Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Introducere -6- si ultima parte a introducerii :)
Autor : Fisikamou - 2013-03-28
Citita de 3022 ori - Nota 7.40 (5 voturi)
-ok, amandoi o fumam!
Si l-am privit cum o rula, si o rula parca intelegand ca imi provoaca placere aceste gesturi, si o rula si parca nu mai termina. In sfarsit a aprins-o, a tras 3 fumuri zdravene si mi-a zis:
-hai sa o fumam in bucatarie!
L-am urmat, eram inca acelasi catel credincios. A inchis usa si a zis ca e mai bine asa, ca nu cumva sa vina cineva. A intins mana lasciv pasandu-mi jointul.
S-a asezat pe dulapiorul din bucatarie, m-a cuprins cu picioarele si mi-a pus o mana dupa umar. Parca eram cei mai buni prieteni. A inceput sa imi vorbeasca despre el in timp ce eu fumam ca o adolescenta care vedea prima data in viata ei iarba, iar eu il ascultam. Mi-a spus ca tocmai ce se despartise de femeia cu care avea 2 copii si alte cacaturi de genul, care nu ma interesau deloc. Altceva vroiam sa stiu despre el. Vroiam sa aflu cum e el, nu oamenii din viata lui. Cu toate astea, cuvintele lui erau alt drog pentru mine, asa ca de cate ori se oprea, ii puneam cate o intrebare la care sa nu poata raspunde cu da sau nu, ca sa imi vorbeasca mai mult.
Am terminat tigara, si sincer sa spun, eram destul de sus, nu mai fumasem de mult, cum am mai spus, si ma luase destul de tare. Incepusem sa simt vesnicele furnicaturi de excitatie-high si ca sa el reprim, incepusem sa rad aiurea la orice imi zicea. Vorbea si vorbea si eu radeam si ma excitam in aceeasi masura.
Am iesit din minuscula bucatarie, fericita sa vad ca nu era nimeni in bar. Ne-am pus inapoi la televizor fara sa mai scoatem o vorba. S-a hotarat apoi ca e cazul sa inchidem,si s-a oferit sa ma duca acasa cu masina, desi stia cat de aproape locuiesc. Am acceptat si in maxim 1 minut eram in fata casei. Mi-a multumit ca un sef si mi-a strans mana, s-a apropiat de mine incet sa ma sarute, sau doar mi s-a parut. Am deschis usa masinii si am plecat. Mi-a strigat pe geam:
- vii maine?
Am raspuns mai mult printr-un gest ca da si am disarut in cladire.
Nu ii luasem numarul de telefon noului meu sef. Vroiam sa ma intorc sa i-l cer, dar mi-am dat seama destul de rapid ca as fi parut nebuna. Am ales sa urc scarile catre apartament si am batut la usa. Mi-a deschis... C.! Cine naiba era si barbatul asta si de ce incerca sa ma sarute? Intr-o secunda mi-am adus aminte ca era asa-zisul meu iubit si ca a ma saruta nu era nimic iesit din comun. Am stat cu C. la o tigara si incercam sa fac cumva sa nu isi dea seama ca fumasem, desi radeam cam la orice spunea, pe infundate, ce-i drept.
-vad ca esti bine, ma bucur sa vad ca ti-a mers bine in prima zi de munca, stai linistita ca il stiu pe asta si o sa iti mearga tare bine ...



    Login