Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInainte de Iad este Raiul
Autor : frunza99 - 2011-08-18
Citita de 3484 ori - Nota 7.86 (7 voturi)
Don’t be naughty boy…uhm…
Tot ce vreau atunci cand privesc adanc in ochii tai este sa iti patrund cu propria-mi privire intreaga fiinta,pana in maduva sufletului ; de acolo..de unde incepi sa tremuri…si sa nu mai stii de tine.
Prima mea zi in scoala cea noua a fost un calvar… Bine,e just… poate nu eram cel mai aratos baiat din univers,iar hainele mele nu erau cele mai expresive,dar toate aceste imperfectiuni nu au cum sa justifice in mintea mea ,modul in care am fost primit.
Purtam cu mine cartea mea de suflet care ma ajuta sa depasesc orice impediment ; un volum de poezii de Bacovia,iar fata mea brazdata de picaturi usoare se inchidea ca-ntrun apus sub protectia ochelarilor cu rama pronuntata… portretul ideal al unui tocilar trist,labar eventual ; toate fac parte din mine.
Clasa a – XII – a E…. mda..ce noroc pe mine …
- Doamna diriginta pai si eu unde stau ?
- Locul tau va fi langa eleva Stavropoles Clara in ultima banca.
- (Yeah great ) Stavro cum ?
- Domnule G. nu fii impertinent…
Stavro cum ? … Nu am apucat sa ii pronunt numele pana la capat ; imaginea ei mi-a oferit toate detaliile despre cine era… OMG ) ea frumoasa si eu bestia ) ahaha… Totusi pana si pentru imaginea mea de intelectual,o asemenea fata dezarmeaza orice aparare… Primul lucru despre ea… ca sa vezi par blond carlionat ,ochii perfect rotunzi de un albastru pur ca o dimineata racoroasa de vara, buzele abia dezlipite si un zambet taios,aprig chiar,care iti electrocuta cele mai ascunse parti ale fiintei tale,iar daca mai erai si labar,cu atat mai mult avea efecte devastatoare asupra erectiei tale . Din toata aceasta reverie m-am trezit deodata ca-ntrun cosmar
- Dooamna diriginta,spuse vocea ce izvorase din pieptul acestei fapturi enigmatice acompaniata de un ras care imi zgarie si acum sufletul )… doamna diriginta, noul nostru coleg are probleme cu manivela ) a ramas blocata.
- Ceeeee ?????? M-am uitat inghetat la blugii mei abia cumparati care,fara voia lor, afisau o pozitie bizara a instrumentului lovit de betie. WTF . Simteam cum toate privirile rautacioase si curioase erau atrase ca un magnet de acea zona.
- Clara ce inseamna asta ? Nu ti-a ajuns ca ai nota scazuta la purtare ?
- Dar cum sa ma abtin din moment ce colegutul nostru e emotionat de primirea pe care i-am facut-o !?
Toate cuvintele alergau bezmetic din ea… in mine. Doamne cate rasete si nu se mai opreau ; erectia mea parea ca s-a domolit.
M-am asezat cuminte in banca,dar toate trairile imi navaleau in suflet iar sufletul dadea pe afara prin lacrimi.
- Pampalau a inceput sa planga ) ,spuse Basu`, un vlajgan din care puteai observa doar intaltimea.
Nu am fost capabil sa ma concentrez la nicio ora in ziua aceea,iar spre norocul meu,profesorii au fost mai indulgenti fata de mine.

Gandul ca va trebui sa imi petrec un semestru aici ( si tocmai cel decisiv ) imi amortea orice dorinta de a invata pentru bacalaureat . Nervii mei erau constant frantii,dar cel mai mult ma consuma faptul ca nu imi puteam controla exteriorizarea sentimentelor. Celelalte fete erau banale,lipsite de sens,o frumusete comuna care te lasa inert ; insa ea,pe cat de goala si superficiala in modul ei intim de a fi,raspandea un aer unic,imbatator... adica prietene imagineaza-ti un posterior extrem de atent ingrijit ,picioare lungi,delicate,coapse fierbinti si sanii ce pareau in stramtoarea sutienului niste prizonierii din care se putea observa doar roseata dulce a sfarcurilor calde… Cu cat isi batea joc mai mult de mine,si nu rata niciodata ocazia sa o faca, cu atat crestea in mine dorinta de a ma razbuna pentru toata aceasta purtare nejustificata. Destinul mi-e martor ca am incercat sa fiu baiat bun,inainte sa ajung in iad.
O vedeam tot timpul sarutandu-se cu un tip cu Basu`; buzele ei alunecau ca intr-un joc nostim si limbuta ei micuta si roz explora profund toate unghiurile celuilalt. Uhmm.. ce trist… dar la ce ma asteptam ? logic ca e fumata ? …ce ratat ma simt.
Zilele treceau,jignirile continuau parca mai domol de cand nu le mai puneam atat de mult la suflet,insa cea care m-a lovit cel mai tare s-a petrecut in cadrul orei de limba romana cand,discutand despre Bacovia, Clara a inceput sa spuna : „ se vede ca esti frate cu dezaxatu ala trist,singur si descreierat care s-a …. Doar in cimitir” . Mediocritatea celor care ma inconjurau m-a determinat sa tac intrucat orice efort de a motiva… era inutil . Am tacut asa cum tace orice neputinta incapabila de a se vindeca.
