momentan, ai sa vezi cum devii.
-Nu prea cred.
Eram sigura de vorbele mele.Sau nu eram?
Intre timp Moon aparuse in peisaj cu bauturile in mana.Mima din buze un 'scuze'.Statuse mult la coada.Ne plimbam pe faleza,apropiindu-ma de locul meu.Gandurile din nou mi-au zburat catre Mihai.La gandul ca nu am sa-l mai vad cateva zile.Imi displacea.
-Si ati trecut deja la actiune?
-Ce-ai spus?!! o intreb cu ochii bulbucati,inecandu-ma cu limonada.
-Ahaaa! spusese razand,ea singura ajungand la o concluzie,concluzie pe care pe mine ma cam jena. In fine,era tot ce puteam sa fac.
-Eu ma retrag in locul meu, voi amorezilor bucura-ti-va de plimbare.

Am plecat cat mai repede de langa ei,inainte sa-i vina ideea Anastasiei sa ma intrebe si mai detaliat despre reprizele mele de sex pasional si salbatic cu fracsu'.Era destul de linistit,vantul adia mai tare,sufland suvitele de par in aer.Ma apropiam de sezlong,dar am zarit o silueta.
-Ai 10 secunde sa te dai la o parte! am zis rastindu-ma.
Niciun raspuns.Tipul asta ma enerva la culme.
-Cristiii da-te dracului odata de pe locul meu!!!
Tot niciun raspuns,parca era mort.Nu sufla, nu schita zambetul lui ironic si rautacios, nu spunea nimic,doar statea acolo cu palaria de paie pe fata.
-10,9,8,7...
Nicio miscare.Am continuat sa numar nervoasa,batand din picior ca sa ma calmez,altfel i-as fi tras cateva palme zdravene.
-6,5,4,...Ultima avertizare!
Nimic.
-4,3,2,1...
L-am darmat de pe sezlong,lasandu-l sa cada cu fata in nisip.Acum reactionase buimac,iar daca i-as fi vazut expresia pariu ca nu i-a convenit deloc.I-am dat si lucrurile la o parte si m-am instalat eu. Am inspirat adanc aerul racoros al brizei,mirosul sarat invandandu-mi narile si m-am asezat pe sezlong linistita,fara nicio mustrare de constiinta.Doar il avertizasem nu?Asta pateste daca se pune cu cineva incapatanat.
-Tu esti nebuna? imi spuse inca scuipand nisipul din gura.
Ma bufnise rasul.Era de milioane imaginea lui,as fi vrut sa am aparatul sa-i fac o poza.
-Asta stiam.Altceva?
-Tu nu esti doar nebuna!Esti nebuna de legat tu!!
-Mda,raspund indiferenta.
-Ce mda fetito,tu gandesti? Ce ai in capul ala in loc de neuroni?De la blondul ala cred si eu ca s-au oxigenat!
-Tu chiar ai tupeu,am tipat la el nervoasa ridicandu-ma de pe sezlong.Ti-am si spus frumos sa te dai, te-am avertizat, tu nu ai inteles.Ce mama dracului mai vrei si acum?Deschisese gura ca sa spuna ceva,in mod sigur un protest,dar a inchis-o inapoi. Sunt atatea sezlonguri de ce il vrei musai pe asta? Ca sa ma enervezi pe mine? Fa-mi o favoare si stai cat de departe poti de mine,altfel nu raspund daca ma mai scoti din sarite.S-ar putea sa te trezesti cu vreo palma,apoi te rastesti la mine din ce cauza ai primit-o. Si apropo,scuipam cuvintele cu scarba, nu sunt oxigenata inteligentu' lu' peste!!! L-am vazut cum se uita mirat,asa ca am continuat. Sunt satena naturala idiotule,suvitele s...



    Login