Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLectia de sex
Autor : unqnick - 2016-07-21
Citita de 11993 ori - Nota 7.91 (92 voturi)
............
Capitolul 2
- Oricine s-ar fi speriat, nici eu nu mi-as fi pastrat cumpatul, am asigurat-o eu.
- In clipa aceea mi-am amintit ca sunt goala pusca si imi venea sa intru in pamant de rusine si am incercat sa-mi ascund sanii si pasarica cu mainile. David a ras, le-a indepartat incet si mi-a spus ca totul e in regula. M-a intors cu fata spre el, apoi ne-am sarutat din nou. Doamne, ce bine saruta. In timp ce ma saruta, m-a ridicat din nou in picioare. Tot soiul de ganduri imi treceau prin cap "Ce fac. Ce se intampla cu mine ? " Am raspuns unui alt sarut cu o pasiune de liceana indragostita.
- Nu se prea grabea baiatul.
- Asa e. Eu eram goala in fata lui iar era tot imbracat. Mi-a spus ca daca doresc sa continuam, va trebui sa il dezbrac si eu pe el. Nu voia sa ma forteze dar doar asa va avea consimtamantul meu. Aveam emotii, mainile imi tremurau, asa ca m-a ajutat, mi-a ghidat mainile sa-i trag peste cap tricoul. Mi-a condus mainile spre nasturele pantalonilor scurti si l-am descheiat apoi am simtit ca isi trasese la loc fermoarul si l-am smucit in jos nerabdatoare. Pantalonii largi au cazut brusc pe covor . Asteptam sa vad acum mai bine ce avea acolo intre picioare si mi-a intrecut asteptarile. Era mai mare decat ceea ce vazusem pentru o clipa mai inainte.
- Nu mi te inchipui asa de nestiutoare, am tachinat-o eu.
- Asa eram atunci. Ma intimidasem. Mi-a apucat mana si am atins cu degetul aratator minunatia de pula plimband-o de jos in sus pana la varf apoi in jurul capului bulbucat si inapoi in jos. M-am trezit ca fac un pas mai aproape si a continuat miscarea. Pana la urma mi-a dat drumul si am gasit singura ce am de facut. Mai intai cu un deget apoi cu doua , cu trei pana cand am apucat-o hotarata in mana. Trupul meu, mintea si sufletul ascultau acum doar de acea parte a trupului sau. Acea senzatie anume pe care mi-o transmitea contactul mainii mele cu pula lui imensa ma coplesea. Sotului meu i-o puteam tine intr-o mana dar acum mintea mea refuza sa creada ca tin in mana taria asta asa de groasa, asa de lunga pe care mana mea mica nu pute sa o cuprinda. Am simtit ca mi se inmoaie genunchii dat David m-a prins.
Imi placuse pana aici munca de convingere. I-am luat mana Silviei si i-am sarutat-o apoi i-am sarutat causul palmei care imi dezmierdase mai devreme madularul. A ras bucuroasa apreciind gestul meu tandru si s-a aplecat sa-mi dea un sarut pe capul pulii ce atarna flasca dupa ce isi facuse datoria. A mai baut putin vin apoi a continuat povestirea.
- David m-a apucat de umeri cand a vazut ca ma inmoi si m-a intrebat daca sunt in regula. I-am zambit pierduta spunandu-i ca totul e OK. Scurtul vertij a disparut si mi-am dat seama ca nu dadusem drumul madularului sau. Il tineam inca in mana de parca mi-ar fi fost frica sa nu mi-l ia cineva. Nu te uita asa la mine, nu stiam atunci ca voi intalni barbati ca tine asa dotati, ma tachina ea.
- Multumesc am spus eu orgolios, dar laudele erau meritate, ma mandream cu ce mi-a dat mama natura.
