Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataGomorra Hotel: Camera 240
Autor : StillDope - 2011-11-26
Citita de 5005 ori - Nota 7.69 (54 voturi)


In Gomorra nimic nu este cea ce pare. Timpul nu exista, viata sta pe loc si nimeni nu pleaca de aici. Murim in fiecare seara numai ca sa renastem cu fiecare rasarit. Numai in unele dimineti un autocar vechi mai lasa pe cineva in fata hotelului ca sa devina o victima a acestui loc meschin Asa a fost si in dimineata aceea.
Cand m-am trezit Diana disparuse.Mintea imi era tulbure , revedeam imagini din noaptea ce tocmai trecuse. Sanii ei goi cu pielea alba pe care se prelingeau usor stropi de transpiratie, buzele ei ce imi mangaiau pielea cu fiecare atingere...apoi nimic. Totul pare sa se fie evaporat undeva la miezul noptii. M-am imbracat in graba si am coborat la parter. Simteam o nevoie uriasa de a scapa, de a evada din locul asta. Simteam ca o iau razna daca mai stau aici o secunda. Am lasat cheia pe care scria cu litere aurii 114 la receptie si am iesit. Aerul era rece si parca greu de respirat. Totul parea diferit, pasii imi erau greoi si aveam impresia ca ma sufoc. Am respirat adanc si parca a fost mai bine. Am inceput sa merg cu greu. Era o singura strada ce trecea prin fata hotelului, in rest nu puteai vedea nimic cat vezi cu ochii. Un autobuz vechi tocmai isi inchise usile si pleca de pe loc scartaind. In statie erau doi oameni si o pisica. Un tip inalt bine facut de vreo 20 de ani intr-un costum gri. Statea nemiscat si privea in departare. Parea dezorientat. Cu pasi marunti a inceput sa vina spre mine.
O sa il intreb unde suntem si ce autobuz ma duce spre casa , ma gandesc eu. Ma opresc pe loc si il astept sa se apropie. Ajunge la cativa metri de mine si il intreb:
-Ma scuzati stiti cumva ce autobuz trebuie sa iau spre...dar el nu ma priveste, nici macar nu stie ca sunt acolo, de parca nici nu as exista. Trece pe langa mine privind in gol.
Ce nepoliticos din partea lui , ma gandesc eu si imi continui drumul spre statie.
Celalat om din statie pare a fi un batranel ce mangaie incet o pisica.Sta pe banca linistit si zambeste. Ma asez pe banca langa el. Il privesc atent in timp ce el lasa pisica jos si isi intoarce capul spre mine.
-Buna dimineata ii spun eu.
-Buna sa fie raspunde el zambind.
-Stiti cumva in ce directie merg autobuzele care opresc aici? Cred ca m-am pierdut.
Batranul incepe sa rada in hohote. Se potoleste cu greu.
-Nu suntem toti pierduti ? ma intreaba el inca razand.
-Domnule , nu am chef de glumele dumneavoastra, puteti sa imi spuneti in ce directie merg autobuzele, ii spun eu pe un ton serios.
Se sperie si ma priveste atent. Apoi imi spune calm:
-Nu exista nici un autobuz care sa te scoata de aici, imi pare rau sa iti spun asta tinere.
Glumele lui ma scoteau din minti. M-am ridicat in picioare si am inceput sa merge pe mijlocul stazii.
-Ce faci?ma intreaba el.
-O sa merg pe jos daca spui ca nu exista nici un autobuz, ii raspund eu cu un ton iritat.
-Asteapta sa venim si noi.
Batranul se ridica cu greu de pe banca apoi incepe sa topaie vesel inspre mine. Pisica lui gri il urmeaza grabita. Nu imi vine sa cred, ceva ciudat se intampla aici. Eu deabea imi misc picioarele iar el merge fara nici un fel de problema. Ajung langa mine din doi pasi.
-Mi se pare mine sau se intampla ceva ciudat, deabea merg ii spun eu ingrijorat.
-E gravitatia, e diferita fata de locul de unde ai venit tu dar o sa te acomodezi curand, o sa vezi.
Mosul asta trebuie sa fie sarit imi spun. Continuam sa mergem in tacere apoi batranul imi spune:
-Daca mergem inainte o sa ajungem la Marele Zid, ma tem ca nu o sa fie o plimbare prea lunga.
-Colonelul nu o sa fie prea fericit daca ne plimbam pe langa zid, spuse o voce ciudata ca parea sa vina dinspre pisica.
-Stiu John, dar trebuie sa mergem ii raspunse batranul.
Credeam ca imi pierd mintile , pisici care vorbesc , autobuze care nu pleaca nicaieri si Marele Zid. Totul trebuie sa fie un vis urat. O sa ma trezesc curand si totul o sa dispara.
Ma opresc o secunda cand ochii mei incep sa distinga un zid urias in fata mea. E asemantaor cu Marele Zid chinezesc dar pare sa fie facut dintr-o roca rosie. Se intinde cat vezi cu ochii in stanga si in dreapta mea. Totul e o nebunie, nu mai inteleg nimic.
O voce se aude de undeva din spatele nostru:
-Hei voi unde mergeti? Stati un pic !
Ne intoarecem si inspre noi vine un tip cu parul sprijinindu-se intr-un baston imbracat intr-un costum alb impecabil. Pare extrem de cunoscut si totusi nu stiu de unde il stiu.
