Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Introducere -2-
Autor : Fisikamou - 2013-03-27
Citita de 3027 ori - Nota 6.60 (10 voturi)
Tot Alexa sunt si am revenit.
Asadar, cunoscusem un barbat care ma pusese pe ganduri, caruia nu reusisem sa ii deslusesc nici macar 0,1% din dedesubturi. Nimic nu imi vorbise. Nici hainele, nici gesturile, nici vocea lui, insa ochii...ochii aia ai lui care ma fixau la fiecare 10 secunde,ochii aia imi spusesera ceva, dar din cate imi aduc aminte, cred ca eram intr-o alta dimensiune privindu-l, intrucat nu am inteles nimic din ei. Si totusi, el, barbatul al carui nume nu il cunosteam, ramasese intiparit pe retina mea, cand inchideam ochii ii vedeam imaginea si jumatatea de zambet si parca le vedeam undeva in centrul craniului,ii auzeam vocea tot acolo.parca ma excita senzatia asta cum ca nu reusisem sa inteleg nimic din el, dar parca ma facea sa ma simt si inferioara. De ce nu reusisem? De ce? In munca pe care o avusesem era suficient sa vad un barbat 1 minut si puteam baga mana in foc cu privire la ce va face in pat. Iar el, de la el nu intelesesem nici macar ce varsta are, nici macar cu aproximatie.
Incercand sa aflu mai multe despre el, am incercat sa il trag de limba pe C.,fara sa par mult prea interesata, desi era, peste masura chiar. Nici de la C. nu am reusit sa scot prea multe, decat ca il cheama N. si ca avea barul ala.
Ma foiam prin casa ca un copil in noaptea de Craciun, nu imi gaseam locul de nicio culoare, nimic nu ma facea sa stau jos si sa ma relaxez macar 1 minut. Ba spalam vase, ba faceam cafele dupa cafele, ba la tv, ba luam laptopul la butonat, oricum, in mintea mea nu era decat el si cum sa gasesc o modalitate sa ajung in preajma lui, sa il vad din nou, gandindu-ma ca o a 2a oara in fata mea si SIGUR il voi citi.
Era deja seara, se intunecase. C.intelesese ca ceva nu era in regula cu mine, ma tot dispera cu intrebari stupide pe care nici nu le auzeam. I-am zis in treacat ca ma duc sa fac un dus ca nu ma simt prea bine. Am intrat in baie si am dat drumul la apa sa curga, oglinda deja era aburita si nu mai reuseam sa imi reflezia, dar eram in continuare cu hainele pe mine. Apa curgea si parca sunetul m-a trezit din transa. Am incuiat usa si am inceput sa ma dezbrac. N-aveam prea multe haine desi septembrie sau octombrie, nu-mi aduc aminte exact, tara in care sunt se tinea bine in ceea ce priveste temperaturile.
Parca maini straine mi-au dezbracat corpul. Eram acolo dar nu eram acolo. Ma gandeam doar la omul ala. Cine era si de ce imi starnise curiozitatea asa de tare?
Am ridicat un picior si am intrat in cada, am tras perdeaua, am inchis ochii si am lasat apa aia fiarta sa imi biciuiasca pielea. Era o durere placuta. Parca eram intr-un vis, am lasat apa sa curga pe mine destul de mult timp, sau doar mi s-a parut ca a fost mult. L-am auzit pe C. strigandu-ma si m-am trezit din cel mai adanc vis-viu al meu de pana atunci. M-am spalat repede, intrebandu-ma oare cat timp trecuse? Simteam ca trecuse o vesnicie, simteam ca timpul era optional si speram, acum trezita, ca C. nu ma va intreba ce am facut atat de mult in baie, desi nu stiam cat trecuse.
Am iesit intr-un final din cada, aburii erau peste tot in baie abia vedeam pe unde sa merg. Am nimerit usa inainte sa lesin, spre norocul meu si am pasit desculta pe hol.
C. Ma strigase pentru ca venise un prieten de al lui in vizita si vroia sa stau cu ei. Proaspat trezita din transa, am reactionat zambind si am spus ca ma voi alatura cat de curand.
Ma simteam proaspata si vie, ma simteam usoara si femeie. Si atunci, indreptandu-ma catre sufragerie, a inflorit! Magia! Ideea!!
-baieti, ce ati zice voi daca am merge la barul ala mov sa bem ceva in seara asta, hai iubitule, profitam de ocazie poate vorbim si despre munca cu tipul ala, ca nu pot sa stau asa toata ziua, doar ma stii ca nu-s femeie &q...



    Login