Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLucruri Neprevazute ep.10
Autor : BlackStar - 2012-07-08
Citita de 3231 ori - Nota 7.62 (29 voturi)
Partea aceasta ii este dedicata Suzanei, Oana surpriza ta va aparea in episodul urmator. Ma revansez pentru lunga absenta.Enjoy it


Din perspectiva Anei

Am plecat nervoasa din casa,am trantit usa cu putere si am iesit. Cum putea sa gandeasca ca as fi o iresponsabila ? Mai ales dupa ce noi doi am avut momente frumoase...Am pufnit,eram toata un pachet de nervi,trebuia sa ma calmez,vroiam sa ma duc sa ma plimb.Caldura de afara se domolise,deja se inserase iar vantul adia usor.Eram atat de preocupata in gandurile mele si nu o observasem pe Natalia care ma tot striga.

-Aloooo!!! Pamantul catre Anaa !!!! Fatoo!!!
-De ce tipi?! m-am uitat incruntata la ea.
-Poate ca e a 5 a oara cand te strig,ce ai?Esti cam aeriana.
-N-am nimic sunt doar obosita.
-Ihi si eu n-am facut nimic aseara,a pufnit,fii serioasa!
Ma uitam sceptic la ea,Natalia isi dadea seama imediat cand cineva a patit ceva,sau incerca sa afle.
-Mergem la o cafea? o intreb plictisita.
-Hmm...mustacea ea...Uite-o si pe Anastasia-zgarie-nori,mergem toate trei.
M-am uitat in urma sa vad de unde a venit pseudonimul si am vazut-o pe Anastasia vesela,mergand pe niste tocuri imense.M-am holbat efectiv cand i-am vazut sandalele cu talpa ortopedica de 15 cm.Cand s-a apropiat de noi,eu ii tot admiram sandalele.
-Cum e vremea pe sus?o tachina Natalia.
-Heii,s-a plans ea, nu incepe si tu,le-am luat ca sa fiu inalta aproape cat Moon,a explicat serioasa.
Pe amandoua ne bufnise rasul,reusise sa ma distraga de la nervii mei si de la disputa de mai devreme cu Mihai.Am zambit melancolic,acum ca mi-am adus aminte de el.Desigur,acest lucru Anastasia l-a observat imediat.
-Ce-i cu tine?
-Nimic,incercam eu sa ma eschivez.Haideti la o cafea!
Le-am luat de mana pe amandoua si am pornit inspre cafenea,m-am uitat o singura data inspre hotel,la etajul unde era apartamentul meu.Nu stiu cum sau de ce,dar deodata am simtit un nod in piept.Nu mi s-a mai intamplat niciodata sa devin atat de vulnerabila,Mihaiiiiiiiii la naiba cu tine!


-Ana!! au strigat amandoua in acelasi timp.
Eu din nou aveam aceeasi expresie a fetei incruntata,fiindca lumea se intorsese la locul cu pricina de unde au venit strigatele.Incercam sa ma ascund de privirile strainilor din cafenea.
-Ce aveti in seara asta de tot strigati? am ridicat mainile gesticuland,am pufnit. Voi doua vreti sa doborati recordul frecventei de decibeli?
-Poate nu te-am striga daca nu ai fi atat de aeriana. Toata seara am vazut ca esti cazuta pe ganduri,si nu numai eu ,dar si Anastasia.Vrei sa povestesti sau?
-Natalia, serios nu am nimic,mai degraba povesteste-ne tu despre ce ai facut aseara,i-am zis zambind malefic.Acum sa vad cum mai scapi.
-Eu? intreaba agitata, ce s-ar presupune ca am facut aseara ma rog?
-Tu sa ne spui,ii zic razand,tu singura ai spus ca ai facut ceva,decii?
-Manuel cumva?o intreaba Anastasia.
-Nu sunteti nici pe departe,ne asigura ea,dar nu prea convingator.
I-am facut semn Anastasiei sa mergem pana la baie,ma uitam la Natalia cu coada ochiului si o vedeam cum e prinsa in ganduri.Era destul de concentrata oare la ce se gandea?

