Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFRUSTRANT, ABERANT - CAP 3
Autor : felix1 - 2009-12-27
Citita de 9139 ori - Nota 8.39 (31 voturi)
Usa din fata era intredeschisa.
Am intrat in casa, chemandu-l. Mi-a raspuns din dormitorul Mariei.
Am intrat in dormitor si am inchis usa in spatele meu. "Buna" l-am salutat. "Buna" a raspuns Viorel.
Era leit Maria. O Marie pe care nu o mai vazusem niciodata, pregatita parca sa mearga la o receptie sau la un spectacol de gala. Fardata, rujata, purtand pantofi cu toc inalt, care-I puneau in evidenta pulpele lunguiete, stranse in ciorapi albi de dantela. Avea parul strans la spate, intr-o coada, si purta ochelari de vedere cu rame subtiri, care ii dadeau un aer distins si totodata provocator.
Ca haine avea o rochie scurta pana la jumatatea coapselor, de un alb diafan, care ii punea in evidenta umerii dezgoliti.
Venisem aici pentru a afla daca Maria i-a dat amanunte intime fratelui sau despre noi. Cu o ora in urma, parea important sa aflu ce i-a spus ea.
Acum, tot ce conta pentru mine, acolo si atunci, era ca eram excitat ca naiba.
O doream atat de mult pe Maria, dar daca ea nu ma voia ca barbat, fie! Il aveam pe fratele ei aici si acum si la naiba daca nu era o versiune mai sexy decat a sora-sii!
Puteam sa imi satisfac poftele, aici si acum! Puteam atinge corpul lui Viorel, puteam sa-l dezbrac si sa fac dragoste cu el, in patul Mariei.
Asa ca m-am apropiat de “Maria” si i-am ridicat poalele rochiei pana in brau. Pe dedesubt purta o pereche de chiloti de matase. Triunghiul ingust de culoare alba abia acoperea penisul si testiculele mici, dar viguroase. I-am ridicat rochia peste cap, sa-l vad complet nud.
Ochii lui Viorel se inchisera si lasa sa-I scape un suspin moale cand i-am atins sfarcurile. L-am sarutat pe buze, adulmecand parfumul Mariei. Si-a deschis gura, si limbile noastre s-au atins.
Ne-am sarutat doar, pentru o perioada de timp. Apoi mi-am azvarlit hainele pe covor si am ramas complet gol. Mana lui Viorel imi apuca penisul, si am icnit de placere.
L-am apucat de umeri si l-am impins in genunchi la picioarele mele. Mi-a luat penisul intre buze, si m-a supt cu tandrete. Mainile lui alunecara intre picioarele mele, un deget cautandu-mi fundul. Am departat picioarele, invitandu-l sa continue. In timp ce el imi introducea degetul in anus, am inceput sa i-o dau in gura, miscandu-mi soldurile la unison cu degetul sau. Incet, incet, pe cand Viorel imi sugea penisul si imi futea rectul cu degetul, imi crestea excitatia.
Zece secunde mai mult si i-as fi umplut gura de sperma, dar nu era ceea ce voiam.
Mi-am scos penisul din gura lui, si i-am cerut "Vreau sa ti-o dau”. Viorel s-a conformat, supus. A urcat in pat si a ingenuncheat cu spatele inspre mine. I-am vazut fundul rotund si am suspinat de emotie. Mainile mele i-au atins bucile, apoi i-am prins de la spate coaiele. El ofta profund si isi arcui spatele, ca sa ma lase sa-I vad mai bine rozeta.. M-am pozitionat la spatele lui. Dorinta pentru vanga sa a devenit incontrolabila. M-am aplecat peste el ghidandu-mi penisul tare inspre rectul lui, si m-am impins incet in el. Cand capul penisului meu a disparut in vanga stramta, am inceput sa-l fut, impingandu-ma treptat in el. Respiratia sa a devenit mai grea, pana cand a devenit un continuu geamat.
Langa pat era o oglinda mare, in care am vazut corpurile noastre unite de pasiune intr-o imbratisare stransa. Ei si? Ce daca eram amandoi barbati? Imi oferea placerea pe care sora-sa mi-o refuzase. Iar eu aveam sa-I ofer la randul meu tandretea pe care sora lui nu voise s-o primeasca de la mine. Simplu. Nimic nefiresc in asta.
