Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataGeorgiana......zoofila
Autor : oglader - 2009-09-14
Citita de 56030 ori - Nota 8.15 (87 voturi)
Acum 2 saptamani am prins cateva zile libere de la munca. Asa ca m-am hotarat sa merg in C. langa B. satul in care imi petreceam vacantele copilariei mele. Erau aproape 30 de ani de cand am fost ultima oara. Mergeam in C. cu mare placere deoarece vacantele erau acolo o incantare. Acolo erau prietenii si prietenele mele cu care ma intalneam cu in fiecare vacanta. Ceva mai speciala era Georgiana. Era o blondina un pic grasuta cu ochi albastri, dar cu un sarm aparte. Avea acel vino-'ncoa, si cu toate ca nu era superba te facea sa stai in preajma ei. Provocatare si cum spuneam atunci, cu mancarici la pasarica :D
Zis si facut. M-am urcat in masina si in 2 ore am ajuns acolo. Dupa ce m-am instalat la rudele pe care le mai am acolo am iesit sa ma plimb prin sat curios sa vad cum mai arata si ce a mai ramas din el, asa cum mi-l aminteam. Cum ma plimbam, pasii m-au purtat catre pajistea de la marginea satului unde mergeam sa jucam fotbal. Tot acolo cei din sat isi duceau animalele la pascut. Majoritatea aveau prin sat oi si capre asa ca pajistea era de aur pentru ei.
Ajuns acolo vad o turma mica de oi si capre insotite de vreo 2 catari si cativa caini....Ma uit nimeni...nu era ceva nou...de obicei cei din sat lasau animalele nepazite deoarece nu aveau unde sa mearga. In 2 parti locul era inconjurat de sat iar in rest de o padure care incepea cu un desis prin care animalele nu ar fi putut trece. Singurul loc de trecere spre inima padurii era potecuta ingusta pe care..........stupoare .....apare o frumusete divina... 175 cm, subtire, zvelta, niste solduri unduitoare, sani obraznici si saltareti un gat subtire, buze roze si carnoase, ochi albastri si.......atunci realizez ca blonda din fata mea nu era nimeni altcineva decat grasuta blondina Georgiana.....fata cu vino-'ncoa.
Ea ma recunoscuse din prima, dar eu spre rusinea mea nu am recunoscut-o decat dupa zambetul sagalnic care ne baga in boala cand eram copii.
Ne-am pupat, ce zic pupat cel putin eu am sarutat- destul de patimas facand-o sa zambeasca din nou...acelasi zambet sagalnic care ma baga in boala.
Ne-am asezat pe pajiste si am inceput sa depanam din amintirile copilariei.
Animalele incet, incet ajunsesera langa noi iar Georgiana le alunga cu un strigat si o aruncatura de piatra....dar probabil iarba era mult mai buna in acel loc.
La un moment dat Georgiana spune razand catrea animale:
- Va mananc putele daca nu plecati de aici !
Replica ei m-a lasat masca, iar ea a remarcat....din nou zambetul acela care te baga in boala.
Normal ca animalele au revenit...iar Georgiana s-a ridicat, eu crezand ca vrea sa le alunge dar ea s-a dus si a adus un catar pe care il mangaia pe cap intre urechi..... si ma intreaba:
- Ce zici ii mancam puta catarului ?
Chiar si pentru mine aceasta intrebare a fost un soc....nu stiam cum sa o iau, asa ca am banguit ........i-o mancam.
Georgiana a zambit, s-a asezat in genunchi si a pus mana pe pula catarului si a inceput sa i-o frece.
Catarului nu ia luat mult sa i se scoale, iar Georgiana cu zambetul pe buze a inceput sa ii sarute capul pulii catarului cu buzele acelea carnoase si superbe cu care ma sarutase pe mine mai devreme...Eram inebunit...vedeam live ce vazusem numai la televizor.
Intre timp capul pulii era tot in gura Georgianei iar eu stateam cu pula explodand in pantaloni, asa ca am scos-o si am inceput sa ma masturbez uitandu-ma cum superba blondina Georgi...



    Login