Din perspectiva Nataliei

La naiba! Mica smechera m-a prins.Am ramas pe ganduri si mi-am adus aminte de noaptea trecuta...Mhh...Cu siguranta nu am sa o uit niciodata....
*********

Inca de la dansul pe cub cu Manuel,am ramas hipnotizata de el,eram ca in transa. Mintea mea striga doar MANUELL MANUELL iar ochii il analizau pana si la cel mai mic detaliu,ce-i drept imi incantam privirea la un asemenea barbat.Mereu mi-au placut provocarile si le-am facut fata destul de bine as spune.Eram la bar,imi luam ceva de baut cand am simtit o pereche de maini cum imi infasoara talia.Am zambit involuntar cand i-am simtit rasuflarea calda pe gatul meu.Corpul meu a reactionat instantaneu la atingerile lui.Era ca un magnet de care eram atrasa,o forta mai presus decat mine.
Incepusem sa dansam,defapt mimam un dans,cateva miscari lente,eu imi miscam bazinul in poala lui,iar el maraia in urechea mea si se misca simultan cu mine.

-Vii cu mine? imi sopteste la ureche dupa care ma musca de lobul urechii.

M-au trecut o multime de fiori reci ca de gheata,pe intreaga coloana vertebrala,simteam furnicaturi prin tot corpul,iar incantarea mea tocmai atinsese un alt nivel.I-am dus o mana la ceafa,ii masam ceafa usor,in timp ce ma mataiam ca o pisica.Mi-am lasat capul pe umarul sau,obrazul stang i s-a lipit de gatul meu.I-am facut in semn ca da....

A conduns uluitor de repede,pe tot parcursul drumului se uita cu coada ochiului la mine.Ma amuzam enorm de mult cand il masam pe pulpa si ajungeam in interior,ciupindu-l de zona sensibila.Maraia si imi arunca o privire dura,ar fi vrut sa spuna sa stau dracului potolita ca altfel opreste masina pe loc si mi-o trage asa fara alte menanjamente. Eu tot fortam limita,ma jucam cu degetele pe pieptul sau,urmam aleatoriu abdomenul,pieptul,coapsele,iar cand ajungeam in dreptul prohabului sau,aplicam o presiune considerabila si disimulam stimularea penisului sau.Il atingeam superficial prin pantalonii de matase,madularul ii era intarit si pulsa vizibil prin pantaloni,la fel si Manuel tresarea de fiecare data cand din "greseala" ii stangeam sexul prin pantaloni si il frecam.

Ajunsi la apartamentul sau,m-a luat de mana si m-a invitat inauntru.Am fost surprinsa sa vad ca in living avea o mini-scena amenajata,bucataria facea practic din living,iar barul era enorm.Un barbat cu bune gusturi,mi-am spus.Asteptam sa vad daca preia initiativa,ardeam sa il vad in actiune,cum se manifesta mai ales dupa "tortura" din masina.
Mi-a oferit un pahar de whiskey.

-Hmm,ce-ai zice sa-mi dansezi?
Eu aproape ca ma inecasem cu bautura,am inceput sa tusesc,apoi am izbucnit in ras.M-am uitat la el,zambind.
-Cu haine sau fara?il intreb sugestiv
-Hm...TU sa decizi.

M-am aplecat si m-am asezat la el in poala.I-am luat paharul din mana si am sorbit din bautura,pe care i-am prelins-o pe limba imediat cum si-a deschis buzele.Ih! Ce buze carnoase si pline,mi-am strivit cu foame gura de a lui, ma jucam cu limba,ii atingeam buzele i le sugeam pofticioasa,jucausa ii masam limba si i-o sugeam pe toata lungimea.Imi ramase intiparita gustul tare al bauturii pe papilele gustative,gatul imi ardea,iar aroma noastra imi invada simturile.Simteam cum ma "incing",iar Manuel ma intarata si mai mult,atingandu-ma peste tot.Am reusit sa-l deschid la camasa si am tras-o pe de el imediat.

M-am ridicat si m-am dus pe scena.Cand am auzit melodia lenta,am inceput si eu sa imi etalez formele la fel de lent,imi miscam posteriorul de la stanga la dreapta,adoptam pozitii indecente si ma uitam la Manuel sa-i vad reactiile ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.O faceam pe "inocenta",imi continuam jocul ,alternam miscarile ajungand la un dans total lasciv,am inceput sa-mi dau jos hainele,topul,pantalonii ramanand doar in lenjeria intima.Am pasit spre el provocator,ca o felina. Am mai luat o gura din whiskey si m-am intors cu spatele la el.Ii dansam in poala,simteam cum penisul intarit prin pantaloni i se lipeste de fesele mele.Continuam jocul placerii,gemeam stins cand ne atingeam.In pozitii rotative, de du-te-vino ii agasam sexul prin pantaloni, ii saream in poala dupa ritmurile melodiei.Toata incercarea mea dadea in sfarsit roade.

