Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Lenus
Autor : Hormonicus - 2015-07-29
Citita de 6750 ori - Nota 6.71 (42 voturi)
===Cand Lenuş cea zurlie goleste testicule in bucatarie===
Anul trecut la noi a venit sa stea o luna, nepoata sotiei mele, Lenuş.
Lenuş e o fată de 19 de ani, satena, foarte micuţă dar foarte proporţionată, cu sîni mici şi picioare frumoase. Era studentă la Medicină şi, ciudat, era deja divorţată; fusese măritată doar 8 luni.
Jenant era ca Lenuş se uita lung la mine, fara jena, desi am 50 de ani si pot fi taica-su.
Dar probabil ca putini tipi de 50 au inca abdomen plat ca mine, si par pe cap. Si moaca de Bruce Willis. Si ceva era in capul acestei Lenuş .....
De-abia dupa cinci zile, intr-o dimineata, am aflat ce era in capul ei. Pe Lenuş au apucat-o nevoile, exact cind ma asteptam mai putin ... Astfel , intr-o dimineata, pe neasteptate, micuta Lenuş a facut cu mine amor cu gura, in bucatarie, imprudenta, cu sotia mea Sylvia in casa !
De fapt visam la o asa anomalie.
Era duminica dimineata pe la 6. Sylvia dormea tun, ca fusese de garda, si eu pregateam cafeaua, in pijama. Eram foarte nervos de la tensiunea sexuala, din cauza acestei nepoate tupeiste ce ma manca din priviri. In plus de o luna faceam amor incontinuu cu Sylvia, dar fara ejaculatide, tot sperind ...la ceva. Eram de fapt cu o erectie enorma ce se vedea sub pijama. Deodata usa s-a deschis si a aparut Lenuş , intr-o camasuta de noapte roz, scurta, in picioarele goale si cu niste priviri ciudate. Ca un inger. Era ciufulita si somnoroasa. Lenuş mi-a zimbit moale apoi a devenit serioasa. Gafaia, usor. Deodata m-am trezit cu o mana mica, umeda si fierbinte, pe mana mea. Era sa scap lingurita. Ma privea fix. Lenuş imi privea de fapt fix pulanul ce zvacnea sub matasea pijamalei.
Apoi a soptit: “Iarta-ma....te rog..... Stiu ca e aiurea...... Dar mi-e pofta de o banana de barbat..... Te roog.... Mi-o dai?... Facem repede, repede, Sylvia nu o sa stie...... Stii, se vede ca e sculata....”.
Am inlemnit , am simtit ca ma sufoc, si prin sira spinarii m’au trecut niste ape fierbinti.
Lenuş nu a mai asteptat aprobarea mea. A luat un gat din cafeaua mea, a lipait cu talpile ei mici si goale pina la usa, a inchis o bine, apoi, fara un cuvint, Lenuş a ingenuncheat elegant pe linoleum dinaintea mea. Fara ezitare. O facuse deci. De multe ori. M’am speriat rau de tot. Era dilie.
“Esti nebuna, mai fato ! ... Sylvia poate veni oricind ! ... NU AICI ! ...”
Asa ingenuncheata, Lenuş ridicase calma ochii ei caprui, putin incruntata si facind botic de fetita suparata. “Ba da, te rooog, acum si aici ! Sylvia doarme dusa, a luat Diazepam, e devreme si daca n-o fac, eu mor, mor, intelegi ? VREAU S-O SUG ! ... Cu sotu meu o faceam de doua ori pe zi.... Dar nu mai am sot pricepi??? Si au trecut noua luni !! .....Vreau asta ! ”
Era categorica , nerusinata si cam isterica. Apoi, brusc, Lenuşsi-a aplecat pe un umar capul ei plin de cirlionti, facind iar botic de fetita mica.
“Cum, ai dumneata inima sa nu dai unei domnisoare dulci ca mine mataranga ta, cind ea tinjeste saracuta dupa ea? Hm, domnule ??...Hai ca dureaza 10 minute…
Am simtit cum valuri de singe imi ridica salbatic madularul. Lenuş imi cerea penisul ca o fetita care cere inghetata ! Innebunit de frica si placere, cu urechile ciulite, doar-doar s-o aud pe Sylvia cum vine, ca un capcaun, arcuit si sprijinit de marginea mesei , m’am lasat. M am lasat deci dezmierdat de Lenuş, nepoata sotiei, dulcea juna de 19 de ani. Lenuş cea pofticioasa. Lenuş care gifiia asa de tare, incit sinii efectiv ii tresaltau sub camasuta. Grabita, Lenuş mi’a tras pijamaua in jos si tin minte ca penisul meu arcuit sa destins ridicat la 40 grade spre lampa, o erectie de animal cum nu avusesem de ani. L-a privit cu drag si uluire.
“Ooooooaaaah. Cu dihania asta o fericesti pe Sylvia?.... Uaaaaau !”
Apoi a inceput orgia unor atingeri feminine infioratoare......
Lenuş intai m’a atins cu palmele pe coapse si a inceput incet sa si plimba limba ei mica pe pulanul meu, peste tot, pe gland, pe coaie...... Era experta. Simteam ca mi dau sufletul. Mai ales ca NU trebuia sa urlu. Apoi Lenuş , infometata, si l’a bagat repede si complet in gura, ca un sarpe boa cand inghite prada. Pana la testicule. Desi are 20 centimetri. Am zvacnit in sus de placerea colosala si masa de sub mine a parait. Gemand usor, Lenuş a inceput sa si ridice si sa si coboare capul, sugandu-mi carnea indelung, pe tacute, pasionata..... si-n bucataria mea se auzira, vreme de 15 minute, doar respiratiile noastre suierate si plescaielile de supt ale gurii ei umede si nerusinate. Lenuş se cutremura toata si mi’am dat seama ca voluptatile ei in gura erau autentice. Pe umerii goi pielea i se facuse de gaina. Lasa saliva sa-i siroiasca ca o adevarat curvulita ce era. S’a oprit apoi si a zis: “Vaaaai ce bine e...... Ia-ma acuma de par si da-mi-o tu singur! Adinc ! Pana in amigdale !! Fute-ma in gura. In gura. Si daca-ti vine, nu te abtine !” ...
Cu un gest de supunere totala, Lenuş a lasat bratele pe linga corp, cascind gura ei rosie si mica, de papusa si privindu-ma fix in ochi cu ochii ei mari, ca de inger . Am luat-o de ceafa si am inceput , icnind, si gandind ca Sylvia aude tot, sa-i imping salbatec si fara jena penisul in gitlej .
Priveam talpile si calciiele roz ale lui Lenuş, picioare de copil, si care i se vedeau de sub camasa si, infiorat, vedeam cum picioarele ei mici si desculte se incoarda de fiecare data cind organul meu ii disparea in gura ei umeda. O auzeam pe Lenuş icnind si placerea curgea prin mine ca o apa calda, ceva de nedescris. Ar fi vrut s-o tin asa 1000 de an...



    Login