Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Imperiul pacatelor II
Autor : Dyana22 - 2015-11-21
Citita de 8514 ori - Nota 4.33 (66 voturi)
Un amalgam de sentimente maincercau. Nu aveam curajul sa intorc capul sa vad cine e. Adriana devenise serioasa, se speriase de usa aceea nenorocita care ii stricase jocul cu farmec cu tot.
- Ce faceti fetelor? V-am speriat?
Era Crina, toata un zambet de fericire. In spatele ei, doamna Veronica.
- Adriana, Diana si Crina. Sper ca bine va tin minte numele. Sotul meu s-a cam imbatat si doarme dus. N-ati vrea voi sa mergem pe la baieti prin camere sa ne jucam putin? De ce sa ne lingem una pe alta in pizde cand ne putem tolani in paturi sa-i punem pe masculi la treaba. Sunt tineri si la inceput, dar trebuie sa invete si ei cumva meserie. Nu?
Era evident ca doamna Veronica bause cam mult in seara asta. Vorbea tare si nu conta ca o pot auzi toti cei din jur.
Crina a fost de acord, Adriana parca si-ar fi dorit sa ma guste in continuare, iar eu... Nu stiam ce sa spun, dar le-am urmat.
Veronica deschise o una dintre usi, la intamplare. Pentru ca becurile pe hol si in camere erau stinse nu imi puteam da seama cine e acolo si ce va urma.
Usa s-a deschis incet, se auzeau niste sforaituri semn ca tanti Veronica nu fusese chiar asa zgomotoasa.
Am intrat toate 4 in camera aceea in care mirosuri de parfumuri masculine se intrepatrundeau cu mirosul de alcool si altele secundare.
Veronica intelesese ca Adriana e lezbiana si ne-a propus ca ea, Crina si eu sa mergem pe la cate un baiat si daca reusim sa ne jucam cu el, iar Adriana sa ne dezbrace usor pe noi in acest timp.
Ironia sortii facea ca toti cei 3 baieti din camera sa fie pe spate, doar in boxeri. Era greu sa sti pe cine nimeresti, dar ametite de alcool si de nebunia momentului nu a mai contat. Pentru ca nu vedeam nimic in camera, m-am lasat dusa de mirosul de parfum de la patul dinspre geam. Nu stiam daca baiatul e sau nu frumos, dar parfumul lui imi placea la nebunie.
Veronica se bagase intre noi, iar Crina ramasese la patul din spre usa.
In cateva secunde incepuse sa se auda cum doamna Veronica savureaza penisul norocosului din patul din mijloc.
La scurt timp si Crina incepuse sa suga usor, iar sforaielile s-au cam redus.
La pofta de sex pe care mi-o facuse Adriana si mirosul baiatului de care aproape ca ma lipisem, mainile mele incepusera sa se plimbe pe burta lui. Avea un abdomen catifelat, putin paros. Cu o mana am ridicat boxerii usor, iar cealalta cauta inauntru. Cand i-am luat pula in mana a gemut usor. Parca imi placea sunetul acela si simteam nevoia sa ma apropii cu buzele. I-am tras mai jos boxerii in timp ce Veronica ii explica deja celui pe care il alesese ca vrea sa-l innebuneasca. Sa-l faca sa pluteasca si alte cuvinte provocatoare, dar fara sa ii lase pula din gura de tot.
Timid dar sigur, incepusem si eu sa fac ce faceau celelalte fete. Ma excita la culme mirosul lui. Nici una din noi, habar nu aveam ce pula sugeam. Jocul Veronicai devenise palpitant. La un momentdat, mainile lui au inceput sa se joace in parul meu, iar pula sa-mi alunece adanc in gura innecandu-ma.
Incercam sa ma retrag putin, dar nu ma lasa. In acea clipa, Adriana isi facuse loc la mine intre picioare lingandu-ma cu pofta, parca de incurajare. Trebuia sa rezist, el gemea usor, incantat in timp ce eu respiram cu portia cand avea el chef sa ma lase.
Totusi, pulsul pulii ma excita, iar mirosul imbatator al corpului lui ma facea sa accept fara replica tot ce-mi face. Incepuse sa miste usor din fund, in ritm din ce in ce mai des in gura mea. ...



    Login