Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Labirint erotic
Autor : autor_lit - 2011-12-08
Citita de 3068 ori - Nota 5.75 (12 voturi)

Ai visat sa creezi o punte intre iubirea virtuala , initiata pe Internet si pasiunea carnala reala , care iti cuprinde toata fiinta si te face sa patrunzi adanc in lumea celor mai pure placeri ? Pentru Celia , eroina cartii - Labirint erotic - aceasta trecere s-a petrecut cu adevarat.


Suspinand resemnata ,se opri cateva minute admirand imaginea unor raze ce ii luminau chipul . Celia era o femeie frumoasa ...blonda cu un chip albicios dar stralucirea din ochii ei verzi strafulgera orice barbat doar privindu-l . Isi pregati cafeaua si in acelasi timp isi aprinsa o tigare . Se aseza pe fotoliul din bucatarie incercand sa isi imagineze visul avut peste noapte . Intotdeauna ii placea sa traiasca fantezia dimineata in timp ce cafeaua se lasa scursa pe buzele ei pline . Deschisa laptop-ul , pregatindu-se sa mai de-a viata unei alte dorinte ascunse gandindu-se ca poate ,intr-o zi , totul va deveni real si ea putea sa isi traiasca visurile alaturi de barbatul fara chip si nume ce nu ii dadea pace in fiecare noapte .

“ Azi-noapte magia se asternuse in aer . Luna isi facuse loc pe cerul senin de primavara. Stelele straluceau aievea ca niste felinare patrunzand in case . La geamuri se intrezareau lumini care parca lasau sa se inteleaga ca inca e ziua . Ochii incep sa ma tradeze, vrand sa se inchida obositi de rutina de peste zi . Zgomote de cascat se aud in linistea serii , parca am fi cantat cu toti pe aceleasi note dar avand tonalitati diferite . Dar in cele din urma pare a fi inca o seara magnifica de a descoperi dincolo de necunoscut .
M-am asezat pe pat avand la indemana un pahar cu vin rosu , dulce ...sorbind placut . Ma las in voia intamplarii intrand intr-o transa de care cu greu vreau sa ma trezesc .
La geam o frumoasa serenada se aude . O voce gingasa si calda parca hipnotizandu-ma ,ma atragea tot mai mult in locul unde puteam sa zaresc mai bine . Acum imi era vizibila toata privelistea . El , un tip care dirija formatia ce parca era pusa acolo pentru a ma trezi la viata . In slapi ,imbracata intr-o rochita neagra usor transparenta si cu tigarea in mana admiram vocea acelui barbat dar si sunetele scoase de instrumentisti .
Ce vis !
Vrajita de atmosfera ce imi era data sa o traiesc ,cobor pana in fata blocului fara sa imi pese de cata goliciune puteam sa ofer privitorilor . Incep sa dansez . Expunerea mea usor erotica ,valsul singuratic ce il imitam ...spectacolul se opreste . El ,acel dirijor care imi incantase auzul cu vocea lui ,se apropie de mine fara sa spuna nimic . Chipul nu i se intrezarea , trupul nu i se observa , doar vocea lui se auzi :
– Sunt eu,nu te speria , Celia . Sunt barbatul din visul tau .
Uimita ma uit la el , dar nici ochii nu ii vedeam .
– Existi?
– Exist ,altfel nu eram aici . Exist prin tine . Tu mi-ai dat viata .
M-am intors cu spatele si am inceput sa numar pana la trei in speranta ca totul avea sa fie doar un vis nestiind de fapt ca eu chiar … visam . Dar nimic,el tot acolo statea . O pata neagra si atat,noroc ,ca i se simtea rasuflarea , astfel as fi crezut ca am innebunit . Il invit sus si fara sa ma refuze ,ma insoteste pana in apartamentul unde locuiam . Aprind toate becurile din apartament ,in speranta ca poate imi dau seama cine e . Teama nu mi-a fost … imi placea sa descopar dincolo de voce si cuvinte . Senzatiile noi imi ofereau o liniste pe care unii nu ar intelege-o .
– Aici locuiesc eu. Tu?
– Eu traiesc in visul tau . Casa mea este subconstientul tau . Patul meu este singuratatea ta .
Fara sa scot un sunet ,ma as...



    Login