Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLectia de sex ep 3
Autor : unqnick - 2016-07-22
Citita de 13215 ori - Nota 7.94 (89 voturi)
Capitolul 3
Ma excitasem si eu din nou auzindu-i glasul care soptea acele amintiri.
- Fara sa ma gandesc, m-am trezit ca il rog "Fute-ma David…fute-ma". Era prima data cand spuneam asta. Nici sotului meu nu indrazneam sa-i spun asta. M- cuprins cu o mana dupa gat iar cu cealalta sprijinindu-mi o pulpa si a inceput sa impinga mai tare. Placerea era si mai mare, din nou nu mai aveam control asupra trupului meu, ma abandonasem lui sa faca ce vrea cu mine. Coapsele mele larg desfacute il primeau si miscarile lui s-au intetit. Ne sarutam sorbindu-ne respiratia si saliva. Incercase sa se arcuiasca sa-mi sarute sanii dar il tineam strans cu celalalt picior .
- Simteam un alt orgasm cum creste in mine, dar de data asta era altceva, ceva ce venea din adancul meu, mai puternic, ca un demon care incerca sa se elibereze. Brusc in intreg corpul s-a raspandit electrizandu-ma apoi s-a concentrat in pasarica mea de parca ar fi vrut sa devoreze pula care ma rascolea.
O priveam fascinat, avea talent in a-si exprima trairile, era ca o poeta sensibila a sexului intr-un trup de curva.
- Mi-e greu sa exprim ce simteam atunci, ochii mi se umplusera de lacrimi ce curgeau pe obraji. Orgasmul era continuu, crestea in intensitate iar David continua sa ma pistoneze. Baiguiam in nestire "Fute-ma…fute-ma…" Cred ca ma futea de un sfert de ora si fata de cele 5 minute cu sotul meu era fabulos. Acum faceam cu adevarat sex, nu se compara cu ce traisem pana atunci. Il rugam sa nu termine, mai voiam , ma starnisem cum nu o facusem niciodata. M-a ridicat asa cum eram infipt in mine si s-a retras la marginea patului apoi a iesit din mine si am tipat de necaz.
Am zambit imaginandu-mi scena.
- M-a rasucit asezandu-ma in patru labe si am intors capul sa vad ce face. Mi-a luat fesele in mainile lui mari desfacandu-le usor. Am crezut ca vrea sa-mi sarute din nou pasarica cum vazusem in filme dar acum il doream din nou in mine. M-a patruns, a facut-o incet si a intrat pana la capat, era din nou o altfel de senzatie, imi placea sa o fac cu sotul meu asa dar acum mi-ara frica, stiam ca daca va intra pana la capat ma va durea dar senzatia produsa de capul pulii care se strivea de cervixul meu era placuta. Ma tinea de solduri tragandu-ma spre el. Ii placea sa ma futa asa si pantecul lui se izbea de fesele mele. "Iti place ? Iti place asa ?" ma intreba in timp ce ma izbea. Gemeam si tipam mai tare, nu ma mai controlam, cred ca auzeau si vecinii. Ma straduiam sa raman constienta si el era din ce in ce mai intaratat, credeam ca voi ramane cu urme pe solduri. Dumnezeule, ce-mi placea sa ma futa asa.
- Am vazut, cred ca ai observat ce repede ti-am invatat preferintele.
