Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLucruri Neprevazute ep.11
Autor : BlackStar - 2012-07-11
Citita de 4538 ori - Nota 8.03 (40 voturi)
Oana,draga mea episodul iti este dedicat in intregime tie.Sper sa iti placa,atat tie cat si celorlalti... Auzeam,undeva,pe fundal vocea gatuita si disperata a Anei care ma tot striga.Imi era greata,imi pierdusem brusc echilibrul,prabusindu-ma la pamant,iar intreg corpul meu parca se cufunda intr-un intuneric.Un intuneric care m-a invaluit si pe mine in scurt timp.Nu mai vedeam nimic,decat un profund abis,nici glasul Anei nu-l mai auzeam.Eram singura...
Am stat cateva secunde,poate minute in sir,pierdusem notiunea timpului.Incercam sa-mi dau seama ce se intampla cu mine.

Dintr-o data m-am vazut langa Moon,iar privirea lui plina de dragoste mi-a transmis valuri de caldura in mine.Dar unde eram?....

Incepeam sa-mi amintesc,de noaptea precedenta,pe care am petrecut-o alaturi de iubirea vietii mele.Am plecat de la club,pofta si dorinta nu se stinsesera in noi, pe tot parcursul drumului m-am uitat la el cu o privire admirativa,dragastoasa,dar si lacoma si egoista ca si cand l-as fi vrut numai si numai pentru mine pe de-a intregul.Nu puteam sa ma stapanesc.Il doream cu patima sa fie al meu,vroiam sa ma posede profund,sa ne unim,sa-l simt atat de aproape de mine.

Inainte sa intram in apartament,m-am aruncat in bratele lui,punandu-mi mainile in jurul gatului sau.Mi-am apropiat gura de a lui si mi-am strivit-o cu putere.Mi-a raspuns la sarut,am zarit un zambet in coltul buzelor.Moon ma ridicase in brate,ma sustinuse suspendata in aer cateva secunde,secunde in care eu ii cautam cu foamete gura si incercam sa-i sorb toata dulceata in mine.Mi-am incolacit picioarele in jurul taliei sale si l-am trans si mai dur de ceafa,incercand sa aprofundez sarutul.
Limbile noastre s-au intalnit.Milioane de valuri de caldura imi strabateau tot corpul,iar pulsul imi devenise necontrolat.Il sarutam cu ardoare,cu o viteza uluitoare incepuse un joc al dominatiei supreme.Cu finete si delicatete si-a introdus limba printe buzele mele intredeschise,iar acum imi masa uluitor de bine limba...Imi sugea buza inferioara lent,parca savura o capsuna.Incercam sa-mi impun controlul,dar el nu-mi permitea.Continua sa fie stapanul meu dominandu-ma...

Am intrat in apartament pe bajbaite,inca eram in bratele lui.A inchis usa cu piciorul in urma,iar pe mine m-a impins brutal in perete.I-am muscat buza din instinct,lucru ce l-a facut sa maraie excitat in gura mea.Forta cu care ma impinsese fusese impresionata.In urma impactului,am simtit cum fiorii din intreg corpul meu ajung in vagin,iar palpitatiile vaginului meu explodau in "cutremure" ,care se raspandeau navalnic in mine.

Mi-am arcuit spatele,impingandu-mi gatul spre buzele sale catifelate.Limba lui era sub urechea mea,coborand mai jos inspre gat.L-am strans de par,mai ferm,lipindu-i buzele dur de pielea mea.Respiram sacadat,imi auzeam gafaiturile printre care imi "scapam" si gemete usoare si stinse.Moon isi continua drumul pe gatul meu,cu varful limbii imi atingea abia perceptibil pielea.Pulsul zvacnea in locul carotidei,lucru de care Moon era constient pentru ca ma lingea in locul acela laguros.De sus in jos, de la stanga la dreapta,limba lui dansa pe gatul meu,facandu-ma sa ma cutremur.Si-a infipt dintii in umarul dezgolit,de unde el trase cu forta de breteaua rochiei mele.Am gemut stins cand am simtit muscatura.Undeva in interiorul meu,adoram cand ii trezeam si cele mai ascunse insctincte primare.Ne lasam amandoi purtati de valurile de placere,placere ce continua sa se amflifice din ce in ce mai mult.