Balul de absolvire… vineri 27 mai..2011 Cercul Militar National…
Scapasem de stres ,nu prea am reusit sa invat,dar macar se terminase calvarul . In mine insa, urca tot mai pregnant o dorinta de posesiune si razbunare care trebuia sa isi gaseasca finalitate indiferent de repercusiuni. Plecasem cu lectiile facute un ciocan,niste pioneze… si putin noroc…
La Bal, mahmureala rapida ; bautura era in toi ; toti colegii mei responsabili erau acum doar niste bucati de materie care se invarteau haotic pe niste sunete groaznice ce aveau pretentia de a se numi muzica.
Tematica balului de absolvire era Intoarcerea in timp,astfel incat toate fetele au adoptat o tinuta clasica… iar ea facuse cea mai mare gresala din viata ei .
Era costumata cu o rochie bufanta prin care incapea pana si Turnul Eiffel ; corsetul atent strans pe corp ii reliefa si mai puternic sanii iar masca ce ii acoperea privirea reusea sa ascunda si starea avansata de ebrietate. Era o mica ^Otilia^ dezbracata in aceasta conditie de orice defect. Era pura si nu stia de ea.
Profitand de agitatia din sala, si de apropierea momentului in care se servea aperitivul,m-am strecurat sub masa cu o dibacie pe care nu mi-o pot explica nici astazi ; Am profitat la maximum de luminozitatea extrem de slaba ce caracteriza locul unde statea ea ,iar in momentul in care s-a asezat sa se odihneasca,pregatindu-se de masa ,am inceput sa bat incet piunezele pe care le adusesem,in podea,prinzand o data cu ele si cu fiecare bataie a inimii mele si cate o parte din rochia uriasa si foarte lejera a fetei,lasand spatiu doar atat cat sa pot patrunde in ea ) ahaha…
Nu voi fi ipocrit sa spun ca nu am atins-o ; ba chiar de foarte multe ori,dar cred k starea avansata de betie in care se afla a facut sa nu realizeze pe moment ce se intampla sub ea.
Muzica incepuse sa bata mai calm in sala de ceremonial… s-a pus vals… Valurile Dunarii o minune… cat despre mine ;
Ma aflam de acum captiv intr-un loc incredibil , ca atunci cand simti ca inaintea ochilor tai s-a deschis paradisul…
Nu vedeam foarte clar,dar am putut observa ca micutul dracusor nu purta chilotei. Uhhhhhh asa deci ?
La un moment dat isi deschise larg picioarele pentru a se dezmorti probabil,iar atunci am prins-o de picioare incet si am tinut-o asa.
In clipa aceea a inceput sa se panicheze, si incercand sa se ridice a observat ca rochia era pe cale sa se rupa. De teama sa nu se faca de ras, Clara a ramas pe scaun,si asigurandu-se ca nu este urmarita a inceput sa se caute ) sa inteleaga ce se intampla . M-a descoperit lasandu-se usor pe spate si uitandu-se printr-o deschizatura a rochitei aflata in zona picioarelor. Am vazut exact momentul in care a incercat sa tipe,dar tot atunci i-am facut un semn incet din buze mai bine sa nu…
- Ce cauti aici ? Ce vrei sa faci ? Lasa –ma in pace ratatule ! Cuvintele i se incolaceau in limbuta obosita de alcool…
-Daca faci vreo miscare necalculata iti promit ca toata lumea prezenta va afla de ce ai facut cu Basu` in timpul pauzelor … Si nu am doar vorbe ci si dovezi. Cand a vazut pozele ,fata colorata de euforie a devenit deodata sobra si impenetrabila . Povestea cu pozele s-a petrecut foarte nostim ; banuind ca se petrece ceva intre cei doi am montant in spatele cuvei de la wc,pe partea superioara un aparat foto care a inregistrat aproape toate momentele intime dintre ei ; ha ha ,dupa ce trecea pauza, ceream voie la toaleta si luam aparatul . Norocul meu a fost ca ,fiind atat de cuprinsi de pasiune,cei doi nu au observat prietenul cu baterii,sincer naiv ascuns.
Fiind sigur ca domnisoara sau doamna Stavro… nu putea face nimic am revenit la picioarele larg deschise,cu o libertate aidoma omului capabil sa zboare .
I le-am lovit agresiv si ii sopteam cat sa auda numai ea
-Tarfulita mica,o sa vezi tu ce inseamna sa iti mai bati joc de mine !
-Ce vrei sa faci potoleste-te…?
Muzica continua in acorduri si mai jalnice…chinuindu-se parca sa prinda viata in amorteala generala de acolo.
-Clara vrei te rog sa adresezi cateva cuvinte,ca sefa a fostei noastre clase inainte de a incepe sa mancam,spuse doamna diriginta ?
- Da unde e pampalau,spuse Basu` cu un aer falnic ?
-E la toaleta,are probleme cu stomacul raspunse repede si taios Clara,care nemaidorind sa fiu adus in discutie se grabi sa inceapa discursul.
Evident ca era un discurs formal,la caterinca, integrat in muzica aproape asurzitoare a locului,si totusi cei din jur il ascultau cu interes.
In timp ce micuta fetita isi pregatea cuvintele, am inceput usor sa o ating pe picioare si sa ii ling usor coapsele si zona apropiata muntelui Venus uhhhmmm.
- Sunt foarte emotionata ca am ocaaaaaaaaaa ( un a prelungit dincolo de limite ) [ limba mea ajunsese la pasa,intre labii cu o graba si o sete imensa] ziee
De a purta acest discurs.
Cu cat literele se prelungeau mai mult cu atat mai tare gustam din pasarica dulce a muzei mele… Mi-am ridicat eforturile spre clitorisul cald iar cu cele doua degete ramase libere,bine umezite am inceput sa o penetrez incet,calculat, cu multa seriozitate. Pastram ritmul fara a comite dereglaje, lingand si sincronizand cu miscarea degetelor . Pic...



    Login