Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Joc intim
Autor : Melisa - 2009-05-21
Citita de 9077 ori - Nota 7.14 (14 voturi)
Prietenul meu m-a anuntat ca nu poate sa vina la mine, fiindca un coleg de-al lui tocmai se muta in noul sau apartament si il rugase sa-l ajute la caratul mobilei. La telefon i-am spus ca nu este nici o problema, ca inteleg situatia si ca ne puteam vedea cu alta ocazie.

Am asezat mobilul pe masuta din sufragerie si am baut ciocolata calda pe care o preparasem, gandindu-ma la ce as fi putut face in seara aceea. Si intaratata, ba chiar un pic cam nervoasa din cauza ca nu puteam face sex, m-am hotarat sa-mi ofer eu o seara frumoasa, daca el era ocupat cu caratul mobilei.

Am pornit calculatorul, am acesat internetul si m-am apucat sa navighez pentru a gasi niste siteuri fierbinti. Aflasem la birou cam ce se intampla cand ma uit la filmuletele erotice si sincer, foarte sincer vorbind, chiar aveam nevoie de putin divertisment. Un pic mai mult decat ca in alte dati!

M-am asezat confortabil pe scaun si am cautat ceva care sa-mi placa.

“Cred ca se poate si asa. Cred ca este chiar indicat sa-mi ofer astfel de clipe!” mi-am spus in gand.

“Da, ai dreptate!”, mi-a raspuns vocea mea intima. “Decizia ta este foarte buna. In lipsa prietnului tau, nu are rost sa fierbi degeaba!” a accentuat vocea mea interioara. “Filmuletele astea sunt cat se poate de incitante”. “Si te iau mereu prin surprindere!” “Niciodata nu stii la ce sa te astepti” “Asa este. Ai ce invata din ele.” “O, si inca cate! Cate chestii interesante!”

Si m-am uitat la filmulte. Si am inceput sa ma excit din ce in ce mai tare, si am reusit, fara sa ma fortez prea mult, sa ma umezesc sesizabil acolo, stiti voi...Acolo jos.

Din curiozitate, am accesat si un filmulet ceva mai intim; si imediat ce am apasat pe play “am simtit niste zvacnete prin chilotel”. Apoi m-a trecut un fior. Pe neasteptate. M-a luat prin surprindere aceasta reactie intima, mai ales, mai ales si mai ales datorita faptului, ca mi s-a facut si cald; atat de cald ca parca nu as fi fost in fata calculatorului..ci, la bucatarie, langa cuptor. M-am excitat cu timpul si mai mult...impresionata de pustoaica care se juca cu ea in baie si de posibilitatea, perfect realizabila, de a-mi epila si eu pisicuta si de a ma juca asa cum o facea ea. M-am excitat, da! M-am excitat si pana la urma mi-am dat jos chilotelul. Si in tricou, doar in tricou, m-am dus fain-frumos la baie...

Ajunsa acolo, m-am gandit cu teama la masina de ras...Dar incet, incetisor, am reusit sa o apropii de pufisorii mei intimi...Si incet, pe margini asa, sa o cobor spre zonele cele mai sensibile.

Am coborat-o si sincera sa fiu, am simtit la un moment dat nevoia, sa ma mangai, ba chiar, sa-mi masez pisicuta acoperita cu spuma alba si aromata. Dar mi-am dat seama ca as fi comis o gresala; si am retras mana de acolo inainte de a fi prea tarziu...Am continuat sa ma rad...Efectul a fost super-fain...Mai fain, cu mult mai fain decat mi-am inchipuit eu ca poate fi!

A trebuit sa ma reazem cu spatele de faianta rece si sa-mi departez mai mult picioarele, ca sa rezist tentatiilor care incepusera sa-mi dea tarcoale. Mi-am dat seama ca as fi fost in stare sa-mi introduc unul sau doua degete in vagin si nu era cazul sa ma abat de la jocul pe care mi-l inspirase pustoaica din filmulet. Dar plimbatul masinii de ras pe acolo pe jos imi sporise la maxim gradul de excitare si fiindca am realizat ca nu o sa ma mai pot abtine, am deschis robinetul de apa si l-am potrivit in asa fel incat sa nu fie prea fierbinte.

M-am lasat sa alunec cu funduletul in cada si miscandu-ma usor, m-am apropiat de jetul care tasnea in fata mea, cu intentia de a-mi pozitiona pisicuta in dreptul lui si de al simti cum curge acolo pe clitoris. Nu mai facusem asta niciodata, dar instinctul, placerea pe care am simtit-o acolo intre picioare...m-au ajutat.

Mi-am pozitionat pisicuta in dreptul jetului de apa si inebunita de senzatiile acelea superbe, mi-am departat la maxim picioarele si, instinctiv, am inceput sa dau din fundulet. Am fost incantata de ceea ce se intampla si in clipele acelea super-super-excitante am inceput sa-mi masez sanii si sa ma apropii din ce in ce mai mult de locul de ...



    Login