- Ai nota maxima, a ras ea. …..Stiam ca nu face asta doar pentru el, vazuse ce mult imi place si continua fara sa oboseasca. De abia mai tarziu mi-am dat seama cat de rezistent era si ca putea sa se abtina sa termine. Oare de cat timp faceam sex ? Mi se parea ca de ore intregi. In pasarica mea era inundatie mare, penetrarile lui faceau sa plescaie bucile mele umezite si simteam cum pe pulpe incep sa se scurga dare lipicioase. M-a tras cu picioarele jos din pat apoi mi-a pus unul din picioare pe saltea si m-a aplecat sa ma sprijin de pat. Era o pozitie cam incomoda dar imediat ce m-a penetrat am vazut ce bine putea sa ma patrunda. Ma sprijineam cu fata de cearsaf gemand si icnind auzindu-l cum gafaie si geme la randul lui. Cervixul imi era lovit ritmic, puternic dar asa placut, l-am simtit cum vibreaza din tot corpul si asta mi s-a transmis si mie. Ma tragea de solduri impingandu-se in acelasi timp in mine si am simtit ca sunt cuprinsa de un alt orgasm. Nu mai numarasem de cate ori imi provocase orgasm acest barbat si l-am auzit cum geme mai profund si ramane adanc infipt in mine descarcandu-se. Ultimul orgasm fusese mai puternic decat celelalte. Trupul mi se cutremura in spasme, cautam cu mainile pe cearceaf de parca cautam un sprijin dar acolo nu era nimic si il strangeam in pumn gemand de placere. Nu mai stiam ce se intamplase cu mine dar storsese fiecare picatura de energie din mine. Aveam picioarele moi. M-am prabusit pe pat ca lesinata, incercand din greu sa-mi trag rasuflarea si incercand la fel de greu sa raman constienta. Aveam inca o senzatia penisului sau pulsand intre coapsele mele si fermitatea stransorii mainilor lui care-mi framantasera soldurile. David s-a ghemuit langa mine "A fost primul tau orgasm multiplu ?" mi-a spus si m-a sarutat pe gat. "Da" am suspinat eu. "Sunt foarte mandru de tine." Am zambit. Am deschis ochii si am vazut cat e ceasul de pe perete, trecusera 45 de minute si mi-am dat seama ca va fi o zi lunga.

Nu o mai intrerupsesem, o lasasem sa povesteasca in transa, dar acum am luat-o in brate si a ridicat fata spre mine privindu-ma de parca nu fusesem acolo. Ne-am sarutat si mi-am trecut mainile peste bucile ei tragand-o mai aproape.
- Stai sa mergem la baie, sunt inca plina de sperma.
Am mers amandoi la baie de data asta si ne-am spalat reciproc sub dus, clabucindu-ne si mangaindu-ne. Imi placea trupul ei, pielea fina si carnatia tare fara celulita. Stiam ca voi avea o relatie lunga cu ea pana o sa ne plictisim unul de altul si ma bucuram ca nu aveam un angajament care sa-mi incurce planurile. Eram deja un cuplu care primise si oferise celuilalt destula placere ca sa nu ne refuzam o continuare. Am sters picaturile de apa cu un prosop uscat. Ne simteam bine asa goi si ne cercetam fara jena. Sfarcurile ei se intarisera deja si a ras cand m-a vazut ca intru in erectie.
- Ce grabit esti, nu ti-am spus ca raman la tine in noaptea asta ?
Se uita in oglinda mare din baie mangaindu-si sanii cautand cu ochii vre-un defect. In spatele ei o priveam si m-am lipit cu pieptul de ea si cu madularul de bucile ei. A crezut ca vreau sa ne futem acolo in baie dar am facut altceva. Am luat o perie si am inceput sa-i pieptan parul care se udase putin. Ma privea cum fac asta si si-a dus mainile la spate agatandu-se de mine.
- Sa nu ma lasi sa ma indragostesc de tine, mi-a spus incet.
Am lasat peria si am luat-o in brate strangandu-i sanii. Am realizat cat de mari erau palmele mele acoperindu-i sanii si cred ca ea s-a gandit la acelasi lucru. S-a intors si ne-am sarutat. Mi-a apucat penisul strangandu-l in joaca.
- Sa mergem in pat, sau am sa te violez aici.
Ne-am oprit la marginea patului si m-am aplecat sa ne sarutam din nou.
- Te superi daca o faci tu primul ? m-a intrebat plina de dorinta.