- Ei bine nu ma obisnuisem cu marimea ei si nu puteam sa ma abtin sa nu fac o comparatie intre ce avem in mana si cocoselul sotului meu. Mi-am dus si cealalta mana incepand sa le misc pe amandoua de-a lungul lungimii ei. Am simtit cum trepideaza si era sa ma pierd din nou. Mi-a dat o sarutare pe frunte si mi-a soptit ca fac bine ce fac. Aveam in mana o fiinta vie, nu o privisem inca atat de aproape ca sa-i disting bine forma capului bine reliefat, textura pielii, era calda, vibrand de energie. Eram inca stangace, frecand acel madular tare si nervos care raspundea miscarilor mainilor mele. Din nou, aproape ca m-am speriat cand mi-a vorbit, uitasem ca era acolo cu mine, uitasem ca eram complet goala in dormitorul lui.
Ma infierbantasem din nou si pierduta in amintirile ei Silvia imi mangaia penisul. Ascultand-o aveam in fata o combinatie de vampa, pusa pe futut si care-mi demonstrase ca nu are secrete in materie de sex si o fetiscana care incearca marea cu degetul.
- David mi-a luat fata in maini si m-a sarutat din nou foarte pasional. Era ca si cum am fi fost amanti de multa vreme. Nu-mi venea sa cred ca pot face asta atat de natural pe acest barbat de care nu ma apropiasem niciodata la mai mult de 20 de cm. Iar pe de alta parte un ghimpe de repros imi aducea aminte ca nu fac asta cu sotul meu caruia ii jurasem credinta ci cu altcineva in a carui dormitor stateam goala cu hainele risipite pe covor ca niste coji ale trupului meu de care ma lipsisem.
- Te mai gandea la asta in acele momente ?
- Doar o clipa, a recunoscut ea. Am inceput sa ii raspund sarutarilor lui cu aceeasi pasiune, stiam ca ma va duce mai departe, nu ne vom opri aici si doream asta acum. La un moment dat, tinuta in brate de el si avand grija sa nu dau drumul din mana "jucariei" m-am desprins dintr-o sarutare lunga simtind ca degetele mele de la picioare s-au atins de ale lui. Era ceva foarte intim. Nu imi privisem niciodata picioarele ca pe niste instrumente sexuale, jucasem fotbal, la plaje mergeam desculta, picioarele erau picioare dar cand mai devreme, degetul meu mare disparuse in gura lui si mi-l supsese, a devenit ceva ….cum sa-ti spun…asta ma terminase.
Eu fusesem un tip mai direct, fusesem initiat in sex de o verisoara mai mare cu 6 ani decat mine, nu trecusem prin faza de romantism, preludii amoroase si alte dragalasenii. Trecusem direct la esenta, sex, fara sentimente, doar placere pura. Fineturile au venit mai tarziu, cu femei care stiau ce voiau, care ofereau si stiau ce sa ceara. O ascultam pe Silvia si nu-mi venea sa cred ca David, prietenul ei putea avea atata rabdare sa o "vrajeasca" . Eu as fi intins-o de mult pe pat si am fi trecut la treaba si sunt sigur ca n-ar fi protestat.
- Sa nu razi de mine, dar atunci asta imi trecea prin minte. In clipa urmatoare insa toata vraja s-a risipit, am constatat ingrozita cat de nerusinata eram goala cu acest barbat, "Oare asta vrea de la mine sotul meu ? Ar fi vrut sa fie aici cu mine ? ". Mi-am amintit de remarca care a facut-o privind poza cu femeia aceea prinsa intre doi barbati. David a simtit ca ezit si m-a luat in brate si m-a intins in mijlocul patului apoi s-a intins langa mine.
- Ma faci sa cred ca ati tinut-o asa toata ziua fara sa va futeti cu adevarat.
- Nu fi rautacios, cred ca a ales cea mai buna cale ca sa nu ma sperie. Lipita de el i-am cautat din nou madularul, imi placea sa-l dezmierd, sa-l explorez, simteam nevoia sa-l sarut. Nu eram o nestiutoare, imi placea sa fac asta si sotul meu ma lasa sa-i fac asta. A simtit si David asta asa ca s-s-a asezat mai bine cu spatele rezemat de tablia patului si m-a incurajat sa continui. M-am lasat putin mai jos si mi-am lasat fata pe pantecul lui privind mai de aproape minunatia de pula pe care o aveam in mana. "Este in regula, poti s-o saruti", l-am auzit cum sopteste si m-am aplecat sarutand delicat capul pulii care a zvacnit imediat. Ii faceam sex oral sotului meu dar o faceam tinand doar capul intre buze si frecandu-i-o cu degetele.
