Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Livia2
Autor : ioanaTM - 2018-01-23
Citita de 6687 ori - Nota 7.24 (17 voturi)
Eram singuri în holul spațios de la intrare. Livia era cu spatele la mine și cu umerii dezgoliți. Eram foarte aproape de ea și parfumul părului său mă îmbia să îi sărut gâtul. Sunt un om care îmi urmez instinctele, pentru că ele nu prea dau greș în acest domeniu.

M-am aplecat ușor și am sărutat delicat pe curba gâtului, de la ureche coborând spre umărul ei dezgolit, apoi am continuat pe spatele său spre cealaltă parte a corpului, urcând iar de pe umăr pe gât. Se pare că Livia aprecia asta. A străbătut-o un tremur ușor și s-a strâns singură în brațe. Cerea îmbrățișată prin gestul ei, avea nevoie de afecțiune, așa că nu am trecut la lucruri mai grele. I-am desfăcut brațele și am cuprins-o de la spate în brațe, profitând de atingerea sânilor ei voluptuoși și de mirosul ei de femeie matură și bine făcută. Avea un erotism pe care îl emana prin toți porii.

După un timp de stat așa, din cauza încălzirii, mirosului, gândurilor, probabil, penisul meu începea să se trezească la viață. Livia se mișca ușor și abia perceptibil, pentru a îl simți pe fundul ei acoperit de rochia subțire de vară. Puteam merge mai departe, așa că, am intrat în acest joc încercând și eu să profit de fundul ei ferm, acoperit doar de un material subțire. Mâinile au început să îi mângâie gâtul și umerii, buzele mele își făceau de lucru pe lângă ureche, iar Livia încă nu reacționa. Am întors-o cu fața spre mine, a fost de ajuns ca să se trezească toate pornirile erotice din mine. Era îmbujorată, cu gura întredeschisă, buzele uscate și avea respirația neregulată. Ce o făcuse să se excite așa repede? Cei doi ani de lipsă?

M-am aplecat să îi sărut buzele uscate și am avut parte de un sărut… derutant. Rar am simțit atâta excitație, în urma unui sărut. Buzele ei cărnoase s-au dezlănțuit, într-un sărut pasional și devastator. Erau fierbinți și uscate iar trupul se presa cu nerăbdare într-al meu. M-a prins capul în mâini și mă săruta adânc și apăsat, în timp ce cu mijlocul parcă căuta să îmi simtă trupul. Am intrat în acesta dans și eu. Mâinile mele îi umblau haotic prin păr iar trupul îi oferea ce căuta ea. Penisul meu devenise consistent și îl împingeam spre trupul ei, care parcă îl căuta. Una din mâinile mele a găsit cheița de la fermoarul rochiei și l-a tras în jos, iar degetele mele i-au invadat spatele. Am ajuns spre fundul ei bine făcut și l-am prins cu poftă prin chiloței, trăgându-l să stea cu vulva lipită de pubisul meu. S-a oprit din sărutări și s-a lipit de mine, încercând să anticipeze ce va urma.

I-am ridicat bărbia să îi privesc ochii. Era tulburată și excitată. În obraz era roșie iar buzele i se uscaseră iar.

– O să avem nevoie de un pahar de vin la arșița asta doamna Livia, îi spune eu zâmbind.

Ea s-a desprins, pășind spre frigider , cu rochia descheiată până la fund, oferindu-mi o imagine promițătoare. Se vedea că e stânjenită și excitată în același timp. Am luat paharul oferit, am sorbit câteva înghițituri apoi i-am dat și ei.

– Ia! Tu ai mai mare nevoie acum.

Livia l-a sorbit tot pe al meu, apoi s-a uitat în ochii mei.

– E pentru curaj, mi-a spus zâmbind.

– Ei, de parcă ești adolescentă Livia.

– Ți-am zis că așa mă simt.

– Hai undeva unde e mai retras. Îmi e frică de fiica ta după ce mi-ai zis.

– Hai, mi-a spus ea zâmbind și înroșindu-se.

– Livia, este ceva ce îți dorești mult? Vrei ceva anume sau mergi pe mâna mea?

– Până acum a fost perfect, merg pe mâna ta.

– Ai încredere?

– Întotdeauna mi-ai părut un om bun, nu mă tem eu de tine.

Am prins-o iar în brațe sărutând-o ca în adolescență, iar mâinile au tras bretelele rochiei în jos, lăsând să cadă rochia de tot și descoperind de sub ea, un trup de femeie matură, foarte bine îngrijit și care nu trăda vârsta deloc. Era prima femeie mai în vârstă decât mine cu care mă culcam. Sânii ei voluptuoși erau susținuți de un sutien clasic, la fel și chiloțeii, nu erau mai știu eu ce filosofie, dar trupul era clar al unei femei dornice și fremătând după pasiune. Livia era jenată, probabil de lenjeria ei, care în acel context era prea clasică, dar am hotărât să o scap de jenă. Cu o mișcare am desfăcut sutienul, lăsând la vedere și libertate sânii ei frumoși. Erau lăsați doar puțin, mult prea puțin pentru ”bătrânețea”, de care se tot văicărea. Erau plăcuți, mari, dar nu uriași și le stătea mult mai bine în libertate. Am dat glas gândurilor mele.

– Ar trebuie să nu mai porți sutien. Le stă mult mai bine în libertate!

– Dacă vii mai des cu treburi pe la bancă, s-ar putea aranja câte ceva, spuse ea zâmbind.

– Ai încredere în mine Livia?

– Da.

– Dă-mi mâinile!

