Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Labirint erotic - roman erotic by Marie McFressie
Autor : autor_lit - 2011-12-07
Citita de 3039 ori - Nota 5.33 (12 voturi)
Ai visat să creezi o punte între iubirea virtuală, iniţiată pe Internet şi pasiunea carnală reală, care îţi cuprinde toată fiinţa şi te face să pătrunzi adânc în lumea celor mai pure plăceri?
Pentru Celia, eroina cărţii de faţă, această trecere s-a petrecut cu adevărat. Vino şi fii părtaş la adâncile ei trăiri erotice, intră în jocul acestui labirint, care poate avea aspecte tragice, dar e în primul rând o desfătare a celor însemnaţi de soartă ca eroi ai plăcerilor totale şi depline.

-Roman interzis minorilor-

Suspinând resemnată, se opri câteva minute admirând imaginea unor raze ce îi luminau chipul. Celia era o femeie frumoasă ... blondă cu un chip albicios dar strălucirea din ochii ei verzi străfulgera orice bărbat doar privindu-l. Îşi pregăti cafeaua şi în acelaşi timp îşi aprinsă o ţigare. Se aşeză pe fotoliul din bucătărie încercând să îşi imagineze visul avut peste noapte. Întotdeauna îi plăcea să trăiască fantezia dimineaţa în timp ce cafeaua se lăsa scursă pe buzele ei pline. Deschisă laptop-ul, pregătindu-se să mai de-a viaţă unei alte dorinţe ascunse gândindu-se că poate, într-o zi, totul va deveni real şi ea putea să îşi trăiască visurile alături de bărbatul fără chip şi nume ce nu îi dădea pace în fiecare noapte.


“Azi-noapte magia se aşternuse în aer. Luna îşi făcuse loc pe cerul senin de primăvară. Stelele străluceau aievea ca nişte felinare pătrunzând în case. La geamuri se întrezăreau lumini care parcă lăsau să se înţeleagă că încă e ziuă .Ochii încep să mă trădeze, vrând să se închidă obosiţi de rutina de peste zi. Zgomote de căscat se aud în liniştea serii, parcă am fi cântat cu toţi pe aceleaşi note dar având tonalităţi diferite dar în cele din urmă pare a fi încă o seară magnifică de a descoperi dincolo de necunoscut.
M-am aşezat pe pat având la îndemână un pahar cu vin roşu, dulce sorbind plăcut. Mă las în voia întâmplării intrând într-o transă de care cu greu vreau să mă trezesc.
La geam o frumoasă serenadă se aude. O voce gingaşă şi caldă parcă mă atrăgea tot mai mult în locul unde puteam să zăresc mai bine. Acum îmi era vizibilă toată priveliştea. El, un tip care dirija formaţia ce parcă era pusă acolo pentru a mă trezi la viaţă. În şlapi, îmbrăcată într-o rochiţă roşie uşor transparentă şi cu ţigarea în mână admiram vocea acelui bărbat dar şi sunetele scoase de instrumentişti.
Ce vis!
Vrăjită de atmosfera ce îmi era dată să o trăiesc, cobor până în faţa blocului fără să îmi pese de câtă goliciune puteam să ofer privitorilor.Încep să dansez. Expunerea mea uşor erotică, valsul singuratic ce îl imitam ... spectacolul se opreşte. El, acel dirijor care îmi încântase auzul cu vocea lui, se apropie de mine fără să spună nimic. Chipul nu i se întrezărea, trupul nu i se observa doar vocea lui se auzi:
-Sunt eu, nu te speria, Celia. Sunt bărbatul din visul tău.
Uimită mă uit la el dar nici ochii nu îi vedeam.
-Exişti?
-Exist, altfel nu eram aici. Exist prin tine. Tu mi-ai dat viaţă.
M-am întors cu spatele şi am început să număr până la trei în speranţa că totul avea să fie doar un vis neştiind de fapt că eu chiar ... visam dar nimic, el tot acolo stătea. O pată neagră şi atât, noroc, că i se simţea răsuflarea, astfel aş fi crezut că am înnebunit. Îl invit sus şi fără să mă refuze, mă însoţeşte până în apartamentul unde locuiam. Aprind toate becurile din apartament, sperând că poate îmi dau seama cine e. Teamă nu mi-a fost ... îmi plăcea să descopăr dincolo de voce şi cuvinte. Senzaţiile noi îmi ofereau o linişte pe ca...



    Login