Am culcat-o pe pat si am alunecat intre picioarele ei. Pizda ei curata mirosind inca vag a sampon ma imbia. Cred ca imi frematau narile ca unui caine cand am sarutat-o drept in mijlocul florii rozalii ce se desfacuse in fata ochilor mei. Mi-am folosit toata priceperea de data asta ca sa nu fiu mai prejos decat barbatul care o dezvirginase mintal cum ii placea ei sa spuna. Nu imi trebuise mult, ma intaratasem imediat ce in nari am simtit aroma ei caracteristica. Mi-a placut intotdeauna mai mult pizda decat femeia in sine dar cu silvia era ceva special.
Gangurea inca de cand am atins-o cu buzele si si-a ridicat picioarele deasupra capului ca sa mi-o ofere in toata splendoarea ei. O lingeam cand apasat cand abia fluturandu-mi limba peste labii si peste clitoris. Am inceput apoi sa-i sug cate o labie pe rand si m-am oprit la clitoris. Femeia deja trepida si mi-am spus ca va trebui sa-i numar orgasmele. La un moment dat m-a oprit si mi-a cerut sa urc in pat.
- Acum vreau eu sa te gust a spus cautandu-mi pula erecta.
De abia ma starnisem, si gustasem primii stropi ai juis-ului ei asa ca i-am facut semn sa ma incalece intr-un 69. Pana acum nu mai incercasem figura asta si a acceptat imediat bucuroasa.
……………..
Ma gandeam la ce-mi povestise mai devreme. Fusese curioasa sa afle mai multe despre swing si smecherul o futuse de scosese sufletul din ea. Nu m-am putut abtine sa nu o intreb totusi.
- Sti ce , nu te supara dar numai lectie de swing nu a fost ce ti-a predat el.
- A da ! Lectiile au urmat dupa aceea, cu sotul meu.
- Tot el v-a predat ?
- Am sa-ti povestesc alta data dar o sa-ti spun acum cum s-a terminat seara. Dupa ce mi-am revenit, mi-am amintit de apelurile sotului meu. Am citit si SMS-ul mamei care era ingrijorata asa ca i-am dat un mesaj ca sunt bine. "Nu il linistesti si pe sotul tau ?" m-a intrebat David. "N-am curaj " dar el a insistat si pana la urma i-am scris "Sunt bine. Mai intarzii un pic."
- Ai mai stat ? Nu te mai grabeai ?
- Avusesem parte de cea mai buna partida de sex, indiferent de ce represalii ar fi urmat nu eram asa de fraiera sa nu profit de inca una. David facuse o minune, nu mai eram femeia speriata de juramintele conjugale, ba din contra aveam de gand sa nu ezit sa merg pe calea pe care sotul meu incercase timid sa ma aduca.
- Cam brusca schimbarea.
- Nu stiu cum sunt alte femei dar eu cred ca majoritatea ar fi procedat ca mine. Am mai facut sex cu el inca de doua ori dar am vrut sa o facem fara prezervativ si de fiecare data a fost mai minunat. Senzatia minunata a spermei care ma inunda adanc, mai adanc ca niciodata ma innebunise. Ma hotarasem sa raman la el daca mi-o cerea. Era deja 10 seara si nu aveam nici o explicatie pentru lipsa mea de atatea ore. A doua zi poate as fi avut curaj sa-i spun ca am fost cu alt barbat dar David m-a convins sa merg acasa. "Sotul tau stie unde ai fost. Nu e asa naiv sa nu-si inchipuie ca doar am discutat atatea ore si nici nu i-ai raspuns la apeluri"
- Nu dorea sa se complice, sa aiba probleme ?
