Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa mare
Autor : andreeason - 2011-04-11
Citita de 13732 ori - Nota 8.07 (29 voturi)
Vara aceea avea sa fie plina de tot felul de experiente exotice pentru mine. Dupa faza din tren, pe drumul de Ungaria am stat cuminte mai bine de o luna. Andrei era si el departe de mine, iar mie mi-era frica de ma pisam pe mine sa nu cumva sa fi ramas gravida. Dar sexul are acelasi efect ca si drogurile. Creaza dependenta profunda, cu atat mai mult cu cat experientele sunt mai placute. Ori eu deja… aveam la 14 ani o experienta mai bogata decat multe alte femei ajunse poate de o seama cu maicamea. Si vorba ceea: prima data e mai greu. Dupa aia… dumnezeu cu mila. Si cu cat viata sexuala incepe mai repede cu atat femeia este mai dezinhibata si gata sa faca orice blestematie, cum ar fi spus bunicamea.
La varsta aia in loc sa stau in banca mea, cand vedeam un barbat, mai ca nu-mi puteam dezlipi ochii de la umflatura pe care toti o au acolo jos, in pantaloni. Si nu conta varsta pe care o aveau. Ba dimpotriva ma uitam de sus, cu ingaduinta, la aia de seama mea. Prietena mea Alina intelegea bine problema. Dupa ce o futuse Andrei in repetate randuri (si pe al meu tot Andrei il chema doar ca era cu vreo patru ani mai mare decat Andrei asta al Alinei), nu se mai sfia cand vedea pula in fata ochilor. Magda in schimb era cat se poate de virgina. Atat de virgina, incat innebunita de povestile noastre si de hormonii care incepusera sa-i tropaie pe scoarta cerebrala, incepuse sa se fereasca de noi. Ha! Ha! Ea credea ca asa o sa fie ceva mai ferita de ispita.
In vara aia, dupa intoarcerea din Ungaria, mama m-a trimis in tabara la mare. Cu scoala! Era … ce mai, nebunie! Eu cu fetele, adica cu Alina si Magda singure la mare! Adica ma rog… cu profii, cu colegii.. si cu ele doua.
In tren, tot drumul, nu am facut altceva decat sa masor cu privirea masculii din vagon. Si din vagoanele invecinate. Doar, doar s-ar fi repetat experienta cealalta. Ocazia insa n-a vrut sa apara. La mare… ce sa mai spunem. Parca eram in rai. Tabara unde am fost atunci este undeva intre Eforie Nord si Eforie Sud. In capatul nordic al celei de-a doua. Baie, mancare, somn si discoteca. Una improvizata bineinteles, pentru copiii ca noi. Asta era tot ce faceam. Dar dupa atata caldura, soare si …. goliciune, noaptea hormonii faceau adevarate orgii, tropaind cu indarjire direct pe creierul meu. Ce sa mai zic de fluturasii din burtica! Senzatia e greu de descris. Fluturasii zburau si plangeau, zburau si plangeau. Seara de seara, inainte de culcare trebuia sa vorbesc cu ei. Sa le vorbesc si sa-i mangaii pana ce se mai potoleau si puteam si eu sa adorm.
Dupa cateva zile eu si Alina am profitat de neatentia profilor si am hotarat sa dam o tura prin statiune. Dupa vreo doua ore de colindat si de cascat gura la tot felul de chestii pentru care oricum n-aveam bani batusem deja toata statiunea si ajunsesem deja la marginea ei de sud. O luasem agale prin nisipul de pe plaja cu ochii cat cepele dupa scoici si melci. Ce scoici am gasit noi, dumnezeu stie. Melci insa erau cu duiumul, bine ascunsi in slipii zecilor de masculi intinsi la bronzat pe toata plaja. Si am tot cautat scoici si melci pana ne-am trezit la vreo juma’ de kilometru afara din statiune, intr-o zona in care la ora aia nu era nimeni. Si cred ca nici l-a alta ora n-ar fi fost multa lume pe acolo, nu de alta dar malul era plin de tot felul de boscheti iar plaja era acoperita mai degraba de scoici si alge in putrefactie decat de nisip.
