Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Imperiul pacatelor (1)
Autor : Dyana22 - 2015-11-12
Citita de 10532 ori - Nota 5.25 (73 voturi)
Anii de liceu nu se uita niciodata. Ce sa mai spun de excursiile cu colegii.
Sfarsit de primavara cald, cu totii ne gandeam deja la vacanta. Eram in primul an de liceu, iar dirigintele meu, profesorul de sport, un tip la 20 si ceva de ani, ne-a propus sa facem o escapada cu clasa XI-a, a carei diriginta era iubita lui. Majoritatea am acceptat propunerea fara sa stam pe ganduri. Avea de gand sa ne duca la Sinaia, unde familia lui avea o pensiune rezervata numai pentru noi.
Toti eram incantati de propunerea lui Denis, care ne ceruse sa nu ne adresam cu "domnul profesor" decat in prezenta altor cadre didactice. La fel facuse si Anca, profa de engleza cu clasa ei.
Infine, pentru ca vineri orarele se potriveau in asa fel incat noi si ei aveam ore cu cei doi, Anca si Denis au primit aprobarea directiunii sa plecam mai de vreme din scoala.
In acest fel, vineri la o ora inca acceptabila, ne asezam in camere, cam pe alese, dar fiind o excursie cu scoala, nu aveam voie cu persoane de sex opus in dormitor, spre dezamagirea baietilor, dar si a noastra.
Pentru ca majoritatea colegelor mele se grupasera deja, eu a trebuit sa stau cu doua fete din cealalta clasa.
Crina era o tipa frumoasa, blonduta cu parul lung si un corp care intorcea capetele baietilor.
Adriana era scunda, plinuta si mai retrasa, poate pentru ca aproape nimeni nu o baga in seama datorita aspectului ei fizic. In seara respectiva, angajatii pensiunii ne-au primit foarte frumos. Dupa ce ne-au aratat zona, cu toate frumusetile ei, ne-au organizat un gratar si o discoteca pe cinste. Nimeni nu ne privea ca pe niste copii. Fiecare vorbea cum avea chef, si nimeni nu stramba din nas cand, cate unul din noi se servea cu un paharel de alcool. Tatal lui Denis, domnul Nicu, era un om de milioane. Pusese pe masa tot ce era mai bun si ne-a promis ca nu vom uita acest farsit de saptamana, niciodata.
Si doamna Veronica, era la fel de prietenoasa, ba chiar exagera putin cu apropourile vulgare la adresa baietilor.
Undeva dupa miezul noptii, mai toti se duceau prin camere, dar ametiti de ce consumasera si de oboseala drumului, nu asa cum se stabilisera deja. Cand am deschis usa camerei, am fost intampinata de haine aruncate pe jos. Becul era stins, nu vedeam cine si ce face, dar auzeam gemete. Pe semne, cineva se grabea sa-si termine treaba. Miscari dure, saruturi apasate si soapte fierbinti era tot ce puteam distinge. Ori nu ma auzisera, ori nu-i interesa ca a intrat cineva.
Am ridicat mana spre intrerupator sa aprind becul, dar cineva m-a luat usor de mana. Era Adriana.
- Hai afara. Mi-a soptit la ureche.
Am iesit amandoua, inchizand usor usa.
- E moarta dupa el, lasa-i sa se simta bine. Sti, eu ador sa-i privesc dar am vrut sa-ti explic de asta am iesit. Ador momentul cand Razvan isi da drumul pe sanii Crinei, si atunci...
Nu intelegeam de ce Adriana s-a oprit din povestit.
- Si atunci , ce?
am intrebat eu.
- Si atunci....
Nu pot sa-ti spun, hai cu mine la baie.
Nu reuseam sa inteleg ce vrea, dar am urmat-o spre baia din capatul holului.
Ajunse acolo, Adriana a inceput sa-mi spuna ca ea adora cuplurile, ca ii...



    Login