Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLivia3
Autor : ioanaTM - 2018-01-23
Citita de 6245 ori - Nota 7.56 (16 voturi)
La ora 4:00 ceasul meu intern a pornit alarma. Când încă mă trezeam cu telefonul sau ceasul din dormitor, le mai puteam opri, cu ăsta din mintea mea, nu-i de glumă. Când sună de trezirea nu îl poți opri decât trezindu-te. Așa că, am deschis ochii să evaluez situația. Eram pe patul Liviei iar ea dormea goală lângă mine. Când s-o fi dezbrăcat? De fapt, ce mai contează, nu știu nici când s-a băgat în pat, că am adormit brusc. Așa că m-am retras de lângă ea cu grijă și am plecat să fac un duș cu gândul să plec.

Când încheiam ultimii nasturi ai cămășii apare Livia cu fața somnoroasă în baie, își trăsese pe ea halatul negru care atârna pe ușa dormitorului dar era desfăcut pentru că lipsea cordonul. Se vedeau sânii ei plini și mari pe care ajungeau pletele sale roșcate. Fața îi era ca a unei adolescente cu gropițe proeminente în obraji. Se uita la mine nedumerită:

– Pleci? Te-ai supărat?

– Plec. Nu sunt supărat.

– Nu te-a deranjat chicoteala Lidei?

– Nu știu ce ați vorbit că am căzut mort.

– Îți fac un ceai?

– Nu Livia, mă descurc, mergi la nani că mai prinzi câteva ore de somn. Pentru mine ăsta e programul.

– Mai vii? Întrebă ea cu ochii mari, curioși și temători parcă.

– Dacă sunt invitat… de ce nu?

– Ohoo! Invitația e dublă. Lida se bucură mult că mă vede fericită. Știi… spuse ea descheindu-mi nasturii de la cămașă. Noi suntem foarte apropiate, de fapt, de când am rămas singure ne povestim aproape totul una alteia și chiar ne bucurăm una pentru alta, când e bine. Nu o lua în nume de rău șușoteala de aseară, chiar era încântată. Nici ea nu prea a găsit pe cineva care să o împlinească și știe cum mă simt.

Livia trecuse în spatele meu și mă mângâia pe piept lipindu-ți sânii calzi de mine. A desfăcut și nasturii de la pantaloni și a scos penisul afară mângâindu-l delicat. Se întărise în tot acest timp de ”spovedanie” și mângâiere așa că trebuia să fie eliberat. Pantalonii și boxerii au căzut la glezne, cămașa era descheiată, eu excitat și încordat sub asaltul mâinilor Liviei pe partea din față și a sânilor ei pe fundul meu, pentru că se așezase pe capacul vasului de toaletă. Din penisul meu se scurgea deja un firicel de lichid transparent și Livia îl întindea cu degetul mijlociu pe tot capul vânăt și uscat. Cred că puteam ajunge asa la ejaculare dacă mai continua, pentru că senzația era divină, mai ales că, părul ei bogat îmi curgea pe piciorul din dreapta, mângâindu-l.

În tot acest cadru apare Lida brusc. Pfiii… m-am blocat 2-3 secunde, apoi am sărit ars și am tras pantalonii pe mine. Să intru în pământ de rușine. Eu cu maică-sa în baie, cu penisul erect și lucios, aproape gol complet, în cochetării cu orgasmul, cu niște sâni imenși pe fund. Păi oricât ai fi de bărbat tot te sperii.

– Scuze a îngăimat ea. Nu am vrut să deranjez.

Nu am zis nimic. M-am îmbrăcat fulger și până a terminat propoziția eram gata. Nu am avut curajul să le mai privesc. Le-am auzit doar șușotind în baie după mine. Apoi Livia a ieșit în fugă rugându-mă să nu mă supăr.

– Nu mă supăr Livia, dar trebuie să gândesc, tocmai ne-a prins fiică-ta în baie, în ipostaze nu tocmai cuminți.

– Nu te teme Radu. E mai matură decât crezi. Noi la capitolul ăsta chiar nu avem secrete una față de alta.

– Eu vă înțeleg pe voi dar e vorba de mine. Am apărut cu penisul umflat la maxim, dezbrăcat și încordat în fața fiicei tale. Nu e ok pentru mine.

– Ești supărat?

– Nu, doar tulburat.

