Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataGina 2
Autor : monicale - 2012-08-07
Citita de 11188 ori - Nota 7.89 (18 voturi)
De cand am facut-o prima data cu Gina, nu a trecut zi fara sa am un contact fizic cu ea, a urmat o perioada de 5 zile in care avea menstruatie, dar nici atunci am scapat, zic scapat in ghilimele ca nu imi doream asta, atunci imi facea cate o muie sau imi dadea fundul, fata asta stia cum sa te atate, nu aveai cum sa te plictisesti sau sa te saturi de ea, dupa un plan pus in aplicare de noi 2 reusisem sa ii trimitem pe babaci vre-o 3 zile la Predeal, asa noi ramaneam singuri sa ne facem de cap. Din dimineatza in care ei au plecat, eu stateam la Gina, ma simteam rasfatat, imi prepara de mancare, faceam sex ca doi nebuni, intram in dush ea ma spala cu buretele plin de spuma peste tot, ce mai.... eram cel mai fericit barbat, seara intrasem pe net in timp ce Gina facea ordine prin camera, atunci ii zic de o fantezie de-a mea, de a face sex cu doua femei, ea se uita zambind la mine, si zise:
Nici nu trebuia sa imi zici asta dragule, tu barbat egal porc!
Daca nu vrei, nu e o problema, pot sa ma abtin, ziceam asa ca chestie, scuze daca te-am deranjat!
A nu deloc! si eu ma consider o scroafa, nici eu nu as refuza sa mio trag cu doi trei odata, din contra e o fantezie veche.
Inca un punct in comun zic eu razand! dar scuzama te stiu de cand eram de-o schioapa, pana acum nu mi-am dat seama ce curva zace in tine, nu imi vine sa cred ca tipul ala cu ochelari cu care ai fost ti-a trezit toata pofta asta, chiar nu pare genul!
Nu a fost el, acum un an am umblat cu unul de 35 de ani insurat si cu doi copii, el ma invatat toate prostiile!
Waw.... chiar ca ai fost o curva!
Hihihihi... aha......
Si cu ochelaristul de ce ai stat?
Pai e foarte simplu, daca nu eram cu el nu ma consideram o curva, ma excita la nebunie ideea dupa ce mio trageam in draci, cu tipul ala, ma intalneam cu Iulian dupa cateva ore, ma imbratisam ne sarutam sau o faceam cu el, ma mir ca nu sa prins niciodata, de multe ori sunt convinsa ca miroseam a pula de la 2 metrii.
Hmmm tu nu esti normala, te mai intalnesti si acum cu tipul ala, cu mine tot la fel faci, te futi cu el si apoi vi sa te futi cu mine?
Nu.... am rupt-o demult cu el, se indragostise de mine si vroia sa isi lase nevasta si copii pentru mine, si cand la-m auzit zicand asta am rupt orice contact cu el, mai ales ca imi trebuia o perioada de liniste sa invat pentru bac.
Da inteleg, nu cred a mar fi deranjat ca ti-o trageai cu el, mar fi deranjat ca nu mi-ai zis, asa ca te rog deacum incolo daca ai ganduri din astea sa ma anunti te rog!
Drept cine ma crezi cretinule?
Cred ca esti o curva! ii zic eu zambind
Daaaaaaaaaa.... ai dreptate! eu cu tine nu sunt doar partener de futai, esti cel mai bun prieten, tie ti-am povesti lucruri pe care nu le-am zis la nimeni, tie iti port un deosebit respect, niciodata nu as vrea sau as putea sa iti fac ceva sa te raneasca, aceleasi lucruri ma astept si din partea ta!
Categoric, perfect deacord cu tine!
Gina sa dus in bucatarie, sa prepare o gustare, umblam asa fara rost in pc ei, intru in start si din star in programe, vad un browser care nu era pe desktop, anume Opera, il deschid, odata deschis, pe prima pagina imi apare siteurile care intrase cel mai des, pe langa cateva siteuri cu filme porno, vad si un site de tipul intalniri pentru sex, swingeri, gay, lesbi... intru, si se logheaza automat pe contul ei, spermiabila19, era nickname, acolo vad cateva poze deale ei cu nude si in lenjerie intima, partea buna era ca fata era inlocuita cu un cerc negru, descrierea era, imi place sexul total, ce si cum nustiu, ramane de vazut, cine ma doreste astept mesaj, mesaje erau vreo 130 din care 70 necitite, simt pasii ei cum se apropie de camera, vreau sa inchid repede, dar ma razgandesc, il dau jos in bara, ea intra si ma invita la bucatarie sa mancam, eu nu ii zic nimik, zambesc si o privesc in ochi.
Ce e cu tine? de ce te uiti asa, nu mai vazut demult?
Nu ma uitam la tine, ma uitam la spermiabila!
Offfff.... tu esti ca supozitorul, te bagi peste tot! hai in bucatarie acum!
Sincer nu imi era prea foame, dar totusi am mancat vreo 2 carnati afumati, vroiam sa beau o bere, Gina imi intre timp imi povestise ca siteul era pentru noptile cand avea chef sa se masturbeze, si ca nu sa intalnit cu nimeni niciodata de pe site, si prefera sa imi povesteasca ea despre chestiile astea, nu sa le descopar eu, ca acum se simte naspa, imi parea rau ca se simtea rusinata, pe mine ma excita la nebunie ideea cu siteul, era o noutate pentru mine, ma ridic de la masa o iau in brate o sarut pe gat, ii soptesc ca de mine sa nu se simta niciodata rusinata, si sa ma astepte 2 min ca urc pana acasa sa aduc ceva.
Acasa aveam niste "iarba" fumam foarte rar asa ceva, in general cu prietenii, dupa ce fumam distractia era mereu asigurata, si imediat mam gandit ca asta sigur o va face pe Gina sa iasa din starea asta, cand ma vazut cu iarba si cum preparam tigarea ma privea cu frica, in timpul asta ii explicam ca daca fumeaza e risc 0 de dependentza, si ca marihuana nu contine substante toxice precum tutunul, si daca nu ma crede poate vedea cateva documentare pe youtube pe chestia asta, dar nu a fost nevoie, am fumat amundoi si buna dispozitie pusese stapanire pe noi imediat, radeam din orice, atunci ii propun sa in...



    Login