Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La ski - Necunoscutele perverse (continuare La ski - Sauna)
Autor : mrddominic - 2016-04-03
Citita de 8523 ori - Nota 4.46 (65 voturi)

Inainte sa iasa din vestiar tipa imi spuse - camera 5 si pleca.
Am iesit si eu imediat si m-am dus in camera. M-am pus in pat. Nu ma recunosteam. Nu doar am stat dezbracat cu necunoscuti, dar am si facut sex oral unei straine. Nu stiu cat era ceasul cand Remus mi-a batut la usa si a propus sa mergem sa mancam ceva si sa bem un vin fiert. Tibi nu venea, cica nu se simtea prea bine.
Era tarziu, aprope 22:00, am umblat ceva pana am gasit o pizzerie deschisa. Servirea lenta a facut sa bem vreo 2-3 cani de vin. Remus tot balmajea cu skiul, aflase ca niste partii negre frumoase vor fi deschise. Mintea mea in schimb zbura la tipele de la sauna. Cand am vazut ca usa se deschide si intra vreo 5 persoane, printre care si tipa cu pricina. Trecu pe langa mine si ma saluta. Remus voia sa mergem, dar eu mi-am comandat desert si vin, lucru care l-a infuriat si a zis ca pleaca:
Maine, iar o trag de voi, stam de mai bine de o ora si acum te-a apucat desertul. Te las. Maine la 9 iti bat la usa.
Nu iesi bine si tipa ma invita la ei la masa. Erau polonezi. Venisera intr-un grup mai mare. Cei de la masa erau cazati separat. Erau toti colegi de serviciu. Ea se numea Olesia, iar pe prietena ei de la sauna Rasia. Se cunosteau de 5 ani. Rasia era divortata. Olesia skia foarte bine si astfel devenira prietene. Ea o ajutase mult pe Rasia cu skiul. In Polonia locuiau cam la 100 de km departare, dar se vedeau des. Olesia mi-a spus ca era maritata, sotul ei fiind marinar pe un vas de croaziera. Aceste lipsea mult si nu-i placea muntele, zapada sau frigul. Aveau mai mult o relatie de prietenie, decat de iubire..
Pe la 00:00 am fost anuntati ca localul numai accepta comenzi, urma sa se inchida.
Am plecat amandoi dupa ce ne-am luat la revedere de la grup. Ametit de alcool si luat de val, i-am zis:
Esti foarte draguta si ai cea mai dulce pasarica. M-am jucat cu pofta cu ea, dar ce i-as mai face! Pe masura ce vorbeam simteam cum penisul mi se scoala. Ma excita femeia, dar si cutezanta mea de ai spune deschis ca o vreau.
Da si ce i-ai mai face dragutule?
N-am apucat sa mai zic ceva ca m-a tras spre ea si m-a sarutat lacom. Dupa a luat-o inainte cu pas rapid si s-a ridicat usor geaca deasupra fundului lasandu-ma sa-i admir posteriorul bine conturat prin egarii negri.
Am ajuns la vila si cand am ajuns in fata usii ei, am intrebat-o daca nu vrea sa vada camera de la mansarda.
Razand, m-a luat de mana si a urcat. Am intrat in camera, ne-am dezbracat de hainele groase si ea m-a impins pe fotoliu. A pornit Tv-ul pe muzica si s-a urcat peste mine. A inceput sa-si miste bazinul in toate directiile, apoi sa mimeze sexul. I-am luat fata intre palme si am sarutat-o. Limbile noastre se imbinau si explorau pe rand gura celuilalt. I-am scos incet bluza si i-am cuprins sanii in maini, nu purta sutien. Am ridicat-o si am inceput sa ma joc cu limba pe sani, pe areole, ca si cum n-as mai fi vazut. I-am luat memeloanele usor intre dinti. Am observat cum toate atingerile mele o innebuneau. Mi-a zis:
E randul meu acum!
A inceput sa ma sarute pe gat, mi-a scos rapid hainele si pantalonii si a continuat sa coboare usor catre sfarcurile mele. Intre timp a bagat o mana in boxeri si a inceput sa se joace cu penisul. Alterna sarutarile cand la un sfarc cand la celalalt, iar cand imi belea maxim scula, ma si musca usor. Era magnifica. Incet cobori sper abdomen si cu mainele imi trase in jos boxerii. Merse in jos cu limba pana ajunse la penis, isi puse buzele pe cap un pic, imi ridica picioarele si incepu sa-mi linga scrotul de la baza urcand usor catre penis. Cand ajungea la varf il cuprindea tot in gura. Repeta de cateva ori miscare, iar in momentul in care simtii ca voi exploda imi lua glandul in gura si cu mana il belea rapid. Am ejaculat puternic in gura ei. Nu s-a sfiit ci a continuat pana cand spasmele mele au trecut, sperma ajungand toata in gurita ei. Dupa ce mi-a trecut momentul de glorie, i-am zis:
M-ai terminat, esti extraordinara! Dar tipa se ridica rapid si ma saruta! Inghitise continutul, dar se simtea inca gustul. Mi s-a parut foarte perversa, lucru care se vedea in privirea ei. Tipa s-a pus capra in pat si miscand din fund imi zise:
Daca e ceva ce-ti place, vino si savureaza!