- Nu. M-a convins ca e mai bine sa afle acum. Am vrut sa iau un taxi dar mi-a spus ca o sa ma conduca el acasa. Pe drum mi-a spus ca o sa intre cu mine in casa si m-am linistit un pic, cu el ma simteam aparata. Am urcat cu liftul dar aveam picioarele ca de ceara, eram incapabila sa fac doi pasi casa nu-mi cedeze genunchii. Cand am intrat in casa sotul meu era extrem de ingrijorat "Draga mea, esti bine ? " David ma sustinea sa nu ma prabusesc si l-a salutat foarte firesc si si-au strans mainile. "Oare banuieste ceva. Si-a dat seama ? " ma intrebam.
Nu trecusem prin asa ceva niciodata, nu avusesem probleme cu sotii, femeile se descurcasera si nu fusesem niciodata implicat cu vre-o explicatie sau sa am vre-o disputa cu incornoratul. Poate am avut noroc dar am fost atent si cu cine ma incurc. Eram curios ce a urmat.
- "Ce s-a intamplat " l-a intrebat pe David dar eram prea speriata ca sa pot citi ceva pe fata lui.. "Silvia o sa-ti povesteasca totul. E de bine." Ce usor era pentru el sa spuna asta, eu simteam ca lesin. M-am scuzat sa merg la baie si sotul meu l-a invitat sa ia loc. Am cautat disperata o pereche de chiloti, cei cu care venisem erau murdari si sucurile mele se intarisera. Am tras cu urechea si i-am auzit ca discuta calm despre sport.
- Mi-ai zis ca jucau tenis impreuna.
- Nu impreuna dar la acelasi club. M-am schimbat imbracand o rochita, mi se parea ca miros toata a sex chiar daca facusem dus la el. Am intrat in camera putin mai linistita auzindu-i cum discuta. Cei doi stateau fata in fata pe fotolii si eu m-am asezat pe altul intre ei. Amandoi se uitau la mine dar nu eram in stare sa scot o vorba. Imi venea sa ma ascund de rusine, mi se parea ca sunt sub un reflector si nu aveam curajul sa-mi privesc sotul.
- Te inteleg, am spus dar nu gandeam asta. Am spus-o vazand ca tace. Facuse o pauza lunga. Probabil ca emotia de atunci fusese prea puternica sa o uite.
- Brusc l-am auzit pe David "Silvia a fost interesata sa afle mai multe despre swing si am fost in masura sa-i ofer orice lamurire mi-a cerut. Am suficienta experienta in privinta asta". M-am uitat la sotul meu caruia ii cazuse fata holbandu-se la David, apoi la mine. "Hai sa spunem lucrurilor pe lume. Ai vorbit cu ea despre posibilitatea de a face swing dar cred ca nici tu sti prea multe despre asta " Sotul meu se inrosise dar nu putea nega. Eram de fata. "Mi-am dat seama ca Silvia nu este pregatita pentru asa ceva , daca ati fi incercat acest stil de viata ar fi fost un esec pentru amandoi "
- Ce tupeu avea. Nu-i era frica. Miza pe faptul ca era mai solid decat sotul tau ? Nu cred ca am atata sange rece sa fac asta.
- Nu stiu, nu stateam sa analizez lucrurile. Sotul meu tacea, s-a uita la mine apoi l-a intrebat. " Ati facut sex ? ". Am impietrit. Ajunsesem prea repede la asta. Ma sufocam. "Ai futut-o ?" l-a intrebat din nou dar in vocea lui nu era nicidecum furie sau indignare. S-a uitat apoi la mine intrebandu-ma parca daca era adevarat "Da, am ingaimat eu. Asta doreai. Sa sac sex cu alt barbat. Ei bine am facut-o si ai avut dreptate, a fost minunat" Ma asculta si pe fata lui inteligenta nu citeam nici un semn de suparare , doar curiozitate. Am prins curaj. "Dragul meu am facut asta pentru ca te iubesc "
- Tu chiar credeai ce spui ? am ranjit eu.
