Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ileana Samziana-adaptare 2
Autor : alcrocomp - 2017-07-06
Citita de 7064 ori - Nota 7.44 (43 voturi)
Unde am ramas? A, fata cea mai mare a fost trasa in teapa de un tata bestial, pardon, transformat in bestie si parasita la greu de un armasar tanar si fara experienta....va suna cunoscut?

Fata cea mijlocie cand a vazut asta , a hotarat sa ia in bratele proprii problema parintelui.
- Tatuca drag, am sa pornesc eu in chip de baiat al tau la Cumplitul Imparat!
Zis si facut, se deghizeaza fetisoara in baiat , pleaca la grajdiuri sa-si aleaga un cal destoinic...bla bla bla povestea cu calul batran si proasta alege tot unul tanar , frumos , dar prost....adica fara experienta am vrut sa spun.
Acum tatal, mai ales ca avea experienta cu prima fata, a hotarat sa incerce si darzenia fetei mijlocii. A hotarat el asa, im mintea lui ca de aceasta data ar fi nimerit sa se transforme intr-un urs. Cand mijlocia printesa a ajuns la podul cu pricina, hop ii sare in fata grozavia de animal, tinerelul cal se caca pe el de frica, arunca fata din sa si o rupe la fuga. Grozavenia de urs , care de...mai avea o farama din mintea tatalui ce-si spune?! De fugit oricum fuge si nu mai pleaca la Afurisitul de Imparat asa ca macar sa o impulez bine ca sa nu-i mai trebuiasca alta incercare! Ba si unde vezi ca i se scoala namilei un pulete gros ca pe mana si hop in spate la fatuca inmarmurita-n colb. Nici un nici doua hasti doua limbi in pizda, de ca sa o ude nitel si ii potriveste pulanu la gaurica roz si crispata a fatucii. Acu impinge ursu cat impinge cu fata urlan ca din gura de sarpe da pula nu prea izbutea sa intre! Atunci intoarce ursu fata si-i baga puletele in gura larg deschisa de atatea urlete . acu era asa grosa pula fiarei ca biata fatuca nici nu putea sa stranga cat de cat maxilarele... S-o fute ursu adanc in gura pana scoate pula bine unsa de saliva amestecata cu voma a fetisoarei, hap o intoarce cu curula el o atarna cu burta pe un gard ca o carpa, ii mai arde o limba in pizda si poc in gaurica ei cu puletele de a simtit cu plesneste pizda de intinsa ce era pe puloi! Bai, o fute ursu bine tare ca stramta si buna mai era gauaza lu fii-sa si pe masura ce o futea mai indarjit era de gemetele printisoarei si dai si dai in pizda ei pana isi da drumu la o galeata de sperma in pizda s-o lasa pe asta lesinata pe gard.
Acu, dupa ce s-a trezit fata mijlocie asa rau violata nu i-a mai trebuit nici ei aventura si cracanata , incet incet a ajuns la tata-su recanoscandusi neputinta.
Tatal catranit nu stia ce sa mai faca, pe cine sa mai trimita la Ciufutul Imparat...

A treia fata si cea mai mica a venit in fuga la tatal ei si a spus ca o sa-si incerce si ea norocul si o sa plece drept baiat la Fututul Imparat!
- Apoi draga fata nu ai vazut tu ce au patit surorile tale?
- Apai am vazut tatuca , dar poate eu am sa scap de fiara de sub pod, sau mai stii ce lucru bun o sa se-ntample?!

Bai , acu chestia e ca tatal habar nu avea ce rea de musca era fata lui cea mica! Asa-i mai placea pula si asa tare cauta cate un pulete sa o futa incat insinea ei abia astepta sa o impuleze o bestie! Insa printesa mezina nu stia cu ce calibru de pula are de -aface.
Pleaca mezina se deghizeaza in baiat si porneste catre grajdiuri sa-si aleaga calul. Cand intra in grajdi batranul armasar cu pula bleaga ii spune fetei ca si celorlalte doua sa-l aleaga pe el si daca i-o da ce vrea el bine ii va fi. Fata si curioasa din fire il intreaba pe armasar ce vrea in schimbul serviciilor lui.
- Frumoasa printesa , lasa-ma ca sa te fut cu pula asta bleaga si ai sa vezi ce bine iti va fi in aventura ta!
Mezina s-a gandit ca rau nu are ce sa-i faca pula aia bleaga si apoi o harjoneala inainte de a porni la drum nu poate sa-i faca decat bine si sa o relaxeze.
- Apai poti incerca sa ma futi daca tu crezi ca poti cu pula aia bleaga si dupa aceea voi porni la drum.
- vina frumoasa fata langa mine si da straiele jos de pe tine dupa care incepe sa-mi lingi usor capul pulii ca sa se ude putin , iar tu freacate usor la pizda ca vreau sa-ti vad pizda cu degetelele tale in ea. Si s-a asezat printesa cu spatele pe o bancuta sub cal ci pizda la botul lui si cu pula-n gura.cum isi freca ea pizda asa si sugea din pula bleaga a armasarului vede ca incepe ai place si ii placea asa tare ca isi umplea toata gura cu pula cea bleaga si o mozolea in gura iar pizda ii era din ce in ce mai uda.
Acu, nu dupa mult timp armasarul a vazut ca fata are pizda uda s-i spune sa se sprijine cu mainile de marginea ieslei , iar cu o mana sa-i potriveasca pula bleaga la gaura pizdutei. Fata ascultatoare si infierbantata acu dupa suptul pulii si frecatul la pizda se sprijina sub cal caana stanga de iesle si curu-ndreptul pulii. Cum a simtit pula in dreptul pizdei ude a apucat fata capul pulii cu dreapta si la bagat in pizda. Acu armasarul asta nu era prost, ca de era batran si a stiut ca daca o sa-i vada fata pula sculat si mare o sa se sperie si nu o sa stea la futut. Cand a simtit capul pulii in gaura uda stramta si fierbinte a pasaricii printese a inceput sa o impinga usurel cat mai adanc ajutat de mana fetei care credea ca bietul mos nu poate. A impins incet pula in pizda pana sa fi intrat de-o palma apoi a scos-o putin si iar a impins in pizda si incet incet pizda fetei era din ce in ce mai primitoare , iar cand a simtit ca i-a intrat in pizda fetei toata pula asa culcat numai ce a-nceput sa se intareasca si ingroase armasarul in pizda fetei si sa-i dea bine si adanc de a inceput printesa sa geama de placere si sa curga sloboz din pizda ei! Pe masura ce o futea printesa avea orgasm...



    Login