Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIn tren
Autor : andreeason - 2011-03-19
Citita de 21137 ori - Nota 7.91 (34 voturi)

Relatia cu primul meu iubit, Andrei, a tinut mai bine de un an, indeajuns timp pentru ca acesta sa ma initieze bine in tainele iubirii. Dupa acea prima dimineata in care m-a dezvirginat, ne-am vazut aproape in fiecare zi. Adoram cand il vedeam gol. Avea un fundulet superb. Dar cel mai tare imi placea cocoselul lui, bucata aceea moale de carne cu care ma lasa sa ma joc oricand voiam. Era toata a mea si era de ajuns s-o ating sau s-o sarut un pic ca se transforma intr-o maciuca tare si puternica, gata oricand de atac.
Ajunsesem sa ador gustul si mirosul de pula. Alea care spun ca le e scarba nici macar n-au incarcat de fapt sa isi apropie mutra de locul ala. Nici el nu s-a plans vreodata. Ma lasa sa-mi fac de cap cu mataranga oricat pofteam. Iar eu, nebuna, o sugeam si o rontaiam ca pe o acadea. Tremuram cand ii auzeam gemetele si cand ii simteam spasmele de placere. Pula svacnea in gura mea de parca avea propria ei viata. O strangeam in gura si o simteam parca in tot corpul cum tremura.
Cel mai ciudat a fost cand mi-a ejaculat prima data in gura. Nu credeam ca o sa-mi placa lichidul acela sarat si lipicios. Ceea ce iesea din el era insa rezultatul stradaniilor mele de mai bine de 15 minute. L-am inghitit excitata, dornica in clipa aia de a fi penetrata adanc in pizdulicea mea plina de furnici. Un alt mascul nu mai aveam insa in preajma iar Andrei s-a lasat moale pe spate, ca si micutul cu care tocmai ma jucasem, incapabil sa mai miste ceva dupa muia pe care tocmai o daduse.
Gemeam aproape necontrolat, cazuta acolo intre picioarele lui, cu o mana strangand de marginea patului si cu alta pierduta printre flocii dintre picioare. Lindicul imi reactiona nebuneste, la fiecare atingere, scaldat la maxim in balta dintre picioarele mele. Orgasmul a fost minunat, unul dintre cele mai puternice pe care le simtisem vreodata.
Deabia acum simteam gustul ciudat de sare pe care-l aveam in gura. Simteam nevoia sa beau apa. M-am ridicat greu din pat. Eram de-a dreptul ametita.
Fusese minunat cu Andrei in anul ala. Cu el am facut si prima partida de sex anal din istorie. Si vorbesc aici despre istoria mea, bineinteles. Nu prea intelegeam de ce-si tot freca pula de curul meu. Mi-e mi se parea normal sa-I placa mai mult sa incerce trei centimetri mai incolo, in gaura larga, calda si primitoare care-l astepta intodeauna dornica si bine umezita. Mai mult decat atat nu intelegeam de ce voia sa-si bage cuculetul in gaura aceea murdara, prin care orice om de pe lumea asta elimina ceea ce se cheama excremente (sau cacat in limbaj popular). Asa ca mie mi-era cam rusine sa-l las sa umble acolo, nu de alta dar mi-era frica ca o sa I se faca scarba si ca apoi n-o sa-I mai placa de mine.
Andrei nu se lasa insa cu una cu doua. Constient de puterea pe care-o exercita asupra mea, de la o vreme incepuse sa ma bata la cap la fiecare intalnire cu dorintele lui nebune. Mai mult, dupa ce imi lingea cuminte pasarica, devenea obraznic si cobora mai jos, inspre gaurica mica a curului. La primele atingeri am strans surprinsa si rusinata din buci. Limba aceea moale si insistenta continua insa sa cotrobaie dupa scorbura mea, asa ca pana la urma m-am relaxat. Atingerea aceea moale si catifelata era o placere pentru rozeta mea. Bucuros de castigul obtinut, baiatul mi-a desfacut bucile cat a putut si a inceput sa-mi linga excitat curul. Era tare misto. Ma intorsese in patru labe, si proptit cu limba intre fesele mele imi oferea senzatie dupa senzatie. La varsta aia nu cred ca aveam inca nici eu par la cur, iar pielea imi era cu adevarat catifelata si placuta la orice atingere. Dupa atatea insistente am cedat. Daca el voia sa incercam de ce nu. Poate asa o sa se convinga si el si o sa se lase pagubas.
Andrei nu s-a lasat deloc. Dupa ce mai intai m-a lins si mi-a umezit bine gaura curului cu limba, a continuat sa ma atinga acolo cu un deget plin cu crema de maini. Pana atunci nici eu nu incercasem sa-mi bag ceva in fund. Asa ca atingerea era complet noua. Dar nu era total neplacuta. Curul s-a strans singur, instinctiv la atingerea degetului. Dar dupa prima contractie s-a deschis obraznic iar degetul a intrat curios inauntru. Am inghitit in sec. Nu era chiar asa rau. Mi-era insa frica de reactia lui. Andrei nu parea deloc deranjat. Ba inca pula I se sculase semeata gata sa intre in gaoaza mea. Nu mai avea rabdare. Si-a manjit repede maciuca cu crema de maini, m-a prins de solduri, asa cum stateam in patru labe, si si-a proptit carnatul drept in anusul meu.