Incercam sa-i dau jos camasa neagra,de pe el,lasandu-i pieptul bine sculptat la vedere,eram jalnica,disperata,nu reuseam sa-i deschei nasturii.Ma simteam destul de frustrata,incat,cu o putere(de care nu eram constiienta ca o am) i-am rupt nasturii,auzindu-se ritmic caderea lor pe gresie.L-am lasat gol pe Moon,observandu-i trupul bine lucrat.Mi-am lins buzele involuntar si i-am zambit pervers. Intr-o fractiune de milisecunda,l-am impins pe el in petere,impunatoare.Mi-a zambit si a gemut,muscandu-si buzele.Era randul meu sa inversam rolurile.Mi-am strecurat un picior intre coapsele tale,frecandu-i penisul cu genunchiul prin pantaloni.Era atat de tare,am zambit cand m-am gandit la penisul generos al iubitului meu.Il simteam cum tresare la fiecare atingere....Ma dorea...I-am ridicat mainile si i le-am adus deasupra capului.Ascultator, s-a lasat purtat de atingerile mele.

Eram la acelasi nivel(cu ajutorul tocurilor de 15 cm,slava domnului!).Prin intunericul dens,ii observam conturul fetei si ii desluseam ochii negri,adanci,ochii pe care ii adoram si iubeam sa ma pierd in ei.Ne-am privit pret de cateva clipe,clipe care nu necesitau cuvintele,apoi ne-am lasat din nou invaluiti de iratiune si de dorinta,iar jocul pasiunii incepuse sa fie mai aprins.Moon isi inclesatase mainile in parul meu lung si blond,tragandu-ma spre el,iar eu ii agasam urechea.Maraiam,gemeam oftam,in timp ce el isi plimba o mana corpul meu.Imi contura sfarcurile erecte si se juca cu degetele de la abdomen in sus,dupa care apoi imi prindea fata si din nou ma aducea in pragul unui sarut pasional care ma lasa fara suflare.

Nici eu nu m-am lasat mai prejos.I-am muscat lobul urechii,lingandu-i zona unde dintii mei au atins pielea.Am simtit fiorul cel trecuse,asa ca am continuat spre gat,oferindu-i aceleasi senzatii prin linsul pielii atat de fragile de pe gatul sau.A gemut,dupa care am continuat mandra.Il zariam pe antebrate cu unghiile,pe masura ce coboram spre piept.I-am cuprins sfarcurile tari in gura si le-am sarutat scurt.Am continuat sa-i aplic pe toata portiunea abdomenului saruturi calde si ude,pana cand am ajuns in dreptul prohabului sau.

-MMm,sopti el,imi place cand vrei sa detii controlul.
-Shht,i-am facut semn sa taca.

Sunetul curelei cand s-a deschis mi s-a parut sexy,la fel si al nasturilor lui.Ii vedeam cum boxerii,care erau in momentul de fata neincapatori,nu puteau face fata tariei lui Moon.M-am uitat pe sub gene la si i-am putut vedea sclipirea intensa din ochi.Aproape ca i se taiase rasuflarea,cand i-am atins penisul,care vibra prin pantaloni,cu buricele degetelor. L-am eliberat,iar in fata mea se inalta semet. Am inceput sa-l ating cu miscari rotative suave,uitandu-ma neclipind din ochi la Moon. Ii analizam trasaturile fetei,cand ofta sau isi musca buzele pana si le inrosea de placere.Inchise ochii si se lasase purtat de extaz. Ii dezmierdam madularul cu miscari suave,de sus in jos.Pulsa in mainile mele atat de intens.Pe neasteptate,cu varful limbii,am inceput sa-i alint capul fin si inrosit.Moon tresari,nu se astepta sa-mi simta si gura calda,in zona sa sensibila.
Marisem putin ritmul,miscari scurte,rapizi,iar cu limba il alintam cu miscari iuti de la stanga la dreapta,desenam cercuri,opturi si orice forma geometrica posibila.Iubeam sa-l simt simt in felul acela.Il degustam ca pe o acadea,pe intregul ei lungimii,de la baza spre varf,cu limba si intrerupeam sirul si il sarutam apasat,strangandu-l in palme mai puternic in acelasi timp.