- Acum esti experta, am spus eu.
- Crezi ? s-a bucurat ea. De fapt nu esti singurul care mi-a spus-o.
S-a aplecat si mi-a luat-o in gura. A aspirat-o incet printre buzele stranse pe grosimea mea apoi a scos-o incet si la final mi-a gadilat varful cu limba. Am apasat-o pe cap sa continue dar s-a ferit.
- Ma opresc aici, acum ca m-ai starnit vreau sa termin povestea. Mai da-mi fructe te rog.
A mancat incet cateva capsuni savurandu-le aroma apoi s-a asezam mai comod si mi-a luat pula in mana continuand povestea.
- Cum iti spuneam am facut ce stiam timp de vre-o 10 secunde, David ma incurajase trecandu-si degetele prin parul meu. Stiam ce vrea, nu mai facusem asa ceva cu sotul meu dar am vrut sa-i arat ca pot face asta. Am deschis buzele cat am putut de larg ca sa o pot primi si mi-am umplut gura cu ea asezand-o pe limba. Am tinut-o asa o vreme, eram gata sa ma inec si am fost surprinsa cand m-a oprit. "Draga mea, ai nevoie sa iti arate cineva cum se face corect un sex oral" M-am inrosit de rusine.
- Vrei sa spui ca sotul tau nu te invatase cum sa faci sex oral ? Nu ai discutat asta cu prietenele tale ?.
- Ti-am mai spus, sotul meu era genul intelectual studios, cam pudic, iar subiectul acesta nu il abordam cu prietenele mele. Ce mai vazusem in filme sau reviste mi se pareau trucaje. Eram o proasta pot zice. Ce ii faceam sotului meu fusese suficient si pentru el si pentru mine si de fapt nu gaseam asta foarte placut.
- Daca mi-ar fi spus cineva ca acum cativa ani erai asa nu il credeam.
- Ei bine in urmatoarea ora, David m-a initiat cu rabdare cum sa pot oferi un sex oral ca lumea. Cum sa fac asta lent sau mai rapid, cum sa-mi folosesc buzele, limba si mainile. A fost un bun profesor, am ajuns sa stapanesc tehnica dar ce era mai important m-a educat mental pentru asta. Atunci am inteles cat de important este sa faci asta inainte, sa te pregatesti pentru sexul propriu zis, sa combini partea fizica cu cea emotionala si sa detii cheia unei partide perfecte de sex.
- Auzindu-te cum vorbesti, cred ca ai putea fi o buna profesoara de sex.
- Prefer sa am de a face cu "elevi" care stiu deja bine lectia, si tu esti unul dintre ei dragule.
Din nou mi-a gadilat orgoliul, stia sa faca un barbat sa se simta bine, ma simteam bine in compania ei, nu ii dadusem nici un motiv sa nu se simta si ea la fel.
- In timp ce ma instruia, a continuat ea, eram foarte nervoasa. Ma dadeam de gol razand dar in curand mi-am tinut gura ascultandu-i sfaturile. Intr-un final buzele ma ascultau, limba isi facea foarte bine treaba cand il aspiram si eliberam din gura. Ii simteam pula intarita dar elastica si catifelata in mana pe buze si senzatia placuta se raspandea in tot trupul meu. De fiecare data cand o scoteam din gura o priveam cu uimire si radeam bucuroasa. Tocmai cand o aveam in gura frecand-o usor si miscandu-mi capul cum ma invatase, telefonul meu a inceput sa sune din nou.
- Ei ca sa vezi, barbatul tau n-a renuntat sa te caute !! am ras eu.