M-am repezit catre acel fund obraznic, care statea usor cracanat expunand in toata splendoarea labiile usor intredeschise si anusul obraznic. Am sarutat-o cu dorinta pornind de jos in sus. N-am insistat pe clitoris, ci am lins usor buzele mari, apoi pe cele micute, incercand usor sa patrund cu varful limbii intre ele. M-a intors si spre clitoris, cautand cu varful limbii capul acestuia. Miscarile mele o determinara sa miste din bazin si sa geama usor. Am urcat apoi usor cu limba, apasand incet cu varful. Am trecut de pasarica, m-am dedicat usor zonei mici dintre vagin si anus, ca mai apoi sa ajung cu limba acolo, la acel loc stramt, intens ravnit de unii barbati( si eu printre ei). Am simtit striatiile ei intime umezite bine de jocul limbii mele.
Tipa juisa si tipa:
Patrunde-ma acum! Te vreau in mine!
N-am asteptat si m-am infipt in ea, brutal. Loveam in fesele ei puternic, parca vrand sa o patrund cu totul! Simteam cand isi incorda peretii vaginului, ca si cum ar vrea sa ma tina inauntru. Glandul era strans si apoi eliberat. Miscarile mele erau ample, dar fara sa ies de tot din ea. Gemeam amandoi de placere. Olesia gafaind, iesii din penisul meu si spune:
Acum e randul meu sa te fut! Intinde-te!
M-am conformat rapid. Se urca drasupra si se intoarse cu spatele la mine. Isi potrivi cu mana penisul la intrare si se lasa in el. Simti cum o spintec pana in adancuri. Ma innebunea cum se lovea cu fesele de mine si cum se vedea penisul disparand si reaparand din ea. I-am pus mainile pe fese si i le desfaceam expunand astfel si anusul. Ma tenta, voiam si acolo. Prietena mea refuza sexul anal. Deodata tipa se apleca mai in fata si incepu sa miste rapid din fund. Imaginea era bestiala, iar senzatiile traite de nedescris. Acele doua forme tremurande ce se saltau rapid si acopereau penisul meu au facut sa termin. Am terminat, eram terminat. Tipa s-a ridicat si s-a dus la baie. Nu stiu de unde avea atata energie. Reveni se imbraca si-mi spuse:
Somn usor, ne vedem maine. Nu vreau sa se ingrijoreze Raisa.
Ok, dar nu vreau sa raman singur. Desi stiam ca e inevitabil.
Dupa ce a plecat, am intrat la dus. Cand am iesit am vazut pe masa telefonul tipei. Am luat halatul pe mine si am coborat la camera 5. Am batut la usa, dar nimic. Cand sa plec usa se deschise. In dreptul ei Raisa goala:
Ce vrei? Eu am ramas masca, i-am aratat telefonul. Ea ma lua de mana si m-a tras in holul camerei. M-a sarutat. A inchis usa si m-a tras spre pat zicand:
Uite cine a venit!
Pe pat dezbracata si cu picioarele larg desfacute era Olesia. Din pasarica iesea un fir, iar pe pat aveau mai multe vibratoare. Raisa se urca in pat si incepu sa dezmierde pasarica expusa. In fata mea aveam un alt fundulet gol. Avea niste labii mici roz, care aproape ca nu acopereau nimic, poate si pozitia ei era de vina. Vaginul ud era deja pregatit pentru actiune. Avea un clitoris proeminent. M-am aplecat si am inceput sa ma joc cu limba. Dar Raisa zise:
Limbi am primit, pula vreau!
Penisul meu erect abia a asteptat sa patrunda. Era mai larga decat Olesia, iar fesele erau mai mici, mai plate. Am inceput sa ma misc ritmic, miscarile de du-te vino au inceput sa determine modificarile asteptate in corpul Raisei. Acesta gemea, iar pasarica devenii din ce in ce mai umeda. Dupa cateva minute, Raisa gemu prelung, moment in care se si contracta puternic. Am iesit din ea, am inceput sa ma joc cu limba pe partile interne ale feselor si i-am introdus 2 degete in vagin. Mi-am pus varful limbii pe anusul ei si am inceput sa apas usor cu el in acelasi ritm cu care ma jucam cu degetele in vagin. Brusc Raisa se prabusii peste Olesia si-si apropie picioarele, gemand prelung. M-am uitat vrajit la cele doua trupuri goale din fata mea. Dupa cateva momente Olesia se ridica din pat si ma determina sa ma asez pe fotoliu. O ridica pe Raisa si se sarutara pervers, jucandu-se cu varful limbilor. Raisa cu mana dreapta incepu sa-i mangaie fesele, apoi cobori catre piersicuta si cu delicatete incepu sa traga de firul ce se vedea printre labii. Olesia gemu prelung cand vaginul se dilata si 2 bile iesira, pline de zemuiala feminitatii. Dupa s...



    Login