Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La mare (partea a II a)
Autor : andreeason - 2011-05-28
Citita de 8295 ori - Nota 3.03 (103 voturi)
E ceva vreme de cand am scris prima parte, dar din pacate timpul meu este foarte limitat in ultima vreme, iar accesul la un calculator destul de dificil.
O sa continui asadar de unde am ramas data trecuta. Dupa cum spuneam eram intr-o tabara la mare cu scoala si din lipsa de ocupatie eu si cu Alina, una din prietenele mele ne-am apucat sa circulam aiurea pe plaja pana am ajuns pe o plaja pustie unde ne-am legat la cap cu doi masculi. Spuneam data trecuta ca atata m-am jucat cu unul dintre ei in apa pana cand omul saracu' a ejaculat. Spre fericirea lui si surpriza mea, ca sa zic asa. Efectul a fost ca m-am uitat cam dezamagita la bucata aceea de carne. Nu se inmuiase cu totul dar in mod sigur nu mai era ca la inceput. Barbatul parea cat se poate de fastacit si incerca sa se scuze. Eram ca in bancul ala cu cei doi la care a durat cinci ore: doua ore s-a rugat de ea si trei si-a cerut scuze.
Norocul lui era ca eram destul de incalzita si de tanara incat sa nu-mi treaca cheful chiar asa de usor. Asa ca am continuat sa-i mangai pula asa de duios incat in nici un minut era iarasi tare ca ... orice stiti voi ca e tare. Reactia cea mai tare a fost insa cand i-am agitat putin ouale. Sincer am crezut ca o sa termina pentru a doua oara dupa cum facea.
N-a fost insa asa. Ba dimpotriva, pula parca se facuse si mai mareata. Era asa de draguta ca-mi venea s-o mananc. Si cred ca a priceput si el repede ce doream de o priveam cu atata drag, nu de alta dar m-a tras de cap inspre varful maciucii de am zis ca o sa mi-l rupa. Incepator si tantalau. De asta imi dau seama insa acum ca sunt baba batrana nu atunci cand aveam mintea in unghiuri ascutite.
Atunci... m-am supus cu drag barbatului si i-am prins pula in gurita de parca era acadea. Ce sarata era! Dar in acelasi timp ce buna. M-am asezat ,,comod” in genunchi in fata lui, acolo in apa, la malul marii, cu amandoua mainile prinse de maciuca si am inceput sa ma delectez cu meniul ala formidabil cu carnat. Cred ca am mai zis odata, dar cu riscul de a ma repeta trebuie sa spun ca cine nu suge pula nu stie ce pierde. Si faptul ca totul se petrecea acolo, in vazul lumii era... adrenalina adevarata, ce mai incolo si incoace. Fiori de placere si emotie ma curentau din talpi pana in crestet si invers. Tatele imi crescusera, sfarcuri erau ca doua margele tari iar intre copane... fluturasii ajunsesera in era razboiului atomic. Minunat!
Cat despre el... ce sa spun. Gemea innebunit si-si dadea capul pe spate de parca erau caderi de meteoriti. Cred ca nu mai daduse muie niciodata pana atunci.
Nebunia nu a durat insa mai mult de doua minute si s-a terminat intr-o jerba de stropi de lichid seminal care mi-au inundat gura si gatul cu gustul acela sarat pe care il are sperma. Am supt in continuare ca apucata golindu-l de samanta, fara sa las nimic care sa curga afara. Partea incredibila a fost insa ca in momentul ala am terminat si eu. Si trebuie spus ca in mare parte satisfactia a venit din propria lui placere. M-am lasat pe spate in apa ametita de eveniment.
- Ti-a placut, m-a intrebat. Am dat din cap ca da. Parea tare dragut. M-a luat in brate si m-a dus inspre cearsaful intins pe plaja iar eu m-am atatat fericita de gatul lui. Totul nu durase mai mult de cateva minute dar parca trecuse o ora.