-Vreau sa te simt pe tine, nu gura ta, imi spuse dintr-o suflare,dupa care m-a tras in sus spre el.
-Moon...Mhh..

Din nou imi agasase gura,iar palmele sale s-au infipt in posteriorul meu.M-a luat pe sus si incet am ajuns in dormitor.S-a lasat pe pat si m-a tras inspre el.Se uita la mine jucaus,ardeam sub privirle lui,ardeam pe dinauntru si ma topeam cand ma privea in modul acela,ma privea....cu...atata...dragoste.Am suspinat,iar un suiet de-al meu s-a auzit in incapere.Pieptul mi se inalta spasmodic,iar pulsul meu inca depasa nr. de batai obisnuite pe minut,defapt il depasise cu mult timp in urma....

-Anastasia,ridica-ti piciorul.
-Mmh? am ridicat din spranceana sceptica.

Decisa sa ma las pe mainile lui am reusit sa-mi ridic un picior,pe care Moon mi l-a luat in maini.Si-a apropiat capul de pulpa mea si a oftat.Urmele de barba care incepeau sa creasca imi zgariau pielea,trimitandu-mi fiori reci ca de gheata pe intreaga coloana vertebrala.Mi se facuse pielea de gaina zau asa! Si-a plimbat degetele pe coapsa,atingandu-ma usor,dupa care mi-a scos sandalele cu toc inalt.Mi-a cerut si celalalt picior caruia i-a aplicat acelasi tratament. Se purta atat de tandru si de gentil cu mine.Parca era alt Moon cel de acum si cel cu o jumatate de ora inainte. Era atent,rabdator,as fi spus ca e ca si cand o facem prima oara,vroia sa ma simta,sa ma aibe sa nu piarda nicio clipa cu mine.

Am zambit la acest gand.Hotarata sa ii aprind si mai tare "vapaia" focului pasiunii ce ardea in el,m-am pus in pat,mergand spre centru in patru labe ca o felina,lasand sa-mi admire indeaproape picioarele zvelte si posteriorul meu de marime potrivita.A venit in spatele meu,tragandu-ma in sus.S-a lipit dintr-o miscare de mine.Il simteam cum penisul ii pulseaza intre fesele mele.
Mainile sale,mi-au trasat conturul fetei,dupa care m-a intors cu capul spre el.Mi-am dechis buzele si l-am primit in mine,din nou avand aceea senzatie mirifica.Mainile ii continuam sa alunece,pe gat,pe sani,pe abdomen.Sunetul fermoarului rochii s-a auzit strident,in timp ce Moon in lasa in jos. Mi-a sarutat ceafa,pornind in jos cu limba,transandu-mi contului imaginar care imi dadea senzatia de fluturai in stomac.Se misca lenes,lipaia carnea printre saruturi. Mi-a dat peste cap rochia,ramanand in perechea sumara de bikinii.
Din cauza asteptarii,eram uda toata,continuam sa ma aprind si sa ma ud si mai mult,asteptam urmatoarea lui miscare.Din cate se pare Moon al meu din aceasta seara era foarte schimbator.

A continuat sa-mi sarute umarul,imi cuprinse in maini sanii si ii modela prin miscari rotative,ii strangea ferm cand ajungea in dreptul gatului meu si imi lingea din nou gatul de la clavicula pana la ureche.Mi-am adus o mana la ceafa lui,i-am masat zona erogena facandu-l sa geama.M-a impins pe burta,incepand sa-mi maseze spatele cu degetele,tranad contururi si urmarid trasee imaginare.Din nou buzele lui erau pe spatele meu,este inutil sa mai descriu amalgamul de senzatii care pusesera stapanire pe mine.Pe masura ce cobora tot mai jos,ajuns la posteriorul meu,mi-a prins fesele atat de dur in palme incat am tresarit.A inceput sa ma muste,facandu-ma sa-mi strang ochii si mi-am muscat buzele,urmele dintilor ramanand adanc tiparite. Mi-a lins portiunea unde ma muscase si coborase in dreptul picioarelor mele.
Datorita preludiului prea lung la care ma supusese,pata de pe bikinii mei era evidenta.