M-a prins dur cu mainile de mijloc si s-a uitat la mine pret de cateva clipe.Stiam ca declansasem o furtuna,iar eu urma sa fiu singura victima.S-a aplecat peste mine, i-am putut simtit greutatea,in timp ce-mi plimbam mainile pe spatele sau...Am reusit sa-l dezbrac,i-am dat jos pantalonii la fel si boxerii,eliberandu-i penisul consistent.A inceput sa ma sarute pe gat laguros,cu varful limbii lasa dare umede pe pielea mea,imi aplica saruturi lascive,in timp ce cobora in zona sanilor.Mi-a tras sutienul de pe mine intr-o fractiune de secunda.I-am delectat privirea cu sanii mei rotunzi si plini.Sfarcurile erecte ii intepau pieptul,dar si mie imi trimiteau "stralugerari" din cauza impactului.

Am gemut usor, cand limba lui incepuse sa-mi linga sfarcul excitat, alintandu-l pe celalalt cu degetele.Un val de emotii m-a cuprins.Mi-am prins degetele in parul lui, tragandu-l dur,in timp ce isi cobora mainile catre bikinii mei din dantela.Din miscarile lente a inceput sa ma atinga furios cu degetele,imi trasa conturul pielii,imi ramanea urme rosii,facandu-ma sa ma arcuiesc sub el.El a zambit langa sanul meu, dupa care si-a croit drum cu limba in jos catre stomac.M-a muscat de abomen,lucru ce m-a facut sa tip necontrolat.Mi s-a taiat respiratia cand si-a adus limba peste lenjeria mea.Imi doream atat de mult sa nu o fi avut in acel moment,dar Manuel parca imi citea gandurile, caci dintr-o miscare aceasta zacea pe podea.A continuat sa-mi sarute faldurile ude,facandu-ma sa delirez de placere.In acele momente mi-am dus mana catre fata lui, incercand sa-l ridic la acelasi nivel cu mine, dupa care l-am sarutat pasional si lung,eram infometata de el,imi masa cu putere buzele rosii si umflate.Mi-am dus mana catre abdomenul lui plat, trasand cerculete cu degetele, dupa care am coborat catre membrul lui tare, gata pentru mine.Am inceput sa-l prind in mana si sa-l frec pe toata lungimea lui.Am auzit un geamat destul de puternic din partea lui, asa ca am suras satisfacuta, sarutandu-l pe gat, iar mai apoi lingandu-i pieptul lucios.Mi-a prins fata in maini, privindu-ma timp de 2 secunde, dupa care si-a presat din nou buzele peste ale mele, introducandu-le intr-un joc fara scapare.Si-a coborat mana din nou catre locul meu intim, trasand miscari circulare peste clitorisul meu.Am tipat, strigandu-i numele in momentul in care am simtit fiorii ce se accentuau din ce in ce mai tare.

Isi misca degetele printre labiile mele umflate,punea mai multa presiune pe mugurasul meu susceptibil.Tipam si ma cambram sub el,gemeam ca o nebuna si imi doream ca aceste momente sa nu se termine niciodata.Vroiam totul,eram lacoma,egoista,imi doream sa ma posede incat sa ma tina minte toata viata. In delirul in care Manuel ma transportase,simteam cum ajung la orgasm,vaginul imi palpita,peretii mi se contractau,iar tremurul meu se accentuase.Am simtit cum,inainte cu cateva milisecunde,Manuel s-a oprit.Mi-am deshis ochii speriata si m-am ridicat,rezemandu-ma in coate pentru a-l privi mai bine ca sa inteleg ce s-a intamplat.

Ma privea duios,observam cum incerca sa-si stapaneasca rasul.A luat paharul cu whiskey in mana.
-Vreau sa beau,de acolo unde nimeni n-a baut niciodata.