Alina si Bogdan erau si ei pe cersaf sarutandu-se plini de patima. Alina parea tare incantata de ceea ce i se intampla. Poate faptul ca era mangaiata de un barbat mai in varsta o facea sa se simta o adevarata femeie. Sau poate faptul ca Bogdan, spre deosebire de Gabi nu era deloc un incepator. O saruta suav pe gura, iar cu mainile ii mangaia fiecare particica a corpului. Sanisorii Alinei se intarisera excitati iar sfarcurile pareau acum doi samburei de piersica.
Uitand de rusine, coapsele fetei se strangeau si se desfaceau in ritmul mangaierilor si a suspinelor. Era foarte excitant sa-i privesti asa. Lui Gabi ii placea si lui pentru ca penisul i se ridicase iarasi la cote alarmante, chiar daca pana acum ejaculase deja de doua ori. Erau asa frumosi asa cum se mangaiau ca imi venea si mie sa ma bag langa ei, sa-i ating si sa-i mangaii. Nu sunt lesbiana si nu cred ca am avut vreodata inclinatii deosebite in privinta asta, dar in clipa aia as fi vrut sa fac dragoste cu amandoi.
M-am asezat pe cearsaf langa ei, sprijinita in cot si privindu-i dornica. Gabi m-a luat in brate pe la spate uitandu-se si el pofticios la trupurile celor doi iubareti. Imi desfacusem larg picioarele si mana barbatului a patruns acolo intre buzele fierbinti provocandu-mi o tresarire erotica. Bogdan parea tare atent cu Alina. Ia sarutat dulce pielea gatului, sanii dupa care a coborat inspre abdomentul plat al fetitei. Picioarele s-au desfacut larg si limba a patruns intre buzele carnoase provocand spasme de placere. Alina m-a privit parca multumindu-mi. Nu-i parea rau acum ca ma urmase in aventura asta nebuna. Proasta uitase ca inca mai era pe stop. Bogdan insa nu parea sa dea vreun semn ca nu mai poate respira. De fapt era si el atat de excitat incat nimic nu mai conta.
Intre bucile mele, penisul celuilalt statea ca un bat insinuandu-se dornic inspre carnea moale de acolo de jos. Am dus mana la spate si l-am prins in palma. Era fierbinte si pulsa in ritmurile inimii lui.
Pe partea cealalta, Bogdan manca pofticios labiile prietenei mele si-i sugea atent clitorisul mititel. Mainile nu-i stateau nici ele degeaba, framantau dornice sanisorii si fesele Alinutei. Dornica de atingeri cat mai intime fata si-a ridica curul in sus, iar Bogdan a lasat pentru o clipa pasarica si a coborat jos intre fese, facand rotocoale cu limba in jurul rozetei. Am crezut ca nu o sa mai rezist fara ceva tare intre craci. Mi-am strans masculul de pula mai tare ca sa stie ce vreau, mi-am asezat curu mai bine in dreptul madularului si am directionat capul pulii drept intre buzele mele flamande. M-a penetrat dintr-o singura miscare puternica pana in adancul vaginului. Am icnit innebunita. Durerea penetrarii s-a amestecat cu spasme placute. M-am impins spre el dar mai mult de atat nu a mai avut ce intra in mine.
Alinuta ma privea in ochi si zambea fericita. Valuri de placere ii curentau trupul, semn ca orgasmul se apropia navalnic. In spatele meu Gabi dadea din cur innebunit dornic sa-si goleasca iarasi coitele. Avea maciuca mai mica decat a lui Bogdan dar era de ajuns de mare incat s-o simt in tot corpul. Am ridicat un crac in sus ca sa-i fac mai mult loc si el s-a impins si mai tare in mine. Intre picioarele mele era acum o balta mare de lichid lubrifiant in care barbatul se balacea in voie. Am gemut ca nebuna. Doua degete imi prinsesera pur si simplu lindicul pe care au inceput sa-l frece in nestire. Imi simteam corpul acolo jos cum se strange si se relaxeaza in jurul obiectului ala contondent gata sa-l mulga de continut. Tremuraturile incontrolabile din abdomen urcau acum sus, tot mai sus, invaluindu-ma i...



    Login