– Nu mergi în dormitor să termin ce am început în baie?

– Nu.

– Și nu suferi?

– Nu Livia. Nu este nimic incontrolabil. Îmi e bine fii pe pace. Ne auzim azi la un telefon când ajungi la muncă. Fuga la somn.

– Cine crezi că mai doarme? A spus ea râzând. Trebuie să-i dau socoteală Lidei.

Am plecat de la ea încurcat și excitat. Incidentul chiar mă luase prin surprindere. Nu am avut vreodată secenarii de genul. Poate, ca orice bărbat, m-am gândit cum ar fi cu două femei, dar niciodată să fie mamă și fiică. Nu, trebuia să șterg asta din minte. Livia nu era vinovată, dar nu era corect să construiesc nici măcar o fantezie pe scenariul acesta.

Pe la 9:00 sună telefonul de pe birou.

– Banca! Va trebui să recunoașteți două file CEC care au intrat la plată. Semnătura de pe ele nu prea corespunde, îmi spunea vocea unei operatoare în telefon. Trebuie să mergeți la operatorul de ghișeu alocat.

Păi la cine, la Livia. Îmi anunț colegii și o șterg la bancă înșfăcând lista cu cecurile care mai trebuiau să intre la plată. Acolo o caut pe Livia din priviri dar nu era. Întreb colega ei și îmi spune că e venită, dar e tare fericită și amețită azi.

– E pe aici pe undeva, dar nu vă bazați prea mult pe ea domnu Radu, azi e ca o adolescentă se pare.

Am zâmbit și m-am așezat să o aștept. Când a apărut am rămas cu gura căscată. Clar nu avea sutien ci doar rochița îi ținea în frâu sânii generoși. Asta nu a trecut neobservat de către ”domnul dorință” și deja se simțea tare bine. Livia se uita la mine toată zâmbitoare de câteva secunde, în așa fel că am fost nevoit să mă ridic ca să rup ”vraja” deja colega ei se holba cu subînțeles la noi. Oare numa cu fiică-sa discuta chestiile astea, sau și cu colegele. Doamne în ce mă bag oare?

– Am venit cu cele două file de CEC să le confirm.

– Care file?

– M-a sunat o operatoare de la voi!

– Hai să vedem!

– Îmi doresc să fi avut birou nu ghișeu spune ea, pe un ton oficial cu glas scăzut, astfel încât să pară o conversație office.

– Și, dacă aveai birou?

– Ți-aș fi arătat că te-am ascultat!

– Asta am văzut de când ai apărut pe ușă.

– Livia deja ardea în obraji, încercând totuși să dea impresia că purtăm o discuție office. Mi-a întins niște hârtii în față și am constatat că acestea nu aveau nici o legătură cu firma mea. Am zâmbit!

– Se pare că avea dreptate colega ta. Ești tare zăpăcită azi. Mi-ai dat alte documente.

– Of! Se încruntă ea și începe să caute alte hârtii.

– Astea sunt! Mă declar eu mulțumit. E totul OK, sunt ale noastre, pot fi decontate.

– Te pot suna puțin când am vreme?

– Sună Livia, îmi place să vorbim. Numai ai grijă să nu greșești hârtii pe aici.

Cum se poate ca o femeie peste 45 de ani să se poarte așa? Mintea îmi dădea rateuri. Credeam că odată cu trecerea vârstei hormonii se mai potolesc, îndrăgosteala nu mai e de actualitate și oamenii sunt mai calculați și stăpâni pe ei, mai ales femeile. În plus nici nu sunt genul de om cu alură de culturist, ca să fiu vânat și dorit de femei. Am o constituție medie și nu am ce se cere acum pentru a fi ”hot”.

Pe la 3, când mă pregăteam să ies din birou sună Livia.

– Uite, eu ies la 3 jumate. Am putea să vorbim puțin.

– Tota acolo te aștept. Voiam să merg să fac un duș dar mai aștept dacă vii la 3 jumate.

Am luat un pepsi mare cu gheață și am început să citesc în nelipsitul eBook Reader. Eram total cufundat în lectură când o aud pe Livia:

– Tot erotică citești?

– Nu, citesc despre femeile peste 40 de ani și încerc să le înțeleg.

– Păi întreabă-mă pe mine, e mai simplu și nu ia atâta timp.

– Ai fi subiectivă Livia. Despre ce voiai să vorbim.