-E colonelul Sanders , imi spuse batranul.
Sigur inebunisem, nu exista nici un fel de indoiala. Numai colonelul Sanders mai lispea din pesiaj. El se apropie de noi in costumul lui alb afisand un zambet larg pe fata.
-John, Tom, tinere, ne saluta el pe fiecare in parte.
Batranul si pisica il salutara jovial lasand usor capul in jos.
-Eu sunt Colonelu Sanders, sunt seful aici imi spuse el stangandu-mi mana usor. Si asta este Marele Zid spuse el aratand spre zidul din spatele nostru. Probabil ai multe intrebari de pus tinere dar toate la timpul lor.
Il priveam atent si chiar el era. Il recunosteam de pe ambalajele KFC, semana leit. Aceiasi privire , acelsi zambet. Din spatele lui veneu incet doua masinute asemantoare cu cele ce se plimba pe terenurile de golf conduse de niste tipi masivi.Colonelu zambi inchizand ochii si imi spuse:
-Micul dejun este gata. Va rugam sa mergeti in sala de mese. Eu si colonelul ne-au urcat in graba in prima masinuta in timp ce batranul si pisica ne-au urmat din cea de-a doua.
Tot drumul a fost foarte tacut si micul dejun la fel . Colonelul a mancat la o masa alaturata iar pe la jumatatea mesei a plecat grabit. Dupa masa m-am intors in holul hotelului hotarat sa incerc ca pleca din nou dar spre uimirea mea colonelul ma astepta acolo. Imi intinse o cheie pe care scria 240 si imi spuse:
-Cred ca esti obosit ar fi bine sa te odihnesti un pic. Gasesti in camera tot ce iti trebuie si ma lua de umar mergand impreuna in spre lift. Usile metalice se deschisera cu un bazait si colonelul ma impinse in holul etajului 7.
-O zi buna tinere, sa nu uiti sa cobori la masa de pranz. Se facu linisite. Camera 240 era undeva in capatul holului. Am deschis usa incet si am intrat in apartament. Sunete ciudate se auzeau dintr-o camera departata. Am trecut prin sufrageria puternic luminata, am intrat intr-un hol micut ce dadea in trei camere. Una dintre ele avea usa usor intredeschisa. De acolo se auzeau sunete ele acealea. Era un amestec de gemete si ciripit de pasari. Am impins usa de perete si am vazut in pat doua femei goale ce sa sarutau pasional. In jurul patului erau o multime de colivi atrante de tavan si in fiecare dintre ele statea nemiscata o pasare aurie ce ciripea la intrevale regulate. Totul era asa ciudat. Timpul incepea iarasi sa se dilate si culorile sa dispara. Priveam atent camera si femeile ce isi plimbau incet limbiile una pe corpul celeilalte. Am ridicat privirea in sus si deasupra mea era o colivie cu usa deschisa. Simteam cum ma ridic usor de pe sol ca si cand gravitatia ar fi disparut. Eram undeva aproape de tavan probabil , langa colivii si priveam spectacolul oferit de cele doua femeii. Una dintre ele era roscat, cu parul lung ce ii acoperea omoplatii. Statea cu fesele ridicate in sus , miscandu-si necontrolat bazinul in timp ce buzele ei devorau sanii celeilalte femei. Ea era bolonda cu ochii mari verzii , statea intinsa pe spate cu o mana mangind spaltele roscatei si cu cealalta probabil intre picioarele ei.Avea privrea atintita in tavan dar parea sa nu ma observe. Langa pat eram si eu. Cum? Eram si aici plutind lipit de tavan si langa pat? Am incercat sa imi misc mainile si eu cel de langa pat mi-am miscat mainile. Eu cel lipit de tavan pluteam inert printre coliviile cu pasarii. Ma simteam ca un papusar ca isi manevreaza cu ate subtiri creatiile. Cele doua femei isi continua intr-un ritm lent joaca. Roscata cobora incet cu buzele pe corpul blondei pana ajunse intre picioarele acesteia. La atingera labiilor ei de catre buzele calde , blonda ofta puternic si isi prinse sanii in palme.Se arcuii usor de spate in timp ce roscata isi misca incet capul intre picioarele ei. Isi prinse sfarcurile intre degete si incepu sa le stranga si sa le maseze excitata. Se putea citi dorinta pe fata ei transfigurata de placere. Isi misca circular bazinul si isi indrepta privirea spre mine, cel de la marginea patului lor. Simiteam o stare ciudata de excitare, ca si cand as fi imprumutat o parte din trairile eului meu ce statea langa pat. Ii simteam dorinta sexuala, nerabdarea si mai ales erectia incerdibila generata de cele doua femeii si totusi eram distant de toate astea. Blonda isi arcui si mai mult abdomenul si se sprijini in varful capululi. Ramase asa privind spre mine cel de pe podea. Intr-un mod ciudat am inceput sa vad si prin ochii lui. Sa vad fata blondei in extaz, corpul ei incordat ce statea asa de clipe bune. Gura ei larg deschisa de placere. Gura ei! Ma simteam atras de gura ei!
M-am apropiat de marginea patului mi-am eliberat pula tare din pantalonii ce a inceput sa se balangane usor in fata ei. M-am urcat in pat si mi-am dus pula fix pana in fata gurii ei larg deschise. Ca in transa a scos limba si a inceput sa...



    Login