Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Intr-o dupa-amiaza...
Autor : emiliaa - 2013-08-18
Citita de 11078 ori - Nota 7.49 (59 voturi)
De la inceput trebuie sa precizez ca nu este o fantezie, ci este o intamplare reala. Nu-mi plac fanteziile si de aceea scriu si relatez doar intamplari reale, pe care le-am trait in viata mea.
Eram la inceputul unei relatii care imi placea tare mult si pe care o intrevedeam a fi una de lunga durata. Asa s-a si intamplat caci ceea ce am sa va relatez este dupa mai multe luni incare am stat si am convietuit impreuna.
Stiam ora la cere vine acasa de la lucru si il asteptam intotdeuna in piela goala. De cum intra ma lua in brate si ma intorcea cu spatele spre el si ma strangea in brate si ma sarura pe gat si pe ceafa, imi framanta sanii si nu termina pana nu ajungea ca mainile sub burta mea, in parul blond, unde incepea sa imi framante inceputul crapaturii si nu se oprea pana nu ma simtea umeda intre picioare.
Pe la spate ii simteam intre bucile funduletului meu, madularul, care era in stare de erectie totala si care ma delecta.
In scurt timp si el era in pielea goala si deliciile incepeau pentru amandoi. Intr-una din zile, dupa un dus facut in doi, ne-am asezat pe pat, dar nu inainte ca el sa mute oglinda care era in dormitor, in asa fel, incat, sa ne putem vedea amandoi, in intregime, culcati in pat. Am inceput sa ma excit uitandu-ma cum eram culcati in pat si ma gandesc ca acelasi lucru il simtea si el. M-am culcat pe burta pe pat si mi-am intors capul incat sa pot privi in oglinda si dragul meu a inceput sa imi framante bucile, cu amandoua mainile si le departa una de cealalta si imi punea cate un deget la gaura curului meu.
imi placea tare mult acest joc si m-am lasat cuprinsa de el. Imi placea sa ne vedem pe amandoi in oglinda, cum imi pipaia bucile si cum statea calare pe mine.
Mi-a departat mult bucile una de cealalta si ridicandu-se a facut sa i se potriveasca pula la gaura curului meu... si-a proptit-o la ea... si am simtit cum incep sa ma umezesc intre picioare.
Cu o mana imi departa o buca iar cu cealalta si-a apucat pula si a inceput sa isi frece capul pulii de gaura curului meu... Nu mai stiam de placere... si am simtit-o tot mai aproape de curul meu, tot mai mult o impingea, incat in cele din urma, am simtit cum incepe sa imi intre in cur.
O impingea incet, putin, cate putin si ea isi face loc in curul meu, care se dilata mult, intai capul... mare... auuuu... a intrat.... s-a oprit putin... apoi a inceput din nou sa alunece inauntru ... si tot mai mult... si a intrat toata.
Ii simteam burta lipita de ...



    Login