Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Initiere in ale meditatiei
Autor : barbattttt - 2021-02-16
Citita de 7926 ori - Nota 6.94 (35 voturi)
Initiere in ale meditatiei

Eu sunt Ion, si am sa va povestesc cum colega mea de serviciu, m-a initiat in ale meditatiei, desigur este mai mult de atat, de aceea povestea este pe un site de fantezii sexuale..

Nu a inceput munca la noi de mult timp, este prientena unui alt coleg, mi-a placut de ea inca de la inceput, simteam ca nu o merita, el pare genul badaran, usor mediocru, fara prea multe aspiratii de la viata. Ea o domnisoara eleganta, culta, care inaine de a veni sa munceasca cu noi a fost model.
De cand a intrat in locul unde muncim, o sala mare de vanzari ca in "lupul de pe wallstreet", am simtit ca privirea ei este atrasa de mine. Cand accidental ne intalneam, imi zambea cu gura pana la urechii, iar tot trupul ei era indreptat catre mine, o atrageam ca un magnet. Desi nu ii acordam prea multa atentie, pentru ca nu imi place sa intervin in relatiile oamenilor, mai ales ca, pana atunci, cu el ma intelegeam destul de bine, atitudinea ei m-a convins sa ne cunoastem. Am descoperit ca are aceleasi interesa ca si mine, ii place sa citeasca, si pe scurt vrea mai mult de la viata.
De fiecare data cand ne intalneam, ma privea in ochii, imi intra in spatial intim, aproape ca eram lipiti unul de celalat, cand stia ca o privesc se apleca sa ia lucruri de pe jos, si am imprsia ca zabavea un pic mai mult decat ar fi fost necesar. In prezente ei aveam impresia in permanenta ca vrea sa ma atinga, nu de putine ori cand bateam palma, mana ei ramanea in mana mea pentru cateva secunde, s-a mai intamplat de cateva ori sa ma mangaie pe fata, si imi facea complimente, de fiecare data cand ne intalneam.
Eu nu sunt foarte bun cu femeile, nicidata nu am fost, norocul meu pentru care nu sunt virgin, se datoreaza femeilor, care practic m-au vanat, si m-au bagat in patul lor. Evident, nu am stiut cum sa reactionez, si ce sa ii zic, desi stiam ca ma vrea.

Pentru ca am avut un semestru si un an bun, in luna ianuarie, seful decide ca vom merge cu totii in team-building la o cabana la Brasov. Imagineaza-ti 150 de oameni, cabana era a noastra, distractie mare, si nebunie si mai mare, bautura, dans, si tot ce iti poti imagina, eram o continua petrecere, ca in fratiile din filmele cu adolescenti.
In una din zile majoritatea a hotarat sa mearga sa schiieze, ea, nu se simtea prea bine si a ramas la cabana, eu nu stiam sa schiez, iar pentru ca ea a ramas, am decis ca nici nu vreau sa invat. Prietenul ei un mare fan al sporturilor de iarna, si un schiior amator profesionist, a plecat cu majoritatea.
Eram vreo 30 de personae ramase, asa ca am decis sa jucam diverse jocuri. Fetele au venit cu un joc, jocul se numeste “da-mi panatalooni joc”. Pentru mine cei din jur erau doar zgomot de funtal, doar pe ea o vedeam, doar ea conta.
- Hai, da-mi pantalni jos, zise ea, foarte senzula, uitandu-se in ochii mei, cu un aer de scolarita jucausa.
- Ce? Am spus nedumerit, uitandu-ma la trupul ei superb.
Ea era imbracata intr-o pereche de pantaloni de sport, tip yoga pants, dar nu la fel de transparenti, acestia erau suflecati gen pescar, ar fi trebuit sa imi dau seama la ce se refera jocul, “sa ii dau pantalonii jos, in jos”. Pantalnii se mulau perfect pe fundul ei micut dar foarte sexy, sus avea un pulover subtire si fin care desi nu era mulat ii scotea in evidenta sanii nu foarte mari, dar fermi, care sareau si chicoteau imreuna cu ea. Parul era negru si drept, iar fata angeliza cu doi ochii caprui si mari. Poate pentru altii parea normala, banala, dar pentru mine, cand eram in prezenta ei, desi pastram in permanenta o atitudine rece si distanta, nu mai exista nimic altceva.
Eu sunt un barbat inalt, cam 182 de cm, bine lucrat, pentru ca inca de mic fac sport, cu parul negru cret usor lung, cu ochii albastri, arat ca o versiune cu ochii albastrii si mai inalta a lui John Snow.
- Da, da-mi pantaloni jos, es...



    Login