Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLucruri Neprevazute ep.13
Autor : BlackStar - 2012-07-21
Citita de 5333 ori - Nota 7.91 (35 voturi)

-Mihaiiiiii acopera-te in numele lui Dumnezeu.Esti nebun de-a binelea! i-am spus punandu-mi mainile la ochi.
-De ce papusa, ce nu iti place? m-a intrebat pe un ton rautacios.
-Acopera-te domne odata sau vrei sa te acopar eu?
-Dar ce am Ana? ma intreba chiar serios.
-Esti...g...gol..golut,am spus rusinata,fastacindu-ma ca un copil.
-Si? ma intreaba plictisit.
-Hai acopera-te naibi odata ca ai sa racesti,i-am spus printre dinti,dar in niciun caz nu vroiam sa se acopere,ma tenta prea mult imaginea ispititoare in care era,vroiam sa sar pe el fara alte scuze si pretexte,dar Nu.Ana controleaza-te.
-Mie imi place asa gol.
-Mie nu-mi place,am incercat sa-i spun pe un mod cat mai convingator,dar in realitate nici eu nu credeam ceea ce tocmai spusesem.
-Zau? Doar atat poti? mi-a spus pufnind in hohote de ras.Mai devreme cand ma zgariai ca o pisicuta,in partidele noastre de sex,nu parea ca ai ceva contra.
M-am inrosit.La naiba!! Ma prinsese in stramtoare,defapt avea absoluta dreptate.Am oftat scurt.
-Hai si tu domnisoara ca nu-mi place de tine,ai prea multe haine pe tine pentru ce vreau eu sa fac.
-Poftim? credeam ca nu am auzit bine.
-Vino aici,mi-a spus simplu dar pe un ton autoritar.
-Dar...
-Niciun dar, am spus sa vii aici,pai vii aici,nu uita ca ai spus ca-mi dai absolut orice vreau,asa ca misca-ti fundul si vino aici.
M-am dus inspre el,mi-era imposibil sa nu ma uit,sa-i vad toata splendoarea trupului dezgolit,pieptul bine lucrat,abdomenul cu patratele,iar in jos toata barbatia lui cu care se putea mandri.
-Ce vrei sa faci? l-am intrebat curioasa,fara iritarea de mai devreme.
-Taci!mi-a taiat-o.

Mi-a apucat halatul de umeri si l-a lasat sa cada.A zambit cand mi-a vazut tricoul larg rupt in doua,lasand la iveala sutienul meu de culoarea piersicii care imediat iti sarea in ochi datorita contrastului de culoare intre pielea mea bronzata si culoarea tipatoare.A inlaturat tricoul,dar de data aceasta,a ramas cu el in mana.

-Boulee!!! Era unul din tricourile mele preferate.Nu poti sa fii si tu mai delicat?Daca inainte se putea face ceva cu el,acum acest lucru este iremedial.Ce dracului ai?
-Delicat vrei? Delicat a fie cum vrea printesa,mi-o pe un ton destul de ridicat.

Am incremenit,era destul de serios,iar asta ma intriga,ma facea sa ma gandesc ce mai are si acum in minte.L-am lasat sa continue,fara sa mai schitez vreun gest.M-a tras spre el cu o forta uimitoare,dintr-o miscare mi-a desfacut sutienul,lasandu-mi la iveala sanii tari si plini,infiorandu-ma.Sfarcurile erecte ieseau "obraznice" in evidenta.Mihai avea o privire infometata pe chip.Si-a umezit buzele masurandu-ma din cap pana in picioare.Stateam in fata lui pe jumatate goala,doar perechea de pantaloni scurti(foarte scurti de altfel) plus bikinii mei din dantela tot piersicuta,in rest totul se vedea direct.Ma stanjenea linistea care se asternuse intre noi.Parea destul de concentrat sa-mi completeze corpul,incat nu realiza jena pe care o aveam.