Am privit iarasi in oglinda. Am vazut fata lui, cu ochii inchisi si gura deschisa, asa cum de atatea ori o visasem pe Maria in aceeasi pozitie, pe acelasi pat.
“Te iubesc” l-am auzit soptind. “Te iubesc” a continuat “Vreau sa fiu femeia ta... Te iubesc…”
Am inceput sa-l fut mai repede si mai profund. Miscarile mi-au devenit mai nerabdatoare si mai aprige. Gemetele lui au devenit tot mai tari cu cat mai mult penisul meu il strapungea mai adanc in anus.
“Mangaie-mi coaiele” i-am soptit la ureche iar el mi-a apucat imediat testiculele si a prins sa le stoarca cu grija. M-am infipt si mai adanc, si am simtit cum sfincterul sau se deschide complet.
O clipa inainte de a ejacula, i-am prins privirea in oglinda – era frumos, imi suradea – si atunci pur si simplu am spermat adanc in anusul sau fierbinte. L-am tinut de solduri cat timp am spermat.
Dupa cateva minute, cu poftele domolite, corpul a inceput sa mi se relaxeze. Am stat acolo, imbratisandu-I spatele si sarutandu-l pe ceafa. M-am uitat la noi in oglinda. Nici unul dintre noi nu a vorbit. M-am coborat putin, sa ii pot atinge organele genitale, de la spate. Mana mea s-a mutat pe penisul lui intarit, si l-am masturbat de la spate, cu cealalta mana framantandu-I coaiele, tot mai tare si mai tare, pana cand i-am stors violent testiculele si el a urlat de durere sau de placere si a variat pe cearsaf, contorsionandu-si trupul asudat.
L-am sarutat pe gat. Mi-am ridicat degetele de pe care picura sperma la gura lui, si el si-a lins propria sperma.
Apoi a sunat telefonul.
L-am ignorat amandoi. Robotul a preluat apelul. Am auzit vocea Mariei.
"Buna, Viorel!" , a spus ea. " sper sa nu te superi ca te deranjez… nu-I spune lui George, te rog mult…
Viorel vru sa se ridice si sa ia receptorul, dar l-am oprit, facandu-I semn sa stea nemiscat, iar el s-a conformat, privindu-ma cu frumosii lui ochi.
Maria continua:
“Azi mi s-a intamplat ceva neobisnuit... Am fost la sala de sport dimineata, inainte de serviciu si deodata am zarit aceasta femeie langa mine, in vestiar, avea un corp uimitor. Era bruneta, tunsa scurt, aproape baieteste si era foarte simpatica. Era total dezbracata si nu m-am putut abtine sa nu ma uit la ea. Avea sanii mici, cu sfarcuri rozalii, aproape ca nu avea piept deloc, picioare musculoase, brate frumos reliefate. Parca era un baietoi, dar stii, era si foarte feminina in acelasi timp… Oricum, lucrul cel mai dragut era ca pasarica ei era complet rasa. Avea labii foarte dragute si rozalii si eu… nu-mi puteam lua ochii de la ea! Ce mai, a fost absolut jenant. Ea m-a vazut uitandu-ma si mi-a zambit. S-a apropiat de mine si m-a privit de sus – era mai inalta ca mine – si m-a intrebat direct daca imi place trupul ei. Am rosit atat de tare si m-am fastacit ca am dat in balbaiala."
Stateam acolo, tinandu-l in brate pe fratele iubitei mele si o ascultam pe aceasta cum vorbeste la telefon, descriind cum a fost atrasa de vaginul altei femei. Asa ca penisul a inceput iar sa mi se scoale.