- Doream sa-i spun ca am facut asta ca sa stiu despre ce este vorba. "Nu am vrut sa am o surpriza neplacuta pe care sa ti-o reprosez toata viata". A intervenit si David: "Silvia te iubeste. Sa sti ca asta este foarte important pentru voi daca vreti sa adoptati acest stil, increderea reciproca este foarte importanta, daca vreti sa ramaneti un cuplu " Am venit langa sotul meu pe bratul fotoliului si nu m-a respins cand l-am sarutat. Mi-a raspuns asa cum il stiam si pentru o vreme ne-am sarutat cu pasiune. Simteam limba lui in gura cautand-o pe a mea. O clipa am ezitat, mi-am amintit ca gura mea supsese cu atata disperare pula minunata a lui David. Incepuse sa ma mangaie si aproape il ignora pe David.
- V-a lasat singuri ?
- Nu. Sotul meu m-a intrebat curios "Ce a vrut sa spuna ca nu esti pregatita pentru swing ?" Am zambit, bucuroasa ca acceptase asta asa de usor "Am fost nepregatita, dar acum sunt. David m-a invatat multe. Si tu si eu nu stiam sa facem sex. Acum pot sa spun ca stiu." Sotul meu s-a foit stanjenit, orgoliul lui avea de suferit. Mi-am dat seama ca asta l-a suparat si l-am intrebat "Nu vrei sa-ti arat ce m-a invatat ?"
- HA, HA, HA !!!!!!, am izbucnit eu in ras. Hai ca esti tare ! M-ai dat gata.
A ras si Silvia si pentru moment am incercat sa-mi imaginez scena dar n-am reusit si o asteptam sa continue.
- M-am ridicat in picioare si mi-am tras rochia peste cap ramanand in chiloti si sutien. Sotul meu m-a privit siderat. Ma dezbracasem asa de firesc in fata altui barbat, dar apoi a realizat ca deja ma vazuse goala si m-am grabit sa adaug. "Va trebui sa-i arat si lui ca am invatat bine lectia. " L-am convins cu greu sa se dezbrace, il stresa prezenta lui David si a trebuit sa trag de chiloti ca sa scape de ei. Era deja in erectie. Era departe de dimensiunile lui David dar nici cei 14 cm ai lui nu pot fi considerati o gluma.
Stiam ca asta e o medie acceptabila. Citisem in ziare despre diverse statistici si Romania se situa cam pe acolo. Cautasem sa vad in ce zona m-as incadra si ma gasisem prin Congo. Nu sunt rasist dar m-a bucurat ca noi albii putem concura cu ei.
- M-am asezat pe fotoliu si i-am luat-o in mana. I-am zambit sotului meu dar stiind ca sunt urmarita de David m-am fastacit. Am inceput sa i-o sug asa cum fusesem proaspat invatata si mi-am dat seama dupa cateva miscari din cap ca pot sa i-o cuprind mai mult si mai mult in gura. Am facut un efort si nasul mi-a ajuns aproape de parul lui de pe burta si era sa ma inec. Am scos-o din gura si am tras adanc aer in piept. Sotul meu ramasese mut, apoi si-a revenit si a scancit "Doamne, mai fa-mi asa Silvia".
- Probabil ca a terminat imediat.
- Nu chiar. Am continuat asa o vreme, dar asa e, era prea mult pentru el. De ce mi-era frica s-a intamplat. A gemut puternic si a zis numai "Silvia, termin !!!!"si s-a ferit iar sperma mi-a aterizat pe piept. Ma privea bulversat si cred ca ii tremurau picioarele. "Mi-ai patat sutienul" l-am certat in gluma si mi l-am scos ramanand cu sanii goi. "Cred ca ai vrea sa ma vezi si cum fac asta altui barbat ?". M-am surprins singura de ce am spus. Eram cu totul alta decat fusesem cand ma despartisem de el. A baiguit un "da" moale si David s-a dezbracat fara jena. L-am auzit pe sotul meu scotand un geamat cand i-a vazut pula.