-Mihai,am incercat sa spun pe un ton impacaciuitor,ce ai?
-Ana,spuse destul de raspicat,ai spus ca imi vei da orice vreau corect?
-D..da am spus,am zis destul de nedumerita.Ce vrei?
-Ce vreau? Dezbraca-te!
"What the fuck? Era cumva complet nebun de avea impresia ca ma voi purta ca una ordinara,care se lasa calcata in picioare si nu are pic de mandrie si orgoliu pentru ceea ce imi facuse mai devreme.Trebuia totusi sa recunosc,stand in postura aceea,iar el,cu infatisarea serioasa si hotarata,iar tonul sau...Dumnezeule ce avea? Imi trimitea fiori de gheata pe sira spinarii,iar vaginul imi palpita des. La dracu! De unde te-am gasit eu pe tine Mihai?"
-Sunt pe jumatate dezbracata inteligentule,in caz ca nu ai observat,am spus indrazneata revenindu-mi,vroiam sa imping limitele sa ii vad reactiile,muream de nerabdare sa-l observ sa-i vad care va fii urmatoarea reactie.
-Nu vrei sa ma asculti?
-Nuu,am spus ferm.
-Tu ai vrut-o.
-Poftim? Cee..CE vrei sa faaacii?
Intr-o fractiune de secunda, m-a rezemat de perete dur,sanii strivindu-mi-se de peretele rece.Am tresarit.A venit in spatele meu,apropiindu-si gura de urechea mea.Mi-a soptit suav si al dracului de sexy:
-Nici nu ai idee ce te asteapta...

Am inghitit in sec.In momentul acela am simtit electrosocuri prin tot corpul.Mi-am muscat buzele fara voie si m-am lasat "abandonata" pe mainile sale.Deja isi incepuse tortura.Inca ma tinea lipita strans de perete isi presa corpul de al meu.Respiram sacadat desii nu facuse nimic la propriu deocamdata. Isi apropiase gura de lobul urechii.Am gemut prelung cand i-am simtit limba cum urca si coboara,muscandu-ma tare apoi.Mi-am lasat capul intr-o parte,astfel ii permiteam cu usurinta sa coboare cu limba.Era fierbinte,iar pe gatul meu,ma simteam incinsa.Ma gadila intr-un mod placut,ma ametea traseul lui aleatoriu,neasteptat.Imi doream cu ardoare sa-i simt limba in gura mea,sa-i cuprind buzele sa i le musc,sa i le sorb cu totul,dar Mihai ma tinea prizoniera intre perete si el.
-Ahh,am gemut si mai tare.
-Iti place printesa?
Fara sa mai fiu capabila sa formulez un argument,am raspuns printr-o inclinare a capului.Imi alina muscatura,unde sangele pulsa incontrolabil.A coborat spre umarul meu.Rasufla intretaiat si isi plimba degetele infipte in carnea mea.Imi mangaia fiecare portiune descoperita,zelos,nu isi dorea sa piarda vreun centimetru.Se misca lent pe spatele meu,dar eu parca simteam totul cu o viteza ametitoare.Dintii sai si de aceasta data s-au infipt in carnea fragila a umarului meu.M-am sprijinit cu mainile de perete.Cobora in acelasi ritm,lingandu-mi pielea,jucand-se pe intreg spatele atingandu-ma cu degetele din urma.Ajuns in dreptul feselor mele m-a strans dur,cuprinzandu-mi aproape tot posteriorul.Pentru cateva secunde m-a tinut suspendata in aer.Paream atat de usoara pentru el.Mi-a lipit fundul de poala lui,unde i-am simtit din plin sexul excitat care pulsa inspre mine.Era atat de tare...

A inlaturat pantalonii,iar perechea de bikinii a rupt-o,la fel cum imi rupsese si tricoul mai devreme.Fara folos am incercat sa protestez,deodarece firea lui animalica devenea si mai aprinsa si maraia cand incercam sa-i scap din stransoare.Mi-a strans din nou fesele in maini si ma framanta frenetic.M-a lins din nou trimitandu-mi fiorii direct in vagin.Am strans instinctiv muschii fesieri dar si pe cei ai vaginului caci,nu mai puteam face fata.Il simteam tot mai aproape cu varful limbii cum se plimba in jos,tot mai jos pana cand a ajuns in dreptul picioarelor mele.A coborat languros cu limba.Am simtit ca ma topesc...

