Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

la inaltime..
Autor : buburuzaaa - 2009-07-13
Citita de 4475 ori - Nota 7.47 (15 voturi)

Intr-o vineri dupa-amiaza,eu si Gabi,iubitul meu, ne-am suit in masina si am plecat la plimbare. Am ajuns la Targoviste, fosta capitala a Tarii Romanesti. Ne-am decis sa vizitam Curtea Domneasca si Turnul Chindiei, emblema orasului. Zis si facut.
Am intrat si curiosi am inceput sa exploram ruinele pline de istorie. Spre surprinderea noastra nu era foarte multa lume. Dupa un tur complet am urcat in Turn. Gabi mi-a facut semn sa inaintez. “Doamnele au intaietate!” l-am auzit soptind lasciv la ureche.
Ceva il incitase, probabil rochita alba care nu ascundea prea mult din sani si din “paradisul placerilor” cum ii placea sa il alinte. Cateva trepte destul de abrupte ne intampinara la intrare, iar Gabi imi lasa un avans destul de mare incat sa se poata delecta in voie cu privelistea fundului meu obraznic. Nu mica ii fu mirarea sa constate ca bikini minusculi nu acopereau prea mult. A inceput sa saliveze si sa inghita in sec. Tocmai ce ajunsesem mai sus unde locul era mai larg cand il aud ca ma striga, cu o voce grava, sa cobor. Ajung intr-un suflet la el speriata ca se putea intampla ceva si constat ca imi rade in nas de pacaleala pe care am luat-o. Ma saruta patimas si imi face avant pe scari. Nu apuc sa urc doua trepte ca ma simt cuprinsa de doua maini puternice de fund. Un tipat imi scapa instantaneu, ceea ce il excita si mai rau. Intorc privirea si vad cum penisul sau pulsa in pantalonii scurti care parca se fortau sa il tina. Fara prea multe comentarii incepe sa imi mangaie “paradisul placerilor” care se umezeste instantaneu sub atingerile sale dibace. Ma trece un fior si abia daca mai reusesc sa ma tin pe picioare. Jocul este intrerupt de vocile catorva persoane care coborau asa ca ne potolim si ne facem preocupati de documentele care se regaseau pe pereti. De teama ca mai poate fi cineva, si ne poate observa am incetat, insa pe Gabi mai raul il incita faptul ca cineva ne poate surprinde. Am urcat treptele pana la unul din cele trei nivele unde era un spatiu mai larg care se deschidea spre un balcon mic, iar Gabi era pe urmele mele. Puteam sa citesc in ochii lui ca ma dorea, iar faptul ca isi umezea buzele destul de des imi dadea de inteles ca vrea sa imi guste dulceata.
Mai mult alergand am ajuns sus, la inaltime. O priveliste incantatoare asupra orasului si imprejurimilor. Ne-am delectat cateva minute in adierea placuta a vantului care facea minuni cu sanii mei acoperiti doar cu materialul usor al rochitei. Dintr-o data il vad ca se napusteste asupra mea, imi prinde capul cu o mana si ma trage usor de par pe spate ca sa se poata infrupta din delicatetea jugularei care pulsa ca nebuna,iar cu cealalata mana incepe sa se joace su sfarcul deja intarit. Eram uda si il doream... in momentul ala.... dar nu facea decat sa ma intarate! M-a intors cu spatele la el si si-a lipit erectia de fundul meu ca sa imi demostreze ca suntem pe aceeasi lungime de unda.
De pe scari se auzeau rasete de copii si un “sa va ia dracu” rasuna nervos in urechea mea. Se desprinde cu greu si ne facem iar de lucru ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. In grupul acesta se afla si o roscata destul de focoasa care cum il vazu pe Gabi incepu sa il priveasca cu subinteles, mai cu seama in momentul cand ii descoperii erectia. Nu zabovira foarte mult. Am decis sa mergem si noi mai ales ca nu puteam sa facem mare lucru. Dupa primele trepte Gabi ma trase de mana sa nu ma grabesc.
Am ajuns la balconul cel mai de sus. De pe pereti Vlad Tepes ne privea incruntat ca si cum ar vrea sa ne traga in teapa !!! Dintr-o data sunt izbita de perete si vanjosul meu iubit imi baga manasub rochita, asa pe nepusa masa! Nu reusesc decat sa scot un sunet de placere pt ca imi doream sa fiu atinsa, iar trupul incepu sa se miste in intampinarea mainii sale. In secunda doi Gabi era in genunchi cu fata intre picioarele mele pe care le desfacu cat putu de mult pt a simtii sucul dulce a excitatie. Limba lui calda dezmierda clitorisul, iar doua degete si le adancii intr-un ritm ametitor in vaginul moale si primitor. Cateva miscari si ma facura sa uit de tot si de toate, dar nu si de sentimentul ciudat ca suntem priviti. Cautam cu privirea sa ma asigur ca nu ne vede nimeni in afara de ochii din tablourile de pe pereti, dar nu reuseam sa vad decat gura iubitului meu care lingea de zor. Dupa cateva minute ma simtii cuprinsa de spasme si cu un strans de dinti, ca sa nu tip de placere, mi-am dat drumu. Ca un lacom Gabi s-a repezit sa soarba tot, sa nu care cumva sa piarda vreo picatura din lichidul fermecat. Eram euforica, abia ma tineam pe picioare, dar nu se termina totul aici.....
Parca cuprins de nebunie, cel care mai devreme a fost cel mai tandru om de pe Glob ma tranti la pamant si il auzi cum imi zice “acum e randul meu tarfa!” Se apleca deasupra mea si ma trase de par. “Vreau sa te vad la lupta! Hai, lupta-te cu palosul meu! Sa te vad cum il manuiesti!!!”.
Stateam acum in genunchi, in fata lui, isi scosese madularul din pantaloni si era la un pas sa imi invadeze gura. L-am primit si am...



    Login