"Oricum," continua Maria: "Eu nu am putut sa uit imaginea pasaricii ei toata dimineata. Imi imaginam ca sunt singura cu ea in vestiar, si ca atunci cand vede ca eu ma holbez la pizdulicea ei, ma intreaba daca nu cumva vreau sa o ating. Eu ii spun da, as dori, iar ea ma lasa s-o ating. Isi departeaza picioarele, asa ca pot sa imi pun degetele peste clitorisul ei. Tin mana acolo, si am senzatia ca fac ceva bun.. ceva ce se cuvine, intelegi, Vio? Intelegi? E cu totul altceva decat atunci cand sunt cu George…Iti place? imi cere apoi femeia sa ii spun. Eu ma rusinez si imi iau degetele din pizda ei. Nu, spune ea, nu te opri. Iar eu… imi dau seama ca voi face orice imi va cere, chiar sa ii sarut pizda. Iti place fantezia mea? Sper ca da. Am fost excitata toata dimineata. Chiar acum sunt la buda si ma masturbez… Nu stiu daca o sa-ti placa ce ti-am zis, dar nu vreau sa iti ascund nimic…Oricum ,te rog mult nu-I spune lui George… Cred, cred ca ma indragostesc de femeia aia…”
Restul mesajul a fost o serie de gemetele cand Maria a ajuns la orgasm.
Intr-un tarziu am auzit-o iar, gafaind.
"A fost…a fost.. uimitor", a spus Maria incetisor. "Fii baiat bun, iti voi spune mai multe deseara."
Se auzi apoi cum Maria inchide receptorul.
“Viorel… “ am inceput eu.
“Nu.. nu-I ce crezi tu…’ a murmurat el… “Numai ca ea… Ea nu si-a gasit drumul… Tine la tine, mult, dar…”
“Dar nu ma iubeste, nu?”
“E mai complicat, ei i-au placut dintotdeauna fetele.. Tu esti primul barbat in care a avut cu adevarat incredere, esti singurul de care s-a apropiat atat de mult…”
“Maria.. e lesbiana?”
“Oarecum, dar incearca sa-si reprime pornirile astea si de asta a raspuns avansurilor tale, desi….”
“Desi, eu am avut cuvantul hotarator aici…”
“Cum asa?”
“Mi-ai placut, eram la serviciu la Maria si mi te-a aratat, a zis ca un tip frumos se intereseaza de ea si eu am insistat ca ea sa te accepte… Ca sa fiu in preajma ta..”
“Si ea, ca o sora buna, te-a ascultat, nu?”
“Desigur, mai demult si eu am agatat o fata pe care i-am pasat-o…”
“Nu stiu ce sa spun…” am baiguit ametit de dezvaluirea total neasteptata “Trebuie sa plec, Viorel”
M-am dat jos din pat, m-am imbracat si am iesit.
O furtuna mare se starni in aceeasi seara, primul semn ca vara se apropia de sfarsit. Planificasem cu o zi inainte sa mergem la un film. In timp ce Maria s-a dus in dormitor pentru a se schimba, am stat in bucatarie vorbind cu mama ei.
Maria s-a intors purtand exact aceeasi imbracaminte pe care fratele ei o purtase mai devreme in acea zi. Avea pana si ochelarii aceia cu rame subtiri. M-am uitat la ea. Ea mi-a zambit putin trista. "Arati grozav, am spus. "Multumesc," a spus ea. "Am auzit ca iti plac hainele astea."
Cand am iesit din casa, a spus: “Mergem la tine, am un cadou de ramas-bun”
“Ce vrei sa spui?’
“Vara se termina, tu pleci la facultate si eu…”
Am condus de la apartamentul meu incet, prin ploaie. Am alergat de la masina la apartament, dar ploaia tot ne-a udat leoarca. Cand am inchis usa in spatele nostru, am privit-o. Apa ii siroia pe fata, si rochia umeda statea agatata de sanii mici.
S-a dezbracat grabita de hainele ude.
Asa cum anticipasem, avea acelasi chiloti pe care fratele ei ii purtase dimineata. "Deja vu?" a intrebat ea. Am zambit stramb. Nu prea stiam ce spun sau cum sa reactionez. Stiam prea multe.
Oricum, mi-am scos si eu tricoul. Maria a sarit pe pat, dupa care a spus "A sosit clipa…”
N-am inteles ce spunea.
“E clipa cea mare… dar nu chiar cum ai vrut-o…Cadoul meu este acesta: fute-ma ca si cum l-ai fute pe frate-meu. In anus… fii bland, sa nu ma doara…"
“Hai s-o facem normal. Macar acum.” am implorat-o.
“Da-mi-o in cur…atat pot face pentru tine, te rog, vreau sa raman virgina, te rog mult…”
Cred ca ma excita gandul de a o face cu o lesbiana. Dar lesbiana era Maria, fata de care ma indragostisem. Ma indragostisem degeaba…
Am rast...



    Login