Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa mare..
Autor : fortalove - 2019-03-27
Citita de 9518 ori - Nota 8.24 (51 voturi)
Eram in vara anului 2010 cu niste colegi de facultate la Costinesti. Bucurosi ca am scapat de sesiune, de restante si de belelele de sudent (pentru o scurta perioada), distractiile se tineau lant. Bautura, mancare buna, cluburi, restaurante si mult sex cu colegele e facultate. Chiar ma simteam bine si nu duceam lipsa de nimic pana cand intr-o zi cand nu ma simteam prea bine (mi-au ajuns excesele, pur si simplu mi-a disparut cheful de tot). In ziua aia n-am baut nimic, n-am facut nici sex de cam 2 zile si nici pofta de mancare n-am avut. Undeva in jurul orei 19 m-am hotarat sa ies putin pe faleza sa ma plimb si sa iau aer curat. Ma simteam din ce in ce mai bine si parca imi venise si pofta de mancare.
Inainte de plecare remarc din intamplare o doamna cocheta, draguta si foarte sexy care statea pe plaja si plangea. De cand ma stiu sunt atras de femeile mature, femeile de peste 30 de ani. Doamna asta arata foarte bine, nu mi-am dat seama exact ce varsta avea, eu am apreciat undeva pe la 34-36 de ani, ca sa aflu mai tarziu ca avea 43 de ani.
Era imbracata intr-un costum de baie albastru, avea un bust generos si ferm. Fundul initial nu l-am vazut pentru ca era acoperit cu un şal de plaja (un fel de batic pentru cine nu stie ce-i ala) plus ca statea jos. Arata foarte bine, nu era grasa si nici slaba tare, bruneta cu parul pana in umeri si avea un chip frumos si niste ochi divini. M-a dat pe spate, m-am indragostit pe loc. Mi-am luat inima in dinti si m-am apropiat de patura ei si n-am sa uit pana am sa mor dialogul cu ea:
Eu: - Sarut-mana doamna, ce s-a intamplat? De ce sunteti suparata? (in timpul asta isi sterge lacrimile)
Ea: - Buna, de ce te intereseaza ma rog?
Eu: - Nu este treaba mea si-mi cer scuze pentru indiscretia mea, dar e foarte trist sa vad doi ochi asa frumosi plini de lacrimi?
Ea: - Serios? De ce trist? De unde sti ca-s lacrimi de tristete? poate ca-s lacrimi de bucurie.
Eu: - Pe mine nu ma pacaliti. Imi dau seama in primul rand din tremuratul vocii si al barbiei.
Eu: Pot sa iau loc langa dumneavostra?
Ea: - Da, sigur ca da.
Eu: - Nu ma intereseaza detaliile si-mi cer scuze daca "sar calul" dar uneori in viata e bine sa ai un umar langa atunci cand iti vine sa plangi de tristete .
Ea: (Cu un zambet larg pe toata fata imi zice: ) Si ai vrea ca tu sa pui umarul nu? am inceput sa radem amandoi dupa acest scurt dialog.
Si uite asa a inceput apropierea noastra. Eram fascinat de ea si i-am zis ca "sunteti frumoasa", i-am mai zis ca ma bucur ca am facut-o sa zambeasca. Dupa ceva timp am facut cunostinta. Pe ea o chema Cristina, avea atunci 43 de ani si era din Craiova. Cred ca 2 ore am discutat foarte multe, am aflat ca e divortata si are o fetita. Mi-a spus ca s-a hotarat sa vina singura la mare si ca e o fire nebunatica in ciuda aparentelor. Trece printr-o perioada grea dupa divort si fel si fel de certuri cu fostul sot. La un moment dat s-a ridicat in picioare si s-a dat salul jos si mi-a spus: " Vino sa facem o baie in mare". Nu va spun ca avea un fund perfect, fenomenal. Bombat, ferm, ridicat si era intr-o pereche de tanga albastrii de toata frumusetea. Cand mergea spre mare ma uitam la fundul ei cum vibreaza carnita de pe fundulet. Nu va spun ca am avut o erectie de toata frumusetea pana in mare, noroc ca am intrat in apa si s-a linistit pula. Am iesi din apa si ne-am pus iarasi pe "barfa". Am dat fel si fel de detalii si despre viata mea si nu-mi venea sa cred cat de tare m-am apropiat de ea. Am uitat de colegi, am uitat si de foame si de colega cu care mi-o trageam in vacanta asta, nu ma mai intresa nimic, eram dispus sa pierd acolo toata noaptea cu ea sa stau la vorba macar.
La un moment dat, dupa inca cateva ore de vorba cu ea ma intreaba daca vreau sa beau un pahar de vin cu ea pentru ca are chef sa bea un pahar de vin. I-am raspuns bineinteles ca vreau si am intrebat cum facem. "Ma duc sa cumpar?". La care ea imi spune. "Nu, n-are rost, am 2 sticle in camera la rece, ai avea placerea sa vi cu mine". A inceput sa-mi tremure putin vocea de emotie si i-am zis "Da, nicio problema". Era cazata la 3 minute de plaja, intr-un hotel de 3 stele, ok nimic de zis. Am urcat in camera si ne-am facut comozi. Ea nu s-a schimbat a ramas in slip cu salul ala pe ea.
"Am rosu si alb ce vrei sa bem?"/ "Ce preferati dumneavostra"/ Ti-am zis sa nu-mi mai spui dumneavoastra, zi-mi tu sau Cristina"/ "Bine Cristina am inteles"/ Beau ce bei si tu zi-mi"/ "Rosu sa fie cristina"/ "Buun" cu un zambet in coltul gurii. Am ciocnit un pahar de vin, si inca unul si uite asa s-a dus toata sticla. Nu eram ametiti nu eram nici macar euforici ne simteam bine. Si nici nu-mi dau seama cum ne-am apropiat si am intins guritza s-o sarut (in gandul meu am zis ca acum o sa ma trezesc cu o palma), nici gand de palma a dat curs sarutului, a venit al 2-lea si din partea ei. Aveam pula intarita si am inceput sa o pipai pe sani. S-a ridicat si mi-a spus ca se duce sa fac un dus si surpriza mare a fost ca a iesit goala in camera si mi-a zis. "Eu te astept iepuras, du-te si tu si fa un dus ca ai fost in mare". M-am dus repede, eram plin de emotie de parca era prima femeie din viata mea. Nu stiam ce sa fac, bai sa ies si eu gol, cum sa fac? Mi-am luat inima in dinti si am iesit gol si eu, ea era cracita in pat, gola. Eram cu ea sculata, se uita la pula mea si am auzit "mmmmmm" si eu de acolo "torci ca o pisica" iar ea, "hai vino la mine". Am inceput sa ne sarutam ne pipaim, sa ne pipaim pe organe, eram excitati rau. I-am bagat 2 degete in pizda ea era deja uda, a inceput sa geama ca o nebuna. Mi-am bagat limboaca in pizda ei faina si am facut-o sa ...



    Login