Am icnit surprinsa. Capul mare al pulii mi-a largit brusc rozeta alunecand inauntru. Am crezut ca o sa-mi ajunga in gat. Pula intrase cu totul in curul meu, pe care-l simteam acum rupt in doua. Noroc ca dupa prima penetrare se oprise, curios sa-mi vada curul gaurit de instrumentul acela de tortura. N-a ramas mult asa. La inceput mai timid, apoi tot mai repede a inceput sa se miste, sa intre si sa iasa din gaoaza mea. Ma inmuiasem cu totul. Noroc ca locul era tare stramt acolo si in cel mult un minut i-am simtit madularul cum se inmoaie, golit cu totul de samanta.
Dupa orgasm s-a lasat peste mine si m-a luat in brate. Gemea, excitat inca de realizarea pe care tocmai o avusese. Pe mine ma durea burta si aveam impresia ca o sa fac pe mine. Asa ca l-am dat deoparte si am fugit la baie ca sa ma spal. Simteam un mare gol in stomac. Evenimentul nu-mi facuse cine stie ce placere dar fusese ceva inedit. Si nici de durut nu durea asa cum as fi crezut.
Trenul trepida aducandu-ma cu picioarele pe pamant. L-am alungat din minte pe Andrei si am privit in jur la ceilalti calatori din compartiment. Din coltul opus cineva ma privea insistent. Era un barbat dragut, de vreo 30 de ani, care la prima vedere parea ca doarme, cu capul sprijinit de bancheta. Ii simteam insa privirea arzatoare fixata asupra mea. De parca nu era de ajuns ca tocmai retraisem aventurile mele cu Andrei, privirea acea ma umplea de emotie si imi facea furnicile din stomac sa alerge turbate. Am aruncat o privire scurta asupra blugilor. Mi-era frica ca o sa vada toata lumea cum se pateaza. Stiam ca acolo jos totul este deja scaldat in mierea care curge din mine, de acolo dintre aripioarele pasaricii. Maica-mea parea sa priveasca absenta pe fereastra, cu ochii intredeschisi. De fapt femeia atipise deja, obosita de drumul lung. Bine ca macar ea nu pricepe nimic, m-am gandit.
Ceva in mine devenise dureros. Trebuia sa fac pipi neaparat. M-am ridicat si am iesit din compartiment. Pe culoar nu era decat un tataie care tragea plictisit dintr-o tigara. Trenul era aproape gol. Soarele asfintise si el de ceva vreme si cat de curand avea sa se intunece. Mi se facuse tare pofta sa trag un fum dintr-o tigara. Am strans puternic din coapse ca sa-mi mai potolesc furnicutele innebunite. Gestul nu a facut decat sa le intarate insa si mai tare.
Toaleta din capatul vagonului mirosea a urina si a fum de tigara. In loc sa-mi fie scarba, mirosul mi-a intarit si mai tare starea de excitatie. Am intrat si mi-am tras repede nadragii si chilotii in jos asezandu-ma cu curul in sus deasupra wc-ului. Curentul rece de aer mi-a lovit placut locurile cele mai intime. Am bagat doua degete intre picioare si mi-am indepartat larg buzele. Un jet cald de pisat a tasnit linistindu-ma. Am respirat profund mirosul acela de toaleta imputita. Gata, vezica se golise cu totul. M-am ridicat si am bagat mana in buzunar dupa un colt de hartie igienica, iar cu cealalta mi-am rascolit flocii negrii si desi. Imi placea sa ma joc cu padurea aceea creata dintre picioare.
Trenul s-a zgaltait pe sine si usa s-a intredeschis. Barbatul din compartiment ma privea nerusinat din partea cealalta, asteptand de fapt o incuviintare din partea mea. I-am trantit usa in fata. Din pacate incuietoarea nu functiona. Nerusinatul! Privirea aceea…. Mi-am muscat buzele excitata.
M-am sters m-am imbracat si am iesit repede. El insa era tot acolo. Isi aprinsese o tigara si ma astepta.
- Te rog… sa ma scuzi, mi-a zis. Am crezut ca e liber.
- Nu-I nimic, am zambit fastacita.
- Vrei o tigara?
Acum nu mai parea dornic sa intre la buda. Era asa de dragut totusi! Mi-am adus aminte ca tocmai visasem la o tigarusa.
- Te rog, ia daca iti trebuie, a insistat el.
- Multumesc.
Mi-a aprins-o elegant, apropiindu-se tot mai mult de mine. Am tras un fum adanc in piept, doar doar… Dar m-am agitat si mai tare.
- Asa ca e buna, m-a intrebat.
- Foarte…
- Cati ani ai? Nu pari prea mare. De cand fumezi.
- De cativa a...



    Login