Fantezii cu liviaMi le-a întins ezitant, iar eu le-am legat cu cordonul halatului ei care atârna pe ușă. Era confuză și excitată. Am condus-o pe pat, i-am ridicat mâinile legate în sus și i-am cerut, să nu și le miște. Am început să o sărut pe tot trupul cu sete, coborând de la buze pe gât spre sânii ei, care deja dădeau semne de excitare. I-am apropiat și cu sărutări mici în jurul sfârcurilor am început să îi provoc. Apoi limba mea a întrat în decor și îi lingea cu poftă, evitând contactul cu sfârcurile. Livia se mișca încercând să împingă pieptul spre gura mea. Erau plăcuți și gândul că nu mai fusese cu un bărbat de doi ani, mă făcea să dau tot ce e mai bun din mine.

Livia gemea zgomotos și se crispa din ce în ce mai tare. Se pare că era în căutarea unui orgasm, căruia îi lipsea declanșatorul, așa că una din mâinile mele a coborât pe pântecele ei spre vulvă. Am mângâiat pulpele ei pline, apoi delicat am apăsat și mângâiat vulva. Doar atât i-a trebuit ca să o simt încordându-se, crispându-se, apoi cu spasme mici eliberându-se. Era roșie toată și respira precipitat, iar eu îi mângâiam sânii delicat stârnindu-i iar pofta.

– Nu prea ești vorbăreață Livia.

– Nu vreau să stric nimic.

– Dar poți construi, nu ezita să ceri dacă ceva îți place.

– Până acum nu a fost nevoie. Stau și mă întreb dacă nu cumva chiar poți citi în ochi.

– Nu doar în ochi, ci și pe trup. Am adăugat eu zâmbind. Vrei să îți dovedesc.

Nu a făcut decât să zâmbească, așa că i-am scos un ciorap de pe picior și cu el am legat-o la ochi, după care am început să iau cu asalt acel trup însetat după senzații. Livia era legată la mâini cu ele deasupra capului, iar ochii erau acoperiți cu ciorapul. Trupul ei era total la dispoziția mea, așa că am profitat să mângâi pulpele ei pline, prin interiorul coapselor, apoi să le sărut. Mâinile își făceau de lucru pe abdomen și sâni, iar buzele pe coapse și în apropierea vuvei. Era totuși o piesă în plus acolo.

– Și-a făcut efect vinul Livia?

– Cred că da.

– Atunci o să scăpăm și de chiloței.

Am simțit că se încordează dar am tras încet în jos de ei descoperind o vulvă tunsă și îngrijită care era scăldată de sucul propriu.

– Se pare că doamna e pregătită, am spus eu zâmbind știind că nu mă vede.

Limba mea a început să dea iar târcoale acelei zone dar evitând contactul cu vaginul ei. Mirosea bine și lichdul din ea se scurgea spre fund. Livia se zbătea să împingă vulva spre limba mea de fiecare dată când treceam pe acolo.

– E de ajuns să spui ce vrei și vei primi Livia.

….. tăcere, în care iar sărutam și lingeam pulpele, pântecul și mângâiam cu nesaț trupul doamnei Livia. Se încorda toată și își căuta iar acel declanșator al orgasmului.

– Atinge-mă! Îmi cere precipitată Livia.

– Am penis, buze și mâini, cum vrei?

– Of! Nu nu chinui, cu orice, doar atinge-mă acolo.

Două degete și-au făcut loc cu mare ușurință în vulva Liviei, iar limba a venit și ea în ajutor. Doamna dorea un orgasm și voiam să ofer unul grozav. Una din mâini era printre pulpele ei, cu degetele scormonind delicat pântecul, iar cealaltă mângâind un sân. Nu am schimbat deloc ritmul, prelungind astfel agonia dinainte de explozie. Limba se răsucea și buzele sugeau partea de sus a vaginului și Livia să crispa din ce în ce mai tare. Când și-a dat drumu spasmele au devenit incontrolabile și se mișca haotic. Am încetinit mișcările mâinii și ale limbii până la mișcări abia perceptibile. Iar trupul ei, tremura din ce în ce mai încet. Era udă toată între picioare dar buzele erau complet uscate.

Am luat paharul de vin și am turnat puțin pe buzele ei uscate după care am scos legătura de la ochi și de la mâini. Livia ara roșie toată. Nu era pregătită să se expună așa goală în fața mea se pare. Se uita încurcată al mine.

– Nu e bine? Întreb eu.

– Păi tu ești încă cu hainele pe tine iar eu sunt indecent de goală, în fața ta și legată fedeleș, a spus ea roșind.

– Nu îți fă probleme, acum e rândul tău, doar ai așteptat atât.

– Dacă ești așa de rușinoasă îți leg ochii iar.

Nu s-a opus așa că am pus ciorapul iar la ochi lăsând mâinile libere. Am întins-o iar pe pat, cu fața în jos de data asta, iar eu fără zgomot am ieșit din haine. Eram gol lângă ea și îi mângâiam fundul și coapsele pe interior, iar buzele îi sărutau gâtul, evitând contactul cu trupul meu gol. Mâna coborâse printre fesele ei la vulvă și o masa cu sucul ei propriu, Livia se excita și încorda iar. Avea pregătită o surpriză de la mine. Când a fost destul de crispată și încordată am retras mâna din ea, m-am urcat încet pe pat încălecând-o, fără a o atinge, mi-am dus penisul umflat de tot cadul acesta spre vulva ei inundată de suc și am pătruns în ea încet, atingând doar fundul ei frumos. Se pare că surpriza mea avea efect. Livia împingea fundul spre mine, voia penetrată mai repede.

– Nu uita, trebuie doar să ceri

– Vreau mai repede și mai adânc, spuse Livia cu lecția învățată.

Am intrat în ea cât de adânc am putut și am început să o penetrez mai repede. Livia gemea foarte zgomo...



    Login