- Da. Asta m-a iritat nespus, uitasem de el din nou. Ma cauta. "La dracuʼ !! Sunt aici cu un alt barbat, cu pula lui in gura in timp ce tu ma asteapti acasa." Ma intrebam cum de pot face asta, de ce nu pot sa ma opresc pur si simplu. Asta e ceea ce ma indemnase sa fac, nu-i asa ?. M-a cuprins un val de furie incercand sa ajung la un echilibru intre scrupulele mele si indicatiile lui David. Miscam capul in sus si in jos sugandu-i si lingandu-i pula. Telefonul continua sa sune si am simtit ca-mi dau lacrimile.
- Te-am crezut mai dura, erai asa sensibila ? am mangaiat-o eu.
- Ascultam telefonul dar nu ma puteam opri din felatia pe care i-o faceam lui David. Odata ce ii scosesem chilotii, nu mai puteam da inapoi, imi dadusem acordul. David nu mi-a observat lacrimile si in curand s-a oprit si telefonul. Trecuse aproape o ora de cand ma scolea, ma dureau falcile si mi se facuse sete. "Bravo Silvia, sunt mandru de tine", m-a felicitat David si m-a sarutat. M-am bucurat auzindu-l.
Ma miram ca dupa atata supt si frecat, profesorul ei nu ejaculase dar m-am abtinut sa o intreb. Probabil ca nu ajunsese atat de experta in asa scurt timp.
- David a mers la bucatarie si a adus un platou cu fructe, capsuni, felii de mere, felii de portocale, pepene si o sticla de vin negru. La asta m-am referit cand ti-am spus ca mi-ai ghicit preferintele.
Intuisem bine si ma felicitam pentru asta. De fapt mai incercasem reteta si cu alte femei si apreciasera asta. Cred ca nici David nu facuse asta pentru prima data.
- Atunci mi-am dat seama ca mi se facuse si foame nu numai sete cand am muscat din prima capsuna. Stateam intinsa pe spate, David pusese fructele pe burtica mea si imi ducea la gura cate o bucatica din fiecare ciugulind si el. Era asa erotic. Priveam mana lui mare pe pantecul meu si ma gandeam ca ma poate cuprinde de talie cu ea. Ca sa-mi strice placerea, telefonul a sunat din nou. De data aceasta era mama. Credea ca sunt acasa dar eu eram acolo si faceam ce faceam. "O doamne daca ar sti mama ce fac ? " mi-am spus.
- Probabil a sunat-o sotul tau sa intrebe de tine
- Probabil. Asa m-am gandit si eu atunci. Ea nu ma suna niciodata asa de tarziu. Ma ridicasem in fund si David mi-a dat sa beau. Ma saruta pe spate si am simtit ca ma furnica trupul. Mi-a luat paharul si m-a intins iar langa el si a inceput iar sa ma sarute foarte bland, foarte tandru apoi a venit deasupra mea sprijinindu-se in maini. "Deci acum se va intampla ? mi-am spus eu. Dar nu a fost atunci. S-a dus la marginea patului si m-a apucat de solduri aducandu-ma cu fundul aproape peste marginea saltelei.
Banuiam ce urma sa-i faca, eu as fi facut-o mai de mult si Silvia chiar mi-a confirmat banuiala, continuand povestirea.
- " Acum am sa te invat si altceva ce poate un barbat sa faca cu limba decat sa faca un sarut mai placut.", mi-a spus David.
- A facut-o lent, m-a lins prelung pe interiorul coapselor aproape si mai aproape de pasarica apoi mi-a atins despicatura trecand cu limba printre buzele pasaricii. Tresaream de fiecare data cand simteam cum ma atinge cu limba, apoi a patruns putin printre labii. A fost suficient pentru a ma cutremura primul orgasm. De abia atunci mi-am dat seama cat de uda eram acolo unde ma lingea si saruta. "Am stiut ca ai un gust delicios", a spus el. Nu stiam cum se intamplase facandu-ma sa explodez de placere doar atingandu-ma cu limba. Era ceva ireal. Totul era ca prin ceata, parca eram beata, bausem vin dar nu asta era cauza, nu ma ameteam dintr-atat. Eram inundata de placere. Lustra din tavan parea sa se miste lent. Imi vedeam picioarele ridicate in aer, nu realizasem cand facusem asta. Din nou avea controlul asupra mea. Soldurile mele au inceput sa se miste, singure, in ritmul impus de limba si buzele lui.