-Mmm imi place ceea ce vad,spuse pe un ton care ma facea sa ma afund printre perne.

Delicat,mi-a desparit picioarele,lingandu-mi peste chiloti,labiile umflate si clitorisul erect.Am gemut,cand i-am simtit limba acolo,vaginul mi s-a trans dureros.Imi doream sa nu fi avut bikinii,i-am poruncit sa-i dea jos,iar in cateva clipe eram complet goala,in fata iubitului meu.Ii simteam rasuflarea calda,care ma facea sa uit de mine iar si iar si imi declansa un tremur pe care nu puteam sa-l stapanesc. A inceput sa ma linga usor,ii misca clitorisul de la stanga la dreapta,apoi il impungea si continua sa-l cuprinda intre buzele sugandu-l ca pe o bomboana.Continua pana in intrarea in vaginul meu,precaut isi strecura limba si incepea sa ma tortureze cu aceleasi miscari bine definite. Imi stimula si clitorisul,care imi aducea un plus de placere,placere pe care mi-o manifestam prin gemete si tipete,pe care Moon le considera sexy si excitante.
Intensificase ritmul,lovindu-mi peretii frontali si laterali ai vaginului cu varful limbii,lichidul meu i se prelingea pe limba,iar el sugea tot,aratandu-mi pofta care i-o trezeam.Imi freca mugurasul haotic,nu mai stiam de mine.Era un delir pe care l-as fi dorit constant,vaginul mi se contracta,iar in scurt timp tipetele si tremuratul mi s-a intentificat cand am atins placerea orgasmica,dar Moon inca ma tinea prizoniera.Nu-i pasa ca ma zbateam si corpul imi tresarea spasmodic,continua sa-mi ofere placere,multa placere.

-Te vreau in mine acum,i-am strigat,vroiam penisul sau consistent sa ma penetreze,in modul sau caracteristic,incat ma aducea cu capul in nori.
-Spune-mi cat de mult ma vrei,spune-mi cat de bine te simti atunci cand intru in tine.Spune-mi iubitoo!!
-Moon sunt dependenta de tine, te vreauuu enorm de muult, nu ma mai lasa sa astept fa-o chiar ACUM!!

Mi s-a oprit respiratia cand i-am simtit madularul umplandu-ma.M-a lasat putin timp sa ma obisnuiesc cu marimea lui considerabila.Il simteam adanc in mine,mai adanc ca niciodata.Tresarea in vaginul meu,care il strangea oferindu-i placere.Ii simteam fiecare vena proeminenta,se mula perfect pe peretii din interiorul meu.Am inceput sa ma misc incet,lent,senzual,indoindu-ma de la mijloc.Doar eu ma miscam,faceam penetrarea posibila,Moon ramanand nemiscat,savurand placerea ca si mine.Fara sa stea mult pe ganduri mi-a cuprins fesele ferm in maini,mi le-a indepartat pe cat de mult posibil,astfel facilitandand penetrarea.Intram-ieseam fara cusur,ne completam perfect.
Maream treptat ritmul,Moon alternand cu miscari scurte si bruste,apoi cu cele rapizi si intense.Ma trasase spre el,eram cu spatele lipita strans de el.Gura ii poposise din nou pe umarul meu,iar in maini ii saltau sanii mei,intepandu-l ca doua ace sfarcurile intarite.Sareau vizibil in causul palmelor sale.L-am strans cu o mana de ceafa,iar cu cealalta il conduceam de la mijloc.Ne miscam ca doi nebuni,intr-un timp atat de scurt ajunsesem sa ne miscam dezordonat,rapid.Tipetele mele si maraieturile lui erau pe fundal printre gafaielile noastre.Pulsul galopa nebuneste,t...



    Login