Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Inceputul
Autor : fairvew - 2015-09-16
Citita de 6333 ori - Nota 3.68 (22 voturi)
Salutare tuturor. Datorita fanteziilor voastre am ajuns sa-mi indeplinesc unele dintre fanteziile mele, iar altele deocamdata raman in asteptare. Asa ca in urmatoarele fantezii publicate de mine vor fi fantezii indeplinite si neindeplinite deocamdata. Fiind inginer, va rog sa-mi scuzati stiulul direct, incerc pe cat posibil sa nu plictisesc dar nici sa nu dezamagesc.
Inceputul este cat se poate de real, undeva in 2003 descopeream paginile de matrimoniale si asa am dat de curentul “swing”, fiind casatorit inca de atunci (m-am casatorit destul de devreme, la 22 de ani) mi-am facut un cont si am inceput sa raspund anunturilor unde se cauta un partener pentru cuplu. Sunt un tip atletic , 180, 85 kg, blond..... si modestia ma opreste aici, asa ca am avut ceva succes, dar se pare ca nu eram pe aceiasi lungime de unde cu cei pe care ii gaseam. Asa am tot discutat cu 3-4 cupluri si pana la urma am lasat-o balta.
Totusi dupa cateva luni, imi raspunde partea feminina a cuplului (Simona). Ea miniona, simpatica.. ne trimitem poze si tot vobim despre fantezii comune. Simona era si este extraordinara in ceea ce priveste fanteziile si apoi si in pat.
Dupa aproximativ 5 ani (da, 5 ani de conversatii) ne intalnim. Imi era teama peste cine as putea da, iar lor cred ca din acelasi considerent. Asa ca vorbind destul de rar, ne-am incumetat pana la urma sa ne intalnim.
A fost o relatie frumoasa de 3 ani cu intalniri in 3 si in 2 (eu cu ea), dar din pacate s-a terminat (s-au mutat din Romania), dar cutia Pandorei fusese deschisa.
Dar nu despre relatia asta as vrea sa vorbesc, ci despre fanteziile-experientele ce au urmat.
Deci ajunsesem sa ma culc cu sotia altuia de fata cu el si surpriza initiala a fost ca lui ii placea la nebunie. N-am inteles la inceput, dar nici nu l-am etichtat in vreun fel, pur si simplu am luat-o ca atare. Incet incet am inceput sa jucam diverse roluri si la un moment dat sa schimbam chiar rolurile. Ea prefacandu-se ca este sotia mea. Aici a inceput totul, imi imaginam cum ar fi sotia mea fututa de alticineva si era, culmea, excitant la nebunie. Simona imi spunea ca nu exista femeie sa nu-si doresca sa fie fututa de 2 tipi in acelasi timp, dar nu puteam totusi sa o iau ca pe o afirmatie universal valabila.
Sotia mea este o ti...



    Login