In momentul in care limba lui a ajuns in apropierea vaginului meu,am zgariat efectiv peretele cu unghiile de placere.Simteam cum ma ud si mai rau,iar stropi de lichid se prelingeau afara din mine.Mi-a spus sa-mi indepartez si mai mult picioarele incat el sa ajunga direct cu gura pe clitorisul meu.M-am cutremurat.Imi agasa cu limba mugurasul tare de carne.Il impungea suav,il rotea de la stanga la dreapta.Ma sugea atat de bine,masandu-mi-l intre buze.Cobora spre labii.Imi saruta fiecare labie in parte.Ma tachina cu varful limbii,se plimba de sus in jos,umezindu-mi si orificiul vaginal.Reusise sa-si strecoare si o mana.Cu doua degete imi stimula clitorisul sus-jos lent...rapid....iarasi lent...iar cu limba se juca intre labiile mele umflate.Gemeam si oftam la secunda.Era prea imensa placerea,nu-mi doream sa se opreasca,nu vroiam sa se termine.Agonie si Placere in acelasi timp.Intensificase ritmul in care imi stimula clitorisul mai alert,iar limba lui intra si iesea din mine. Facea rotocoale in interiorul meu, atingandu-mi abia perceptibil peretii laterali ai vaginului. Intra si iesea condus de tipetele mele.Simteam ca eram aproape, o simteam, vaginul mi se contracta,tot corpul imi tremura o stiam.Aveam sa ajung la orgasm,un orgasm uluitor pe care numai Mihai mi-l putea oferi.
-Mihai iubire mai repede daaa exact acolo linge-ma daaa ahhh...
Inversase locurile,degetele erau in vagin,se miscau haotic in mine,iar limba din nou ii era pe clitoris.Era pura placere,un delir divin pe care il "gustam"cu nerusinare.In scurt timp am simtit acele furnicaturi,acele avalanse care erau de neoprit cum s-au raspandit prin intreg corpul.Atinsesem placerea orgasmica,care puse stapanire pe mine.Fiecare celula de-a mea "degusta"...

Am tipat si mai tare in secunda in care l-am simtit in mine.A intrat deodata atat de adanc.Vaginul mi se contracta mai tare si acum simteam placerea orgasmica.Mihai era in interiorul meu,ii simteam penisul cum pulseaza,cum se zbate in spatiul stramt.M-a lasat pe mine sa conduc,un ritm du-te vin-o alert,apoi ma oprea si iesea la fel de brusc dupa care intra cu forta in mine,storcandu-ma de orice putere.Eram incordata,il simteam cum vibreaza,se misca fervent ma aducea in pragul freneziei iar si din nou. M-a tras de par,ducandu-mi capul pe spate.Uh! La naiba! Si imi placea! Avea mainile infipte pe fesele mele.Mi le despartise destul incat sa aiba si mai mult acces.Ma loveam cu putere de poala lui,ih! Cate senzatii. Un amalgam de senzatii!
-Mai repede Mihaaai.
-Vrei mai repede papusa?
-Daaaa....ahh...
Ascultator mi-a indeplinit dorinta si a inceput sa pompeze in mine haotic.Iesea-intra scurt rapid...alarmant...din nou lent-intens-adanc...Rapid-scurt...Nu mai tineam socoteala penetrarilor sale.Corpul meu tanjea dupa el,ma impingeam tot mai mult in poala lui.Ii agasam sexul miscandu-mi fesele lasate libere.Eram undeva departe,cufundata in propria placere cand deodata aud vocea lui ca de inger al noptii.
-Vino cu mine.
-Ih?
-Vino,mi-a spus taios.

M-a intors cu fata la el si i-am sarit instinct...



    Login