Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIn tren (2) - continuare
Autor : andreeason - 2011-03-23
Citita de 12138 ori - Nota 7.94 (32 voturi)
gemea necontrolat. Nu o sugeam de mai mult de cateva minute cand am simtit cum jeturi din lichidul acela cald, un pic sarat curg direct in gatul meu. Am supt fara oprire, inghitind tot ce iesea din madularul acela vanjos.
..................
continuarea data viitoare (daca intereseaza)

Barbatul se golise de samanta si nu mai parea interesat de o alta confruntare sexuala. Se sprijinea acum de perete, cu nadragii in vine si pula atarnandu-i bleaga intre picioare. Am respirat adanc. Gustul si mirosul de sperma imi atatase si mai tare poftele. Intre craci nu mai era de mult o balta. Acum era un adevarat ocean in plina furtuna. M-am descheiat la blugi fara nici o jena si mi-am bagat amandoua mainile intre flocii negrii din chiloti cautand lindicul care incepuse sa vibreze singur ca un bulangiu. Am gemut si am strans tare din coapse. Imi trebuia repede ceva tare care sa-mi umple cuptorul, altfel explodam.
Surprins de prestatia din fata lui, Sorin parea ca incepe sa-si revina. In cateva secunde pula s-a ridicat iar mandra, gata de penetrare.
- Esti virgina?
,,Boule, crezi ca daca mai eram virgina o mai sugeam in halul ala, ca o curva?” imi venea sa-i zic. Am dat din cap ca nu, asa ca fara o vorba m-a prins de cap si m-a impins cu gura inapoi in sula. ,,Asta e chiar prost? Nu vede ca mie imi trebuie pula in pizda si nu in gura?”. M-am executat insa fara cracnire si i-am prins-o iar intre buze. Nu m-a lasat asa decat cateva secunde cat a fost nevoie ca sa i-o curat bine de urmele de sperma, dupa care s-a repezit la mine, dornic si el sa-si infiga sulita in pestera fierbinte de acolo de jos.
Initial, am crezut ca vrea sa ma puna capra. Cand colo, el mi-a scos un picior din pantaloni ca sa nu fie incomodat de acestia si m-a ridicat in brate, cu spatele lipit de usa si cu pizda infipta in varful pulii aceleia monstruos de groase si lungi. Eram ca o jucarie in bratele lui puternice, cracanata la maxim, atarnata de gatul lui ca o maimuta, cu el intre copanele mele. A intrat in mine brusc si dintr-o singura miscare. Am inghitit in sec.
Mamaaaaa.... Era groasa. Era bine. Eram plina de el pana la refuz. Am gemut ca apucata. Sorin si-a stabilizat pozitia si a inceput sa se miste in mine plin de vigoare. Era... eram cu ochii dati peste cap, plecata pe alta lume, cu capul sprijinit pe umarul lui, cu picioarele atarnand, cu el adanc in mine, cu bucile cuprinse cu totul in palmele lui, cu mainile inclestate in hainele lui. Era bestial.
Ceva se juca la rozeta. Un deget obraznic a intrat si pe acolo vreo doi, trei centimetri si a inceput sa se miste in sus si in jos oferind noi senzatii minunate.
- Nu te opri ... nu te opri... te rog....
Frecusul era tot mai puternic, tot mai rapid iar pula parca se facuse si mai groasa si mai tare si mai noduroasa. ,,Nu se poate... o sa ma pis pe mine”. Placerea aceea din adancul vaginului intrecea acum orice senzatie pe care lindi mi-o oferise vreo...



    Login