Eu inca eram nedumerita,nu stiam ce vrea sa faca.M-am prins de ideea lui tocmai cand mi-a indepartat picioarele atat de mult incat aproape ca faceam spagatul.Mi-a turnat in interiorul vaginului whiskey. Un amalgan de senzatii m-au cuprins. Fierbinteala era tot mai mare, bautura acum ma ardea la propriu.Ma ustura ce-i drept,dar nu imi pasa,eram purtata de adrenalina,de placere,de extaz...Mi-am afundat capul intre pernele de pe canapea cand i-am simtit limba moale in interiorul meu. Imi sorbea taria din mine,atat si lichidul fierbinte.Auzeam printre gemetele mele cum imi spunea ca sunt delicoasa,ca ma doreste si mai mult.M-am rupt de realitate,lasandu-ma prada buzelor lui.
Cu limba ma masa de sus in jos,imi sugea cate o labie pe rand, imi masa clitorisul,alternand ritmul,imi freca mugurele cu doua degete facandu-ma pe mine sa tresar...Ihh...orgasmul a venit tulburator,eu tremuram din toate incheieturile.Fiecare celula din corp era incordata la limita.Lui Manuel nu-i pasa ca eram cuprinsa de placerea orgasmica,nu-i pasa ca trupul imi era "sfasiat" de un milion de senzatii pe minut,nu-i pasa ca abia mai aveam forta.

Vedeam in ochii lui o flacara aprinsa care ma ardea din ce in ce mai tare. Mi-a desfacut si mai mult picioarele, tragandandu-ma si mai aproape de el, in timp ce ma freca din ce in ce mai repede,orgasmul care era recent inca ma tinea prizoniera iar degetele sale nu faceau decat sa-mi aplifice frenezia.Nu mai suportam acea senzatie,vroiam totul, fara exceptie.Mi-am muscat buza, lucru ce l-a facut sa ma sarute imediat, sugand-o salbatic.

M-a privit din nou parca pregatidu-ma pentru ceea ce avea sa urmeze. Dintr-o miscare s-a impins in mine facandu-ma sa-l zgarii efectiv pe spate. Inca nu reusisem sa inteleg cum ma facea sa simt toate acele lucruri. A stat putin,lasandu-mi corpul sa se acomodeze cu marimea penisului sau,care era destul de generoasa,dupa care a continuat cu miscari lente,iar mai apoi rapide,la cererea mea.Il simteam cum se zbate in mine,cum ii tresare madularul la fiecare contractie de-a mea.Isi pozitiona penisul de fiecare data, la intrarea in vaginul meu si intra cu o forta de nedescris adanc de tot in mine.M-a prins de maini,mi le-a dus deasupra capului si a inceput sa ma penetreze puternic.Era o forta bruta care te excita indiferent oricat de dureroasa ar fi fost.Durere si placere in acelasi timp.Eram in delir.Si-a continuat ritmul dupa care a iesit brusc din mine.Am facut ochii mari de uimire,dar el radea in timp ce ma penetra din nou atat de brusc,pe neasteptate.Ajungea in interiorul meu adanc,mai profund.Mi se parea ca de fiecare data ajunge si mai inauntru. Amandoi gemeam si maraiam.Ne miscam haotic,ma lasam purtata de val,il simteam pe Manuel atat intens in mine. Ma umplea cu taria lui perfect,tanjeam dupa el cand ma lasa "goala" pentru cateva secunde,iar apoi din nou ne impreunam traind clipa la extrem.

M-a rasturnat pe burta si mi-a apropiat picioarele.M-a muscat de fese,am gemut prelung cand i-am simtit din nou limba moale intre picioarele mele ma lingea acum mai lent,savura dulceata care se prelingea din mine.Mi-a dat doua palme peste fund incat am tresarit.Mi-am muscat buzele cu nerusinare,imi place tot ceea ce imi facea barbatul asta.Am vrut sa ma ridic in "patru labe" ca sa ma deschid atat de mult incat sa ma poata linge din nou in intregime,imi doream asta,dar el m-a chinuit si mai mult plimbandu-si penisul intre fesele mele apoi intrand in vagin de data asta mai usor.Ma ridica la cer ritmul lui inedit.Ritmul s-a transformat rapid in unul alert.Nu stiu cum el nu si-a dat drumu' si nu s-a terminat pentru ca eu deja eram din nou aproape de orgasm.Mi-am strecurat o manuta sub mine ajungand la sexul meu umflat,imi stimulam clitorisul in acelasi timp cu penetrarile sale.Am scos un tipatt de toata frumusetea,lucru ce l-a excitat si mai tare pentru ca si-a intetit ritmul si mai mul...



    Login