- Nu stam un pic, m-a intrebat Alinuta?
- Ba da. Uite mai incolo, langa betoanele alea. Parca e mai mult nisip acolo.
Betoanele alea de care vorbeam, erau de fapt resturile unei cazemate militare, din acelea de care litoralul este de altfel plin.
- Facem baie, am intrebat?
- Haide.
- Fata, daca vine cineva?
- Si ce daca? Tu vezi pe cineva? Eu nu vad pe nimeni.
- Eu m-a dezbrac de tot, sa stii. Imi mai curge putin sange si nu vreau sa-mi murdaresc chilotii.
- N-ai decat!
Alina nu avusese niste zile prea bune la mare pana acum. Fusese pe stop de cand plecase de acasa si nu facuse deloc baie in mare. De altfel nici acum nu purta slip de baie pe ea ci niste chiloti in care-si indesase o tona de vata. Nu de alta dar pe timpurile alea, imediat dupa revolutie, nu gaseai tampoane externe de nici un fel, cu atat mai putin din cele interne, intravaginale. Asa ca si noi, ca orice femeie din secolul ala, foloseam cu deplin succes vata, bine indesata in chilotii aia de babe, capabili sa acopere in intregime bucile. Cine naiba auzise atunci in Romania de tanga?
Ne-am bagat in apa ca sa ne racorim si sa ne zbenguim un pic. Alina era de-a dreptul incantata.
- Ce misto e, fata!
Cred ca innotasem aproape jumatate de ora si curentul ne indepartase din dreptul prosopului. Cand ne-am uitat inspre mal am simtit un gol in stomac. Pe nisip, langa zdrentele noastre doua personaje jucau badminton. De la distanta nu stiam daca sunt barbati sau femei, dar surpriza era clara.
- Fata, aia sunt baieti? intreba Alina.
- Eu stiu…
- Sa dea naiba. Eu sunt in curu’ gol.
- Lasa ca-ti aduc eu chilotii in apa. Hai la mal.
Am lasat-o pe Alina si am innotat inspre mal. Personajele erau chiar doi tipi. Unul de vreo 25 de ani, celalalt mai in varsta, trecut de 35. Am inghitit in sec. Amandoi erau complet goi, cu niste trupuri… Fluturasii au batut din aripi in tandem, adanc in burtica mea, de am simtit ca o sa ma inmoi. Nici macar nu incercam sa ma fac ca nu-i bag in seama. Ba dimpotriva eram cu ochii tinta la cei doi. Si mai ales la cocoseii aceea care sareau in toate partile la fiecare miscare. Am fugit prin nisip, am smuls chilotii Alinei si m-am intors la fel de repede in apa.
- Ce fac, fata?
- Sunt doi tipi. Arata misto…
- Ce facem?
- Haide pe mal. Ce treaba au ei cu noi. Haide ca nu ne fac nimic.
Inghiteam in sec. Poate ca ma insel? Baietii nu pareau deloc rusinati de noi doua. Ba dimpotriva, acum cand vazusera ca suntem doua pupeze, jocul lor era ceva mai temperat, ocupati sa traga cu ochiul inspre cururile noastre.
Alina parca se mai linistise si se holba si ea curioasa la putele celor doi, in timp ce se facea ca se sterge cu prosopul.
- Sunt draguti, nu? i-am soptit.
- Da… Nebun-o. Mergem?
- Nu vrei sa mai stam?
A inceput sa rada.
- Si daca se iau de noi?
- Daca vor sa se ia de noi se iau oricum, am plusat eu.
- Fata…
Pe masura ce-i privea parca alte ganduri se zbateau in creierasul Alinei. Ne-am asezat jos, una langa alta, prefacandu-ne ca vorbim, dar tragand cu ochiul inspre trupurile acelea puternice, frumos conturate.
- Uite ce-i atarna lu’ ala!