- Cu sotul tau nu faceti asta, Era prima data cand faceai sex oral ?
- O nu. O facea destul de des si pot spune ca imi placea dar acum, priveam fata barbatului dintre picioarele mele si felul in care o facea era incomparabil. Din nou pentru o clipa o voce interioara imi spunea ca fac ceva gresit dar senzatia uimitoare de placere facea ca soldurile mele sa se miste. Corpul meu nu ma mai asculta daca i-as fi comandat sa se opreasca. M-am auzit gemand, mai tare si mai tare, nu suna ca de obicei, suna mai patimas parca eram o alta dar nu mai era nimeni acolo asa ca eu eram aceea
- David stia ce facea, mi-a scapat.
Am spus-o cu admiratie pentru barbatul pe care nu-l cunosteam dar de care ma simteam apropiat pentru ca ne culcasem cu aceeasi femeie. In timp ce e drept.
- A fost cel mai bun sex oral pe care l-am primit, a spus ea…….pana atunci, a completat razand.
Vazuse fata mea dezamagita. Ma consideram un expert al cunilingusului confirmat de multe femei care apreciau asta.
- Ce orgolios esti, m-a taxat imediat Silvia. N-am spus ca nu esti bun, Era pentru prima data cand aveam o astfel de experienta si n-am cum sa o uit. Era totul diferit. In timp ce imi lingea si dezmierda labiile si clitorisul, mainile lui imi mangaiau pantecul, sanii. Nu puteam sa nu compar mainile mici ale sotului meu cu ale lui David care imi cuprindea intreg sanul in palma sa.
M-am abtinut ca sa nu ma uit la mainile mele. As fi fost penibil.
- Eram mai mult cu ochii inchisi dar atunci cand ridicam capul sa privesc ce i se intampla acolo intre picioare pasaricii mele imaginea ma coplesea, sporea placerea care fierbea in trupul meu. Aveam din nou orgasm si mi-am lasat terminata picioarele pe umerii lui. Il simteam puternic, atletic. S-a oprit din lins pasarica si a tras o dara umeda cu limba, oprindu-se sa mai sarute, coborand pe o pulpa, pe gamba pana la glezna apoi mi-a supt degetul mare si un alt orgasm scurt m-a facut sa tip.
Era a treia oara cand ne intalneam si stiam ce mult ii place sexul oral. Fusesem la inaltime dar acum auzind-o cum povesteste ma indoiam ca voi mai performa la fel. Eram penibil, eram putin gelos pe acel barbat.
- L-am privit, statea intre picioarele mele cu pula intarita si capul pe care-l linsesem mai devreme impungand catre mine parca mai mare ca inainte. A inceput sa se tarasca pe pat spre mine in timp ce eu ma retrageam pe coate spre tablia patului. Mi s-a facut putin frica, era prea mare. Cand nu am mai avut unde sa ma retrag, el si-a trecut o mana pe sub talia mea si m-a tras spre el. a inceput sa-mi sarute fiecare san, sa-mi morfoleasca sfarcurile. Placerea a revenit facandu-ma sa vibrez. Mi-am amintit ce mi-a spus cand a inceput sa ma invete sa fac corect sex oral " Este nevoie de doi, si daca femeia vrea sa aiba parte de un sex perfect , e treaba ei ca sa-l pregateasca pe partener" Am vrut sa-l fac fericit. Cand s-a oprit din dezmierdat sanii mei, m-am aplecat singura si i-am luat-o in gura. era decizia mea. Cu toate ca inca ma dureau falcile am facut lucrul acesta cu ...



    Login