- Am observat ca nu-i spui pe nume niciodata, i-am spus pentru ca eram intrigat.
- Are un nume imposibil – Aleodor Amilcar si Zenoviu dupa nasul si nasa lui. A fost complexat cand era mic de aceste prenume dar le-a acceptat iar cand ne-am cunoscut nu avea nici un nume scurt cum aveau toti colegii nostri si nici nu a vrut sa-i spun in vre-un fel. Il poreclisera Einstein. Eu ii spun dragule, iubitule, dar cand vorbesc despre el m-am obisnuit sa-i spun doar asa – sotul meu.
M-am abtinut sa nu rad sau sa zambesc si ea a continuat.
- M-am intors pe jumatate sa-l primesc pe David si l-am prins de mana in ultima clipa pe sotul meu care voia sa se retraga si s-a asezat pe bratul fotoliului sa priveasca spectacolul la care nici nu se gandise de dimineata.. Acum il masturbam cu amandoua mainile pe David in timp ce i-o sugeam. Din cand in cand ridicam privirea si ii priveam cand pe unul cand pe altul. David era calm si zambitor cu o mana pe crestetul meu multumit ca stiam foarte bine lectia.
M-am foit simtind mila pentru sotul ei. Stiam ca sunt destui barbati innebuniti sa isi vada nevestele futute sau cum o iau in gura, voyeuristi, nu neaparat cuckold dar bietul de el primea totul asa dintr-o data.
- La un moment dat cred ca David a vazut ca sotului meu i se sculase pula din nou si incepuse sa si-o frece si m-a oprit. "Cred ca poti avea grija de amandoi " Am acceptat bucuroasa. In timp ce il masturbam lent pe David m-am intors spre sotul meu si l-am tachinat. "Mai tii minte poza aceea cu femeia intre doi barbati ? Asa ma vedeai atunci ?". Am fost rea pentru ca imediat mi-a parut rau ce am spus si i-am luat-o in gura. Schimbam din cand in cand si David ma tinea de cap si atunci cand nu i-o sugeam lui.
Cred ca mai fabula femeia, nu credeam ca, asa doar pocnind din degete, devenise asa de dezinvolta si frivola in fata sotului ei, dar pe de alta parte stiu si eu ? ; n-avea nici un interes sa ma minta. In fond si la urma urmelor asta isi dorise si sotul ei.
- La un moment dat am simtit cum pula sotului meu devine mai tare si a ejaculat din nou. David care ma tinea de cap m-a apasat sa nu-i dau drumul din gura si m-am trezit cu gura plina de sperma. "Inghite!!", mi-a comandat el "Poti sa faci asta!!". Mai devreme, acasa, ii gustasem sperma, nu terminase la mine in gura dar luase pe deget putina sperma de pe buzele pasaricii si o linsese apoi imi daduse si mie. Am fost surprinsa de gust dar n-a mai insistat si nici eu nu i-am cerut. M-am conformat si am inghitit sub privirile celor doi barbati. David si-a apropiat pula de buzele mele si am inceput sa i-o sug din nou.
- A terminat si el la tine in gura ?
- Da, dar a durat mai mult, era tare rezistent, atunci cred ca a vrut el sa termine mai repede si a fost manierat, m-a anuntat ca e gata si a vrut sa se retraga dar il tineam bine de fese si a ejaculat inecandu-ma aproape. Am inghitit dar o mare parte mi s-a scurs pe barbie, sani si pantec. "Va trebui sa mai lucrati la asta.", a ras el. Am plecat la baie cu sotul meu. Nu-mi reprosa nimic, nu ma privea urat avea doar o fata uimita de parca atunci ma vedea prima data. M-a spalat asa cum facea de obicei si a ezitat putin dar m-a intrebat. "El te-a invatat sa inghiti, ai facut-o de multe ori ?". E...



    Login