- Cred ca i s-a sculat. Vezi?
- Du-te fata deaicea. Nu cred.
- Serios, uite. I se vede un pic varfu’. Ce inghiti asa in sec?
- Taci fata ca se aude. Si tu faci la fel.
Baietii au lasat badmintonul si au intrat in apa. Adevarul era ca vazusem eu bine ce vazusem. Pula celui mai tanar, care era cu fata spre noi, incepea sa capete proportii si capul era acum pe jumatate belit. De altfel, cred ca asta era si cauza pentru care intrasera in apa.
Crapatura incepea sa ma manance rau de tot. O simteam fierbinte, umflata si deja un pic deschisa. Intr-un gest spontan mi-am scos chilotii si i-am aruncat la soare pe unul din boschetii de langa mal.
- Ce faci fa? Te-ai scrantit.
- Ssss. Dezbracate si tu. Vrei sa creada ca suntem doua proaste?
Cred ca soarele ne batuse rau in cap, pentru ca dupa cateva clipe de ezitare, Alina si-a scos si ea budigaii si i-a aruncat langa ai mei .
- Vezi fata ca ti-a cazut vata!
Radeam ca proastele. Era clar ca ne manca rau gaurile. M-am intins ca la expozitie, cu fata in sus si cu picioarele un pic desfacute. Alina, ceva mai cuminte s-a intins si ea dar cu funduletul in sus.
- Ce fac aia fata?
- Innoata. Nici nu se uita incoace.
Eram cu mana pe burtica, cu degetele rasfirand parul pubian. Din cand in cand varful aratatorului cobora mai jos inspre bobita aceea de carne a carei atingere ma sageta pana in adancul creierului. Alina nu punea mana acolo. La interval de cateva secunde insa, fesele si coapsele se incordau si se relaxau ceea ce in mod sigur ii provoca unde de placere in tot corpul.
Barbatii se intorsesera pe mal si acum stateau amandoi cu fata la noi si se uscau la soare. Din cand in cand isi mangaiau penisul, care ascultator raspundea la fiecare mangaiere ridicand capul. In scurt timp, doua pule de mai mare dragul, atarnau semierecte intre picioarele lor. Erau tare frumoase, asa, cu capetele belite, dornice de lupta, lasate peste coaiele intarite de excitatie. Degetul mi se invartea singur in jurul clitorisului trimitand peste tot valuri de placere, iar zeama aceea lubrifianta se acurgea acum printre buzele desfacute inspre perineu si anus.
- Tu te-ai udat, m-a intrebat Alina?
- M-ai intrebi? Hai sa plecam.
- Acum vrei sa plecam?
- Nu stiu ce mi-a venit.
De parca ne auzeau ce vorbeam, cel mai in varsta ne-a facut semn cu mana.
- Salut! Ce faceti? Vreti sa jucam o carte?
- Noi tocmai plecam!
- Haideti! Nici noi nu mai stam mult. Mergem impreuna dupa aia.
Pe masura ce vorbea, tipul se apropia de noi. Era tarziu sa mai dam inapoi acum.
- Eu sunt Bogdan, se prezenta el. Iar el e nepotul meu Gabi. Haideti cu noi, jucam o carte si apoi mergem. Ce ziceti?
Cand a terminat de vorbit era la un metru de noi. Se lasase pe vine, lasand sa I se vada intre picioarele penisul gros, semierect, cu capul mare, belit cu totul si coaiele mari, atarnand ca doua pungi pline. Era evident ca in starea in care eram nu l-am putut refuza.
- Pe voi cum va cheama?
- Eu sunt Sonia, m-am prezentat, iar ea e Alina.
- Incantati!
Cred si eu ca erau incantati. Oricum au incercat sa fie cat mai amabili cu noi. Au deschis o umbrela uriasa ca sa nu ne arda soarele, ne-au oferit apa si cate un sandvis. Era clar ca numai de joc nu le ardea nici lor. Incercau insa sa nu fie brutali si sa nu stri...



    Login