– Uite, am discutat cu Lida despre incidentul de dimineață. Nu vreau să stricăm nimic din chestia asta. Mi-ar plăcea să mai petrecem astfel de momente și suntem dispuse să răspundem oricăror întrebări ca să fii liniștit.

– Dar nu am întrebări!

– Păi dimineață erai tulburat și am crezut că…

– Uite Livia, sunt eu bărbat, dar fantezii cu mamă și fiică nu mi-au trecut prin cap. Atâta doar.

– Dar suntem două femei, nu contează că e fiica mea. În plus nu ai nici o obligație. Noi vorbim că așa suntem noi. Dacă o vrei și pe ea nu am nimic împotrivă. Vă las un timp împreună. Am rămas blocat.

– Nu Livia. Nu despre asta e vorba. E vorba despre….

– Hai să o lăsăm baltă. E mai greu de explicat decât estimasem.

– Lida e la cursuri. Hai te rog să faci dușul la mine. Te am pe conștiință la cum ai plecat dimineață. Toți bărbații cu care am făcut sex ar fi turbat dacă rămâneau așa.

Am acceptat, pentru că voiam să o știu ”cu conștiința împăcată” și am plecat spre casa ei. Când am intrat a strigat-o de câteva ori ca să se asigure că nu e acasă apoi mi-a zâmbit complice zicând:

– E liber domnule rușinos! Am voie să te spăl eu?

– Dacă ții neapărat!

Am intrat repede sub duș în timp ce Livia își căuta încă schimburi. Apoi am observat-o dezbrăcându-se. Era frumoasă femeia asta. Cu siguranță mulți poftesc la ea. Matură dar foarte frumoasă și îngrijită. Când a scos rochia sânii ei grei au scăpat la libertate iar fundul era apetisant. A intrat lângă mine, lipindu-se de spatele meu, într-o manevră asemănătoare cu cea de dimineață. Sânii presăndu-mi spatele iar mâinile mângâind pieptul și căutând penisul semi erect.

A pus gel de duș în palme, m-a tras de sub ploaie de picături și a început să mă ungă cu el peste tot. Hmm… senzația asta e fără egal. Să se frece de tine o astfel de femeie, cu ajutorul gelului de duș e înnebunitor. Sânii ei mari îmi trimeteau senzații plăcute prin spate spre anus iar mâinile frecau abdomenul și penisul întărindu-l. M-a întors cu fața spre ea și a coborât cu sânii spre penisul meu trimițând fiori plăcuți în tot corpul. Era superbă așa cu sânii înspumați și cu penisul meu ieșind dintre ei. Părul îi era răvășit și buzele își făceau de lucru cu abdomenul meu. Mâinile ei colindau coapsele mele și mai apoi una mângîia scrotul air alta își făcuse lunecoasă loc spre anus. Era deja prea mult.

– Oprește-te Livia că nu rezist. E prea mult.

– Vreau să mai văd odată cum țâșnește Radu. Lasă sperma să iasă.

O amorțeală ușoară mi-a cuprins picioarele la auzul acestor vorbe, mâinile ei trimiteau senzații electrice prin testicole iar penisul era înfășurat bine între cei doi sâni mari, lunecoși și înspumați ai Liviei. Când degetul Liviei a atins anusul, strecurându-se lunecos acolo, am pierdut contactul cu realitatea. Sperma adunată a țășnit cu putere afară stropindu-i fața și buzele iar eu tremuram incontrolabil, îmbrățișat de la mijloc de mâinile ei. Eram răsplătit pentru toată așteptarea.

Fața Liviei radia de mulțumire și era bucuroasă. Văzuse, de mult prea aproape, erupția spermei și era mândră de reușita sa. Ne-am băgat amândoi sub jetul de apă clătindu-ne apoi am ieșit. În timp ce ne uscam i-a spu Liviei:

– Nu îmi place să rămân dator!

– Nici nu vei rămâne. Numai să mâncăm ceva, mi-a spus ea zâmbind șăgalnic.

Am mâncat cu poftă ce gătise Livia. Eram flămând ca un lup. În același timp mi-a trezit și pofta de ea. Își pusese pe ea o rochiță foarte decoltată și nesimțit de scurtă. Ziceai că e mai degrabă lenjerie, decât rochiță. Și se vedeau sânii în toată splendoare lor, dar ...



    Login