Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

leana Samziana-adaptare 3
Autor : alcrocomp - 2017-07-18
Citita de 6021 ori - Nota 6.06 (31 voturi)
Aare si mezina calare pe armesarul ei focos.
- Acum fii atenta la ce am sa-ti spun! Zise armasarul mezinei.
- Cand vom ajunge la podul din zare o sa-ti iasa in fata o dihanie care o sa vrea sa te sperie, dar tu sa stii ca putem sa-l rapunem impreuna lucru pe care sunt convins ca nu-l doresti (armasarul stia ca este tatal mezinei) sau poti sa-l imblanzesti dandu-i pizda.
- Atunci asa am sa fac drag companion ca tare am pofta de un futai!
A mers mezina si a ajuns la podul cu pricina si nici una nici doua apare lighioana de zmeu cu doua capete si doua puli , sare spre fata ca sa o sperie si dupa bunul obicei sa o violeze salbatic. Insa vezi ca de data asta lucrurile nu au stat cum se astepta zmeul! Sare iute mezina din sa , ii trosneste zmeului una pe spinare de il culca la pamant si ametita asa cum era lighioana da sa-i ia pula la supt. Si ce bucurie pe mica curva cand descopera ca zmeul avea doua puli! Suge fata cand o pula cand alta, cand freaca una cand alta pana se dezmeticeste zmeul.
Trezit din ameteala zmeul vede fatuca infipta cu gura la pulile lui si numai ce deodata i se scoala amandoua pulile si-i vine pofta de futut! Ia zmeul fata si o pune capra si incepe sai dea limbi inpizda si in cur simultan ca de avea si doua limbi... O pregateste zmeul bine si isi potriveste pulile la gaurile printesei!
- Sa vezi acu ,isi spune in sinea lui, ce futut am sa-i trag de nu or sa-i ma trebuiasca aventuri si oa sa-i dispara bruma de curaj pe care vad (cu surprindere )ca o are!
Zmeul nostru insa nu stia ca fata a fost pregatita de armasar si a fost fututa in pizda si in cur cu ditamai puletele !
Numai ce ii impinge zmeul pulile in gauri si incepe sa pompeze adanc in curul si pizda fetei, grelut la inceput pentru mezina , dar rea de musca, dornica si pregatita fata intra in ritm si incepe ai da contre zmeului . Adanc intrat in pizda si curul fetei zmeul simte contractiile muschilor si fierbintela trupului pe puloaele lui facad-ul sa-i dea drumu. Fata se trezeste umpluta de sperma si vede ca zmeul da semne de inmuiere inainte de a avea orgasmul mult asteptat.
- Pai mai nimalule asta intelegi tu prin futai? Vrei sa ma sperii si acu dai bir cu fugitii? De data asta nu cred ca ai nimerit-o!
Ia fatuca niste curele de piele si mi-l leaga pe zmeu cu spatele de un stejar asa bezmetic cum era si ametit dupa numarul tras. Acum ca nu mai putea sa miste in nici un fel, jap doua palme pese capete zmeului de draci ca n-a fututo bine si incepe sa-i suga pe rand pulile pana i le scoala iarasi. Cu cele doua puli intarite si grozav de groase fata mica se aseaza in poala zmeului cum statea el asa rezemat de copac si se infinge adanc in matarangi. Si-l fute mezina bine tare pe zmeu si-i sare in puli, si-l plesneste cu palmele peste capete, si-l pisca de sfarcuri , il musca de piept, ii da iar palme , ii beleste rau pulile in cur si pizda pana are printesa orgasmul cel mai adanc din viata ei si zmeul isi da drumu la sloboz in gaurile ei. Acum printesa cand a vazut ce bine s-a futut cu lighioana credeti ca a fost satula? Nu! Nici pomeneala! Iar il ia la supt pe zmeu sa-i scole pulile acuma blegi , si-l suge , si-l suge pana se scola cheful de futut in zmeu
Iar hop in poala si da-i futI maxim zmeului. Misca printesa din cur inainte si inapo...



    Login